- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.261
bugünün bildirimi başlamadı mı kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@akrep33 ün sanırım16. Sırada kim varaz da değil ha 90 dk
Eger kimse çıkmazsa ben olabilirim 16
![]()
eyvahCanım ne aksami 1 de evdeyim leslie jillian jessica altin günu yapcaz![]()
ayy çok geçmiş olsunM Mistik Kedi canım nazaran değdi sanırım Karnım çok ağrıdı tüm ogleden sonra yattım kolumu kaldirmadim![]()
Merhaba canlar bende katılmak istiyorum ama cok anlamadım yardımcı olabilirmsnz![]()
ayy çok geçmiş olsun
boş ver sporu dinlen
(hiç kötü niyet-kasıt yok, cidden bak, dinlen bugün iyice :)
25 Kasım Spor Yapanlar Listesi
1. Mistik Kedi = yürüyüş = 60 dk
2.Beliz33= focus t25 total bady + lower focus +fitness blender's day 1 = 100 dk
ilaçsız hiç yapamam ben ya iyi dayanıyorsun vallaSağolasin canım benim her ay her ay çekiyoruz valla ilaç da almayım deyince böyle oluyor![]()
Ya madem ben geç kaldım almicaklarsa bana bu konu ile ilgili teşvik edici bi yer varmi onerebilceginiz leslie ile ilgili![]()
Bugun 3 mile yaptım bileeCanım almayacaklar değil sadece ilk hafta ne kadar motive olmuşsun onu görmek gerekiyor ve cok mantikli
Sen aç youtube leslie 2 mil yap gel hadi ben bekliyorum![]()
alttan ölçtüm ben, göğsün altındakı ince yeri mi ölçücezzhaftalık cnm
tamam cnm,bu hafta deneme haftan olsun,senden beklentim önümüzdeki 5 günün 4 gününde en az 30 dakika spor yapman,bunu başarırsan listeye ekleyeceğim seni
kesinlikle katılıyorum
haftalık veriyoruz
öğretmenler gününüz kutlu olsun çıtır öğretmenim : )))
yok canım inanmam,sen göbeğini ölçmüşsündür,en ince yeri ölçeceksin
Tmm zaten dunde yaptım bugünde yaptım 45 er dakikalık 3 gün daha yapım gorusuruzalttan ölçtüm ben, göğsün altındakı ince yeri mi ölçücezz