- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 47
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.281
canım yeni gördüm ekledin sanırım
Evet tatlım ekledim teşekkür ederimcanım yeni gördüm ekledin sanırım
Canım geçmiş olsun. Yorma kendini, dinlen güzelce...Kızlar yarışma başladığından beri ilk defa bildirim yapamıyorum Karnım ve beli çok ağrıyor malesefinşallah yarına duzelirim
vovvv4.sıradayım :) dün öğleden sonra ilk girişimi yaptım. sonra akşam da fitness blender yapasım geldi, eski girişime dakikayı ekledim, sonra gece de spor yapasım geldi yine eski girişime ekledim dakikayıhatta birazdan 30 dk yürüyüş yapacağım, onu da ekleyeceğim 150 dk. olacak
harika canım,dansı da spor olarak sayıyoruz,bundan dans ettiğin süreyi de yazabilirsinC CallanPinckney teşekkür ederiim. ben salsa eğitmenliği yapıyorum haftada 2 gün. bir de kendi çalışmalarım oluyor, federasyonda yarışmalara giriyoruz, ama dans ettiğim için hiç spor yapmaya gerek yok diye düşünüyordum şu zamana kadr hep atladım. artık sporu da eklemek istiyorum rutinime. bugün benim 10. günüm, günlük yaptığım sadece karın için egzersizler var resimlerini bulur isem anlaşılır bir şekilde, paylaşırım burada. bir de squat yapıyorum 6. günüm
: ))))16. Sırada kim varaz da değil ha 90 dk Eger kimse çıkmazsa ben olabilirim 16
tamam canım şöyle yapalım pazartesiye kadar 4 gün var,sen zaten 2 gün spor yapmışsın, bu 4 günün 3günü de spor yap,her gün buraya bildir seni listeye alalım,olur mu canımMerhaba canlar bende katılmak istiyorum ama cok anlamadım yardımcı olabilirmsnz
harikaCoook azimliyim dun ve bugün leslie ile 3 er mile yaptım daha öncede yapiyodum ama pek düzenli diildi artik düzenli yapicam kafama koydum
canım belin en kıvrımlı en ince yerindenalttan ölçtüm ben, göğsün altındakı ince yeri mi ölçücezz
tamam canım,her gün bildirmeyi unutmaTmm zaten dunde yaptım bugünde yaptım 45 er dakikalık 3 gün daha yapım gorusuruz
canım spor sağlık için çokkk çokk önemliSlm kızlar
çok şükür geçen hafta 3 günle yırttım listeden çıkmayı
Bu ara bizim ailede kınalar Düğünler var oldukça yoğun bi ay geçiriyom
İnşallah haftaya cumartesi bitiyor
Yinede bu 2 hafta listeden çıkmamak için çaba gösterecem
Bende bel ölçülerini ayda 1 yazacaz sanıyordum
Neyse bidahaki pazartesi ölçerim
Zaten bu hafta değişiklik olduğunu sanmıyorum
Ama benim hiç spor için motivasyonum yokkk
ay canım çok geçmiş olsun yaKızlar yarışma başladığından beri ilk defa bildirim yapamıyorum Karnım ve beli çok ağrıyor malesefinşallah yarına duzelirim
evet şimdi gördüm :)) günaydınH hotcouture Aynı anda yazmışız, ben kendimi tekrar yazdım karışıklık olmasın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?