- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 18
- 47
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #1.021
3. haftamı bitirmeliyimOoo focus cok iyi hadi bakalım haftasonu iyi geçer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. haftamı bitirmeliyimOoo focus cok iyi hadi bakalım haftasonu iyi geçer inşallah
eşlik edebilirim bende evdeyim cumartesi focus tan 2 video düşünüyorum sabahtan akşam üzeride bir bu hafta 2 gün kaybım oldu
şimdi başlıyorum bendesaatlerimiz 08.30 u göstermekte....
HAYDİ KIZLAR HERKES SPORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
40 dk sonra görüşürüzzz
yesa1 canım sabah focus cardıo mu yaptım 50 köprü ,sağa sola dönme bel için 50 ,15 mekik ve bu güne 2 focus video daha sığdırmaya çalışçam yapabilirsem hafta içindeki 2 günümü kapatmak içinSon 10 dk haydi kızlar liste kapanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yesa1 canım sabah focus cardıo mu yaptım 50 köprü ,sağa sola dönme bel için 50 ,15 mekik ve bu güne 2 focus video daha sığdırmaya çalışçam yapabilirsem hafta içindeki 2 günümü kapatmak için
az önce yaptım onu ıb ıntervals kaldı hal kalmadı o başka 1.5 kg almışım bu arada 50.5 olmuşumk
Maşallah canım benim
Ben de 40 dk indoor walking jessica
45 dk leslie walk at home
Yaptım ama listeye hemen eklwmeyecegim. 25 dk t focus total body de yapacağım insallahh
az önce yaptım onu ıb ıntervals kaldı hal kalmadı o başka 1.5 kg almışım bu arada 50.5 olmuşum
1,65 boyum 40 a bi iki adım kaldı yaşCanım boyun kaçtı ki senin
1,65 boyum 40 a bi iki adım kaldı yaş