- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
24. yawrukush= 45 dk yuruyus
13 kasim spor yapanlar
1. M Merve = callanectics + jillian =40+30 = 70 dk
Ilk msj benden gelsin ama Listeyi duzgun yazamadim duzelirtir misiniz? Telde beceremedim.
13 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. M Merve = callanectics + jillian =40+30 = 70 dk
Ilk msj benden gelsin ama Listeyi duzgun yazamadim duzelirtir misiniz? Telde beceremedim.
Düzenlemeye çalıştım umarım olmuştur
Yesa su an otobusteyim sehir disina cikiyorum ama sana inat kalktim sabah bi porsiyon jillian ustune callanetics yaptim. Hafta sonu bisey yapamicam ama bu gunu yoldayim diye harcamadim bak
Ev temizliği spor yerine geçmiyor değil mi ?
Benimde bu akşam bütün evi silip süpürmem lazım spora vakit kalmayabilir
Nasıl yani? Haksızlık neden olsunki..Canım ben de öyle saniyordum ama
C CallanPinckney cim dk demiş bir yerde
Öyle olursa haksızlık olmaz mı yürüyüş le jillian tfocus falan aynı değil ki
Nasıl yani? Haksızlık neden olsunki..
Canım bel ölçüsü derecesi ayrı, dk yarışı ayrı liste olsun sonuçlarda..Bel ölçüsü alınırsa süper olur. Haksızlık olmaz.
Ama dün callan dk ya bakılacak demişti.
Ben de onun üzerine dk ya bakılırsa yürüyüş ile jillian bir olmaz haksızlık olur dedim.
Canım bel ölçüsü derecesi ayrı, dk yarışı ayrı liste olsun sonuçlarda..
Diğer türlü spor çeşitlerinde de yapacak bişii yok.. Sonuçta asıl kazanan ölçüde en çok incelen olacak..
biliyorum aynuramAyyy iyiki etiketlemişsin haaa...ziyeret ettin topiyi bu sayede...hayırlı olsun kuzummm...ben de bugünden başlıyorum ama yarışlara katılamam ki...çünki günnlük 30 45 dakika spor yapa bilirim anca.bununla da derecede olamam.e derecede olmazsam ne anlarım ben o yarışdan...ben bi yarışa girdiysem hedefin yüksek olur
cumamız mübarek olsun : )))
canım haftalık yarısta spor sürelerine göre dereceleri söyleyeceğimCanım ben de öyle saniyordum ama
C CallanPinckney cim dk demiş bir yerde
Öyle olursa haksızlık olmaz mı yürüyüş le jillian tfocus falan aynı değil ki
biliyorum aynuram
sen istersen gelip birinci olup gidersin : ))))
cumamız mübarek olsun : )))
canım haftalık yarısta spor sürelerine göre dereceleri söyleyeceğim
grupları bel ölçüsüne göre ayıracağım. bel ölçüsü çok hızlı değişmediği için onun derecelerini aylık olarak açıklayacağım
bir de herkes kendi grubuyla yarısacak çünkü 60 cm beli olan ile atıyorum 120 cm beli olanın aynı sporlar aynı incelme göstermesini bekleyemeyiz,ondan herkes kendi grubu içinde birincilik için yarısacak
her grubun ince bel kraliçesini sececeğiz : )))
harikasın !!! maşallahYesa su an otobusteyim sehir disina cikiyorum ama sana inat kalktim sabah bi porsiyon jillian ustune callanetics yaptim. Hafta sonu bisey yapamicam ama bu gunu yoldayim diye harcamadim bak
önemli olan zamanın yokken,spora zaman ayırabilmekgünaydın spor severler dün sporum her zamankinden azdı oğlumun ödevlerinden zor zaman buldum. belim de yeni iyileşti birden yormak istemedim yoksa bende squat sayısını öyle az görmeyeceksiniz
günaydınnn :)))Gunaydin kizlarbugun benim dinlenme gunum spor ve bitki cayi yok yarin kaldigim yerden devam edicem
canım 15 dakika da olsa leslie 1 mile yapEv temizliği spor yerine geçmiyor değil mi ?
Benimde bu akşam bütün evi silip süpürmem lazım spora vakit kalmayabilir
aynen akrepcimCanım bel ölçüsü derecesi ayrı, dk yarışı ayrı liste olsun sonuçlarda..
Diğer türlü spor çeşitlerinde de yapacak bişii yok.. Sonuçta asıl kazanan ölçüde en çok incelen olacak..
5 dakika ancak sürmüştür,ondan yazmamış olabilirsu321 100 squat ın da kaç dakika sürdüğünü yazman gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?