- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
ama 100 squat az değil, benim 10 tane yaparken anam ağlıyor5 dakika ancak sürmüştür,ondan yazmamış olabilir
:))))ama 100 squat az değil, benim 10 tane yaparken anam ağlıyorbazı arkadaşlar 1200 ip atlama 22 dk yazmışar, çok mantıklı geldi bana, egzersizin yoğunluğunu ölçemiyoruz madem süre ile yarışıyoruz dakika olarak da bildirelim derim.
zaten o yüzden 100 ip atlama=1 dakikayı hemen ekledim
canım squat öyle bir şey ki yaptıkça kolaylaşıyorama 100 squat az değil, benim 10 tane yaparken anam ağlıyorbazı arkadaşlar 1200 ip atlama 22 dk yazmışar, çok mantıklı geldi bana, egzersizin yoğunluğunu ölçemiyoruz madem süre ile yarışıyoruz dakika olarak da bildirelim derim.
zaten o yüzden 100 ip atlama=1 dakikayı hemen ekledim
Videodaki kadını sevmedim
ben çok geride kaldım ne ara yazıyonuz o kadar :)
sizdeadline ne inanmayın onun göbek deliği yanlış yere konmuş :) bizi kandırıyo sizin için bunlar kızlar hadi ölçün bakıyım :)
Ben internetten almıştım 3 yıl falan oluyorkızlar bunu nerden alıyosunuz ya bende alıyım :)
Bende bakıyım sağol teşekkür ederimBen internetten almıştım 3 yıl falan oluyor
Alacaksan eğer kemersiz olanlardan al şimdi onlar daha iyi bel Kemer'ine gerek kalmadan ölçüyor...ciddi ciddi düşünüyorsan ben sana Bi marka da önerebilirimBende bakıyım sağol teşekkür ederim
Aaa sölesene . Daha iyi olur çok sağol cnm yaAlacaksan eğer kemersiz olanlardan al şimdi onlar daha iyi bel Kemer'ine gerek kalmadan ölçüyor...ciddi ciddi düşünüyorsan ben sana Bi marka da önerebilirim
Eki Görüntüle 1687661 İşte bu ayrıntılı bilgi için http://deryaninsporgunlugu.kadinlarkulubu.com.tr/?m=0#uds-search-results burayı oku
teşekkür ederim canımmm :) bel ölçümü de yazayım 70cm canım . kalınlaşmışımayy canım seni burada görmek harika : ))))))
Hosbulduk tatlim.süreye göre cnm
olur tatlım
hoşgeldin cnm :))
ayy canım seni burada görmek harika : ))))))
memnun oldum cnm,maşallah ne kadar çok kilo vermişsin tebrik ederim
canım mağlesef bildirim 12ye kadardı ondan sporun geçersiz oldu
voovv harikasın cnm
hoşgeldin :))
hoşgeldin :)))
bir çıtır yarışmacımız daha oldu : )))
çok tatlısın sen ya : ))))
sensiz olmaz spor grubu sevgili su : )))) hoşgeld,n aramıza :)))
Dogru tatlim aslinda yazmam lazim hic sure tutmadim ama ortalama 10 dakika olmasi lazimsu321 100 squat ın da kaç dakika sürdüğünü yazman gerekmez mi?
Hepimiz incecik saglikli fistiklar olalim.inceciksin yahu maşallah sana :)) rol modelim : ))
canım dualrımız seninle inşallah çok yüksek alırsın : ))) sonra da buralara gelirsin : )))
temizlik spordan sayılmıyor mağlesef
canım haklısın ama bu konu daha önce spor baslıklarında çok tartışıldı,onlar karmaşa olmasın diye spordan saymıyoruz mağlesef(
eline sağlık canım :)))))
vovvvvvv
iddialı insanları çok severim
: ))) klasik en ince yerden ölçelim
aynen katılıyorum,önemli olan fark
kızlarr resimdeki @_AYNURA_ değil
resimler @tatlibikiz namı diğer aşığımaşık a ait :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?