Ülkenin gelecek senaryolarını artık sosyal medya belirler oldu .
Birileri bir haber atsın ortaya , sosyal medya çalkalansın .Aslı ne astarı ne ? Bu hemen her konuda böyle , o taraf bu taraf ayırt etmeksizin .
Burada açılan her hemen her konuya yorum yazmadan önce araştırır oldum , işime gelsin gelmesin . İlk okuduğumda yorum yazsam , yuh daha neler derim bende .
Şimdi Trt nin açıklaması inandırıcı gelmeyebilir birilerine.
Az mantık yahu ?
Neden sadece buz pateni ? Yıllardır yayınlanan kadınlar tenis turnavası , voleybol örnekleri verilmiş.Onları yayınlayacakken neden buz patenini yayınlamayalım sadece sorusu mantıklı değil mi ? Ben mi salağım ?
(evet diyenleri duydum)
Yok denildiği gibi iki bacak olsa mesele , top yekun kaldırılır , yayınlamıyoruz derler . Trt almaz anlaşmayı başka kanal alır .
Ama adamlar tamamen duygusal bir masa başı karmaşaşı yaşamış , konu gelmiş güzelim bacaklara !
Katarina Witt buzda dansa gelmisti sanki yanlis hatirlamiyorsam. Ismini biliyorum ama yarismalarini malesef izleyemedim. En son madalya aldiginda ben henuz dogmamisim
KK'nın ihtiyarı dedin geldimbizim katarinayla yaş farkımız da yok parkonum benden 1 yaş küçükktür kendisi..
Nemuhteşem kayardı buz pistinde nefes almadan seyrederdim hep
Katarina Witt
Katarina Witt, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Alman buz patencisi. Katarina Witt buz pateni kariyerinde 2 Olimpiyat, 4 Dünya Şampiyonluğu bulunmakla beraber 1983-1988 yılları arası üstüste 6 kez Avrupa Şampiyonluğu bulunmaktadır. Vikipedi
Doğum: 3 Aralık 1965 (48 yaşında)
Kilo: 55 kg
Boy: 1,65 m
Eki Görüntüle 947231
Aus bence burda -bu acidan- mantik arayacak bir durum yok. Bu tarz nabiz ölcmeleri sürekli yaptilar. Simdi vaktim yok, olsa tek tek eski haberlere girip hangi konularda nabiz ölcüldügünü yazmak isterdim ama yemek yapmam lazim.
Yemek bahanesi olsun, siyaset konusuna bu kadar vakit harcamanin bir getirisini göremedigim icin cevap yazmak hatta arastirip bulup ortaya bulma hevesim bile kalmadi artik. :26:
Fakat kisaca sunu söyleyeyim; su ana kadar, mantik disi o kadar cok nabiz ölcmesine gittiler ki, hem de tepkileri bile bile, yani ilkokul cocugu bile halkin tepki gösterecegini bilirdi, AKP ya da TRT ya da AKP sözcüsü, AKP milletvekili mi bilemedi seklinde insan dogal olarak sorularini sorup, yanitlarini vereli, sebeplerini anlayali yillar oldu zaten.
O yüzden mantiksal bir bag kurmaya calismanin bence cok da katkisi yok. Ki aslinda mantikli olduklari icin "topyekun" kaldiriyoruz seklinde ileri gitmiyorlar, birinden örnek veriyorlar.Isi bilmek deyimi buraya cuk oturuyor bence.
Bu benim sahsi görüsüm, sen "mantik yahu, ben mi salagim, yani gün gibi ortada" demeye devam edebilirsin, bu tarz konularin zaten tek bir dogrusu hicbir zaman olmamistir, olmayacaktir da, bakis acisi diyelim. Mantigi hangi yönden calistirdigina, sorulari hangi yönden sorduguna bagli cünkü. Bir de gözlem cok önemli. Herkesin gözlemi de bir olmayinca, farkli sekilde olaya bakmak cok normal. Senin sorun da mantikli, benim gecmis gözlemlerim de.
Ayrice bence, icinde binbir cesit oyun barindiran politik olaylari düz mantikla irdelemek genelde saglam sonuclar vermez. Desmek gerekir. Tabi bu komplo teorilerine prim vermek anlamina da gelmemelidir.
Not: Cevap verme nedenim de aciklama inandirici gelmeyebilir birilerine dedigin icin, ben de öyle bir yorumda bulundugum icin, cevap hakki dogdugunu düsündüm.
Küçükmüşsün hakikaten.
Abla ben ilkokul çağındaydım katerina sürekli şampiyon olurken
Ben çok küçüğüm aslında
Tek hayalim katerina gibi bir patenci olmaktı
Wowww bune:))
Yalan oldugu ortaya cikan bir haber sonrasi konu neye dayandi:))
" Bunlar hep basörtüsünün kamuda serbest kalmasina tepki vermedigimiz icin oluyor" a dayandi..
Allah im bu mantiklar iste beni benden aliyor:))
"özgürlükkkkk, özgürrrlüüükkkk elden gidiyor" diye bagiran bir insanin, " neden elden gidiyor" sorusuna verdigi cevabin " cünkü bir yasagi kaldirdilar " olmasi kadar ironik, trajikomik bir durum ve bu durumda kelimelerin anlam, kavram savasinin bundan daha kanli sahnesi olabilir mi? :)))))
Ilaveten... Biz kadinlar uzerinde devletin boyle baskilari yoktu simdiye dek... Ayni bir Avrupa ulkesi gibi, Avustralya gibi.. ya da Amerika gibi... Simdi bizim zincirlerimeize hergun bir yenisi eklenmeye basladi... Ayni basortusunu kamuda serbestce, hatta mecburen takan Iran gibi... Afganistan gibi... Irak gibi... Artik yon nereye tahmini size birakiyorum.
saraylım bu görüşe katılamayacağım
bu durumda özgürlüklerden ve biz başımız açık olana yapılan baskılardan bahsedemeyiz.
olmaz. ben istediğimi yaparım ama onlar yapamaz olmaz.
o zaman derlerki sende başını kapa.
hayır. zanmanında çok çektiler. okuma,çalışma özgürlükleri ellerinden alındı.
ben başı örtülü kardeşiminde benim haklarından yararlanmasını ve yanyana heryerde çalışmayı isterim.
ha buna hem bizler için hemde başı örtülü kadınlarımız için yasaklamayla bakanlar olacaktor hep. biz ellele birbirimizin haklarını korumak zorundayız. ben onların onlarda benim. biz kadınız. erkekler bu görüşte olan,dindar erkekler okudu,üniversiteye girdi,çalıştı. ama kadınlarımız çalıştırılmadı,okutulmadı.kadınlar yaşadı yine sıkıntıyı..
noldu,yine olan biz kadınlara oldu.
yine biiz zorla kapatılırsak olan bize olacak.
bu çatlak sesler hep olacak. ve bizler omuz omuza elele özgürlüğümüz için savaşacağız.
ya biz kadınız. biz birbirimizi kollamalıyız önce. biz birbirimizin haklarını savunmalıyız. bırakın erkekleri. onların vücudu değil,şunu yap bunu yap diye diretilen. ve zorlanan. bizleriz.Beğenemedim okym:
Özgürlükten,kadın haklarından bahsediyorsak başörtüsünü ayrıştırmamız hata zaten.
Bu ülkede kadın tabii ki başörtüsü ile kamudada çalışabilmeli,mahkemeyede girebilmeli.
AKP de zaten bunun aksini savunanlar yüzünden beslenmedi mi?
Başörtüsü meselesinin bugüne kadar çözülmemesi bu devletin ayıbıydı.
okypete sana bazı konularda katılıyorum evet başörtüsü takan istediği yerde çalışsın okusun bu ayrıma ne gerek var ama şöyle bir gerçekte var başörtüsü siyasi amaçlara hizmet eder oldu.Ve anlamadığım bir şey var lafım şu tavrı gösteren başörtülülere;ben sizin aynı haklara siyasi amaçlara hedef olmadan sahip olmanızı desteklerken siz neden tramvayda sokakta bana namussuzmuşum gibi bakıyorsunuz,baştan aşağı küçümser ifadeyle beni süzüyorsunuz...Bu ayrımı kendileri yaratıyor bunu da es geçemeyeceğim maalesef.saraylım bu görüşe katılamayacağım
bu durumda özgürlüklerden ve biz başımız açık olana yapılan baskılardan bahsedemeyiz.
olmaz. ben istediğimi yaparım ama onlar yapamaz olmaz.
o zaman derlerki sende başını kapa.
hayır. zamanında çok çektiler. okuma,çalışma özgürlükleri ellerinden alındı.
ben başı örtülü kardeşiminde benim haklarından yararlanmasını ve yanyana heryerde çalışmayı isterim.
ha buna hem bizler için hemde başı örtülü kadınlarımız için yasaklamayla bakanlar olacaktor hep. biz ellele birbirimizin haklarını korumak zorundayız. ben onların onlarda benim. biz kadınız. erkekler bu görüşte olan,dindar erkekler okudu,üniversiteye girdi,çalıştı. ama kadınlarımız çalıştırılmadı,okutulmadı.kadınlar yaşadı yine sıkıntıyı..
noldu,yine olan biz kadınlara oldu.
yine biiz zorla kapatılırsak olan bize olacak.
bu çatlak sesler hep olacak. ve bizler omuz omuza elele özgürlüğümüz için savaşacağız.