- 30 Aralık 2009
- 22.746
- 88.547
- 40
Kontes hanım bu kadar uzatacağına alt tarafı bir mesaj alıntılayacaktın.........olmadı.........hırsından karşındakine yaftaladığını kanıtlayamıyorsun
Ben carsaf giyenleri degil, onlara dinden Allahtan dem vurarak carsaf giydiren zihniyetteki insanlari yobaz addediyorum. Onlara ne giyerlerse cennete, ne giymezlerse cehenneme gideceklerini belletmeye calisan, kac cocuk doguracaklarina, kacini aldirip kacini dunayaya getireceklerine, cocuk yasta para karsiliginda kendinin 2-3 kati yasinda pis heriflerle evlendirilen, gerdege sokulan, ya da tecavuzcusunun cocugunu dogurtmak zorunda birakan zihniyete, okullarda kizli erkekli beraber okunamayacagini empoze eden zihniyete yobaz diyorum.
Ben bu sitede Carsaf giyenlere ya da kapanan diger kadinlara yobaz dese idim burada yazan onlarca kapali kadin bana "bize hakaret mi ediyorsun" diyerek demedigini birakmazdi zaten... Ben agzimdan cikani bilirim, sana da tavsiye ederim. Insanlara laflarini carpitip iftira atmak bu kadar ucuz olmamali.
Vazgectim. Senin gibileri allah affetsin.
Niye kendi eli yok mu :) Bak mesajımı alıntılamış zatengörmüş oldu en azından..
Hırs demişsinde topikte açılan konu başlıklarına bakıldıgında hiçte öyle durmuyor be pepe hanııım:51
Kontes hanım paralel evrende yaşıyor gibisiniz........boşuna yormuşsunuz kendinizi
sen de benim için yorulma muhalif dilberim :)) malum boşu boşuna yorulacaksın
Kaynak Allahin dedikleri, evet... Kaynak islamin hosgoru dini oldugu, Allahin affediciligi, Allahn bagislayiciligi. Kaynak insanlik... Kaynak gonul.. Turkiye degisti diyorum, inanmiyorsunuz. Biz analarimizin bize fesat ve giybet ile ilgili anlattiklari hikayeler, masallar ile ogrendik Islami.. Bize kesinlikle giybet yapmamamiz, kul hakkina girmememiz belletildi. Hatta anamin anlattigi masallardan birini de size burada anlativereyim:
Bit mahallede bir din adami yasarmis. Karsi evlerden birinde de bir fahise.. Din adami hergun bu kadinin evini gozetler, giren cikani sayarmis. Her giren erkek icin kenara bir tas koyar, kadinin ne kadar o.. oldugunun hesabini tutarmis... Birgun hoca olmus herkes gibi. Ahali namazini kilmis, gomup gelmis. Ertesi gun hoca mezarin disinda bulunmus. Ahali korkmus ama yapacak birsey yok, gene gommusler... Gene bedeni mezarin disinda bulunmus, toprak bile adami kabul etmemis. Hatirladigim bu kadar, boluk porcuk... Ama biz giybetin fesatligin kotuluk oldugunu, Allahin bagislayiciligini belleyerek buyutulmus bir nesiliz. Simdiki Turkiye'ye bakiyorum da, degil fahiseyi, basi acik sokaga cikani bile fahise, selam verilmeye layik olmayan, hatta yanindaki adama bile selam verilmesi serefsizlik olan, tecavuzu hakkeden bir yaratik olarak belletiyorlar. Kendilerini Allah yerine koyup istediklerini cennete, istemediklerini cehenneme layik gorduklerini bir de acikca belirtiyorlar. Fesadin bini bir para.. Artik dinden anladiginiz bu.
Herkes gordu mu kaynagimi? O sizin inandiginizi sandiginiz, ama aslinda inanmadiginiz dininizdir o.
Fesada ornek mi ararsiniz? iste... Uc kelime, ama anlayana yeterli.
Saraylımı okuduktan sonra yuh artık deyip başımı kapatmaya karar verdim..Ne mutlu sana ki örtünme hevesimde bana yardımcı oldun..
Bilmeden bir hayr işledi ablamız..Neyse şimdi bilmiş oldu
ALLAH razı olsun ulu bacımız sen de olmasan dinimizi nereden öğrenirdikO dediklerinden hiç bir farkın yok nasıl görmezsin o kınadıklarınla olan zıt benzerliğini sen de çarsaf giyenleri yobaz aklediyorsun :))
Amaaaan battı fish yan going hesabı...
takma isim olarak "prezentabl kontes" dediniz kendinize?
ve başımı kapasam mı kapamasam mı diye düşünürken saraylım isimli arkadaşın yazdıklarını görünce, başınızı kapamaya mı karar verdiniz?
Örtünme hevesinize böylece kavuştunuz?
Ne demeli bilmem, şahsen bilinç seviyenizi çok ilginç buldum.
baş kapama hevesini gerçekleştirmeyi saraylıma borçlu olduğunuza göre, dini de ondan öğrenmen hayrınıza olur bence.
merakımdan soruyorum: yobaz akletmek ne demek? akletmek?
Niye ilginç buldun ? hemen hemen bütün eylemlerimiz,beklentilerimiz,arzuladıklarımız genelde sebeb-sonuç ilişkisine dayalı degil mi ?