TRT'den tuhaf yasak kadınlar buz pateni yarışlarını "kıyafet hassasiyeti" nedeni ile

Bu konudaki kendi düşüncem şu ki : Ben bunların yaşandığı bir ülkede çocuk dünyaya getirmek istemiyorum. Gidişat beni çok huzursuz ediyor. Hele ki çocuğumun cinsiyeti kız olursa vay haline.

Son düzenleme:
Alevilerde trt den özür istesin bakalım, dileyen olacak mı

Sadece alevilerden değil aynı zaman da tüm inananlardan da özür dilemeli. Hem trt hem de Peygamberimizin değerli torunlarını dahi fıkra konusu yapan saygısız şahsiyet.

bu okuduklarım gerçekmi. siz hangi yüzyıldan kaldınız.günümüzde yaşamadığınız kesinde.
bunlarA gerçekten inanıyor musunuz
din diktası varmış,devlet ne kadar ve nereye kadar inanacağımıza karışırmış.
devlet benim inancıma ,neye inanacağıma yada, inanmayacağıma , sınırına karışamaz hanımefendi. yok öyle şey.

siz sanırım osmanlıda kalmışsınız. zaten avatarınızdan da belli.(yalnız dikkat edin ,avatarınızdaki sultan kapalı değil. )
ama osmanlının yerine Türkiye cumhuriyeti aldı. ve evet burası laik bir devlettir. diyanet devlet işlerinede karışmaz.
günaydın. üsküdarda sabah oldu.
...uyanın

Son düzenleme:

Şu yazıya benim cevabım bellidir.........okypete düşündüklerimi yazmış.........lakin ben dini vecibelerini tamamen yerine getiremediğinden dert yanıp saraylım sayesinde örtüneceğim diye hırslanan arkadaşların şunun gibi olan yazılara cevabını çok merak ediyorum...........dinde zorlama olamayacağı konusu olduğunda herkes suspus

Saraylım sayesinde örtüneceğim diyen kişi, bir zamanlarda sizlerin sayesinde Akp'ye oy vereceğim diyordu. Pepe sen yazınca aklıma geldi, ondan alıntıladım. İlginç.

Gazeteci kardeşimizin hayal gücüne hayran kaldım harcanıyor oralarda

Yeter artık şu kadınları rahat bırakın ya hu
Vallahi gına getirdiniz..

Yok örtmüş yok açmış
Siz ne? Beraber mi mezara gireceksiniz?
Hayır neden korkuyorsunuz? Kendi günahlarınızı kapattınız başkalarınınkine mi göz diktiniz? şunları söyleyen insanları gören cenneti garantilemiş sanır yani.

Bu konuyla ilgili altta paylaştığım tivite çok güldüm, hala da gülüyorum. acınacak halimize gülüyoruz aslında da, neyse..

Bu konuyla ilgili altta paylaştığım tivite çok güldüm, hala da gülüyorum. acınacak halimize gülüyoruz aslında da, neyse..

Konunun ilk başında demiştim,kırkpınar güreşleride yasaklansın diye,adamlar kispet içine neyse yaaa gerçi bildiğim kadarı ile bu hareket yasaklandı

arkadasim okudugunu anlamakta zorlaniyorsan ben napim hecelyim mi

din diktasi mi var dedim yazimdan bunu mi cikardin ? devlet sana bal gibi karsiyor, senin haberin yok bak diyenete ne kadar vergi veriyorsun haberin var mi ? diyanet devlet islerine karismiyor hanimefendi devlet dine müdahale ediyor yön veriyor, diyanetin islevi nedir peki laik ülkede bana aciklar misiniz ?
bu ülkenin resmi dini sunnilik degilse niye sunni inancini dikte eden bir devlet kurumu var ? hangi amacla kurulmustur laik oldugunu iddia eden bir devlette.

avatarimdaki sultan kapali degil , eee ne olmus yani, osmanli sultanlari gayet kültürlü görgülü pek cok yabanci dil bilen hanimlarmis. kimisi kapali kimisi degilmis.
ben basini kapanmayan cayir cayir yanacak felan mi dedim yoksa

konuya cevap verdim cünkü yazida basini kapatan basini acip okula gidebilir ne var bunda demis, bu cok normal bi tavir mi ?

günün birinde rejim degisir size birileri basini kapattikdan sonra okula gidebilirsin derse ne dusunursun ?

ayrica neye göre özgürlük, basini acarsan özgürsün kaparsan degilsin, basini kapatan kadin özgür degilmis, bir insan inaniyorsa inanci geregi kapaniyorsa bu kisinin basini zorla actirip hayir sen böyle özgür degilsin demek mi dogru olan.

konudaki yasaga tepkilisiniz pekala anliyorum da bir yasaga tepki koyarken bir yasaga siginmak niye, bugun bunlar iktidara senin özgürlügün sinirlandi diyelim yarin senin zihniyetin iktidar da kapalilarin mi özgürlük alanlari kisitlanacak ?

.......................

Mesaj tekrari

Son düzenleme:
1 günde bizi de bastan asagi kapayacaklar diye korkuyorum ben.
Kendimi gectim. Cocuklarim icin endiseleniyorum.

Çok büyük konuşmayayım ama........birgün evlenip çocuk yapma fırsatını yakalayabilirsem gidip yurtdışında doğurmaya çalışacağım.........mesele başımızdakilerin durumları değil............kadınlar kulübünü okuduğumdan beri meselenin insanlar olduğunu anladım..........bakma sen almanyada da polisler şöyleymiş böyleymiş laflarına..........orda hersene anayasa değişmiyor..........benim her hafta meslegimle ilgili yasa değişiyor.......herkes yarabbi şükür modunda..........ben nasıl güveneyim.........başbakanın dediği hanımlar çocuk doğurun devlet hibe edin.......nasıl yaparım
Ölmeye hazır asker.......bedava çalışacak işçi......beni baştan aşagı örtmelerini çoktan geçtim

Gercekten, daha evli bile degilim hatta bi sevgilim bile yok.
Fakat simdiden çocuklarım için endişe ediyorum.
Eğer imkanim olursa ben de yurt dışı planı yapıyorum kesinlikle.
Buradaki sığ sularda bogdurmam cocugumu.

.)) kıyamam bazıları beni diline dolamış

Evet canlarım çooook doğru okuyup anlamışsınız beni..İnadına oy verip inadına kapayacagım...

ben bir şeyi çok merak ettim sormadan öğrenmeden duramayacağım şu kırmızıyla belirttiğim alanı acaba hangi kaynaktan öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…