TRT'den tuhaf yasak kadınlar buz pateni yarışlarını "kıyafet hassasiyeti" nedeni ile

Ben de evan lysacekle buz patenine asik olduydum:) tabi Plushenko da var

Ben de kücükken adini bilmedigim bu spor dali icin söyle derdim: su ellerinde sihirli degnek olan kadinlardan olmak istiyorum.

Ah ah...

TRT düzeltme yapmis, öyle birsey söz konusu degil demis. Nabiz yoklamislar bence.
Olmamis, düzeltmisler. Önümüzdeki senelerde neler olacagini hep birlikte görecegiz.
Cünkü 2002`den beri nabiz yoklaya yoklaya ilerliyoruz, 5 sene önce olmayacak dedikleri, mümkün mü dedikleri, bir sonraki sene basimiza geliveriyor.

Dileyelim bu gercek olmasin ileride.

Bu basarili kadinlari izlemeye devam edelim.

Ben de evan lysacekle buz patenine asik olduydum:) tabi Plushenko da var

Yevgeni Pulshenko ve Evan Lysacek bencede gelmiş geçmiş en iyi artistik patinajcılar soulizlemeye doyamazdım ikisinide.

Katarina Witt, Mune ve benim gibi kk nın ihtiyarlarının bilebileceği bir patenci.Oda benim buz patenine başlama sebebimdir.(Tabii ben o zamanlar daha küçüktüm yanlış anlaşılmasın ,yaşım müdür kadar da çok değil yani.)

en sevdiğim, hatta bayıldığım spor dalıdır. Halk da yayınlasın halkçı olurum ne kadar güzel kuğu gibi süzülürler

ancak haber bana hiç inandırıcı gelmedi. hata komik. kıyafet yüzünden yayın yapmayacağız diyecek kadar absürt olamazlar heralde

TRT, Rusya'da düzenlenen Kış Olimpiyatlarında Kadınlar Buz Pateni yarışlarını, kıyafet hassasiyeti nedeniyle yayınlamayacak iddialarına yanıt verdi. TRT yetkilileri Hürriyet'e yaptıkları açıklamada, kadınlar buz pateni yarışlarının tamamının yayınlanacağını belirtirken, yarışların kadın kıyafeti nedeniyle yayınlanmayacağı iddialarına tepki gösterdiler. Daha sonra yazılı bir açıklama da yapan TRT yönetimi, sansür iddiasını ortaya atanları önce özür dilemeye sonra da olimpiyatları birlikte izlemeye davet etti.

Yetkililer, "Yayınlayıp yayınlamama tereddüdü kıyafetten değil; firma ile süren pazarlıktan kaynaklandı. Fiyatı yüksek bulduğumuz için pazarlık yaptık ama onlar bugüne kadar bir devlet kurumu olan TRT'nin pazarlık yapmasına alışkın değillerdi. Önce şaşırdılar ama sonra fiyatta anlaşma sağladık. Yaklaşık yüzde 20'lik bir indirim aldık ve tüm buz pateni yarışlarını yayınlama anlaşması sağladık" dediler.

"KIYAFET HASSASİYETİ OLSA YÜZME VE VOLEYBOLU YAYINLAMAZDIK"
Yetkililer, yarışların TRT-3 üzerinden yayınlanacağını belirtirken, kıyafet hassasiyeti olmadığının altını bir kez daha çizdiler. "Eğer böyle olsaydı yüzme ve voleybol müsabakalarını da yayınlamazdık. İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonasını da yayınlamazdık" dediler.

Hürriyet

çamur at izi kalsın

Katarina Witt buzda dansa gelmisti sanki yanlis hatirlamiyorsam. Ismini biliyorum ama yarismalarini malesef izleyemedim. En son madalya aldiginda ben henuz dogmamisim

Ülkenin gelecek senaryolarını artık sosyal medya belirler oldu .

Birileri bir haber atsın ortaya , sosyal medya çalkalansın .Aslı ne astarı ne ? Bu hemen her konuda böyle , o taraf bu taraf ayırt etmeksizin .

Burada açılan her hemen her konuya yorum yazmadan önce araştırır oldum , işime gelsin gelmesin . İlk okuduğumda yorum yazsam , yuh daha neler derim bende .

Şimdi Trt nin açıklaması inandırıcı gelmeyebilir birilerine.

Az mantık yahu ?

Neden sadece buz pateni ? Yıllardır yayınlanan kadınlar tenis turnavası , voleybol örnekleri verilmiş.Onları yayınlayacakken neden buz patenini yayınlamayalım sadece sorusu mantıklı değil mi ? Ben mi salağım ?
(evet diyenleri duydum )

Yok denildiği gibi iki bacak olsa mesele , top yekun kaldırılır , yayınlamıyoruz derler . Trt almaz anlaşmayı başka kanal alır .

Ama adamlar tamamen duygusal bir masa başı karmaşaşı yaşamış , konu gelmiş güzelim bacaklara !

Bu haberi gören diğer ülkeler bir tarafıyla gülüyorlardır kesin

Herşeyi hallettikte bu kalmıştı zaten.

hı hı. öyledir. çevir kazı yanmasın trt

Neden kazı çevirsin ki oky ?

Hayır yani neyin nabzını ölçmek bu ?

Aklı selim her yaş grubu bunun nabzını Türkiye de ölçmek için ortaya atsan alacağın tepkiyi bilir , TRT mi bilemedi ?

Üstelik dediğim gibi , buz patenindeki bacakta , tenisteki bilorda ıstakası mı ? Valla bana kalsa , orada teniste sharapova nın sesleri çok daha tahrik unsuru içeriyor Şaka bir yana , çocuk oyunu değil bunlar , inanmak ne kazandırır ayrıca kişiye ?

Açıklama gayet mantıklı iken .

söyleyeyimmi nedenini.
bak bakalım hangi sporda kızlar daha hoş ve seksi görülüyor. vücutlara bir bak. müthiş güzel.
atletlerle birmi bu. en dikkat çekici olanla başlamakta fayda var elbette.

KK'nın ihtiyarı dedin geldim bizim katarinayla yaş farkımız da yok parkonum benden 1 yaş küçükktür kendisi..
Nemuhteşem kayardı buz pistinde nefes almadan seyrederdim hep

Katarina Witt
Katarina Witt, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Alman buz patencisi. Katarina Witt buz pateni kariyerinde 2 Olimpiyat, 4 Dünya Şampiyonluğu bulunmakla beraber 1983-1988 yılları arası üstüste 6 kez Avrupa Şampiyonluğu bulunmaktadır. Vikipedi
Doğum: 3 Aralık 1965 (48 yaşında)
Kilo: 55 kg
Boy: 1,65 m

söyleyeyimmi nedenini.
bak bakalım hangi sporda kızlar daha hoş ve seksi görülüyor. vücutlara bir bak. müthiş güzel.
atletlerle birmi bu. en dikkat çekici olanla başlamakta fayda var elbette.

Yahu neden ?

Patenden başlamakta fayda varsa neden başlamadılar o zaman ? Sosyal medyadaki tepkiden mi korktular ?

Yakın tarihte tepki ve baş kaldırının alasını gören bu zihniyet , buna ses çıkarılmaz mı sanıyordu ?

Ne oldu da , yok yahu bacak ne alaka dediler şimdi ?

Ya da şimdi çark ettiler ya , başlamak için neyi bekliyorlar ?

Bir daha ki nabız sayımı ne zaman bu konuda ?

Cidden merak ediyorum bu soruların cevabını .

hatırlatalım o zaman bu güzelliği
[video=youtube;57R7aAY5QiM]http://www.youtube.com/watch?v=57R7aAY5QiM[/video]

cevaplarını sen vermişsin. bana gerek kalmamış

Son düzenleme:
cevaplarını sen vermişsin. bana gerek kalmamış

Yapma yahu arkadaşım , harbiden merak edip samimiyetle soruyorum .

O yakın tarih ayaklanmasından yine korktularsa cevap , deliler mi atsınlar ortaya yoksa çeksinler , tepki geleceği zaten belli ?

Cevabı yine mi ben verdim Doğrudur , deliler , deli .

çoğumuz susturulduğu yada bu şeyleri kanıksadığı için bu kadar tepki geleceğini tahmin edemediler. kısacası bu.

Haber yalanlanmış olsa bile bu zihniyetin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.Başkalarının tarzları onları çok ilgilendiriyor.
Ellerinde olsa herkesi herşeyi kapatacaklar.(Mayolu reklam panoları gibi)

Mehter takımı gibiler 2 ileri bir geri.Ortaya bir konu atılıyor tepki ölçülüyor baktılar ki
tepki çok bir adım geri.Sonra ki günlerde tekrar o konu sessizce ortaya çıkartılıp bir şekilde
duyurulmadan istedikleri gibi hallediyorlar.Bugün buz pisti kıyafetleri sonra tenis ,sonra basket
diye durun diyen olmazsa bu iş böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…