- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Yorum yapmayacağım.
Sporla pek aram ve alakam yoktur, 2 spor dalını beğenerek takip etmeye çalışırım, biri buz pateni diğeri tenis.
Baksanıza ne güzeller, buzların kral ve kraliçeleri onlar, biz hafif buzlanmış yolda yalpalayarak yürürken onlar buzla dans ediyor, imzalarını atıyorlar. Ne kadar estetik ve bir o kadar da zor bir spor dalı.( iyiki yorum yapmayacaktım, trt içindi canım)
Eki Görüntüle 946797 Eki Görüntüle 946798 Eki Görüntüle 946799
Eki Görüntüle 946796 bana buz patenini sevdiren kadın
Ben de evan lysacekle buz patenine asik olduydum:) tabi Plushenko da var
Yevgeni Pulshenko ve Evan Lysacek bencede gelmiş geçmiş en iyi artistik patinajcılar soulizlemeye doyamazdım ikisinide.
Katarina Witt, Mune ve benim gibi kk nın ihtiyarlarının bilebileceği bir patenci.Oda benim buz patenine başlama sebebimdir.(Tabii ben o zamanlar daha küçüktüm yanlış anlaşılmasın ,yaşım müdür kadar da çok değil yani.)
hı hı. öyledir. çevir kazı yanmasın trt
söyleyeyimmi nedenini.
Neden kazı çevirsin ki oky ?
Hayır yani neyin nabzını ölçmek bu ?
Aklı selim her yaş grubu bunun nabzını Türkiye de ölçmek için ortaya atsan alacağın tepkiyi bilir , TRT mi bilemedi ?
Üstelik dediğim gibi , buz patenindeki bacakta , tenisteki bilorda ıstakası mı ? Valla bana kalsa , orada teniste sharapova nın sesleri çok daha tahrik unsuru içeriyorŞaka bir yana , çocuk oyunu değil bunlar , inanmak ne kazandırır ayrıca kişiye ?
Açıklama gayet mantıklı iken .
Yevgeni Pulshenko ve Evan Lysacek bencede gelmiş geçmiş en iyi artistik patinajcılar soulizlemeye doyamazdım ikisinide.
Katarina Witt, Mune ve benim gibi kk nın ihtiyarlarının bilebileceği bir patenci.Oda benim buz patenine başlama sebebimdir.(Tabii ben o zamanlar daha küçüktüm yanlış anlaşılmasın ,yaşım müdür kadar da çok değil yani.)
söyleyeyimmi nedenini.
bak bakalım hangi sporda kızlar daha hoş ve seksi görülüyor. vücutlara bir bak. müthiş güzel.
atletlerle birmi bu. en dikkat çekici olanla başlamakta fayda var elbette.
cevaplarını sen vermişsin. bana gerek kalmamışYahu neden ?
Patenden başlamakta fayda varsa neden başlamadılar o zaman ? Sosyal medyadaki tepkiden mi korktular ?
Yakın tarihte tepki ve baş kaldırının alasını gören bu zihniyet , buna ses çıkarılmaz mı sanıyordu ?
Ne oldu da , yok yahu bacak ne alaka dediler şimdi ?
Ya da şimdi çark ettiler ya , başlamak için neyi bekliyorlar ?
Bir daha ki nabız sayımı ne zaman bu konuda ?
Cidden merak ediyorum bu soruların cevabını .
cevaplarını sen vermişsin. bana gerek kalmamış
çoğumuz susturulduğu yada bu şeyleri kanıksadığı için bu kadar tepki geleceğini tahmin edemediler. kısacası bu.Yapma yahu arkadaşım , harbiden merak edip samimiyetle soruyorum .
O yakın tarih ayaklanmasından yine korktularsa cevap , deliler mi atsınlar ortaya yoksa çeksinler , tepki geleceği zaten belli ?
Cevabı yine mi ben verdimDoğrudur , deliler , deli .