TRT'den tuhaf yasak kadınlar buz pateni yarışlarını "kıyafet hassasiyeti" nedeni ile

Kontes hanım bu kadar uzatacağına alt tarafı bir mesaj alıntılayacaktın.........olmadı.........hırsından karşındakine yaftaladığını kanıtlayamıyorsun

Niye kendi eli yok mu :) Bak mesajımı alıntılamış zaten :p görmüş oldu en azından..

Hırs demişsinde topikte açılan konu başlıklarına bakıldıgında hiçte öyle durmuyor be pepe hanııım :KK37::KK51::KK51::KK51::KK51::51

Son düzenleme:
Ben carsaf giyenleri degil, onlara dinden Allahtan dem vurarak carsaf giydiren zihniyetteki insanlari yobaz addediyorum. Onlara ne giyerlerse cennete, ne giymezlerse cehenneme gideceklerini belletmeye calisan, kac cocuk doguracaklarina, kacini aldirip kacini dunayaya getireceklerine, cocuk yasta para karsiliginda kendinin 2-3 kati yasinda pis heriflerle evlendirilen, gerdege sokulan, ya da tecavuzcusunun cocugunu dogurtmak zorunda birakan zihniyete, okullarda kizli erkekli beraber okunamayacagini empoze eden zihniyete yobaz diyorum.

Ben bu sitede Carsaf giyenlere ya da kapanan diger kadinlara yobaz dese idim burada yazan onlarca kapali kadin bana "bize hakaret mi ediyorsun" diyerek demedigini birakmazdi zaten... Ben agzimdan cikani bilirim, sana da tavsiye ederim. Insanlara laflarini carpitip iftira atmak bu kadar ucuz olmamali.

Vazgectim. Senin gibileri allah affetsin.

Saraylım,

Benden yaşça çok büyüksün bunu daha geçenlerde yazınca öğrendim.Epey bir yazını da okudum,biliyorum.Ben seni anlıyorum ve gerçekten de hak veriyorum.Ama uğraşma.Anlatamazsın.Kendini yıprattığınla kalırsın.Halkın yarısı yukarıda yazdıklarından memnun,dilerim o olaylar bir gün kendi başlarına gelmez.Alay eder gibi,laf sokmayı marifet sayar gibi yazan kişilerle tartışmanın bir faydası yok malesef.

Mune'nin yokluğu ne kadar belli....:KK14:

Niye kendi eli yok mu :) Bak mesajımı alıntılamış zaten :p görmüş oldu en azından..

Hırs demişsinde topikte açılan konu başlıklarına bakıldıgında hiçte öyle durmuyor be pepe hanııım :KK37::KK51::KK51::KK51::KK51::51

Kontes hanım paralel evrende yaşıyor gibisiniz........boşuna yormuşsunuz kendinizi:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

sen de benim için yorulma muhalif dilberim :)) malum boşu boşuna yorulacaksın :p

Muhalif dilber???????? Sen beni okumakla yorulmuşsun kuzum........paralel evrene selamlar:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bu arada ........müdürüm konu dışına çıkmak istemezdim.........malum biz konuyu tartışırken hırsından klavyenin hangi tuşuna basacağını şaşırmış, üyeleri yaftalayan konuya yorum yapmaya değil insanlara laf sokmaya gelmiş üyeyle muhattap olmak zorunda kaldığımız için senden özür diliyorum
Konuya dönecek olursam trt nin yasağını uygun bulmadım

Kaynak Allahin dedikleri, evet... Kaynak islamin hosgoru dini oldugu, Allahin affediciligi, Allahn bagislayiciligi. Kaynak insanlik... Kaynak gonul.. Turkiye degisti diyorum, inanmiyorsunuz. Biz analarimizin bize fesat ve giybet ile ilgili anlattiklari hikayeler, masallar ile ogrendik Islami.. Bize kesinlikle giybet yapmamamiz, kul hakkina girmememiz belletildi. Hatta anamin anlattigi masallardan birini de size burada anlativereyim:
Bit mahallede bir din adami yasarmis. Karsi evlerden birinde de bir fahise.. Din adami hergun bu kadinin evini gozetler, giren cikani sayarmis. Her giren erkek icin kenara bir tas koyar, kadinin ne kadar o.. oldugunun hesabini tutarmis... Birgun hoca olmus herkes gibi. Ahali namazini kilmis, gomup gelmis. Ertesi gun hoca mezarin disinda bulunmus. Ahali korkmus ama yapacak birsey yok, gene gommusler... Gene bedeni mezarin disinda bulunmus, toprak bile adami kabul etmemis. Hatirladigim bu kadar, boluk porcuk... Ama biz giybetin fesatligin kotuluk oldugunu, Allahin bagislayiciligini belleyerek buyutulmus bir nesiliz. Simdiki Turkiye'ye bakiyorum da, degil fahiseyi, basi acik sokaga cikani bile fahise, selam verilmeye layik olmayan, hatta yanindaki adama bile selam verilmesi serefsizlik olan, tecavuzu hakkeden bir yaratik olarak belletiyorlar. Kendilerini Allah yerine koyup istediklerini cennete, istemediklerini cehenneme layik gorduklerini bir de acikca belirtiyorlar. Fesadin bini bir para.. Artik dinden anladiginiz bu.
Herkes gordu mu kaynagimi? O sizin inandiginizi sandiginiz, ama aslinda inanmadiginiz dininizdir o.

Fesada ornek mi ararsiniz? iste... Uc kelime, ama anlayana yeterli.

arkadaşım belli ki okumuş görmüş birisin cahil değilsin ama bu konuda böyle bir yorum yapman yanlış bizim dinimiz açlık korkusuyla dilenmeyi bile uygun bulmamıştır... kaldı ki burda faişelikten bahsediyorsun o zaman evladımız için bizde yapalım evlat için diyelim olur mu ?kolaya kaçmak bu olsa gerek..elbetteki yüce Rabbim çok bağışlayıcı ve merhamet sahibidir.elbette ki kimi affedip affetmeyeceğini biz bilemeyiz..bir sevabından seni cennetine koyar bir günahından cehennemine atar..bunu yalnız yüce Allah bilir..ama herşeyin belli kıstasları var kuralları var. sen de şimdi belli bir kesimin yaptığı terbiyesizlikten kaç kişinin hakıkına giriyorsun yani elbette dediğin gibi insanlar da var ama örtülü diye işe almayan işverenler örtülü diye hor gören insanlar örtülü diye derste rezil eden eğitimciler de var ..

işin özü madem burası laik bir ülke herkes istediği şekilde okur istediği şekilde çalışır...zaten biz açıklar olarak bu hakkımızı rahatça kullanıyorduk niye şimdi örtülü kardeşlerimiz de kullanmasın ki haklarını..

konu yine nereden nereye gelmiş... elbette herkesin farklı fikri olacak.. aynı düşünmemiz mümkün mü?
en önemli şey bazen insanlar kendinden farklı yorumlara "yanlış düşünüyorsun" diyor. ama yanlış kime göre yanlış?
düşüncenin yanlışı ancak ispatlanabilir durumlarda mesela matematik gibi kavramlarda doğru veya yanlış dersin. ama bir konu üstündeki yorumlar kişiye özgü doğrudur.
bu yüzden de kutuplaşmak gerekmiyor.

Saraylımı okuduktan sonra yuh artık deyip başımı kapatmaya karar verdim..Ne mutlu sana ki örtünme hevesimde bana yardımcı oldun..

Bilmeden bir hayr işledi ablamız..Neyse şimdi bilmiş oldu :KK14:

takma isim olarak "prezentabl kontes" dediniz kendinize?

ve başımı kapasam mı kapamasam mı diye düşünürken saraylım isimli arkadaşın yazdıklarını görünce, başınızı kapamaya mı karar verdiniz?

Örtünme hevesinize böylece kavuştunuz?

Ne demeli bilmem, şahsen bilinç seviyenizi çok ilginç buldum. :KK6:

ALLAH razı olsun ulu bacımız sen de olmasan dinimizi nereden öğrenirdik :KK37: O dediklerinden hiç bir farkın yok nasıl görmezsin o kınadıklarınla olan zıt benzerliğini sen de çarsaf giyenleri yobaz aklediyorsun :))

Amaaaan battı fish yan going hesabı...

baş kapama hevesini gerçekleştirmeyi saraylıma borçlu olduğunuza göre, dini de ondan öğrenmen hayrınıza olur bence.

merakımdan soruyorum: yobaz akletmek ne demek? akletmek?

takma isim olarak "prezentabl kontes" dediniz kendinize?

ve başımı kapasam mı kapamasam mı diye düşünürken saraylım isimli arkadaşın yazdıklarını görünce, başınızı kapamaya mı karar verdiniz?

Örtünme hevesinize böylece kavuştunuz?

Ne demeli bilmem, şahsen bilinç seviyenizi çok ilginç buldum. :KK6:

Niye ilginç buldun ? hemen hemen bütün eylemlerimiz,beklentilerimiz,arzuladıklarımız genelde sebeb-sonuç ilişkisine dayalı degil mi ?

Bu arada adım prezentabl soyadımda kontes...Başımı kapatırsam şallı kontes olmayı düşünüyorum o nasıl sizce (?)

baş kapama hevesini gerçekleştirmeyi saraylıma borçlu olduğunuza göre, dini de ondan öğrenmen hayrınıza olur bence.

merakımdan soruyorum: yobaz akletmek ne demek? akletmek?

Zaten mesajımda sen olmasan n'apardım diye bir ibare ekledigimi hatırlıyorum candanım cananım sanırım fazla dikkat etmemişsin :)) Olsun gözünden kaçmış sorun değil

Hem fazla merak iyi degildir der atalarımız :KK37:

Son düzenleme:
Bu bir yalan haberdi ama hala gündemde hayret:))

Bu arada Kontes, sabrina hayran kaldim:))

Sabırlıyım değil mi weiss :))

Bu arada he candan hee :pP (Akledebilmiştir umarım (!) ):KK14:

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatıyorum, kapatılmasını isteme sebebi olarak, konunun amacından saptırılması gösterildi, içeriği buz pateni olan bir konuyu bile konuşamamanız ne acı değil mi?

Ve yine ne acıdır ki birbirinize laf çarpmışsınız.
İçerik buz pateniyken, baş örtüsü ve çarşafa nerden gelindiğiniyse tüm yorumları okuyunca anlarım umarım.

X