Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adım Ayla.bende Türkçe öğretmeniyim yeni atandım.tanışmak isteyen arkadaşlarla bilgi alışverisinde bulunabiliriz.
benim adım Ayla.bende Türkçe öğretmeniyim yeni atandım.tanışmak isteyen arkadaşlarla bilgi alışverisinde bulunabiliriz.
Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olanlar yetmiormuş gibi bir de başımıza fen-edebiyat mezunları çıktı. Hey Allah'ım yaa!
Fen-edebiyatta iş alanı olmadığını bildiğiniz halde neden gidiyorsnuz o bölümlere? Gitmeyin o zaman kardeşim. Sizi zorlayan mı var? Siz öğretmen olacaksanız biz neden varız? Ben ÖSS'de yüksek puan alarak girdim, siz yata yata kazandınız. Okurken de çekin cezasını. Sonuçta biz öğretmen olarak yetiştiriliyoruz siz bilim adamı. Herkes kendi alanına gitsin. Yeter artık.
Fen-edebiyatta iş alanı olmadığını bildiğiniz halde neden gidiyorsnuz o bölümlere? Gitmeyin o zaman kardeşim. Sizi zorlayan mı var? Siz öğretmen olacaksanız biz neden varız? Ben ÖSS'de yüksek puan alarak girdim, siz yata yata kazandınız. Okurken de çekin cezasını. Sonuçta biz öğretmen olarak yetiştiriliyoruz siz bilim adamı. Herkes kendi alanına gitsin. Yeter artık.
bu arada bir şey daha söyleyeyim siz çok çalışmışsınız biz yatmışız ya buna istinaden söylemek istiyorum.eğitim fakültesi okumak için öle çok çok puana gerek yok hele ki türkçe bölümü için.ben edebiyat istedim ve edebiyat okudum hiç de pişman değilim.hem türkçe mezunu epey alıyorlar neden atanamadınız hayret
Biz eğitim fakülteliler ne kadar anlatsak da siz fen edebiyatlar anlamayacaksınız. Şu an Türk dili ve edebiyatı bölümü mezunları ilköğretimde Türkçe öğretmenliği yapıyorlar. Bu benim hakkımı yemek değildir de nedir? Seviye bölümüne gelince de ilk önce bana verdiğin cevap tarzına bak sonra bunu bana söyle. Artık kime sataşacağını bilemez duruma geldin galiba. ÖSS'de sizi geçip yüksek puan alarak eğitim fakültesine nasıl yerleştiysem elbette KPSS'de de geçerim. Orada sorun yok zaten. Sen dert etme. Hem zatan ne yaparsan yap atama üstünlüğü ilk önce eğitim fakültelilerin.
Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olanlar yetmiormuş gibi bir de başımıza fen-edebiyat mezunları çıktı. Hey Allah'ım yaa!