Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ağlıyor yüzüme bakarak konuşamıyor teyze diyo yemin ediyormus öyle bir yönelimim yok diye yigenimde inanmak istiyor gibi geldi bu gün konuşmaları inşallah ikna edemez ben buraya konu açtığımı gelen bütün yorumlarında yönelimi farklıdır olduğunu söyledim herkes aynı şeyi söylüyor dedim bilmiyorum ne yapacak.Umarim boşanırAdam rezil olmaktan korkmuştur . Belki oda memnun değil evlilikten bunu kendi bile kabul edemiyor belki boşansın
Bende empati yap kendini onun yerine koy lezbiyen videoları izliyorsun hatta bunu iş edinip bide sayfa açıp videolar falan atıyorsun normal olur mu dedim bu açıdan bak dedim doğru söylüyorsun diyorBiz nasil kadin videolarina bakmaya igrenirsek
Gay olmayan biride o tür videolari izlemez.
Hiç sormayın bide culsuz Allah'ın belası ev geçindirmekten bir haber bu gün varsa yarın yok elinde kadın ses etmiyor çalışıyor destek olmak için buda oturup elin adamlarını sapık sapık şeyleri izliyor seytanindan bulsun ne deyimTövbeler olsun ya koca diye alıyosun oda başka kocalara bakıyo.Nasıl bir devir bu devir kime neye şasıracağımızı bilemiyoruz.Iyi ki çocuğu yokmuş yeğeninin.
Evet hiç akıl mantık Kabul etmiyor maalesefNormal değil tabii hiç bir erkeğin öyle videoları izleyip beğeneceğini düşünmüyorum lez videosu olsa hadi neyse iki kadın bakıyor fantezi diyebilirsin ama bu saçma
Bir arkadaşım benzer şeyler yaşadı , sonra biz de dikkat ettik zaten belliymiş aslında. Giyim kıyafet ve konuşmada ufak ufak sinyaller veriyormuş. Dikkatle izleyince fark ettik , evlilik de paravanmış muhtemelen. Bu konu ortaya dökülmedi ama ayrıldılar.Tabiki söyledi kavga kıyamet koptu eşi ağlıyor özür diliyor kendimi öldürürüm intihar ederim diyormuş bide yiğenim senin 6aylik telefon dokümanıni çıkarttım demiş gerçekten de çıkarmış ama dokümanda bişe bulamamış teyze öyle dedim hiç sesi çıkmadı ondanda şüphelendim diyor