Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
off şu pasifik yayınlarının kitaplarından nefret ediyorum
geçen yıl 7. sınıflardı sadece
şimdi 8. sınıfları da göndermişler
bir kitap bu kadar uyuz, seçilen parçalar bu kadar sıkıcı, etkinlikleri
bu kadar uyduruk olabilir mi yaagüya beğenmediğimiz kitplar kaldırılacaktı
o kadar söylüyoruz değişen bir şey yok klava:
arkadaşlar merhaba. bende yeni bir türkçe öğretmeniyim. göreve daha dün başladım. bir köy ortaokulunda çalışıyorum. okulda 5-6-7-8. sınıfların hepsine ben giriyorum. dün ilk günümdü. ilk dersler doğal olarak öğrencilerle tanısmayla geçti. fakat bende öyle bir ders programı var ki 6 saatin 3saati aynı sınıfta derse girdim ve doğal olarak öğrencilerin kaldıkları yerden yavaş yavaş konulara bir giriş yapalım dedim demez olaydm. o pasifik yayınlarının etkinleri nedir öyle ya. ne kadar sıkıcı ve gereksiz. ben bile affalladım. bir sürü angarya şey. o etkinlikleri nasıl yaptırıcam diye kara kara düşünmeye başladım. ayrıca çocuklar dilbilgisi konusunda da yeterszler. bende onlara faydalı olabilmek için yardımcı bir kaynak almak istiyorum siz senelerin tecrübeli hocaları olarak bana hangi yayınları önerirsiniz. ayrıca 8. sınıfların medya okur yazarlığı dersi varmış hiç haberm bile yoktu. ona da ben girecekmişim. neler anlatılacak o derste hiç bir fikrim de yok açıkçası :/
Ben de aranıza yeni katıldım. 15 yıllık edebiyat öğretmeniyim. İkizlerim var. İlkokul 1. Sınıfa gidiyorlar. Onun için katılmıştım. Veli olmak öğretmen olmaktan zormuş onu anladım. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa seve seve yaparım. Herkese sevgi ve selamlar...:)
Selam ben de edebiyat öğretmeniyim özel çalışıyorum buradakilerin çoğunun aksine 10 yıllık öğretmenim bu ara ara verdim yeni bir kızım oldu biraz büyüyene kadar çalışmak istemedim malum bizim iş yoğun