How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Trke ve Edebiyat retmeni arkadalar

örgünden mezun olan öğretmenler çok kaliteli evet o yüzden derslerimizin çoğu kitabı baştan sona okumakla ve kitapta olan cümlelerden soru çıkarmakla geçti sadece edebiyat değil tüm derslerde eskidenmiş artık idealist öğretmenler AÖFde de başarılı olanlar mezun olucak bu ders bukadar zorsa açıktan okuyanlarıda zorluycak sizin bence sıkıntınız sağlam eğitimli öğrencilerin yetiştirilememesi değil açıktan okuyanların evlerinde çalışıcak olmaları ve okula sınvdan sınava gidicek olmaları bi nevi rahat olmaları yani açıktan okuyanlarda mezun olurlarsa eğer kendi emekleriyle ve zorlanarak olucak
katılıyorum sana

Son düzenleme:
tatlım cevabın banaysa istersen yazdıklarımı anlayarak okumaya çalış

11.sınıf dil ve anlatım öğretmeni var mı?? bişiler sormam gerek =)

dil ve anlatım dersinde hem dilbilgisi hem edb mı yapılıyor ? ders notlarını ayrı ayrı mı tutturuyorsnuz?

11. ve 10. sınıflara ödev veriliyor mu?
bide kitapta konu anlatımı hiç yok nerden anlatılıyor?

Ödev veriliyor tabii neden verilmesin.İlk derste ister edebiyat olsun ister dil ve anlatım olsun öğrencilerle tanışılır.:1rolleyes:

yani performans ödevi gibi ödevler veriliyor mu demek istemiştim :)
nerden anlatıcaz kitapta hiç bi bilgi yok yaa:(

cicikız, dil ve anlatım dersi dilbilgisi ve kompozisyondan müteşekkildir
ilk deste ben öğrencileri tanırım sonra da kullanacağımız kitabı tanıtırım
öğrencilerden ne beklediğimi, hangi soruları ve etkinlikleri onların yapmaları gerektiğini anlatırım
bir de kitapların arkasında performans ve başarım ödevleri var örnekler verilmiş o sayfayı açtırıp ilk dersten ödevlendirme yaparım
eğer vaktim kalmış ise ilk konunun hazırlık çalışmalarını sorarak öğrencileri konuşturur, karşımdaki kişilerin konuşma becerilerini ifade kabiliyetlerini ölçerim.
zaten ders de burada biter.

her iki ders için de bize dağıtılan kitaplarda konu anlatımı yok fakat birçok kitapçıda öğretmen yardımcı kitabı dediğinizde kitaptaki her sorunun cevabı ve konunun anlatımının da içinde bulunduğu kitaplar satılıyor ben geçen yıl her sınıf düzeyi için almıştım
ayrıca konulara uygun olarak yaptığımız günlük planlarda da özet şeklinde bir konu anlatımı da mevcut

önemli olan dil ve anlatım dersinde öğrencileri konuşturabilmek

Türk edbiyatı dersinde de benzer bir davranış sergiliyorum ben; yine elimdeki kitaptan kaynak alarak dersi işliyorum.

size kolay gelsin

iyi eğitim yılları arkadaşlar

bu arada ben 9 yılı bitirmiş bir Türk dili ve edeb. öğrt. yim ama bu yıl izinde olduğum için çalışmayacağım:)

merhaba...
ben de türk dili ve edebiyatı bölümünden yeni mezum oldum..
şu anda tezsiz yüksek lisans yapıyorum...
umarım en kısa zamanda atanırımmafoldumben

Back