Trizomi 18

Sana da çok geçmiş olsun Ben de dün avmde yaşı oldukça büyük ve engelli bir çocuk gördüm (Muhtemelen 20’Li yaşlarında belki de 30) annesi ısrarla otur diyordu ama o hiçbir şeyden anlamıyordu. Hemen yan masadaydı. O an aklıma bir doktorun “bu çocuklar (trizomi 18) eğitilemez hiçbir şekilde” dediği aklıma geldi. Eşime açıkça geri zekalı oluyorlar demiş. Hani geneli 1 hafta, bazıları 1-2 yıl yaşıyor diyorlar ya, Allah ömür verir de uzun yaşarsa çok büyük sabır ve şefkat gerekiyor Bakmak için.

çok üzgünüm, içim sanki 1000 yaşında. Kendiliğinden düşse diyeceğim ki ahirette şefaatçi olacak bana ama aldırmak resmen cinayet. Bu sefer hesap sormayacak mı sen bana nasıl kıydın, benim yaşama hakkımı nasıl elimden aldın diye?

allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. İnşallah bir seçim yapmak zorunda kalmayız. Bir mucize olsun ve cvs sonuçlarımız tertemiz çıksın

senin bulguların nelerdi? testler mi yüksek çıktı yoksa ultrason bulguları mı?

Ultrasonda ense kalınlığı yüksek çıktı başta ve vücudunda ödem gözüküyor. Çok zor ama duamda sadece Rabbim alacaksan sen al diyorum. 2li 3lü test bakmadılar bile ama ultrasonda o kadar belirgin ve fazla gözüküyordu ki cvsden önce direkt sonlandırılmalı dediler. Haftasonu tekrar kontrole gideceğim

Allah yardımcıniz olsun sizin de çok zor bi karar.. Bende yaşadım benim kızım beni bıraktı gitti 18 haftalıkti meleğim

Ben de az önce işlemden çıktım. Aynı şeyi dua edip durdum. Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın bizleri
Allah yardımcıniz olsun sizin de çok zor bi karar.. Bende yaşadım benim kızım beni bıraktı gitti 18 haftalıkti meleğim
Başın sağ olsun

Ben de az önce işlemden çıktım. Aynı şeyi dua edip durdum. Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın bizleri

Başın sağ olsun
Sağol cnm, ne zaman belli olacak sonuç

1 hafta, 1 ay ve 1.5 ay şeklinde 3 sonuç çıkacakmış. 1 haftalık sonuca göre işlem yapabilirmişiz yasal olarak. bekleyip görücez artık.
Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle, en iyisi neyse o olsun hakkında inşallah

iyi akşamlar hanımlar bende yazilanlari şimdi okudum başka bir şeye bakıyordum yazilarinizi gördüm 1 saattir yazmak için uğraşıyorum benim kızım 9 yaşında ve tirizomi 18 li

iyi akşamlar hanımlar bende yazilanlari şimdi okudum başka bir şeye bakıyordum yazilarinizi gördüm 1 saattir yazmak için uğraşıyorum benim kızım 9 yaşında ve tirizomi 18 li
Yaaaa iyi akşamlar, lütfen bunu konuşalım. İster özelden konuşalım ister buradan yazışalım.

nasıl öğrendiniz? gebelikte mi doğumda mı? Doğumdan sonra neler oldu? 9 senedir hayatınız nasıl gidiyor? Lütfen bana her şeyi yazın. Lütfen

Birebir bunu yaşadığınız için yazacaklarınız benim için çok çok çok önemli. Lütfen her detayı, her şeyi yazın bana

Birebir bunu yaşadığınız için yazacaklarınız benim için çok çok çok önemli. Lütfen her detayı, her şeyi yazın bana
Canım benim rabbim bu imtihanda sana kolaylık versin. InsaAllah sağlıklıdır kuzun. Deilsede umarım kendiliginden düser. Zor bir imtiham ama sen güclüsün ki rabbim bu imtihanı sana nasip etti sabret dua et. Hersey güzel olsun senin icin.

Arkadasımızı aydınlatım lutfen. Rabbim sizede kolaylık versin.

özelden nasıl konuşacağız inanki hiç bilmiyorum ben 10 yıldır takip ediyorum kadınlar kulübünü ilk defa sizin için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…