Düşuk yada dış gebelik

sedaemrah29

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
7
1
6
26
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır evliyim 1 kez kimyasal gebelik yaşadım sonrasi bu yıl doktor takibine başladık klomen ve iğne kullandık sonuç alamadık sin adet tarihim 5 subatta doktorum klomen verdi kullandım takip etti yumurtam 25 mm iğne verdi bulamadim benim evde ovulasyon testim vardı onu kullandım yumurtlamayi gördüm değerlendirdim 5 mart adet oldum ama kanamam bitti sonra leke leke devam etti bende doktora gittim doktorum normal herseyin drdi hormon ilaclarindan olabilir dedi beta testi verdim sonucum 680 çıktı gebelikdi gittim doktora ya dusuk yada yerlesme kanamasi yaşıyorsun dedi ertesi gün kanamam oldi pıhtı düştü doktora gittim büyük ihtimal gebeligin bozuldu dedi yine kan verdim ama betam düşmemiş 875 civarındaydı özel doktora gittim kese dis hebelik dedi tekrar doktoruma gittim beta verdim 1200 cikti normal devam edebilir yada dusuk te olabilir dedi 10 gün bekle dedi dis gebelik dedi özel de ki doktor dedim hayır keseni görmüş bizimkiler dedi eve gittim sonra başka doktora gittim betam bu sefer yavaş artmaya başladı 1900 oldu 2700 oldu 3190 wn sonda 3700 oldu doktor takip edivez dedi dis gebelik yada dusuk yada normal devam edicek kafam çok. Karıştı bayramdan sonra kontrole gidicem herslde artık belli olur ama dis gebelikten korkuyorum içimi dökmek istedim betası yavaş yükselip normal gebelik yaşayan var mı?

benim de yavaş artmıştı ama sağlıklı idi. sizin de öyle olabilir ama kaç gün aralıklarla yaptırdınız testi onu yazar mısınız. iki günde bir %60 artması gerek en az. eğer bu oranı karşılıyorsa değeriniz sağlıklı olma ihtimali yüksek benim de o şekilde artmıştı

Back