- 6 Ekim 2022
- 54
- 25
- 31
Ense kalınlığı 3.1 di ikili yüksek risk çıktı perinatoloji sağlıklı bı bebek dedi ayrıntılı temiz ciktiBelli miydi testlerle
Nasıl peki şuan başka bi sağlık problemi var mıEnse kalınlığı 3.1 di ikili yüksek risk çıktı perinatoloji sağlıklı bı bebek dedi ayrıntılı temiz cikti
Şu anlık bir bilgi alamıyoruz bayram tatili yarın bir bilgi alicaz insalalhNasıl peki şuan başka bi sağlık problemi var mı
Allah analı babalı büyütsün inşallahŞu anlık bir bilgi alamıyoruz bayram tatili yarın bir bilgi alicaz insalalh
Amin inşallah..Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hayır belli degildiBelli miydi testlerle
Rabbım sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsinHayır belli degildi
merhaba biraz bilgi verirmsnz benm kızım 4 aylık trizomi 18 teşhisi konuldu ama hastanede yopun bakımda halennniyi akşamlar hanımlar bende yazilanlari şimdi okudum başka bir şeye bakıyordum yazilarinizi gördüm 1 saattir yazmak için uğraşıyorum benim kızım 9 yaşında ve tirizomi 18 li
merhaba bende çok merak ettim bilgi sahibi olabildnz miYaaaa iyi akşamlar, lütfen bunu konuşalım. İster özelden konuşalım ister buradan yazışalım.
nasıl öğrendiniz? gebelikte mi doğumda mı? Doğumdan sonra neler oldu? 9 senedir hayatınız nasıl gidiyor? Lütfen bana her şeyi yazın. Lütfen
Merhaba, hayır. o dönem çok kötüydüm. psikolojim çok bozuktu. Üyeyle görüşmedim bir daha. Özelden aramadım yani. sizin bebeğinizin durumu nasıl? Doktorlar ne diyor yaşama şansı için? Bu 4 ay nasıl geçti?merhaba bende çok merak ettim bilgi sahibi olabildnz mi
benım kardesımde ıkılıde rısklı cıkınca doktoru tırızomı18 demıstı,Selam bende 19 haftalık hamileyim
İkili taramam riskli geldi benimde ama düşüktü geçenlerde 4 lü yaptırdık o bi tık daha yüksek geldi ikiliye bakarak detaylı usg ye girdim bugun herşey normal bütün organlar vs falan perinatolog amniyosenteze gerek yok ama fetal dna öneririm dedi yaşım 21 yaptırsam allah korusun sonuc değişmezse aldırmayı düşünmüyorum ki sonuc yine değişmezse bi tedavisi yok lütfen tecrübesi olanlar yorum yapsın stresliyim bebeğime yansıtmak istemiyorum
merhaba bizim 2li teste risk falan çıkmadı doğduktan sonra öğrendik şuan kalp ameliyatı oldu evet yaşamla bağdaşmayan bir hastalık ama ömrü konusunda tek dedikleri ALLAH BİLİR.şuan cihazdan çıktı sadece burnundan oksijen desteği veriliyor.Merhaba, hayır. o dönem çok kötüydüm. psikolojim çok bozuktu. Üyeyle görüşmedim bir daha. Özelden aramadım yani. sizin bebeğinizin durumu nasıl? Doktorlar ne diyor yaşama şansı için? Bu 4 ay nasıl geçti?
Çok geçmiş olsun. Kalp haricinde fiziksel başka bir rahatsızlığı mevcut mu peki?merhaba bizim 2li teste risk falan çıkmadı doğduktan sonra öğrendik şuan kalp ameliyatı oldu evet yaşamla bağdaşmayan bir hastalık ama ömrü konusunda tek dedikleri ALLAH BİLİR.şuan cihazdan çıktı sadece burnundan oksijen desteği veriliyor.
internetten araştırdım yok bir hafta yokbir ay yaşar yazıyor ama benm kızım 4 aydı hayatta ve sorduğumda 5-6 yaşa kadar gelenler oluyormuş.
Çok geçmiş olsun. K
Çok geçmiş olsun. Kalp haricinde fiziksel başka bir rahatsızlığı mevcut mu peki?
alp haricinde fiziksel başka bir rahatsızlığı mevcut mu pekiE
evet el ve ayakta anormallik var ama çok belli değil ektra bir tane daha genetik tahatsızlık var ama tam tanısı konulamadı kıstık fibrosiz oda etkliyor onu bekliyoruz zaman gösterecek diğer bayan arkadaşa yazdım ama bakalım yaşıyor yazmış çok şaşırdım..ALLAH hakkımızda hayılısı eylesin...Çok geçmiş olsun. Kalp haricinde fiziksel başka bir rahatsızlığı mevcut mu peki?
Anladım… benim kızımın daha 10 haftalıkken kolları dirsekten yamuktu, yani alt kemikleri yoktu. Omurgası s şeklindeydi. İleriki haftalarda daha büyük problemler çıkacak dedi doktorlar. Zaten tüm testler hastalığı doğruluyordu. Dilerim sizin yavrunuz uzun ömürlü olurevet el ve ayakta anormallik var ama çok belli değil ektra bir tane daha genetik tahatsızlık var ama tam tanısı konulamadı kıstık fibrosiz oda etkliyor onu bekliyoruz zaman gösterecek diğer bayan arkadaşa yazdım ama bakalım yaşıyor yazmış çok şaşırdım..ALLAH hakkımızda hayılısı eylesin...
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun zaman gösterecekAnladım… benim kızımın daha 10 haftalıkken kolları dirsekten yamuktu, yani alt kemikleri yoktu. Omurgası s şeklindeydi. İleriki haftalarda daha büyük problemler çıkacak dedi doktorlar. Zaten tüm testler hastalığı doğruluyordu. Dilerim sizin yavrunuz uzun ömürlü olur
Aynı durumdayım değerler bile aynı nolır bana geri dönüş yap şuan ne durumdasın delirmek üzereyim. Bugün ense kalınlığı 2.8 çıktı hala nipt sonucunu bekliyorum yarın bir perinatoloğa görüneceğim ama zaman geçmiyorAh ne diyeceğimi bilmiyorum
Allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın seni.
Benim de nipt testi yapti 6000 TL ücret ödedik.
Rabbimin imtihanlari bitmez.
Benimki 13 haftalık 2.8 çıktı,çok şükür doktor fiziksel birsey yok dedi ama insan gene en ufak bisey ciksa bile korkuyor.
Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.
Oğluna benim yerimede Sarıl
Allahim bağışlasın onu sana...