Merhaba, nasılsınız, bebeğiniz ve siz iyidir umarım.Yok canım malesef devletten randevu aldım 14 ocak beklemekten başka bir çarem yok.
İyiyim teşekkür ederim bebekte iyi yani kalbi atıyor gelişim geriliği var ultrason kağıtlarından anladığım kadarıyla. 34 hafta bitiyor pazar günü. Bekliyoruz bakalımMerhaba, nasılsınız, bebeğiniz ve siz iyidir umarım.
Normal Doğumu bekleyeceksiniz sanırım?İyiyim teşekkür ederim bebekte iyi yani kalbi atıyor gelişim geriliği var ultrason kağıtlarından anladığım kadarıyla. 34 hafta bitiyor pazar günü. Bekliyoruz bakalım
Evet. Ama doktorum sezeryan yapmaktan yana ısrarcı. Sağ böbreğim aşırı derecede büyümüş. Ikınmak zarar verebilir dedi. Yada sancı çekerken zarar görebilir dediNormal Doğumu bekleyeceksiniz sanırım?
Evet. Ama doktorum sezeryan yapmaktan yana ısrarcı. Sağ böbreğim aşırı derecede büyümüş. Ikınmak zarar verebilir dedi. Yada sancı çekerken zarar görebilirNormal Doğumu bekleyeceksiniz sanırım?
Kaderin cilvesimi derler ne derler bilemedim bu yaşadığıma. Sezeryan tarihini şubat 22 ye verdi. O an tamam dedim ama hiç aklıma gelmedi eşimin doğum günü o gün. Yani kızımın doğacağı belki aynı gün öleceği gün eşimin doğum günü. Ve bir kızı olmasını benden çok isteyen bir adamdı. Şimdi hiç unutamazNormal Doğumu bekleyeceksiniz sanırım?
Canım Allah kolaylıklar versin çok üzgünümEvet. Ama doktorum sezeryan yapmaktan yana ısrarcı. Sağ böbreğim aşırı derecede büyümüş. Ikınmak zarar verebilir dedi. Yada sancı çekerken zarar görebilir
Kaderin cilvesimi derler ne derler bilemedim bu yaşadığıma. Sezeryan tarihini şubat 22 ye verdi. O an tamam dedim ama hiç aklıma gelmedi eşimin doğum günü o gün. Yani kızımın doğacağı belki aynı gün öleceği gün eşimin doğum günü. Ve bir kızı olmasını benden çok isteyen bir adamdı. Şimdi hiç unutamaz
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun hiçbiriniz eksik etmediniz desteğinizi. Bende öyle düşünüyorum. Şubatın başında gidip konuşacağım doktorlaCanım Allah kolaylıklar versin çok üzgünümseni buradan takip ediyorum daha önce konuştuk bende trizomi 18 i yaşadım fakat senin kadar ilerleyemedi benim hamileliğim.. Sana dua ediyorum keşke elimizden başka birşey gelse de yapabilsek
Sezeryan tarihini bence eşinizin doğum gününden bir gün sonraya alın.. Karnında kızınızla kutlamış olursunuz..
Ahh çok üzüldüm. Tarihi değiştirebiliyor iseniz deneyin bence. Hiç kolay değil elbette. İnşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız yavrunuzu. Dualarim sizinle.Evet. Ama doktorum sezeryan yapmaktan yana ısrarcı. Sağ böbreğim aşırı derecede büyümüş. Ikınmak zarar verebilir dedi. Yada sancı çekerken zarar görebilir
Kaderin cilvesimi derler ne derler bilemedim bu yaşadığıma. Sezeryan tarihini şubat 22 ye verdi. O an tamam dedim ama hiç aklıma gelmedi eşimin doğum günü o gün. Yani kızımın doğacağı belki aynı gün öleceği gün eşimin doğum günü. Ve bir kızı olmasını benden çok isteyen bir adamdı. Şimdi hiç unutamaz
Hayır daha bahsetmedi ve düşünmüyoruzda çünkü öyle bir aile ki ortada sadece aile diye kuru kalabalık var. Düşününki kayınvalidem ben dahil diğer gelinlerinin bile isteme törenine gelmemiş bir kadın. Sebep yol tutuyormuş yolda uzak olsa içim yanmayacak 20 dakika sürmez. Düğünüme bile misafir gibi geldi. Kp onun bunun ağzına bakan nereye çeksen oraya giden bir insan. Ama en iyisini her zaman kendi bilir. Evli kaynım yurt dışında. Bekar Bi kaynım var 30 yaşını geçmiş biri şimdi söylesem benim evden çıkar çıkmaz eline telefonu alır bütün sülalaye yayar ve bunu anlattığında bir şey başarmış gibi sevinir. Bir kere yüzük takmadan gittim parmaklarım şişmişti hamilelikten dolayı neden takmadın dedi bende parmaklarım şişti dedim. Daha ben ordan çıkar çıkmaz telefona sarılmış tüm amcalarına onların eşlerine ve gelinlerine telefon etmiş bizim gelin hasta olmuş yürüyecek hali bile yok acaba bebekte bir soru mu var demiş. Tabii diğerlerinde laf arıyor ya resmen eve doluştular çocuğumun ultrason fotosunu istiyorlar düşünün yani. Neymiş bakacaklarmış ben şimdi bu aileye ne anlatayım kiAhh çok üzüldüm. Tarihi değiştirebiliyor iseniz deneyin bence. Hiç kolay değil elbette. İnşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız yavrunuzu. Dualarim sizinle.
Eşinizin ailesine bahsetmemiştiniz hazır değildiniz hatırladığım kadarıyla, aradan epey zaman geçti konuştunuz mu? Manevi destek sağlamışlardır umarım.
Yok haklısınız böyle aileye hiç bir şey anlatılmaz. Zaten psikolojik bir savaş veriyorsunuz, bu tipler kalan enerjinizi de emer. Bir de bunlara laf anlatarak tükenir, konuştuklarıyla öfkelenirsiniz. Doğumdan sonra lohusalık yaşayacaksınız, hiç birini yanınıza yaklaştırmayın yapabilirseniz. Hormonlar sebebiyle Çok çok hassas oluyor insan o dönem. Size tavsiyem Bu insanları yanınıza yaklaştırmayın, sözlerini hiç bir surette duymayın.Hayır daha bahsetmedi ve düşünmüyoruzda çünkü öyle bir aile ki ortada sadece aile diye kuru kalabalık var. Düşününki kayınvalidem ben dahil diğer gelinlerinin bile isteme törenine gelmemiş bir kadın. Sebep yol tutuyormuş yolda uzak olsa içim yanmayacak 20 dakika sürmez. Düğünüme bile misafir gibi geldi. Kp onun bunun ağzına bakan nereye çeksen oraya giden bir insan. Ama en iyisini her zaman kendi bilir. Evli kaynım yurt dışında. Bekar Bi kaynım var 30 yaşını geçmiş biri şimdi söylesem benim evden çıkar çıkmaz eline telefonu alır bütün sülalaye yayar ve bunu anlattığında bir şey başarmış gibi sevinir. Bir kere yüzük takmadan gittim parmaklarım şişmişti hamilelikten dolayı neden takmadın dedi bende parmaklarım şişti dedim. Daha ben ordan çıkar çıkmaz telefona sarılmış tüm amcalarına onların eşlerine ve gelinlerine telefon etmiş bizim gelin hasta olmuş yürüyecek hali bile yok acaba bebekte bir soru mu var demiş. Tabii diğerlerinde laf arıyor ya resmen eve doluştular çocuğumun ultrason fotosunu istiyorlar düşünün yani. Neymiş bakacaklarmış ben şimdi bu aileye ne anlatayım ki
Bende öyle düşünüyorum Kv zaten gelmez ona eminim. Kp de ayıp olmasın diye bir saat gelir kaynım laf almak için arar bende açmam zaten mesafe koydum baya araya. Bide virüs olunca diğerlerinide bu bahaneyle kabul etmem diye düşünüyorum. Her yönden sıkıntıdayım vallahiYok haklısınız böyle aileye hiç bir şey anlatılmaz. Zaten psikolojik bir savaş veriyorsunuz, bu tipler kalan enerjinizi de emer. Bir de bunlara laf anlatarak tükenir, konuştuklarıyla öfkelenirsiniz. Doğumdan sonra lohusalık yaşayacaksınız, hiç birini yanınıza yaklaştırmayın yapabilirseniz. Hormonlar sebebiyle Çok çok hassas oluyor insan o dönem. Size tavsiyem Bu insanları yanınıza yaklaştırmayın, sözlerini hiç bir surette duymayın.
Merhaba Nasılsınız inşallah herşey yolundadır siz ve bebek iyi misinizBende öyle düşünüyorum Kv zaten gelmez ona eminim. Kp de ayıp olmasın diye bir saat gelir kaynım laf almak için arar bende açmam zaten mesafe koydum baya araya. Bide virüs olunca diğerlerinide bu bahaneyle kabul etmem diye düşünüyorum. Her yönden sıkıntıdayım vallahi
Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamışız resmen.. Bende 18. Haftamda normal doğumla trizomi 18 sebebiyle kaybettim oğlumu.. Ama rabbime şükürler olsun bana da bir kız evlat nasip etti .. Onu bekliyoruz bizde inşallah sağlıkla doğar..Bende bebegimi bu hastaliktan kaybettim. 3 farkli test taptirdik ve sonuc hepsinde ayniydi. 18. Haftda normal doğumla kaybettim oğlumu.
Allah yardım etsin çok zor bir süreç. Bende 23 şubatta kaybetmiştim. Ama sonra rabbim kızımı verdi çok şükür sağlıklı.
2li test de mi yaptırmamıştınız?? Gelişim geriliği mi çıktı yoksa başka sorunlar mı? Ayrıntılı ultrason yaptırdınız dimi orada mı çıktı?? Bende trizomi 18 yaşadım maalesef.. İnşallah sizinki öyle çıkmaz.. Yani ciddi bulgular mı var o yüzden sormak istedim..Merhaba bebeğinizin durumu nasıl şu an. Ne durumdasınız?
Benim de bebeğimde trizomi 18 belirtilerine rastlandı ve yaklaşık 1 aydır bu durumla savaşıyorum. Hiçbir teşti yaptırmadım. Amniyosentez de yaptırmadım. Şu an 25 haftalık olduk. Sonunu bilmeyerek sürece devam ediyorum
Inşaallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Mavi kunyesi duruyor..simdi 2 pembe 1 mavi künyemiz var. Rabbim evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin hepimizinÇok geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamışız resmen.. Bende 18. Haftamda normal doğumla trizomi 18 sebebiyle kaybettim oğlumu.. Ama rabbime şükürler olsun bana da bir kız evlat nasip etti .. Onu bekliyoruz bizde inşallah sağlıkla doğar..
Ben ikili test yaptırmadım. Doktorum gelişim geriliğinin sürekli devam etmesinden hatta bir ara artmasından kaynaklı beni perinaloğa yönlendirdi. Orada her şeyi öğrendim. Bir sürü problem vardı. Beyindir gelişmemiş. İki lobu birbirine bağlayan köprü görevi gören yapı yok. Burun kemiği hiç yok dedi. Mide tıkalı. Böbreklerden biri küçük kalmış. Damarlardan biri farklı bir yere gitmiş. Baya bir sorun var yani. Evet bunca şey trizomi 18 olduğunu zaten gösteriyor ama aldıramadım. Yapamadım. Kalbi atarken hareket ederken bunu yapamazdım. Çok üzgünüm. Sadece bekliyorum2li test de mi yaptırmamıştınız?? Gelişim geriliği mi çıktı yoksa başka sorunlar mı? Ayrıntılı ultrason yaptırdınız dimi orada mı çıktı?? Bende trizomi 18 yaşadım maalesef.. İnşallah sizinki öyle çıkmaz.. Yani ciddi bulgular mı var o yüzden sormak istedim..
Siz gebeliğinize devam mı etmiştinizBen varım..benimde bebeğim trizomi 18di.. Allah sana dayanma gücü versin canım.. Bende bebeğime kıyamamıştım bende gebeliğime son vermemiştim..çok çok zor bile bile devam etmek gerçekten çok zor.. Keşke bir mucize olsa..
Merhaba teşekkür ederim ikimizde gayet iyiyiz tekmelere devam :) bekliyoruz doğumu hayırlısıyla.Merhaba Nasılsınız inşallah herşey yolundadır siz ve bebek iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?