Trizomi 18

Bulunduğunuz şehirde başka bir hastanede başka bir özelde doktor araştırın bence.. Bir kere de olsa gidip kafanızdaki soru işaretlerini giderirsin en azından..

Bulunduğunuz şehirde başka bir hastanede başka bir özelde doktor araştırın bence.. Bir kere de olsa gidip kafanızdaki soru işaretlerini giderirsin en azından..
Yok canım malesef devletten randevu aldım 14 ocak beklemekten başka bir çarem yok.

Yok canım malesef devletten randevu aldım 14 ocak beklemekten başka bir çarem yok.
zaten çok birşey kalmamış iyi o zamann.. Ama gidince bu sefer sor bakalım minik nasılmış.. Bu arada enfeksiyon olduğunu söylemiştin.. Bol bol su iç çok idrara çıkman lazım.. Bi de 32 den sonra artık 2 haftada bir gitmen lazım kontrole çok önceden al randevularını bence.. Zorlanırsın zaten randevu bulamıyor kimse şu zamanda..

Öyle yapacam canim. Sen nasılsın bebiş nasıl.? Hamilelik nasıl gidiyor

Öyle yapacam canim. Sen nasılsın bebiş nasıl.? Hamilelik nasıl gidiyor
Bende iyiyim çok şükür. 33 haftam bitecek inşallah. Karnım çok çıktı mide yanması falan.. Rahatsızlanmalara başladım.. Ama herkes gibi tek dileğim sağ salim kucağıma almak.. Benimde bu 3. Hamileliğim ilk kez bu haftalara kadar gelebildim çok şükür..

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı Nasib etsin inşallah canımm

İnşallah sonuna kadar da gidecek ve kucağınıza alacaksınız 3. Hamileliğim demişsiniz diğerine noldu acaba

İnşallah sonuna kadar da gidecek ve kucağınıza alacaksınız 3. Hamileliğim demişsiniz diğerine noldu acaba
Amin inşallah çok teşekkür ederim..

İlk hamileliğim 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum kaybettim.. 2. Hamileliğim 12. Haftasında trizomi 18 olduğunu öğrendim konu sahibi arkadaşımız gibi gebeliğimi sonlandırmayıp doğurma kararı verdim ama 18. Haftamda birden suyumun gelmesiyle normal doğumla ölü olarak doğurdum oğlumu 40 sonra da hamile olduğumu öğrendim.. Şimdi tek dileğim kızımı sağlıkla kucağıma almak..

Bende 13. Haftda trizomi 18 den oğlumu kaybettim dün konuşmuştuk sizinle aslında ama 9 hftalık olanı şimdi öğrendim. Yaranızı deşiyorum kusura bakmayın ama aynı şeyleri yaşayınca insan tekrar yaşayacak sanıyor maalesef.

Evet canım biliyorum o endişe, korku gitmiyor içinden.. Ben bu bebeğimi ilk öğrendiğimde perişan oldum.. Planlı değildi.. Bebeğimi kaybettim 40 gün geçti adet olmadım adet söktürücü kullanacaktım doktor sen yine bi gel muayene edeyim dedi.. Orada öğrendik şok olduk.. Çok ağladım tekrar olacak diye insan ister istemez korkuyor kolay değil çünkü.. İlk başta kuzuma haksızlık ettim sevinemedim bile.. İnanır mısınız Doktorum beni teselli etti..

Sizin hiç evladınız var mı?? Kaybınızdan sonra tekrar hamile kaldınız mı??

Sizin hiç evladınız var mı?? Kaybınızdan sonra tekrar hamile kaldınız mı??
Evde yaptığım testler pozitif adetimin üzerinden 3 gün geçti. Haftaya doktora gideceğim. Şuan sevinemiyorum daha çok korku ve endişe var sanki yine birşeyler yolunda gitmeyecek gibi

Mucize işte zamanı gelmiş ve olmuş tek içimi rahatlatan konu eşimle kromozom testimizin temiz çıkması ve yaşadığımız olayın gerçekten tesadüf olması. Allahım bir daha yaşatmasın diye dua etmekten başka yapacağım bişey yok.

Evde yaptığım testler pozitif adetimin üzerinden 3 gün geçti. Haftaya doktora gideceğim. Şuan sevinemiyorum daha çok korku ve endişe var sanki yine birşeyler yolunda gitmeyecek gibi
Yaaaaaa çok sevindim sizinle konuştuk daha önce ama hatırlayamadım hamile olduğunuzu söylediğinizi.. Boşuna üzülme tekrar etmeyecek Allahın izniyle.. Bak ben sana bir örnek olayım Şükret ki Rabbim tekrar anneliği nasip etti.. Tabi ne dersem diyeyim yine endişeleneceksin diyorum da ben de bırakamadım korkularımı gerçi..

cok sevindim sizin adiniza. asagi yukari ayni durumdayiz. benim de 2 ay once 13. haftada eksik kromozom nedeniyle suyum geldi ve bebegimi kaybettim. şimdi reglim bir hafta gecikti, cesaret edip test yapamiyorum. test negatif cikarsa kesin uzulurum. pozitif cikarsa nasil hissedecegimi kestiremiyorum. cok tarifsiz bir duygu durumu. buyuk korku.

İnşallah yaa bunun için çok dua ediyorum

Canım çok geçmiş olsun.. O duyguyu yaşamış bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum.. Ama oldu bitti geçti artık diye düşünmek lazım. Bana doktorum döllenme ile alakalı bir durumdu anne veya baba ile alakalı bir durum değildi.. Tekrarlama ihtimali bir başkasında nasılsa sende de öyle demişti.. Sende korkma Allahın izniyle aynı şeyi yaşamayacaksın..

bilmiyorum kayıptan sonra düzenli oluyor mu adetimiz.. Ben normal doğum yapmıştım siz nasıl yaptınız bilemiyorum ama kürtaj oldunuz büyük ihtimalle. Kürtajdan sonra eski düzene girmesi biraz zaman alabilir.. O yüzden hemen umutlanmayın üzülmeyin sonra. Hayırlısı olsun diyelim.. Ama bence test yap bi bakalım bebek var mı..

bize de ayni seyler soylendi. ilk reglinden sonra hamile kalmanda hic bir sıkıntı yok demisti. 2 kez duzenli regl olduktan sonra bu ay gecikti. kurtaj yok bende de, dogru duzgun ilac bile icmedim, 2 tane agri kesici yutmustum sadece, hersey dogal oldu.

Hayırlısı neyse o olsun canım.. Yapmayacak mısın test?? Hadi yap da haber ver

Hayırlısı neyse o olsun canım.. Yapmayacak mısın test?? Hadi yap da haber ver
test yapmadim ama ocak sonu icin ultrason randevusu aldim. sanirim bilinc altımda kisa surede 10.haftaya ulasmaya çalışıyorum. ilk gunlerde cok tedirgindim ama daha kabullenmeye basladim. cok garip oldu ruh halim. yani ovulasyon gunlerimde korunmayalim diyen de benim reglimin geciktigini gizleyen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…