Merhaba teşekkür ederim ikimizde gayet iyiyiz tekmelere devam :) bekliyoruz doğumu hayırlısıylaMerhaba Nasılsınız inşallah herşey yolundadır siz ve bebek iyi misiniz
Merhaba rabbim kolaylık versin. İçinizi ferah tutmaya çalışın yinede biliyorum çok zor ama. Ne gibi bulgular var bebeğinizde?Merhaba bebeğinizin durumu nasıl şu an. Ne durumdasınız?
Benim de bebeğimde trizomi 18 belirtilerine rastlandı ve yaklaşık 1 aydır bu durumla savaşıyorum. Hiçbir teşti yaptırmadım. Amniyosentez de yaptırmadım. Şu an 25 haftalık olduk. Sonunu bilmeyerek sürece devam ediyorum
Evet ben devam etmiştim.. Ama 18. Haftaya kadar gelebildi bebeğim.. 18. Haftada kaybettim..Siz gebeliğinize devam mı etmiştiniz
AnladımBen ikili test yaptırmadım. Doktorum gelişim geriliğinin sürekli devam etmesinden hatta bir ara artmasından kaynaklı beni perinaloğa yönlendirdi. Orada her şeyi öğrendim. Bir sürü problem vardı. Beyindir gelişmemiş. İki lobu birbirine bağlayan köprü görevi gören yapı yok. Burun kemiği hiç yok dedi. Mide tıkalı. Böbreklerden biri küçük kalmış. Damarlardan biri farklı bir yere gitmiş. Baya bir sorun var yani. Evet bunca şey trizomi 18 olduğunu zaten gösteriyor ama aldıramadım. Yapamadım. Kalbi atarken hareket ederken bunu yapamazdım. Çok üzgünüm. Sadece bekliyorum
Çok geçmiş olsun bende bebeğimin19. Haftada trizomi 21 nedeniyle kaybettim rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsinEvet ben devam etmiştim.. Ama 18. Haftaya kadar gelebildi bebeğim.. 18. Haftada kaybettim..
Benim bebeğimde birçok bulgu var. Beyincik gelişmemiş. İki lobu bağlayan köprü görevi gören kısım yok. Burun kemiği yok. Böbreklerden biri çok küçük kalmış. Mide tıkalı. On iki parmak bağırsağı tıkalı. Arsa adı verilen bulgu da var. Yani anlayacağınız birçok şey var. Ve her doktora gittiğimde bir yenisi ekleniyor resmen. En son gittiğimde suyu fazlalaşmıştıMerhaba teşekkür ederim ikimizde gayet iyiyiz tekmelere devam :) bekliyoruz doğumu hayırlısıyla
Merhaba rabbim kolaylık versin. İçinizi ferah tutmaya çalışın yinede biliyorum çok zor ama. Ne gibi bulgular var bebeğinizde?
Kaybettiğim bebeğimin hemen ardından çok şükür hamile kaldım.. Şuan hamileyim sağlıkla kucağıma alırım İnşlalh.. Allah size sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok geçmiş olsun bende bebeğimin19. Haftada trizomi 21 nedeniyle kaybettim rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
Amin canım çok sağ ol. Zor bir süreç. Rabbime herkese yardım etsin. Herkes farklı bir durumla sınanıyor. Beklemekten başka çare de yokAnladımBende senin gibi kalbi atarken aldıramamıştım. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Rabbim yardımcınız olsun..
İnşallahKaybettiğim bebeğimin hemen ardından çok şükür hamile kaldım.. Şuan hamileyim sağlıkla kucağıma alırım İnşlalh.. Allah size sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Benim bebekte de kist ve böbrek büyümesi de vardı. Daha fazla detayını bilmiyorum ama iki haftadan fazla gelişim geriliği var bakalım kader kısmet beklemekten başka şansımız yok hayırlısı olsun inşallahBenim bebeğimde birçok bulgu var. Beyincik gelişmemiş. İki lobu bağlayan köprü görevi gören kısım yok. Burun kemiği yok. Böbreklerden biri çok küçük kalmış. Mide tıkalı. On iki parmak bağırsağı tıkalı. Arsa adı verilen bulgu da var. Yani anlayacağınız birçok şey var. Ve her doktora gittiğimde bir yenisi ekleniyor resmen. En son gittiğimde suyu fazlalaşmıştı
Benim de 2 hafta gerilik var. Aynen öyle beklemekten başka çaremiz yok. İnsan bir an umutlanıyor kendi kendine. Sonra her doktora gittiğinde sonuca hazırlıyor kendini. Zor bir süreç. Rabbim yardım etsin bize de bütün hamilelere de.Rabbşm
Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Benim bebekte de kist ve böbrek büyümesi de vardı. Daha fazla detayını bilmiyorum ama iki haftadan fazla gelişim geriliği var bakalım kader kısmet beklemekten başka şansımız yok hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle. Helede kimseye anlatamamak varya o daha fena. Etrafımda kendi ailem ve Bi kaç akrabam hariç kimse bilmiyor. Normal bir gebelik sanıyor. Komşular her gördüğünde doğum ne zaman diye soruyor o daha kahrediyor beniBenim de 2 hafta gerilik var. Aynen öyle beklemekten başka çaremiz yok. İnsan bir an umutlanıyor kendi kendine. Sonra her doktora gittiğinde sonuca hazırlıyor kendini. Zor bir süreç. Rabbim yardım etsin bize de bütün hamilelere de.
İnanın anlatınca da herkesin size acıması sürekli başka doktora gittin mi başka doktorlara da git demesi. Hareket ediyor mu diye her seferinde sorması da çok yorucu ve üzücü. Benim herkes biliyor ama bu da çok yorucu. Her türlü yorucu çünkü günümüzün hepsi onu düşünerek geçiyor. Ne olacak acaba diyerek geçiyor. Rabbim yardım etsin.Aynen öyle. Helede kimseye anlatamamak varya o daha fena. Etrafımda kendi ailem ve Bi kaç akrabam hariç kimse bilmiyor. Normal bir gebelik sanıyor. Komşular her gördüğünde doğum ne zaman diye soruyor o daha kahrediyor beni
Aynen bide o var. Anlattığım kişilerde şey diyor mesela benim Bi tanıdığımda öyle demişlerdi ama sağlam doğdu. Sonrasındada acıyan gözlerle bakıyorlar bide benim sezeryan olma durumum var sağlık sorunlarından dolayı. Vah tüh yapmaya başlıyorlar. Ben sezeryan yada normal önemsemiyorum artık. Çünkü 9 ay normal Bi bebek diye bekleyip sezeryan doğum sonrası evladını kaybeden yüzlerce annne var. O yüzden doğum şekli önemli değilde asıl önemli olan doğumdan sonraki içime oturacak ve bir ömür boyu çıkmayacak olan o acı.İnanın anlatınca da herkesin size acıması sürekli başka doktora gittin mi başka doktorlara da git demesi. Hareket ediyor mu diye her seferinde sorması da çok yorucu ve üzücü. Benim herkes biliyor ama bu da çok yorucu. Her türlü yorucu çünkü günümüzün hepsi onu düşünerek geçiyor. Ne olacak acaba diyerek geçiyor. Rabbim yardım etsin.
Hiç önemli değil bence de doğum şekli. Yok sezeryan hakkını bunda kullanma cümlesi belki de bu durumları çok bilmediğimden ama çok saçma geliyor bana. Ne yapalım yani normal doğurmak için çabalayıp hem kendimize hem bebeğe mi zarar verelim. İnsan yaşamayınca anlamaz gerçekten. Yaşamasan fikir vermekte çok basit geliyor herkeseAynen bide o var. Anlattığım kişilerde şey diyor mesela benim Bi tanıdığımda öyle demişlerdi ama sağlam doğdu. Sonrasındada acıyan gözlerle bakıyorlar bide benim sezeryan olma durumum var sağlık sorunlarından dolayı. Vah tüh yapmaya başlıyorlar. Ben sezeryan yada normal önemsemiyorum artık. Çünkü 9 ay normal Bi bebek diye bekleyip sezeryan doğum sonrası evladını kaybeden yüzlerce annne var. O yüzden doğum şekli önemli değilde asıl önemli olan doğumdan sonraki içime oturacak ve bir ömür boyu çıkmayacak olan o acı.
Ama kimse amniyosentez yaptırdık trizomi 18 yada 21 tanısı aldık yine de doğuma karar verdik doğum yaptık ama konulan tanı yanlış demiyor o yüzden herkes yaşadığını bilir benim gebeliğim 19 hafta da sonlandırıldı 42 yaşındayım hala gebe kalmaya çalışıyorumAynen bide o var. Anlattığım kişilerde şey diyor mesela benim Bi tanıdığımda öyle demişlerdi ama sağlam doğdu. Sonrasındada acıyan gözlerle bakıyorlar bide benim sezeryan olma durumum var sağlık sorunlarından dolayı. Vah tüh yapmaya başlıyorlar. Ben sezeryan yada normal önemsemiyorum artık. Çünkü 9 ay normal Bi bebek diye bekleyip sezeryan doğum sonrası evladını kaybeden yüzlerce annne var. O yüzden doğum şekli önemli değilde asıl önemli olan doğumdan sonraki içime oturacak ve bir ömür boyu çıkmayacak olan o acı.
Aynen öyle ablacım. Boşuna dememişler el elin nesine gülerek gelir yasına diye. İnsanlar öyle malesef. Rabbim sizinde kucağınızı tez zamanda doldurur inşallah.Ama kimse amniyosentez yaptırdık trizomi 18 yada 21 tanısı aldık yine de doğuma karar verdik doğum yaptık ama konulan tanı yanlış demiyor o yüzden herkes yaşadığını bilir benim gebeliğim 19 hafta da sonlandırıldı 42 yaşındayım hala gebe kalmaya çalışıyorum
Evet o da var. Ben internette sürekli bi tane bile böyle bir olay sonucunda mucizevi sonucu alan birini aradım. Ama yoktu.Ama kimse amniyosentez yaptırdık trizomi 18 yada 21 tanısı aldık yine de doğuma karar verdik doğum yaptık ama konulan tanı yanlış demiyor o yüzden herkes yaşadığını bilir benim gebeliğim 19 hafta da sonlandırıldı 42 yaşındayım hala gebe kalmaya çalışıyorum
Bende aynen aradım yoktu. Hatta insan bir süre sonra gerçekleri inkar etme yoluna gidiyor ben amniyosentez ön sonucunu aldım ikincide aynısı çıkar dedi doktor o yuzden almadım. Ama sonra aklıma geliyor kendi kendime diyorumki acaba sonuç değiştimi yada değişme ihtimali varmı falan. İnsan bu raddeye geliyor.Evet o da var. Ben internette sürekli bi tane bile böyle bir olay sonucunda mucizevi sonucu alan birini aradım. Ama yoktu.
Hepimiz aramışız.. Bende çok aramıştım yoktu.. Ama herkes teselli veriyor işte onun çocuğuna da şöyle dediler hiç de birşey olmadı falan ama amniyosentez ve fetal dna testleri başka birşey işte anlatamıyorsun. Bile bile beklemek, araştırmak çok zor.. Ben sadece Allaha çok yalvardım çünkü bi onun gücü yeterdi değiştirmeye hep bana bir mucize göstersin diye dualar ettim ama onu da işte bile bileEvet o da var. Ben internette sürekli bi tane bile böyle bir olay sonucunda mucizevi sonucu alan birini aradım. Ama yoktu.
Amin.inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebekle doldursunAynen öyle ablacım. Boşuna dememişler el elin nesine gülerek gelir yasına diye. İnsanlar öyle malesef. Rabbim sizinde kucağınızı tez zamanda doldurur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?