Trizomi 18

Him doğum pozisyonu almış demek heralde baktın mi internetten
Evet ama başın aşağıda olması gerekiyormuş doğum olması için yani çıkabilmesi için. Bakalım herşeyin hayırlısı yapacak birşey yok rabbim ne dediyse o olacak

Evet ama başın aşağıda olması gerekiyormuş doğum olması için yani çıkabilmesi için. Bakalım herşeyin hayırlısı yapacak birşey yok rabbim ne dediyse o olacak
Aynen öyle cnm hakkınızda en güzeli neyse o olsun ins.. Peki hareket ediyo mu ne durumda bebeğin

Evet hemde nasıl ayaklarıyla tekmeler atıyor :) doktor resmen sabah egzersizi yapıyor dedi :)
Ah bebeğim benim kiyamam. Normalde hareketi az olur derler hasta bebeklerin ama benim meleğimde 10.hafta dan sonra kipir kipirdi hep ultrasonda..

Ah bebeğim benim kiyamam. Normalde hareketi az olur derler hasta bebeklerin ama benim meleğimde 10.hafta dan sonra kipir kipirdi hep ultrasonda..
Aklım bulandı ama ya sezeryan deyince. Ya sezeryan olması hiç sorun değil zaten bunu göze aldım çoktan ama. Benim bildiğim ölü doğumda yapılmaz diye duydum yapan varmı acaba.hani canli doğursam zaten sıkıntı yok bilemedim. Bebekte dimdik duruyor ayakta

Ayaklar altta baş yukardaymış.

Merhaba , Öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. Aynı sıkıntıları bende birebir yaşadım o yüzden yazıyorum.
İlk gebeliğimdi cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde beyinde kist ve kalp kapakçıklarında sıkıntı olduğunu söyledi doktor bu yüzden perinatologa yönlendirdi. Çapanın prof. recep hasa gittik. gerçekten işinde uzman diyebilirim özel bir muayenesi var. Bebekte kist vardı, kalpte büyük bir delik bağırsaklarında parlaklık. ve trizomi 18 den şüphelenip sıvı alındı. Test sonuçlarında ne yazık ki trizomi olduğunu öğrendik ve bu bebekler anne karnında ölüyor veya doğumdan bi kaç saat sonra zaten fiziki olarak çoğu organı gelişmemiş oluyor. 19 hafta da ise normal doğumla belki 12 saat sancı çekerek ölü olarak doğurdum
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın gerçekten çok zor hala kendime gelemedim. Aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazmak istedim.

Çok teşekkür ederim. Rabbim meleğinizle cennette buluşmayı Nasib etsin inşallah. Çok zor bir durum gerçekten rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın. İnsan hamileyken kilo alır ben günden güne eriyorum kimselere anlatamıyorum. Eşimle her gece ağlayarak uyuyoruz evin içinde birbirimizi görmemeye çalışıyoruz artık çünkü çöktük. Ama allahın hikmetimidir neden bilmiyorum isyan etmiyorum yüreğimde acı var hemde çok. Ama bir yandanda Bi sakinlik var. Ama çok zor günler yaşıyorum

Yaşadıklarınızı çok çok iyi anlıyorum inanın ben hala öyleyim rüyalarımda görüyorum yataktan sıçrayarak kalkıyorum eşimde aynı şekilde ama nacizane tavsiyem herşey çok geç olmadan kararınızı verin inanın bana daha sonra çok üzülürsünüz. Şükür ki ben kıyafet almamıştım odayı yapmamıştık umarım Allah bir sonraki bebeğimi sağ Salim kavuşmayı nasip eder.

Normal doğum yapan da var diye biliyorım cnm ben

Çok düsündüm ama yapamıyorum tamam alın diyemiyorum. Belki hayatıma mal olacak ama işte ne bileyim sanırım o kadar güçlü değilim bilmiyorum. Bide benim vajinusmus problemim vardı tam aştık dedim hamile kaldım böyle oldu. Bebek makat gelişi duruyor doktor bugün böyle olursa sezeryana almak durumunda kalırım dedi. Kafam karıştı çok korkuyorum. Ya tekrar başıma gelirse diyorum

Bebeğin şuan ters durması sürekli aynı pozisyonda duracağı anlamına gelmez..Hareketli bebekmiş zaten o zamanla diğer tarafa dönebilir.. Benim de bebeğim ters duruyordu sonra tekrar döndü..

Cnm nasılsın ne durumda bebeğin

İyiyim çok şükür. Bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittim bugün. Atıyor hala çok şükür :)
Durum ne peki ne diyo doktorlar organları falan nasıl

Durum ne peki ne diyo doktorlar organları falan nasıl
Onlarda bir gelişme yok. Daha önce söyledimmi bilmiyorum beyinde iki tane kist var böbrekler genişlemeye devam ediyor. Kalpte problem var. İki doktora gidiyorum biri doğması bile mucize hatta bu haftaya gelmesi bile mucize diyor. Diğeri ben doğacağına inanıyorum diyor. Bende şaşırdım

Söylemiştin cnm evet onları sordum ne durumda diye.. Peki nasil hissediyorsun kendini

Söylemiştin cnm evet onları sordum ne durumda diye.. Peki nasil hissediyorsun kendini
İyiyim çok şükür Bi kaç günden beri toparladım kendimi yani en azından ağlama krizlerine girmiyorum sürekli. Tevekkül ettim Allaha sığındım sürekli dua ediyorum kızımı bir kere canlı olarak göreyim diye. Ve inanıyorum bir saatte olsa görücem onu allahın izniyle.

Cnm benim kiyamam sana ben.. Rabbim gönlüne göre versin ins kizin icin de senin icin de ins en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…