Güzel yüreğin ve desteğin için çok çok teşekkür ederim. İnan insanın anlatabildiğim birileri olunca daha çok rahatlıyorCnm benim kiyamam sana ben.. Rabbim gönlüne göre versin ins kizin icin de senin icin de ins en hayırlısı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel yüreğin ve desteğin için çok çok teşekkür ederim. İnan insanın anlatabildiğim birileri olunca daha çok rahatlıyorCnm benim kiyamam sana ben.. Rabbim gönlüne göre versin ins kizin icin de senin icin de ins en hayırlısı olur
Yaz cnm buraya rahatlarsin. Peki kendi ailene eşinin ailesine anlatabildiniz mi durumuGüzel yüreğin ve desteğin için çok çok teşekkür ederim. İnan insanın anlatabildiğim birileri olunca daha çok rahatlıyor
Benim ailem biliyorda. Eşimin ailesine anlatamadık zaten laf diye ölüyorlar resmen çocuğumun hastalığı ortaya çıkmadan önce her kontrolden sonra eşimin kızenlerinin eşleri gelip ultrason kağıdına bakmak isterlerdi. Kendi bebekleriyle kıyaslamak için. Düşün yani. Hepsine mesafe koydum zamanla hayatımda tanıdığım en iğrenç insanlar diyebilirimYaz cnm buraya rahatlarsin. Peki kendi ailene eşinin ailesine anlatabildiniz mi durumu
Kv kp dünyadan bir haber umurlarında değilim zaten. 1 senelik evliyim daha bir kere evime gelmediler işleri varmış. Anlatsam dağ olurYaz cnm buraya rahatlarsin. Peki kendi ailene eşinin ailesine anlatabildiniz mi durumu
Boşver cnm bunları takma kafana eger eşin seni anliyosa ailesi konusunda hiç sıkıntı yapma bos yere evliliğine zarar verme. Ben 5 yıllık evliyim ilk 3 yil hep eşimin ailesinin sıkıntılariyla uğraştım cok yiprandım şimdiki aklım olsa asla takmazdimBenim ailem biliyorda. Eşimin ailesine anlatamadık zaten laf diye ölüyorlar resmen çocuğumun hastalığı ortaya çıkmadan önce her kontrolden sonra eşimin kızenlerinin eşleri gelip ultrason kağıdına bakmak isterlerdi. Kendi bebekleriyle kıyaslamak için. Düşün yani. Hepsine mesafe koydum zamanla hayatımda tanıdığım en iğrenç insanlar diyebilirim
Eşim herşeyin farkında gibi ama hiçbir tepki vermiyor sanki. Zaten anne baba bağları yok denecek kadar az. Ama Bi yengesi vardı resmenn onu annesi gibi görüyordu en sonunda onunda hatalarını göre göre pek konuşmuyor. Ama yinede korkuyorum aklını çelerler falan diye.Boşver cnm bunları takma kafana eger eşin seni anliyosa ailesi konusunda hiç sıkıntı yapma bos yere evliliğine zarar verme. Ben 5 yıllık evliyim ilk 3 yil hep eşimin ailesinin sıkıntılariyla uğraştım cok yiprandım şimdiki aklım olsa asla takmazdim
Yok cnm ilk zamanlar böyleyse sanmıyorum değişeceğini. Cok görüşmemek gerek yani evlatları elbet görevini yapıcak ama mesafeli olmakta fayda varEşim herşeyin farkında gibi ama hiçbir tepki vermiyor sanki. Zaten anne baba bağları yok denecek kadar az. Ama Bi yengesi vardı resmenn onu annesi gibi görüyordu en sonunda onunda hatalarını göre göre pek konuşmuyor. Ama yinede korkuyorum aklını çelerler falan diye.
Hatta ben dedim eşime eğer sorun bende çıkarsa yani genetik testi sonucunda falan ayrılalım ben tek kuruş talep etmiycem senden dedim. Saçmalama ben seninle çocuk için evlenmedim kim de derse desin dediYok cnm ilk zamanlar böyleyse sanmıyorum değişeceğini. Cok görüşmemek gerek yani evlatları elbet görevini yapıcak ama mesafeli olmakta fayda var
Doktorun sana ne dedi bu konuda bilmiyorum cnm ama ben 2 doktorla konuştum araştırma da yaptım bu kromozom bozukluğu döllenme esnasinda oluyomuş yani Allah öyle nasip etmis dedi tekrar etme ihtimali cok düşükmusHatta ben dedim eşime eğer sorun bende çıkarsa yani genetik testi sonucunda falan ayrılalım ben tek kuruş talep etmiycem senden dedim. Saçmalama ben seninle çocuk için evlenmedim kim de derse desin dedi
Benimkide aynısını söyledi. Ama ben yine genetik tanı testi yaptıracağım ne olur ne olmaz diyeDoktorun sana ne dedi bu konuda bilmiyorum cnm ama ben 2 doktorla konuştum araştırma da yaptım bu kromozom bozukluğu döllenme esnasinda oluyomuş yani Allah öyle nasip etmis dedi tekrar etme ihtimali cok düşükmus
İçin rahat olur aslında haklisin.Benimkide aynısını söyledi. Ama ben yine genetik tanı testi yaptıracağım ne olur ne olmaz diye
Allahım yardımcınız olsun, dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.Merhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 24+2 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim en başından beri özelde muayene oldum. Ama ilk gebeliğim olduğu için çok acemiyim doktoruma bana bebek gayet iyi deyip deyip gönderdi yaş riski vs olmadığından ikili üçlü test yapmadı yada söylemeyi unuttu bilmiyorum. Herneyse ben başka bir doktora gitmeye karar verdim ve o doktor bebeğimin beyninde iki tane kist olduğunu midesinin kalbinin ve böbreklerin in kötü durumda olduğunu söyledi ve perinatoloğa yönlendirdi. Perinatoloğ amniyosentez yaptı ve sonuca göre trizomi 18. Hemen alalım dedi ben kabul etmedim çünkü kıyamadım yavruma. Ama o günden beri ne yemek yiyebiliyorum ne gülebiliyorum hiçbirşey yapamıyorum sadece idamını bekleyen mahkumlar gibi bekliyorum. Sadece bir kere koklamak istiyorum onu bir defa görmek bunun için hayatımı vermeye hazırım. Eşimin ailesinin hiçbirşey den haberi yok Bi duysalar bu acımın içinde sırf merak gidermek için sormadıklarını bırakmazlar. Çok kötüyüm kızlar aranızda başına böyle birşey gelen varmı. Daha sonra sağlıklı çocukları olan uzun yazdıysam kusura bakmayın
Allahım yardımcınız olsun, dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Cnm naisl bebeğin
Sağlık ocağında muayane ediyolar mi cnmCuma günü beni korkuttu biraz. Kalp atışı 130 lara düşmüştü bugün Bi kaç hareketini hissettim hala atıyor kalbi. Sağlık ocağındaki ebede bebek aşagı inmiş dedi belkide kendini doğuma hazırlıyor bilmiyorum inanki canım.
Sadece kalp atışı dinleniyor. Ama ebe hanım gerçekten çok tecrübeli yıllarını vermiş bu işe. O başından beri takip ediyordu. Öyle söyledi geçen günSağlık ocağında muayane ediyolar mi cnm
Sağlık ocağında muayane ediyolar mi cnm
Sağlık ocağındaki doktorumda Allah bin kere razı olsun çok iyi bir doktor. Korona olmuş benim bilgim yoktu ona rağmen evde karantinadyken beni aradı nasıl gidiyor diye. O kadar çok ağladımki anlatamam. O haliyle bile bana moral vermeye çalışıyor. Bak ben doktor oldum minicik bir bebeğim var ama kurtulacakmıyım belli değil diyor. Gerçekten çok haklıSağlık ocağında muayane ediyolar mi cnm
Ne diyeyim ki cnm cok zor iyice büyüdü yavrun.. Cok zor bişey yaşıyorsun Rabbim sabır versin insSadece kalp atışı dinleniyor. Ama ebe hanım gerçekten çok tecrübeli yıllarını vermiş bu işe. O başından beri takip ediyordu. Öyle söyledi geçen gün
Evet çok zor gerçekten çok zor. Ama kendimehep başkalarının acılarını hatırlatıp sabır ve şükür etmeye çalışıyorum. Bekarken annemlerin evinde karşı komşumuzun oğlu Bi kızı kaçırdı nasıl olsa barışırlar diye kızda umutla bekliyordu. Neyse aradan iki yıl falan geçti kız Bi gün Bi duyduki annesi babası ve kardeşleri aynı terfik kazasında ölmüş. Bütün ailesi gitti hemde küs gitti. Ya öyle bir acıyla sınansaydın diyorum hep.Ne diyeyim ki cnm cok zor iyice büyüdü yavrun.. Cok zor bişey yaşıyorsun Rabbim sabır versin ins