- 23 Aralık 2010
- 1.031
- 1.363
- 333
Arkadaşlar merhaba. Bu enfeksiyondan sıkıntı yaşayan, tedavi olan var mı aranızda? 8 aylık evliyim, 4 hafta önce ilişki esnasında çok ağrı-acı yaşadığım için doktora gittim. Rahim ağzında yara olduğunu, dondurulması gerektiğini, hafif bi enfeksiyon bulunduğunu söyledi. Smear testi de aldı. Smear sonucunda enfeksiyon çıktı ama trikomonas olarak yazmadı. 2 hafta önce dondurma işlemini yaptırdım ama doktor ilaç vs vermedi. Akıllı davranıp eşimi de üroloğa götürdüm aynı gün, spermiogram testi yaptırdık ve sonucunda Trikomonas çıktı. Doktor bize "bu kadında bulunan bi enfeksiyon sizden geçmiş ona" dedi. Enfeksiyon branşında bi doktora yönlendirdi eşimle tedavi olmamız için. 1 hafta ikimiz de antibiyotik kullandık, bende ekstradan fitil de vardı. Bu pztsi idrar tahlili verdik ve benimkinde sadece AZALMA olmuş, eşimde ise enfeksiyon çıkmamış. Benimki çok mu ilerlemiş acaba? Şimdi hep düşünüyorum; acaba her zaman bu enfeksiyon bende vardı da ben mi cahillik edip doktora gitmedim diye.. Tamamen tedavi olup sonuç alan var mı?