- 4 Aralık 2020
- 39
- 26
- 38
- 31
- Konu Sahibi lolabunny489
3 ayda cin 3 ve hpv 35 ile 39 u yendim . Arkadaşlar öncelikle daha önce kısa kısa konular açmıştım ancak takip edemedim . Sürekli akıntı ve agrı şikayetiyle doktora gittim hemen smear testi yapıldı ve ascus çıktı . Daha önce rahim agzında yara oldugu için bu yüzden ascus çıktıgını düşündüm ancak daha sona hpv testi yapıldı ve yüksel riskli 35 ve 39 pozitif çıktı . Psikolojik olara yaşadıgım şeyleri anlatmıcam herkes tahmin edebiliyodur . Burda somut çözüm odaklı olmak gerekiyor . Daha sonra kolposkopi yapıldı işlem anestezi ile yapılmıyor ağrılı mı derseniz açıkcası benim için ağrılıydı ağrı degil aslında yapılanları hissetmek belki sıkıntı yaratıyordu ama dayanılmıcak gibi degil . Ordan alınan parçalar inceleniyor ve sonucum cin 2 ve cin 3 geldi . Hemen leep için randevu alındı özel saglık sigortası bu durumda maalesef karşılamadı . Ücret vs bilgisini isteyen olursa özelden paylaşabilirim . Leep işlemi anestezi ile gerçekleşiyor yarım saatlik bi işlem sonrasında dinlenip evinize gidebiliyorsunuz. İlk gün inanılmaz derecede kanamam oldu banyo yatak her yer . Ama özel hayatımda da sorunlar oldugu için stresli bi gün geçirdim ve çok ağlayıp sigara içtim bunun da etkisi olabilir . Çok hafif ağrıda oluyordu . Bu süreçte ağır taşımamaya ve çok yürüyüş yapıp yorulmamaya dikkat etmek gerekir. Çünkü bu kanamayı çoğaltıp agrıyı arttırıyor. Yaklaşık 1 ay sonra kontrole gittim muayene sonucunda her şey normaldi . Ve iyileşme süreci başlayınca hemen tedavi sürecine geçtim . Propolis , ahcc ve deflagyn bu üçü beni iyileştirdi diyebilirim. Her gün sabahları portakal suyuna 20 damla propolis , 3000 mg ahcc ve akşamlar yatmadan deflagyn . 3 ay bunları kullandıkta sona geçen hafta smear ve hpv testi yaptırdım . Veee her şey negatif :) bu süreçte bunları yaşayan herkese yardımcı olmaya çalışıcagım söz verdim sorularınız varsa her zaman doktor bilgisi dahil paylaşmaya hazırım :) birlikte hpv yi yenmeye devam edicez