:44:inanınki bu soru bana ilk defa soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim

bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi

aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki

çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal ldu modelleri,ben öylece onu izledim

çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana

iğrençtim dombili bihaldeki insanın bpiskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediği giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım

bide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan

laflarını duyardım

artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle

nsıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım

işte buu

heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte