Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:15 =kk peynir,2 zeytin,1dl.kepek,yarm dl.beyaz ekmek,domates,salatalık,2 çatal reçel,çay.
13:30 =türk kahvesi
15:00 =1dl.çokokremli ekmek
17:30 =1 kepçe yogurt çorba,3 kaşık pilav,1 kepçe etli nohut,közlenmiş kırmızı biber,1 bardak kola
19:00 =1 avuç kabak çekirdegi,10 fındık,çay,4 dl.muz
21:00 =yeşilçay

Spor:
200 mekik
100 hundert plates
1 saat avmde alışveriş

Böyle bir menü çıkartan birinin hala topik açmasını istiyor musunuz?Tatlı istegimi durduramıyorum.Pazar akşamları kv yemek yiyoruz.Kadın ne çıkaracagını napacagını şaşaırıyoor.Yemiyorum her çıkardıgını anne kilo vermeye çalışıyorum diyoum güzel bir dille.

12.30
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
2 catal krem peynir
2 catal recel
Yesilcay
17.00
Nescafe
5 yulafli
2 kare antepli cikolata*
20.30
1 tabak pirasa yemegi
1 dlm ekmek
Yogurt
Yesilcay icerim sonra da.
Su 1.5 lt*

Canım menün kötü degilki.2 kare çikolata yemişsin oturup cips yada şekerpare baklava yememişsin.Malum bayanız tatlı isteklerimiz oluyor hele sen emziriyorsun.Bu kadar olur biz oturup zamanında 1 bütün çikolata yerken artık tadımlık yemeyi ögrendik ve bunu hayat tarzı halne getirdik.Hayatıımız boyunca çikoltanın tadına hasret kalıcaksak hiç yaşamayalım yiyicez ama az tadımlık doyumluk degil.Bunu ögrendik ve bunu uygulamamız dogru olan bence.Hem üstüne sporların çok güzelÇikolatalar erimiş gitmiştir bileAma hafta içi daha erken kahvaltı etmeye çalışalım.Gerçi bende anca ogluşu besleyip anca 10-11 gibi edebiliyorum

Ebrucum tatli istegin olabilir ama sen ne olursa olsun duzenli menu paylasiyosun ve istedin mi pekala cok guzel menuler cikariyosun bu sorumluluk sayesinde daha da dikkat edersin hem
Benim suanki en buyuk sıkıntim gec uyumamiz kizimin en gec 10.30 (ki normalde o bile gecte )uyumasi gerek bunun icinde sabah erken uyanmasi sart ki ogleni erken uyuyup uyansin aksamustu gec uyanan cocuk hic erken yatarmi cok yorucu oluyo 1 den once uyumuyo hic saglikli degil ve uykuya cok zor daliyo malesef

tesekkurler ayrıntılı ve guzel anlatmıssın

Oglumda şimdi uyudu.12:30-1 gibi uyuyorBende en geç 11 de uyusun çok isterim.Kendime vakit ayırmak dinlenmek tv izlemek isterim ama bu saatte uyuyunca en fazla sizlere bakıp uykuya dalıyorum.Hooopp yarın aynı tempo ama onlar iyi hoş olsunda bu tempoyada razıyız.

Kendi rahatimi gectim zaten ama daha cok kucukler kaldi ki 10 yasindski bi cocugun bile 1 de uyumasi sakincali. Beyin gelisimini etkiliyo bence sozde hic ayagimda sallamiycaktim kolik bi bebek olunca salladim mecbur kaldim

ebrucum merhaba
menün aslında güzel ama çokokremli ekmek, ve kola olmasaymış daha iyi olurmuş. biliyorsun kolanın içnde acayip şeker var. ama çok spor yapıyorsun eminim yakıyorsundur.
kızlar dikkat ettim de çocuklarınız çok geç uyuyor. haliyle sizde geç yatıyorsunuz. sabahta erken kalkamıyorsunuz. nacizane tavsiyem çocuklarınızın uyku saatlerini sdüzenlemeniz. çocuklarda büyüme hormonu gece 10'dan 12'ye kadar karanlık ortamda salgılanır. gecenin geri kalanında dinlenirler.
güne erken başlamak güne bereket getirir. ben bugün evdeyim. sabah 6'da kalktım. namaz kıldım. ocağa yumurta koydum. dünden ıslattığım nohutu düdüklüye koydum. çamaşırlarımı topladım. az sonra katlayacağım. oğlum uyandı kahvaltı ettirdim. okula bıraktım. gelince çayımı demledim. içiyorum şimdi. nohutu ocağa koydum.
sizde erken kalkmaya özen gösterin bence. örneğin sabah 9'da kalkın. çocuğuda uyandırın. 1 gibi tekrar uyur, 2 saat sonra uyandırın. akşam da en geç 22'de yatırın. bu şekilde birkaç gün devam ederseniz alışırlar. ileride okul zamanında da rahat edersiniz. kızmayın bana olur mu...çok bilmiş gibi tavsiye verdim diye...
bu sabah yine tuvalete çıkamadım. bildiğiniz davul gibiyim.
akşama arkadaşlara gideceğiz. içeceği biz alıcaz. kalorisi az ne alabilrim kızlar.

Canim neden kizalim suan yapmak istedigim en buyuk sey bu benim icin.bir ara cok duzenli gidiyoduk 22.30 da uyuyodu kizim bebekler duzeni sever aslinda rutinler olusturmak gerek. Kizimi da zaten karanlikta uyumaya alistirdim gece lambasi olmadan uyuyor ama iste gec yatiyor malesef daha dogrusu biz ona degil o bize ayak uyduruyor
Ebruyada dedim dun gece erken uyansa oglen uykusun da dedigin gibi erken uyur uyanir aksam da kolay uyur gec olmadan
Bunu en kisa zaman da duzenliycem canim
Sen de ne guzel gune erkenden baslamissin Allah kabul etsin canim sabah namazi kilmayi ezan sesini duymayi ozledim inan nasil bi huzurdur o Allah'ım ezanda da diyor ya zaten Namaz uykudan daha hayirlidir diye ....

evet gerçekten çokcukların düzenli yaşaması önemli bebekken ne öğretilirse çocuk büyüyünce de onu otomatik olarak yapıyor. keşke çocuğum küçükken daha bilinçli bir anne olsaymışım...
evet güne erken başlamak güzel. ben hafta sonları bile erken kalkmaya özen gösteriyorum. erken dediysem de 08:30-09:00 gibi. saat 11 de kalktığım zamanlarda sinir oluyordum. kahvaltı sofrası bile öğlen kalkıyordu. hemen akşam oluyordu.
ben yıllarca namazımı hiç bırakmadım. bir kaç yıldır biraz sallamış bir türlü eski düzenime dönememiştim. şimdi çok şükür 2 haftadır elimden geldiğince kılıyorum.
bugün evdeyim. kafa izni verdim kendime.
az sonra sporumu yapıcam. oğlum öğlen pide yemek istiyorum dedi. ben de çok severim. öğlen beni büyük bir savaş bekliyor.
sana da kolay gelsin camım. umarım en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz.

Daha yeni anne sayilirim bebegim kucuk ama benim de keskerim var bilipte hayat telasesinden uygulayanadigim bir cok sey
Ama butun anneler gibi ben de kendimce iyi yetismesi icin cabaliyorum yemegini yemeyince inanilmaz bi mutsuzluk cokuyo ustume karni toksa sarki mirildaniyorum farkinda olmadan mutluluktan hersey onlar icin

Pideye gelince ben de severim kendisini.tek yersin canim boll yesillikle .Asil aksam bizi buyuuukk bi savas bekliyo dun pastayi yaptim dolapta bekliyo k.vemde kutlucaz hepimiz

inşallah çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebiliriz. oğlum benim hayatım. herşey onun için.
yok be tatlım pide yemicem. yani inşallah. çocuğumun yiyeceği kadar isticem. o kadar spor yaptım. tek kıymalı pide 498 kalori. ben sporla 250-300 kalori yaktım. onları almaya hiç niyetim yok. cuma günü kilo verirsem ödülüm öğlen 1 porsiyon kıymalı pide olacak.
akşam nasıl olacak bilmem. mümkün olduğunca yemicem.

Bende bu durumdan memnun degilim canım.Güne geç başlayınca anlamadan akşam oluyor.Yarın akşam başlıyorum erkene çekicem.12- diger akşam 11:30 yavaş yavaş 11 e çekicem uyku saatini inş.Bu akşam için henüz bir planımız yok.Her sene kv kutlarız aslında ama bu sene ne kutlamak nede biyerlere gitmek gelmiyor içimdenGeçen yılda eşimde oglumda hastaydılar onlar uyuyarak bende onlara bakıp saglık dileyerek aglayarak girmiştim yeniyıla.

Eşimin iş yerinde yeniyıl kutlaması var benide çagırdı.Ama gitmiycem ogluşu uyutunca temizlik yemek ütü felan yapıcam.Gidersem yerim mutlaka en iyisi gitmemek

kızlar ben menümü yazıcam. akşam eve ne zaman döneriz belli olmaz. akşamı da ya orada telefondan yazarım ya da eve gelince;
07:30 2 dilim sucuk, 1 adet çeri domates, salatalık, 1 kk peynir, 2-3 adet zeytin, bir dilim tam buğday, yeşilçay
09:30 1 adet cennet elması
10:00 3 mil leslie
11:30 3 adet minik mandalina
12:30 3-4 yk nohut, salata, 3 adet köfte, yoğurt, bir dilim tam buğday (oğlum pide istedi öğlene, 2 adet söyledim, geldi. allahım nasıl güzel koktu, yemicem dedim. büyük bir sınav verdim. sonradan da soğudu zaten, hevesim kalmadı, geçti gitti. şimdi pişman değil mutluyum)
şu anda yeşilçay
15:30 da kivi yicem.
akşamda inşallah yemicem, yemicem, yemicem....

merhaba arkidişlerr
hafta sonu yatılı misafirim vardı bakamadım bek ve tabiki, yedim hem yaptım hem yedimm, bu günde yılbaşı arkadaşlarla geçireceğiz, hafta sonu yediğim için saldım gitti, cumaden beri sporda yok, şimdi okuldan çıktım , eşyaları toplayıp yola çıkacağız, yarın akşama anca döneriz eve, dönüşte okurum, ama bu hafta bende bişey yok, bu sabah artı 1000 deydim siz düşünün artık, geçmişi okuyamadım zamanım yok bu gelince umarım zaman bulur okurum

kendinize iyi bakınn,

umarım sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve umut dolu bir yıl geçiriisiniz
:119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119::119: :119: :119: :119: :119: :119:

kızlarrrr çııtırrrrrrrrrrrr yazmayı unutmuşummmmmmm
umarım yeni yılda hepimiz istediğimiz kiloay ulaşırızzzzzzzzzzzz

Ne 1 kilo muSalı akşamı güzel menün ile yeni topigimizde seni görmeyi bekliyor olucam marş marş hadi git ye ma salı günü saglıklı beslenmeye devamZararın neresinden dönersen kar

kızlar herkese dileklerinin gerçekleştiği mutlu, sağlıklı bir yıl diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…