Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ne bilim kizlar bayadir oyle denk geldi sizler cvp yazmayinca nasil uzuldum anlatamam arada tabiki yetisemiyoruz her msjima ozel olarak cvp yazamayabilirsiniz tabi ben de ayni sekilde bazen yazamadigim oluyo ustuste oyle denk gelince alinganlik yaptim heralde sevindim bi sorun olmamasina dert etmistim inanin kendime
Sehra inan cok yogunum gece yatakta saga sola done done uyuyamazd simdi kafami yastiga koydugum gibi gidiyorum bu arada ince dusuncen icin tesekkurler
Papatya ayy Canim benim tesekkurler dusundugun icin beni alinganlik yaptim hassasim bu aralar demekki ben de hepinizi gercekten cok seviyorum ve deger veriyorum

olur bazen öyle anlarımız bitter ye geçer hemi:KK52:dediğim gibi çok yoğun olduğunu kayınvalidenden dolayı yeme düzenine bile dikkat edemediğini bildiğim için zora sokmayım dedim seni ama arıza çıkarabilrim yani..İTİNAYLA ARIZA ÇIKARILIR:KK53:ösletme kendini ösgee ösge özge:):KK34:

merhaba arkidişlerr umarım keyifler iyidir
kızım biraz daha iyi ama öksürük ve hırıltı devam ediyor sanırım bir hafta 10 e ancak geçermiş, aman kızlar sziler dikkat edin benim gibi çocuğu hasta etmeyin, havalar soğudu hastalıklar kapıda, dahada soğuyacakmış havalar

davul gibi şişim ve yamaye devam ediyorum, remen patlamak üzereyim, buı hafta misafirlerim var ,birazdan kaynım gelecek eşim hava alanına onu almaya gitti hafta sonuda eşimin amcası gelecek, anlayacağınız bu hafta yine yoğun olacak

dikkat edin yawrlarınıza ya ben çok üzülüyorum bebişler hasta olunca..onlar çok savunmasız çok melek onlar yawru onlar antikorları bile minicik onların küçük larvacıklarım benim onlar:KK55:şaka bi yana ben daha çok koruyucu
Dikkat ettigimiz için oluyor böyle zaten:KK47:Yalınayak sokakta gezse inan hiç hasta olmaz:KK31:
off bu burun tıkanıklığı bizde de var. yavrum da bende sinir oluyoruz artık....

kızlar size bişey diyeyim mi....valla ben yıldım artık....gerçekten yoruldum bu kilo verme işinden. ben böyleyim ya...
63 den aşağı inemiyorum. bu vücut kabul etmiyor herhalde. size yine elimden geldiğince yazacağım ama ben kilo verme işinden ümidimi kestim...
Geçmiş olsun sizede.Hep agzı açık uyudu yavrum.Yook öyle olmuyor etmiyor demeler...:KK36:Olucak biz inanıyoruz:13:
merhaba arkidişlerr umarım keyifler iyidir
kızım biraz daha iyi ama öksürük ve hırıltı devam ediyor sanırım bir hafta 10 e ancak geçermiş, aman kızlar sziler dikkat edin benim gibi çocuğu hasta etmeyin, havalar soğudu hastalıklar kapıda, dahada soğuyacakmış havalar

davul gibi şişim ve yamaye devam ediyorum, remen patlamak üzereyim, buı hafta misafirlerim var ,birazdan kaynım gelecek eşim hava alanına onu almaya gitti hafta sonuda eşimin amcası gelecek, anlayacağınız bu hafta yine yoğun olacak

Canım inş. çabuk toprlanır.Sümükleri akmaya hapşırmaya başladı:18:İnş. teget geçer yavrumu.Canım senin evde bereket eksik olmaz inan.Maşallah gelen sende giden sende.Hem anne hem çalışan hem ev hanımı hem misafirerver helal olsun:KK9:

BUGÜN:Aç karınla alkali su
11:15 =kk peynir,3 zeytin,3 çatal reçel,1 dl.tb.ekmek,1 yumurta sarısı,ıhlamur.
13:00 =türk kahvesi
14:00 =2 mandalina (ogluşla beraber)
15:30 =1 tabak çorba,1dl.tb.ekmek,3 salata turşu.
17:00 =yeşilçay,6 yulaflı,2 kuru kayısı
19:30 =fırında(3 köfte,2 patates),1 tahta kaşık pilav(ogluşla),mor lahana salatası,yarm dl.tb.ekmek
21:30 =yeşilçay,1 avuç fındık,3 yulaflı.

Spor:
150 ip atlama
ev temizligi
ogluşla gangam style tepinmece

Eşim bi yere kadar gitmişti.Eve künefeyle geldi:KK37:Ama kızdım ona bilmiyomusun diyette oldugumu diye:KK47:Bütün gün yememek için çaba harcıyorum şunun yaptıgına bakın:KK57:Sinir oldum şimdii :KK4:

hayır hayır canım sen sanki çok meşgul intibası uyandırdın bende sanki yazarsam karşılığında sende bişey yazmak zorunda kalcaksın onada vaktin yok kayınvalidenden dolayı hissi uyandı bende o açıdan şey ettimdi:KK34:
Papatyaaa üff ne mızmızsın ya gitcek o kilolar kolaya kaçma hemen hep ders ders başarı başarı nereye kadar ders akıllsı olcana hayat akıllısı ol derdi annem sende o hesapsın yani uzan cigere mındar deme canım ciğerim:KK51:59 olup avatara koycaksın hem senin hakkın yokki böyle bişey demeye davetllerde götür götür adını bilmediğim bisürü şey ye sonrada vücut bu kiloyu kabul ediyor heral de vücudun onca k
.hidratı nasıl kabul ediyorsa o patis pürelerini pirinç pilavlarını burger kingleri nasıl kabul ediyorsa 59 olmayıda bunları yemeden kabul eder merak etme hemi:KK25:deli mi ne:KK52:
yazdıklarını taaa akşam 18:40 da derse girmeden okumuştum. Ama cevap yazamadım. Derse giderken kendi kendime gülüyordum. Ya mızmız falan değilim ben...ama dedim ya yazıcam yine menülerimi fakat kilo vermem gerek psikolojisinden kurtulacağım.
bizde seni seviyoruzzz incecik belli ol istiyoruzz devam diyoruzzzz:KK34:kızdırmaya çalışıp seni hırslandıralım istiyoruzzz kaçıp gidiyoruzzz tekarar görüşürüz diyoruzzz:KK55::KK76:
ben ve ince bel...bir araya gelemeyiz...
ne bilim kizlar bayadir oyle denk geldi sizler cvp yazmayinca nasil uzuldum anlatamam arada tabiki yetisemiyoruz her msjima ozel olarak cvp yazamayabilirsiniz tabi ben de ayni sekilde bazen yazamadigim oluyo ustuste oyle denk gelince alinganlik yaptim heralde sevindim bi sorun olmamasina dert etmistim inanin kendime
sehra inan cok yogunum gece yatakta saga sola done done uyuyamazd simdi kafami yastiga koydugum gibi gidiyorum bu arada ince dusuncen icin tesekkurler
papatya ayy canim benim tesekkurler dusundugun icin beni alinganlik yaptim hassasim bu aralar demekki ben de hepinizi gercekten cok seviyorum ve deger veriyorum
yok be tatlım hiç alınganlık falan yapma. Bazen herkes tuhaf bir yoğunluk yaşıyor ve buraya yeterince vakit ayıramıyor. Ben hafta sonu hem omzumla uğraştım hem debir arkadaşımla hoş olmayan bir durum yaşadım. Sen misafirini gönder hayırlısıyla yine konuşuruz bol bol...
şimdi de menüm gelsin:
07:30 salatalık, 2 çeri domates, 1 kk peynir, 3-4 adet zeytin, bir fincan yeşilçay, bir dilim ekmek
08:30 bir cennet elması
10:30 yeşilçay
11:30 2 mandalina
12:00 1 kepçe çorba, etli bir yemek vardır. Ondan 3-4 çatal kuşbaşı et, bol salata, 2 yk kısır, cacık
16:30 bir portakal
20:00 bir dilim ekmek, 3 yk etli patlıcan
yeşilçay

bu akşam dersim olduğundan geç kaldı akşam yemeğim...

Kızlar ne zamandır foto eklicem diyorum da nasıl yapılıyor bu albüm. Herkes görsün istemiyorum. Arkadaşlarım yani sizler görün de ince belle benim aramda bir bağ kurabiliyor musunuz bakın.....

Künefeyi yemedim eşimede kızdım.Şu doğum kontrol hapı bende aşırı sinir vee duygusallık yarattı sanırım:KK43:Bişeye kızdım o da öncedden oldugu gibi sevdigim bişeyi almış.Ama ters etkiyle karşılaşınca o da önceden olsa sevinirdin noldu sana diyor:KK19:Bu beni daha da kızdırdı.Yemiycem onunlada konuşmuyorum.Üzgünümki şuan yanımda duran künefe ve hiç bi tatlı affettiremez(önceden olsa çoktan yumuşamıştım:KK1:)

Kızlar ne zamandır foto eklicem diyorum da nasıl yapılıyor bu albüm. Herkes görsün istemiyorum. Arkadaşlarım yani sizler görün de ince belle benim aramda bir bağ kurabiliyor musunuz bakın.....

Canım kullanıcı kontrol paneline gir.Orda albüm ekleye gir.Eklerken zaten soruyor herkes görsün mü diye sen diger seçenege tıkla.Ayyy çok merak ettim.:KK52:

Sehracim bitter de kesmiyo beni artik esimle cok tartisiyoruz bu aralar sinirden yemege sariyorum ben de. :KK37:Menu paylassam topikten atilcam o derece yazmayinca da iyice bosluyom en azindan azarinizi yesem utanirda az yerdim
Papatyacim inan( nazar degmesin masallah)menulerin cok guzel fotoda koy bian once cookk merak ediyorum
Hawar tekrar gecmis oldun canim ins. Bian once iyilesir kizin. Allah guc kuvvey versin cocuklu insan icin misafir yorucu oluyor kaldi ki sen cslisiyorsun
Ebrucum menunu begendim kunefeyi yememeni takdir ettim:KK9:Ama esinle küs kalma bak gonlunu almak icin kendince iyi niyetli bi adim atmis nerden bilsin bizim diyetle kafayi bozdugumuzu bu saatte yersek karinda yag birikcegini falan :KK1:Erkekler bu kadar ince dusunur mu sence ilgi alanlari degil bir kere

Canım kullanıcı kontrol paneline gir.Orda albüm ekleye gir.Eklerken zaten soruyor herkes görsün mü diye sen diger seçenege tıkla.Ayyy çok merak ettim.:KK52:
bakalım akşam yapmaya çalışacağım. evde bilgisayarda 3-5 foto ayırdım kk diye. sanıyorum aranızda en yaşlı olan benim. ben de merak ediyorum sizden gelecek yorumları.
Künefeyi yemedim eşimede kızdım.Şu doğum kontrol hapı bende aşırı sinir vee duygusallık yarattı sanırım:KK43:Bişeye kızdım o da öncedden oldugu gibi sevdigim bişeyi almış.Ama ters etkiyle karşılaşınca o da önceden olsa sevinirdin noldu sana diyor:KK19:Bu beni daha da kızdırdı.Yemiycem onunlada konuşmuyorum.Üzgünümki şuan yanımda duran künefe ve hiç bi tatlı affettiremez(önceden olsa çoktan yumuşamıştım:KK1:)
canım ya ben yılardır doğum kontrol hapı kullanırım. bende sinir yapmadı da bazen aşırı duygusal oluyorum. havadan nem kapacak şekilde kırılıyorum insanlara. acaba bu haptan mıdır ki????bu arada sakın eşinle küs kalmayasın. araya soğukluk girdi mi havanın yumuşaması çok zor oluyor.
Sehracim bitter de kesmiyo beni artik esimle cok tartisiyoruz bu aralar sinirden yemege sariyorum ben de. :KK37:Menu paylassam topikten atilcam o derece yazmayinca da iyice bosluyom en azindan azarinizi yesem utanirda az yerdim
özgecim sen yine de paylaş menülerini bak bana hem paylaşıyorum hem veremiyorum. yuvarlanıp gidiyoruz işte...

Ösge sende ben gibi demek moral bozuk olunca yemeye sarıyorsun aslında çık kötü bir alışkanlık, biz hastanedeyekn arkadaşlar gelip gidiyordu geçmiş olsuna gelirken işte meyva suyu çikolata, kek biküvi falan getirdiler tabi benim kızın iştahı yok hepsini ben yedim, hala da yiyom, Papatyanın dediği gibi yazsam enümü atılırım o derece yani doymuyorumm

Ebru bende kullandım doğum kontrol hapı evliliğimin ilk senesinde bende öyle sinir falan yaptımı bilmiyorum ama normalde ben zaten sinirliyimdir :KK37:

Papatya bak bende merak ettim eklede bakalım, eminim ki çıtısındır, biz seninle yaşıt sayılırız yaw deme öyle yaşlı falan, genciz biz genççç

ama ben kimseyle arkadaş değilim görebilecekmiyim resimleriii

Küçük bişi ama her yaptıgına sinir oluyorum bu aralar nedense:44:Hala konuşmuyorum.Duş aldım regl bitti.B:44:gün gün var yukarda kuranlı oldugu için kuran okuyunca huzurr bulup rahatlar şu içimdeki sinir eminim.Sinirlenince yada için daralınca kuran okurum hemen rahatlarım:KK34:Kilo vermemiz içinde dua ederim içimden:KK1:Sizleri seviyorum iyi ki varsınız arkadaşlar:KK16:

Bu arada bu hapın yan etkileri daha dogrusu çogu d.k. hapının yan etkisi sinir ve psikolojik ruhsal duygu degişimleri ve kiloooooooooOOOOOOOOOOOOOO:KK47::18:Keşke diger yan etkiler vuraydı beni mesela gögüslerde dolgunluk:KK17::KK12:

Papatya bence bu aralar en istikrarli sensin menu olarak veremiyorum dedigin icin veremiyosun bu psikolojiyle vucudunu kitliyosun bence okudugum bir kitapta vardi boyle bir hikaye kadin diyorduki ben hayatta asla 70 in ( sayiyi net hatirlamiyorum ama farketmez zaten)altina inemem yasida 60 i geckin yani kadinin sonra kadin baya kilo veriyo 70 e yaklastikca tamam diyo artik veremem nasilsa doktoruda tartilmayi yasakliyo bu sekilde 70 in altina iniyo yani kilo vermek bir butun inanc diyet spor sen de en zorunu yapiyon diyetle ama kendine guvenmiyon kendine haksizlik yapiyosun bence
Hawarcim dogru diyosun sinirlerim tavan yapmis durumda seytan git ne kadar abur cubur var al ye diyo mutluluk hormonu salgilansin diye cikolata yedim kar etmedi benim bunca emegimin yorgunlugumun karsiligi asik bir surat ben sinir olmayimda kim olsun
Ebrucum Allah kabul etsin bizim icin de dua et canim benim

Papatyacim inan( nazar degmesin masallah)menulerin cok guzel fotoda koy bian once cookk merak ediyorum
Hawar tekrar gecmis oldun canim ins. Bian once iyilesir kizin. Allah guc kuvvey versin cocuklu insan icin misafir yorucu oluyor kaldi ki sen cslisiyorsun
Ebrucum menunu begendim kunefeyi yememeni takdir ettim:KK9:Ama esinle küs kalma bak gonlunu almak icin kendince iyi niyetli bi adim atmis nerden bilsin bizim diyetle kafayi bozdugumuzu bu saatte yersek karinda yag birikcegini falan :KK1:Erkekler bu kadar ince dusunur mu sence ilgi alanlari degil bir kere

Ösge sende ben gibi demek moral bozuk olunca yemeye sarıyorsun aslında çık kötü bir alışkanlık, biz hastanedeyekn arkadaşlar gelip gidiyordu geçmiş olsuna gelirken işte meyva suyu çikolata, kek biküvi falan getirdiler tabi benim kızın iştahı yok hepsini ben yedim, hala da yiyom, Papatyanın dediği gibi yazsam enümü atılırım o derece yani doymuyorumm

Ebru bende kullandım doğum kontrol hapı evliliğimin ilk senesinde bende öyle sinir falan yaptımı bilmiyorum ama normalde ben zaten sinirliyimdir :KK37:

Papatya bak bende merak ettim eklede bakalım, eminim ki çıtısındır, biz seninle yaşıt sayılırız yaw deme öyle yaşlı falan, genciz biz genççç

Bu arada bu hapın yan etkileri daha dogrusu çogu d.k. hapının yan etkisi sinir ve psikolojik ruhsal duygu degişimleri ve kiloooooooooOOOOOOOOOOOOOO:KK47::18:Keşke diger yan etkiler vuraydı beni mesela gögüslerde dolgunluk:KK17::KK12:
sabah uyanınca dünde bugünde bir kayısı iki fındık iki tam ceviz yeşil çay bir çaykaşığı bal
kahvaltı dunde bugünde iki çavdar bir haşanmış yum birbuçuk kk peynir 7zeytin çay domtes salatalık biber yeşillik
düne devam ediyorum:
öğle dort kofte kadar tavuk birkase çorba bir kase yogurtlukereviz
ara sütlükahve 1çk şekerli
akşam dört kaşık patlıcan yemeği bir kase yogurtlu kereviz
bugün sabah aynı dediğim gibi öğle yarım kase beyaz leblebi uudum sonra kalktım birbuçuk kase mercimek çorbası
16.00dört tane minik mandalina
akşam salata tavuk yogurtlu kereviz düşünüyorum

epruu haptan değil havalardan canım herkes bi psikopata bağlamış gidiyor.ama künefeyi yememeni takdir ettim beş pekiyi sana.papatyaa resmini koy bakalım canım beline bi karar verelim alallım mezurya hem boyunu hem belini ölçelim az biraz zzuzuzuzuzuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nirdesin yine.hawar işşalah çocuğund hastalıktan eser kalmaz canım

evet menulerinizi alalım bakimm:99:

bende kuran okuyunca çok rahatlarım benim adım şeyma ismen de et emi:)

Hawarcim arkadaslik istegi gonder olalim canim

X