Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar nasılsınız...neler yapıyorsunuz....bugün menü yazmıyorum, çünkü ne yediğimi pek hatırlamıyorum..omzum tutuldu çok zor bir gün geçiridm. bir iştahım kapandı birşey yemedim, bir meyve yedim. tuhaf bir gündü...

Papatya, Sehraa, ösgee sağolun kızlar gerçekten çok zor küçücük şey o kadar çaresiz, kendime kızıp duruyorum bakamadım diye dr de bana kızdı çocuk bu olacak milkrobun nerde olacağı belli olmaz diye, neyse olan oldu, umarım bundan sonra iyi bakarızda çabuk toparlar, ide hani arkadaşımın bebeği oldu deim ysa onuda göremedi,m, oda hastaymış yavrumm daha 2 günlük bebek amiliyat oldu, hastanedler kaç gündür, tedavi 2 yıl sürecekmiş biraz zor bir dönem onları bekliyor, onada çok üzüldüm, ne diyeyim allah çocuklarımıza can sağlığı versin

papatya sanda geçmiş olsun canımm

Hawar ,canım yavruna çok üzüldüm.Onlara olmasın bizlere olsun bizler dayanırız ama onlar çok küüçük:KK5:İnş. çabuk atlatıp saglıgına kavuşur.
Papatya ve Özge ,kızlar geçmiş olsun.

Bugün yedigim tatlının haddi hesabı yok:KK30:Mide fesatı geçirmezsem iyidir.Koşturmaca yorgunluk bu akşam güzel geçti.İyi geceler kızlar.

Ebruu saol canım doğru söyşüyon onlar hastalanmasında ne olrsa olsun
Ösge sizede gfeçmiş olsun, evde biri hastalandımı sırayla patır patır dökülüyor herkes, eşimde boğazım kaşınıyor deyip duruyor, bende deim dur bide senle uğraşmıyayım

bu arada bu sabah tartıldım ve artı birdeyim yani 70. 9 çıktım ben ona 71 diyeyim, bir hafta bir kilo sanırım ilacımında etkisi var 2-3 gün ilaç almadım o yüzden birazda şiştim galiba neyse

dün yazdım aslında menumu k.valideme gittik görümcem falan gelmişti orda kızartmalar falan görümcemin oğlunun d.günüydü..pastalar havada uçuştu bende yedim naptım bilmiyorum..neler yedim bi bilseniz..cumaya artı çıkmak istemiyorum yarından kelli çok dikkatli olmam lazım 57.7idim en son fazla çıkarsam hiç affetmem kendimi hiç:KK19::KK50:hala kayınvalidem diyorum hiç çıkmıyor aklımdan hiç...heryerde o vardı sanki..kokusu evdeydi..rüyamda da gördüm geçen gün.rabbim mekanını cennet eylesin kari nur olsun inşallah..

Son düzenleme:
hafta sonu topiğimiz pek bir sessizdi. benim de omuzuım tutuldu. çok acı çekiyorum dünden beri.
bugün ki menüm;
11:00 biraz abartılı bir kahvaltı
14:00 bir adet cennet elması
16:00 bir adet elma
18:30 1 kepçe çorba, 3 yk etli patlıcan yemeği, salata, bir dilim ekmek
şu anda yeşilçay

geçmş olsun ya benimde sağ omzum ağrıyor tutuk gibi zorlamışım gibi hayırdır işşallah ayın gezegenlerin hareketi omzumuzamı vurdu ne zatı kıyamette kopcekmişşş:KK24:
ay dur ben bi 53 ü görimde öyle ölimm yaa ya cidden arkadaşlar millet damacana damacana su alıyor makarna stokluyor pil mil alıyor ay çok gülüyorum yaa böyle bi saflık yapmıyosunuz demiii:KK9:

sözüm meclisten dışarı belki inannanız vardır da kalbinizi kırmayım saf maf diyipte ama bana çok komik geliyor yaa ben bari çarşaf böreği cheetos flan stoklayayayım:KK52::KK52::KK52:

Kızlar dün ve bugün neler yedigimi yazsam topik kapanır:KK30:Kv.deyim tiramisular kabak tatlısı hazır tatlılar dünden kalanlar ve bitirmek için verdigimiz emek çaba niye bilmiyorum:KK37:Yarın evimde temizlik ve düzenli beslenicem inş.Salı gün var ve sonra yine düzen cumaya kadar pür dikkat.Kot etek giydim 36 beden oldu ama bi ögün yersem patlardı bende 38 aldım:21:Şu göbegimin pördüklügü ve kollarımın genişligi gitse bişicik istemem.

sözüm meclisten dışarı belki inannanız vardır da kalbinizi kırmayım saf maf diyipte ama bana çok komik geliyor yaa ben bari çarşaf böreği cheetos flan stoklayayayım:KK52::KK52::KK52:

yok be ben hiç inanmıyorum. hatta ne olduğunu bile tam olarak bilmiyorum. bildiğim tek şey maya takvimine göre 21 aralıkta kıyamet kopacak. belki bunu bile yanlış biliyorumdur...

Kizlar nasilsiniz keyifler nasil? Papatya gecmis olsun canim menulerin iyi gidiyor cok uzun zamandir istikrarli gidiyosun:nazar: tebrik ederim
Sehraa ben de cumartesi gunu yasgunu vardi cok fena yedim gece 12 ben hala yiyodum :KK17:
Ebru sende mi abarttin Yarin dip kose gir eve erit butun yaglari
Kizlar k.v bende bildiginiz uzere o yuzden eski duzenim suan yok neyse sagligina kavussunda gerisi hallolur.
Bu arada bugun eltimde tartildim normal tarti ile ustumde kazak pantolan vardi saat 23.00 gibi ve yemistim baya 56 dedi tarti:KK53:
1.5 kilo dussen ustumdekiler yediklerim falan 54.5 kiloyum yani yilbasina 51 olamiycam malesef:KK5:
Yarin ceki duzen veriyorum artik en azindan biraz vermeyi basarayim
Sizlerden uzak kaldigim icin eksikliginizi cok hissediyorum:KK50:

Papatya, menün herzamnki gibi güzel :KK9:
Özge ,insan yalnızken daha dikkat ediyor.Bende 52 yi yeniden görmek istiyorum:KK5:Bende girmeyince sizleri özlüyorum:KK16:

Nasılsınız arkadaşlar?Hepimize saglıklı düzenli bir hafta diliyorum.Ogluşun gece burnu tıkandı hep agladı.Kucagımda saatlerce salladım.Şimdi pazara markete gidicez arabacıgıyla sonra uyku sonra temizlik yemek çok işşşşşş var.Birde spor yapmayı özledim.Ben kaçar kaçamaksız bir gün diliyorum

çok alıştım size kızlar ya..allah hepimizin iyiliğini versin inşallaah:KK34:bende düzenli bir dört gün diliyorum biri bitti kaldı 3güncük..cumaya artıda girmemek niyetindeyim inş:18:

dikkat edin yawrlarınıza ya ben çok üzülüyorum bebişler hasta olunca..onlar çok savunmasız çok melek onlar yawru onlar antikorları bile minicik onların küçük larvacıklarım benim onlar:KK55:şaka bi yana ben daha çok koruyucu

Nasılsınız arkadaşlar?Hepimize saglıklı düzenli bir hafta diliyorum.Ogluşun gece burnu tıkandı hep agladı.Kucagımda saatlerce salladım.Şimdi pazara markete gidicez arabacıgıyla sonra uyku sonra temizlik yemek çok işşşşşş var.Birde spor yapmayı özledim.Ben kaçar kaçamaksız bir gün diliyorum
off bu burun tıkanıklığı bizde de var. yavrum da bende sinir oluyoruz artık....
çok alıştım size kızlar ya..allah hepimizin iyiliğini versin inşallaah:KK34:bende düzenli bir dört gün diliyorum biri bitti kaldı 3güncük..cumaya artıda girmemek niyetindeyim inş:18:
kızlar size bişey diyeyim mi....valla ben yıldım artık....gerçekten yoruldum bu kilo verme işinden. ben böyleyim ya...
63 den aşağı inemiyorum. bu vücut kabul etmiyor herhalde. size yine elimden geldiğince yazacağım ama ben kilo verme işinden ümidimi kestim...

Sehra papatya ben de msj yaziyorum ama ikinizde bir kere yorum yapmadiniz bilmeden kirdimmi sizi bilemedim simdi
:26:

hayır hayır canım sen sanki çok meşgul intibası uyandırdın bende sanki yazarsam karşılığında sende bişey yazmak zorunda kalcaksın onada vaktin yok kayınvalidenden dolayı hissi uyandı bende o açıdan şey ettimdi:KK34:
papatyaaa üff ne mızmızsın ya gitcek o kilolar kolaya kaçma hemen hep ders ders başarı başarı nereye kadar ders akıllsı olcana hayat akıllısı ol derdi annem sende o hesapsın yani uzan cigere mındar deme canım ciğerim:KK51:59 olup avatara koycaksın hem senin hakkın yokki böyle bişey demeye davetllerde götür götür adını bilmediğim bisürü şey ye sonrada vücut bu kiloyu kabul ediyor heral de vücudun onca k
.hidratı nasıl kabul ediyorsa o patis pürelerini pirinç pilavlarını burger kingleri nasıl kabul ediyorsa 59 olmayıda bunları yemeden kabul eder merak etme hemi:KK25:deli mi ne:KK52:

Sehra papatya ben de msj yaziyorum ama ikinizde bir kere yorum yapmadiniz bilmeden kirdimmi sizi bilemedim simdi
:26:

özgecim tatlım hiç olurmu öyle şey. bak nasıl üzüldüm şimdi. hatta derse gidecektim. hemen yazayım özgeciğe de üzülmesin dedim. beklesin öğrenciler 5 dakika daha. ben hiç farkında değilim. inan herkes benim için aynı ve çok değerli...Lütfen kendini üzme. öpüyorum. hepinizi çok seviyorum...

bizde seni seviyoruzzz incecik belli ol istiyoruzz devam diyoruzzzz:KK34:kızdırmaya çalışıp seni hırslandıralım istiyoruzzz kaçıp gidiyoruzzz tekarar görüşürüz diyoruzzz:KK55::KK76:

X