Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

baslama67.7
hedef tokken53
gecen hafta58.6
buhafta 58.6
gelen yok
giden yok...
kimseye degil sadece kendime kiziyorum.bogazimi tutsaydim gidecekti ana yedim.pismanmiyim evet hemde cok.budaha pisman olmak istiyormuyum.hayir.ne guzel 56ya inmistim ben ya..
osge tebrik ederim
ebru uzulme haftaya verelim insallah.
papatya teprik
zuzu
hawawr
88lii nettiniz kuzum
ben bu hafta spora baslicam hergun yazcam naptim nettim.ama simdi cok mutsuzum uyumak ve unutmak istiyorum tum olanlari.yeni bir haftaya guzelcene baslamak istiyorum,ama aglamak geliyor icimden yaaa cok mutsuzum su anda

Canim benim ya ne kadar ozverili davraniyosun ben pudingten mutlaka 1 kasik alirim daysnamam mesela yukari cikmiyosun ama iste yanlis anlasilmalar oluyor malesef.gecen de saat aksam 22.30 buyuk gorumcem elma uzatti( meyve yiyorlardi)ben de yok saol dedim ters bakti bozuldu iste gel de anlat meyve sevmiyom fslan fistan dert anlattim bide oluyo malesef .

Kizlar acikcasi hepimiz icin kotu bi hafta olmus.daha duzenli beslenmeye ve spora agirlik vereljm bu hafta ins. Hepimiz icin iyi olcak
Sehracim bu hafta telafi edersin sen de ben de ebruda kilo aldik hepimiz ne guzel vermistik oysa

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69.7
gelen giden: yok
toplam giden: 8.3

neyse en azından almamışım kızlar, kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum

aslinda kacamaklar nefsimizie irademize sahip olamamak hedef kiloya ulasmamiza engel..zman surekli ertelenmis oluyorboylece..ne gerek varki...bir an evel o kiloya gelip kilo koruma donemine gelmeli insan...ben bi versem korucamda vermiyorumki iradesizlikten yaaa.osgee inanki bak ben korurum gibi geliyor 53oldugum o vakit..ama desene 56yida koruyaydin diye bak aldin iste desene...ay ufff bir kisir dongu.ama ben yinede tokken i 53olayim yaa.demekle olmuyor.bu hafta bir kacamak bile yaparsam neyim.haftaya cuma kesin gitcek insallah.rglimde bitcek yarin spor diyet tam gaz gitcem insallah

Ogluşu yıkayp uyuttum.Yemek yedim.İçimde büyük bir mutsuzluk var.Kuran okudum dua ettim hepimiz için.Biraz rahatladım böylelikle.Kombi arızalndı kombici geldi.Bulaşıklardı yemekti derken ütümü yine yapamadım.Dedim yeşilçayımı içiyeim kızlara bakayım aman ütüyüde yarın yaparım.

Uzaktan davulun sesi hoş gelir hesabı.Korumak çok kolaydı.Okudugum dergi ve makaleelrde en zor olan kilo verdikten sonra o kiloyu korumak yazıyor sehracım.Keşke kolay olsa.Kolay olsa herkes zayıf kalırdı herkes iradeli düzenli beslenirdi.Ama nefsimiz ve bogazımız bizimle oldugu sürece bu hiçte kolay degil.Ki ben harika menüler çıkarmadım evet ama oturupta kızlar canım çekti bi tepsi börek yedim yada yarım yaşpasta yedim olmadı.1 ısırık 1 kare tadını alacak şekilde körelttim nefsimi ama yine de bi yerlerde vardır elbet yanlışımKoruma dönemindeki insanlar 3 sene içinde 3-4 kilo alabiliyor ve uzmanlara göe bu normal.Ama biz burda henüz yeni hedeflerimize ulaşmış insanlarız.Benim ilk hedefim 55 ti biliyosun ulaştım ve ulaşınca yeni hedef 52 dedim.Yaklaştımda ama duramadım ve üstüne aldım.Özgecim bei en iyi sen anlarsın diyorummmmm

Binadakiler bugün aşagıya toplandılar ve ilk beni çagırmadılarEee koskoca insanlara hergün işim var ogluş uyudu gidip yemezsem olacagı buydu peki karşılıgı ne oldu 54Yine moralim bozuldu şimdi yaaaaa

Sehracim dedigin dogru alttarafi 1 ay duzenli gitsek takir takir kilolari verir incecik oluruz 200 300 gr degil 900 1 kilo veririz.
Ama su da var ki ben baska topiklerden de takip ediyorum 20 30 kilo verip geri alan cok insan var. Haa koruyan da cok var ama bircogu spor destekli koruyor. Ben tekrar versem de korurmuyum soz veremiyorum ( hele ki yaz gelince esimle gezmelerde)ruh halime bagli yoksa gecen sefer dedim oo artik bana karada olum yok 49 50 arasinda gidip gelirim istedigimi de abartmadan yer icerim ama oyle olmadi malesef beceremedim umut ediyorum ki yilbasina kadar veririz ve birbirimize destek olarak koruruz kilolarimizi
Bu kilo korumak biraz bunyeyle de alakali. Ben aslinda bunyemi seviyorum bogazimi tutarsam beni hic uzmuyo fazla fazla gidiyo ve hayatimda hic cok kilolu bi insan olmadim balik eti kivaminda kaldim. Hamileligimde bile kitliktan cikmis gibi yedkm ama cok kilo almadim. Ama bu saltanat en fazla 5 10 yil daha surer sonrasindan korkuyorum :18:

Ebrucum tesekkurler dua icin Allah razi olsun.bazen yukselmek icin dibe vurmak gerekiyo bi sucun olmasa da kilo almanda bu moral bozuklugunun ardindan istah kapaniyo iyi oluyo.kendimden biliyorum

Ogluşu doyurdum,sporlarıımı yaptım.Birazdan yemek yiycem.Waffle yarına saklıycam.Çünkü yarın sabah wc çıkıp tekrar tartılmak istiyorum.Belki gerçek bi kez daha yüzüme tokat gibi yapışırSizler ne alemdesiniz kızlar?

Oyle hislerime tercuman olmussunuzki sizi seviyorum kislarr...tanimasamda gormesemde iyiki varsiniz,bu yolda beraberiz istedigimiz kiloya ulasip kilo korumayida beraber halletcez insallah gunler yapcaz topikte bugun yediysek yarin dengelicez demi o gunler gelcek demi..benim 56olmam hayaldi inanin,ben hayatim boyunca diyet yapamadim ama simdide bu iki gun kendi irademe sahip olamadigim icin 53hayal geliyor

BUGÜN:
10:45 =1 simit,1dl.peynir,5 zeytin,ıhlamur,1 tadelle(dün gece yememiştim)
12:30 =türk kahvesi
15:00 =1 kaşık tavuk sote,1dl.ekmek,2 kaşık yogurt
17:00 =yeşilçay,1 mandalina,çeyrek muz
19:30 =1 tas çorba,etli kırmızı biberli ekşimik,1dl.ekmek,1 salkım üzüm
20:30 =1 avuç antep fıstık,4 fındık

Şimdide yeşilçayımı içicem.Eşimde hani bugün waffle yiycektim gidelim deyip duruyor.Bende yarın dedim.İnş.caymam:18:

Spor:
100 ip atlama
100 oklava
50 bisiklet
50 bacak
25 sag yan
25 sol yan
25 ters mekik
25 popo sıkılaştırmaca

BUGÜN:
10:45 =1 simit,1dl.peynir,5 zeytin,ıhlamur,1 tadelle(dün gece yememiştim)
12:30 =türk kahvesi
15:00 =1 kaşık tavuk sote,1dl.ekmek,2 kaşık yogurt
17:00 =yeşilçay,1 mandalina,çeyrek muz
19:30 =1 tas çorba,etli kırmızı biberli ekşimik,1dl.ekmek,1 salkım üzüm
20:30 =1 avuç antep fıstık,4 fındık

Şimdide yeşilçayımı içicem.Eşimde hani bugün waffle yiycektim gidelim deyip duruyor.Bende yarın dedim.İnş.caymam:18:

Spor:
100 ip atlama
100 oklava
50 bisiklet
50 bacak
25 sag yan
25 sol yan
25 ters mekik
25 popo sıkılaştırmaca

Menum
12.00
Ac karnina 2 bardak ılık su
2 dilim cavdar
1 h. Yumurta
Kk peynir
3 zeytin
3 catal recel
Yesilcay
15.00
Nescafe
5 yulafli
17.00
2 tane tatlim pudingten
19.00
3 kasik pilav
3 kasik haslama et
Yogurt
21.00
1 malta erigi
Uyumadan da yesilcay icerim. Spor yok bugun menum de berbat

Ebru menunu begendim . Tadelleyide sabah yemekle aksam yemek arasinda cok fark var. İyi ki sabah yemissin.benim de canim pizza cekiyo ne zamandir yemedim belki yarin yerim bugun de kotuydu gerci pudingi yememem gerekti ama cok kotu tatli istiyo canim anlatamam
Sehracim sen de iyi ki varsin canim. Kizlar bazen dusunuyorum da eger hic bu topige girip menu paylasmasaydik suan kac kilo olurduk kendi Adima dusunmek bile istemiyorum

merhaba kızlarr
bu aralar pek giremedim, bu gün nöbetçiydim yorgunum biraz, pazar yemek derken akşam oldu, kızımı uyuttum biraz ortalığı topladım , yarına misafirlerim var ama bunlar samimi arkadaşlar, bişey hazırlama biz getiririz dediler, ama bir tatlı yaptım sabahta,( basit tarafından) börek yaparım, ortalığı silip süpürüsem tamam

özledim arkidişlerimi, gelsinler sonra uzun bir süre görüşemiye bilirz, bir tanesi bugünlerde doğum yapacak

neyse çok artılar olmamış bu hafat sanki kilo korumadayız gibi 200 gr alıyoz, 200 gr veriyoz

yarın pek bakamıyabilirm ama pazardan itibaren bende başloyorum menilerimi paylaşmaya ve sizlerinde dediği gib yorumda yapmak lazımm,

kendinize iyi bakın kızlarrr
iyi geceler

Evet hawarcim az da yesen cokte yesen menunpsylas yorum yap. Bak ben utandim yazmadim menu sonucunda 4 kilo aldim sen menu paylas biz de acimasizca elestirelim Saka diyorum ama sehra gormesin cis yersen o yedigine pisman ediyo valla:18:

dün gece bi dünya bişy yazmıştım gelmemiş sinir oldum ya
neyse ben şimdilik kilomu yazayım perrşembe günü tartıldığımda 60.2 çıkmıştım dün sabahta 63 çıktım anlamadım bişey acaba tartımı bozuk ?? ama daha yeni pil taktım

Kızlar bu sabah tartıldım ve 54.3 çıktımNe yani bir günde 300 gr mı aldım:44:Alıcak pasta börekler yemedim nasıl aldım o zaman?Kafayı yemezsem iyidir.2 gündür waffle bile erteliyorum.Ama bugün acımasızca yiycem.Çok mutsuzum

Canim araya biseyler girdi inanki cok utaniyorum su anda kiziyorum kendime.bir avuc antep fistigi 12kasik pirinc pilavi demekyeme onu hep ondan oluyor bende sabah ciktim 58,6yine,ama bu hafta hic cis yok inaninki yapcam su iccem dikkat etcem saat 12bucukta veli toplantim var,yine uzulcek bircogu huzunlu olcaklar uf yaa onlari oyle gorunce bende uzuluyorum ama napim sisirme not verememki neyse o..gobegimi sisiriyorum amma notlari sisiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…