Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Pisman olman da iyi birsey canim. Sana ceza haftasonu odul yok sana:KK19:Gene de cok umutsuzlsnma tarti icin belli olmaz cok kotu olmaz sonuc ama yemesen iyi bisiler olcak gibiydi sehraa

Menum
12.00
2 dilim borek
Yesilcay
15.30
5 yulafli
3 kasik puding
18.00
1 tabak pirasa yemegi
1 dilim cavdar
1 kase yogurt

Yesilcayda icicem baska bisi yiyip icmem yarin cuma:KK52:

benimde oyle olmaliydi dun aksam ve bu sabah bunu yapmamaliydim.hic umudum yok hic cidden belkide en cok busefer pismanim :KK50::KK14:

Kızlar bugün dikkat etmem gerektigi içinmidir canım acayip kaçamak yapmak tatlı yemek istiyor.Yarın waffle yiycem diyorum ama yarın belki hiç tatlı yemek bile istemiycem:KK53:Dikkat etmem gerektikçe saldırasım var:18:Yarın ola hayrola:KK24:

Egzersiz
300 ip atlama
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Oklava hareketi bel icin 25 25
Kalca hareketi sirtustu 25
Kalca hareketi tersten 25
Kizlar oglen vakit bulamamistim simdi egzersizimi de yaptim.İns. Yarin sabah herkes kilo vermis olur:KK31:

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su.
11:00 :kk peynir,6 zeytin,1 yumurta sarısı,1dl.ekmek(içiogluşa)
12:30 :türk kahvesi,ogluşun minik kinderinin minik karesi
15:30 :pekmez ve yogurt,1dl.ekmek
16:00 :yeşilçay,10 fındık,3 kuru kayısı
19:20 :1 kase çorba,1 kaşık tavuk sote,3 kaşık makarna,yeşillik salatası,2 lokma ekmek
20:30 :çay,1 avuç üzüm,1 avuç antep fıstıgı,2 kare

Şimdide yeşilçayımı içiyorum.Gördügünüz gibi önce öglen pekmekzle sonra kuru kayısıyla sonra bitterle kesmk istedim tatlı istegimi:KK5:

Spor:
100 ip atlama
25 popo sıkılaştırıcı
25 sag yan
25 sol yan
50 bisiklet
25 ters esneme(ters mekşk)
ev temizligi
1 saat alışveriş yürüyüşü

Özgecim ne güzel sporlarımızı aksatmıyorz:KK19:İnş. hep böyle gider.Hem çok vaktimizi bile almıyor.:KK8:Kaynanam bizde yemekteydi.Çayın yanında sadece bunlara eşilk ettim.Şimdi ogluşu oyalarken mekik çekeyim bari:KK8:

Nasılsınız kızçeler?hepimize kaçamaksız az kalorili bir perşembe günü diliyorum.Yarını düşünüp dişimizi sıkalım.Ve yarın waffle yemek istiyorum:KK52::KK56:

Özge ,canım ya Allah kolaylık versin.Nasıl dayanıyrosun bu gece çalışma hayatına?Gündüz kızın uyuyunca yapsan hem kendini bu kadar yormamış olursun:KK19:Gece yarıları hem iş hem uykusuzluk tabii geç kalkman normal.

Hawar ,canım benim haftalar gelip geçiyor.Ve biran önce menü paylaşki motive olasın.:KK34:

Busuuu,benim küçük kardeşim sanırım sınavlarının yogunlugundan ugrayamıyorsun.Arada fırsat buldukça gel tartınıda al gel hatta:KK1:Özledik seni:KK16:

Zzuuuzuu, canım nerelerdesin?

Papatya ve sehra hani menüler kızlar:KK15:

kaç günden beri ilkkez bakabiliyorum büyük oğlan hastaydı onunla uğraşıyodum kusuruma bakmayın zuzular küçük beyde pek fırsat vermiyo tabi leptopu ne zaman elimde görse koşa oşa yanıma gelip tuşlarına saldırıyo tospam düşünüyorum da geçen sene bu zamanlar 6 aylıktı yeni yeni gülücüklere başlamıştı anlamaya başlamıştı bu sene herşeyi bilen merakçı tatlı bi velet oldu :) öğretmenimiz haftada 3-4 sefer ödevde vermeye başladı yoğunum yani yarında akşama misafirlerim var ay haftasonu ne çabuk geliyo hiçbişey anlamıyorum ya ben..

Kizlarrrrrrrr nasil oldu bilmiyorum bu saatte bir iki derken 1 avuc antep fistigi yedim esim yiyodu dayanamdim :KK14:Yaa cuma gecesi olcak ismiydi bu

Özgecim az önce su almaya gttik hem ogluş mayışsın arabada dedik.Eşim marketten ikimize çikolata almış.Kendi yedi yanımda ben yarın yiycem dedim.Ama agzım sulanıyor valla.:18:Hep bu kocişler yüzünden:KK19:

Ütüyü yarın yapıcaktım.Ama eşimin giyecek ütülü bişeyi kalmamış.Bi gömlek bi pantolon ütüleyeyim bari off:KK37:Sen napıyosun özgecim?Yat uyu bence bişiler yemeden:KK24:

Zuzucum cok gecmis olsun uzun zamandir yoksun iki cocukla zor oluyordur zaman bulman ama elinden geldigince gir menu yaz :KK34:

Gec uyandim ya uykum gelmiyo simdide birazdan uyumaya caliscam canim.
Kocis olmasa simdi 49 kiloydum ahh ahh :KK19:

kızlar günaydın
çarşambadan beri yazamıyorum size. annem börekleri getirdi bende afiyetle yedim. dün sabah 5 te yola çıktım. 7 gibi bir simit yedim. 12 de taze fasülye, tavuk salata yedim. amaaa ondan sonrasını hatırlamyorum. pastalar kuruyemişler. 5 te tekrar çıktım yola. hemen eve varayım diye de yolda birşey yemedim. eve geldiğimde önce zeytin ekmek arkasından da bir adet börek yedim. ayrıca dün hiç tuvalete çıkmadım. bu sabah ta durum farklı değildi. anlayacağınız 2 gündür yedim de yedim.
kilo bildirimim şu şekilde;
başlangıç: 64,8
geçen hafta;: 63
bu hafta: 62,8
giden: 200 gram
gelen yok
hedef: 60

yani wc olayım problemli olmasa ve dün gece onları yemeseydim belki daha fazla giderdi. neyse olan olduy artık. bu arada annem çok zayıflamışsın dedi. ana yüreği işte dedim bende . topu topu 2 kilo verdim.

Kızlar çok mutsuzum.Bu kadar almış olamam.Acaba şu d.kontrol hapımı kilo aldırıyor.Yoksa ben bunun altınmı sıgınmak istiyorum.54.o gördüm:KK14:Sabah uzaktaki fırına gittik ogluşla yürüye yürüye .Sonra tartıda bu rakamı görmek içimi acıttı.Geriye dönüş yapmak istemiyorum kızlar:KK5:

Kilo Bildirimi
Baslangic 63
Gecen hafta 53.700
Bu hafta 53.500
Giden 200
Gelen
Hedef 51
Kizlar hic memnun degilim sonuctan keske her hafta en az 500 gr versem. Aslinda dusundugumde sonuc normal sabahlari gec kahvalti yapiyorum oyle pur dikkat gitmiyorum gece yemedigim ve biraz dikkat etmeye basladigimdan da azar azar gidiyo. Bugun sucuklu yumurta gevrek yiycektim yemiyorum :KK19:
Papatya borek pasta falan buna ragmen 200 gitmis.tebrik ederim yoksa daha iyi bir sonuc olabilirdi
Ebrucum sasirdim okuyunca menulerin iyiydi aslinda belki de cidden haplar yapti. Ama bak iste bastan soyluyorum ben de 300 400 aldim sonuc 4 kilo artidayim. Sende 52 li rakamlardaydin bugun 54 diyosun 2 kilo fark biliyorum asiri yedigin bisi yok ama dikkat et ebrucum benim gibi ipin ucu kacmasin bak simdi 300 400 o 4 kiloyu vermeye caliscam hic yoktan:KK5:Moral bozma tersine daha da motive ol dis gorunusunde degisiklik oldugunu zannetmiyorum hala inceciksin ama ipin ucunu kacirip uzulme diye soyluyorum:KK19:

Özge ve papatya az da olsa vermişsiniz tebrik ediyorum.Özgecim anlamadan bak nasıl 2 kilo yapıştı bana:KK43:İstedigim bişeyi oturup zevkle yemedim.ncedden börekler kekler yerdim.Şimdi waffle bile bugüne bırakmıştım.Ogluş hergün puding yiyor ve birgün alıp 1 puding yemedim:KK50:Çok mu sıkıydım hayır 1 halley ufak tefek tatlı istegimi kesmesi için o da.Şöyle oturup çok sevdigim şekerpare 4-5 tanemi yedim hayır.Bitter yulafflı ufak şeylerle geçiştirdim.Bu hafta canım hep adana dürüm istedi eşimede söylemiştim.Oda gel gidip yyiyelim dedi kaç kezBende hep cumadan sonra dedim.Dün yukarı misafirlerin yanına bile çıkmadım kaynanam alınmış.Akşamada misafir çagıralım dedi.Anne h.içi çagırırız yarın tartı günüm dayanamaz yesem yarın artı çıkarım dedim kadıncagıza:KK31:Offf çok mutsuzum kızlarrrrrrr:KK14::KK5:

X