Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar bir arkadaşın alkali diyet topigine baktım.Aynı bizim gibi ama fark yemeklerden önce alkali suyu(suya karbonat atıp içilmesi)içiyorlar.Bende denemeyi düşünüyorum.Ve birde bu alkali kitabında akşam yemeginin karın ve bel bölgesinde toplandıgıbu yüzden hafif şeyler ve erken yenilmesi gerektigi yazıyor

Evet ebrucum daha once de konusmustuk bak onu unuttum ven karbonat alip atayim bakim tadi kotu gelmezse icerim oyle.

sehracım sen çok erken başlıyormuşsun derse. ben 6:35 de kalkıyorum. kahvaltı hazırlıyorum. oğlum kalkıyor. ancak 07:30 da yiyorum.
gittiğim üniversite yolluk yevmiye veriyor. ama 2 hafta sonra alırım sanırım. 4 saatlik yolum var. simit ve peynirle idare edeyim. bu hafta kendimden umutlu değilim pek. oradan da akşam 5 gibi yola çıksam benim akşam yemeği de yolarda olacak.
neyse zaten her hafta veriyorum. bu hafta vermesem de olur değil mi????

Kızceler sporumu yaptim simdi ogle yemegimi yicem. Sonra da borek sarcam kizim uyanmadan bitse iyi olur

papatya yolda oldugun icin odemde tutacak vucudun sisebilirsin ama sokkkkkk bide veriyomusun cuma her hafta oldugu gibinnn belki dengesizdir senin vucuttt
osgeee isssallah canim kilo korumaya geceriz yaaa
ebruuu osge sana neyi yersin iki uc haftada bir dedi tahinliyimi

Evet ebrucum daha once de konusmustuk bak onu unuttum ven karbonat alip atayim bakim tadi kotu gelmezse icerim oyle.
Ben akşam yemeginden 20 dk.önce içicem bakalım tadı nasıl.

Kızceler sporumu yaptim simdi ogle yemegimi yicem. Sonra da borek sarcam kizim uyanmadan bitse iyi olur

oHH bende ogluşu az önce uyuttum biraz etrafı bulaşıkları topladım.Şimdi sporumu yapıp yeşilçayımı içicem.Hayden kızlar spor yapmaya

Hayir canim boregi dedim

09.45
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Yesilcayla birlikte bir kucuk kase spungle ( ekmek yemedim bu yuzden)
13.00
Nescafe
5 yulafli
4 badem
15.30
1 tabak yesilmercimek
1 dilim cavdar
17.30
1 mandalina
18.30
2 dilim borek
Yesilcay
1 catal fistikli helva

Egzersiz
300 ip atlama
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi sirtustu 25
Kalca hareketi tersten 25

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:00 =(çavdar ekmekginin ucu,3dl.sucuk)sucuklu tost,ıhlamur
12:30 =türk kahvesi,1 muz
14:30 =2 kaşık kapama,1 halley,çay
17:00 =yeşilçay,3 kuru kayısı
18:30 =ekşimikli biber,1dl.ekmek(yarısı çavdar yarısı beyaz)1kase yogurt
20:00 =1 avuç fındık,1 avuç antep fıstıgı(ogluşl beraber yedik)

Şimdide yeşilçayımı içiyorum.

SPOR:
ip atlama 100
sag yan 25
sol yan 25
bisiklet 50
ters mekik(esneme)25
oklava 60
bacak hareketi 50
popo sıkılşatırma 25

merhaba arkidişlerr

Sehraaa canım misaifr yokta bende havamda değilim kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, bu hftayıda böyle kapatacam artık artının artısla, umarım öbür haftaya kadar motive olurummm

ama takipteyim kızlar okuyup çıkıyorum, buralardayım yani
herkese iyi geceler

Ebrucum Az az yemissin hep halleyide gormuyorum bu seferlik. Odul gunune saklarsak daha iyi olur ben de gittim cuma yerim diye aldim spungle ama noldu ee hadi sabahtan yerim ekmekte yemem ve aaaa bitti bile bi de kizlar bugun gene bana bisi oldu tatli krizine girdim gidip gelip birsey yiyesim grldi ve 2 cay kasigi nutella yedim evde aburcubur olmayinca son care ona kaldim. Niye boyle oldu ya cok uzuldum direncim kirilinca umutsuzluga dusuyorum

Sehraa hani menun nerde?
Ebrucum senle kendimi tebrik ediyorum egzersiz yaptik az da olsa. Diger kizlara ornek olsun sehraaa kulagin cinladimi spor diyorum sporrr

Kizlar kizim 12 gibi uyudu temizlige giristim sonra isimi yarilamisken esim geldi ona yemek hazirladim isime devam ettim bir yandan da islet bitince dusumu aldim tam uyucam kizim uyandi onu yatirip hemen uyucam cok yorgunum karnim da acikti bu kadar kosturmaya tabi
Bugun cok iyi menuler cikacaktir cunku tarti gunu yarin: ))

Son düzenleme:
Nasılsınız kızçeler?hepimize kaçamaksız az kalorili bir perşembe günü diliyorum.Yarını düşünüp dişimizi sıkalım.Ve yarın waffle yemek istiyorum

Özge ,canım ya Allah kolaylık versin.Nasıl dayanıyrosun bu gece çalışma hayatına?Gündüz kızın uyuyunca yapsan hem kendini bu kadar yormamış olursunGece yarıları hem iş hem uykusuzluk tabii geç kalkman normal.

Hawar ,canım benim haftalar gelip geçiyor.Ve biran önce menü paylaşki motive olasın.

Busuuu,benim küçük kardeşim sanırım sınavlarının yogunlugundan ugrayamıyorsun.Arada fırsat buldukça gel tartınıda al gel hattaÖzledik seni

Zzuuuzuu, canım nerelerdesin?

Papatya ve sehra hani menüler kızlar

Temizligi bugüne bıraktm.Ogluş uyuunca yapıcam inş.Show tv de taylan kümeli yi izliyorum.

Dun hersey guzeldi taki aksam ablama gecene kadar babam gelmisti ankaradan ve bu sabah hizmetlimizin annesi kemoterapi olumlu yanit verdigi icin kahvalti daveti vermisti bu sabah yumulduk.artik hic umudum kalmadi yarindan ger
Dun menum cekten

Sabah haslanmis yumurta birbucuk cavdar bes zeytin iki kk peynir domtes salatalik mayd cay
Uyaninca badem bir tatli kasigi bal
Ara yok
Ogle dort kasik etli nohut bir cavdar sogan
Ara armut iki kasik yogurt
Aksam iki kasik pirasa etli
Sonra ablamda dokuzda iki durum cigkofte ayran,baklava cok utaniyorum kizlar ama yazmazsamda yalan olur naptim ben yaaa.gercekten cok pismanim

Kızlar ogluşu uyuttum.Temizzlk yaptım ,yemek ypatım,duşaldım.Hızlı hızlı yoruldum.Sporumu yapıp toz alıp pazara çıkıcam.Kv.yukarda çaya çagırdılar gitmedim.Kızdılar beelki ama temizlk yapıcam dedim bahane ettim yoksa dayanamaz tabaktakileri yerdim:18ün gece kociş gelince bi tanıdıgın pc yapmıştı onu götürmeye sende gel dedi.Gittik ve sadece 1 bardak çay içtim kendime tebrik koyuyorum

Oysaki menün ne güzel ve az diycektim.Ama 1 de degil 2 dürüm baklava ,hiç yakıştımı sana

Ebrucum malesef kizim gunduz cok uyumuyor 1 saat ancak uyuyor mesela bugun uyuttum indim asagiya yemeklik aldim camasirlari topladim yemegi yaparkrn uyandi o yuzden ara ogunum bile gece kaldi buyuyene kadar bu sekilde yorucu geccek artik.

Sehracim senin normalde canin tatli falan cekiyoda sen mi yemiyosun. Cunku menulerinde hic kacamak olmuyo sonra bi misafirlige gidiyon gozun donuyo bunu onlemek icin ara da ye tatli canin ne cekerse abartmadan bari alip sabah yeseydin 9 da yenir mi hic yaa

sabah uyaninca iki medine hurmasi
9da dort dilim falan beyaz halkekmek kaymak bal iki kk peynir bir haslanmis yumurta bir kasik kiyma kavurmasi iki kk kasar pofffff cay
ara yok
oglen beyaz leblebi
ara bir kase uzum
ara beyaz leblebi
aksam bir tabak etli pirasa uc kasik yogurt
dun aksamin ve bu sabahin acisi yarin fena cikacak.reglimde bitmedi karnimda davul gibi..ben naptim ya..cok pismanim kizlar..sirf bu pismanligi yasamamk icin haftaya kacamaksiz devam etcem.halbuki ben yarindan cok umutluydum..ah baba ah abla hep sizin yuzunuzden sizi cok sevdigim icin osledigim icin sohbet esnasinda goturdum iki durumu baklavayi(baklavanin kac adet oldugunu soylemeye utaniyorum kizlar)sonra bugunku batti balik yan gider kahvaltim sonrasinda yasadigim derin pismankik sonrasi pirasa ve beyaz leblebi ne fayda..bari birazdan yesil cay iceyimde az metabolizmam calissin

zeytinde yemistim birkactane kendimde degilmisim gibi ya.aslinda yemeyi hic istemiyordum nasil oldu anlamadim yok yok bundan sonra okulda biseyler duzenlesede yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…