- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.201
Sabah yedigin bir dilim ekmek beyazmi cavdarmi?oglen yedigin pilav bulgurmu pirincmi dolmayi neyli yapmis kadin etlimi etsizmi.sordugum sorularin cevabini k.hidrat agirlikli verirsen yinede tebrik ederim yarilmamissin ogle ve aksama kadar acliktan yok eger dolma kiymali etli falansa iyidir.farkindamisin bilmiyorum ama sabahki azcikin peynir disinda hic protein almamissin sut yok yumurta yok etavuk balik yok oglen ana yemek ne ciktida begenmeyeip yemedin bakim sen
ben senin yerinde olsam mantarlari ayiklar tavuklarini yer o pirinc pilavinida yemez corbami icer salatami yerdim.aksam guzel bulgur oranini fazla koysun kadin bundan sonra bide biraz tuzlu olmustu tuzunuda az koysun:))
Ebrucum misafirlikte oldugun icin birsey demiyorum ac kalcak halin yoktu 2 gun ciss yemeyip dengelersin.
Ha birde bugun tv de dediki doktor kk beyaz peynirde 50 kalori varken ayni olcude kasarda 150 kalori varmis arada yiyorsun ama soyleyim dedim ben hic sevmedigimden tercih etmiyorum sen de cok sevmiyosan bosuna yiyip kalori alma canim
Hava yagışlı bir hava uyku modundan çıkamadım.Duş alıp kestrdim biraz,iyi geeldi.Sizler napıyonuz bakim