Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kendimi sınavda gibi hissettim. hemen cevap veriyorum.
sabahki ekmek tam buğday.
öğlenki pilav pirinç
akşam ki dolmada bulgur ve biraz pirinç vardı. etli dolmayı sevmiyorum ben.
ben malesef süt ve yumurtayı sevmiyorum.
öğlen mantarlı tavuk vardı. ben mantarı da sevmiyorum((((
ay ben ne çok şeyi sevmiyor muşum yaaa.....

ben senin yerinde olsam mantarlari ayiklar tavuklarini yer o pirinc pilavinida yemez corbami icer salatami yerdim.aksam guzel bulgur oranini fazla koysun kadin bundan sonra bide biraz tuzlu olmustu tuzunuda az koysun:))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarr

menüm
sabah 9:30 1kk peynir, 7 zeytin, 1 domates, 3 banım pekmez, bir buçuk dilim tam buğday ekmeği,

öğlen 12:15 bir tabak et haşlama bir dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt

ara 1 büyük elma 7 badem, 2 kuru hurma

akşam 18:00 5 kaşık nohut, 4 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğuret, 2 küçük kornişon turşu

19:00 bir salkım üzüm
20:30 bir kase yulaflı yoğurt yedim, şimdi yeşil çay içicem, akaşm yine abartmışım

1.5 lt su içmişimdir, bolca şekersiz çay, 3 mil leslie ( nihayet bir ay sonra tekrar yürüyorum )

Sehracim menunu begendim canim Aksami harika kapatmissin yarin suyu da ihmal etmemeye calis onsuz olmuyo.bence 53 olsan daha zayiflamak istemeyebilirsin ben 49 inat ettim ama hic yakismadi 1 kisi de demedi yani yskismis diye 51 olayim yeter diyorum ben de bi gobek var o da yetiyo zaten

PapatyA sehranin dedigi gibi yumurta yesen aslinda ne iyi olur ama sevmeyince de yenilmiyo iste. Genel olarak az yiyosun tebrikler

Hawarcim ara biraz fazla olmus meyve hurma badem birini tercih et canim.

Gelelim menume
10.30
1.5 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
2 catal recel
3 zeytin
Kk peynir
RokaVRS
Yesilcay
13.00
1 dolma yogurt
14.45
4 5 kasik spungle
4 yulafli
Nescafe
18.00
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
19.30
Yesilcay
8 badem
1 bitter

2 lt su

Kizlar dun esim tatli getirdigin de konusuyorduk en iyi tatliyi kim yapiyo diye ben ozsutun profiterolu super demistim esim de ne yapmis elinde 2 kutu profiterolle geldiUstune bir de bi yakinimiz emekli olmus maasini alinca baklava gondermis 4 dilim Saka mi kizlar bu ya neyle sinaniyorum bennn ama yemiycem
Ee yarin da yesem hergun tatli olcak belki kahvaltida yerim ama simdi ye miy cem

ben senin yerinde olsam mantarlari ayiklar tavuklarini yer o pirinc pilavinida yemez corbami icer salatami yerdim.aksam guzel bulgur oranini fazla koysun kadin bundan sonra bide biraz tuzlu olmustu tuzunuda az koysun:))

aslında haklısın ama tavuklarda mantardan mıdır nedir sank,i siyahlaşmılştı. 1-2 aldım gerisini yemedim. ben genel olarak boğazına düşkün biriyim. bazen yemek gördüğümde kendimi kaybediyorum. şu anda laptopun üstüne doğu hafifçe yayılen göbeğime baktım da...offff gerisi moral bozukluğu...

aman özgecim aman yemeyesin sakın...ya gerçekten neden lezzetli olan şeyler kilo yapıyor..ama hep öyle..hawarsım senin de akşam yemeğindeki pilav fazlaca olmuş sanki...

hawar pilavi unut pirinc sokma agzina zayiflayinca yersin ben tadini unutmayi dusunuyorum eskisi gibinnn.kahvaltini yapmissin alkisliyorum seni inan desteki performansin bile etkilenir bundan zati minimini birlere giriyosun ac olursan yirsin yavrucaklari alimallah..jojopum osledim seni ben yaaa aklima dustun bak sevmistim seni bennn.hawar aksam yemeginden sonra yogurt oldu ama meyve yemesen daha iyi olur sende eski 67.7halindeki yeme seklimi goruyorum bak gecen yilki menulerime kasim ayi gibi birebir ayni olanlar vardir eminim.aksami en gec yedide kzpat ve kiyilirsa yogurt yada sut ic meyve yeme.ara ogunkerde yogurt meyve yiyebilirsin onubunusunu yemeyi yavas yavas birden degil olmaz zati birak emi meslektasim.
osgee begendim ben menunu ama dort tane degilde uc tane yeseydin yulafliyi profitrol yemissin az fedakarlik yapaydin yulaflindan
papatya ben su an hos gorunuyor olabilirim ama ciplak halimle olan gobegimi bir ben bir allah birde esim biliyoruz sonucta...e bide yaz tatili var bu isin ufff gitmesi lazim bu pis sarkik yagli gobegin yaa 100mekik cektim abc ile

Haklisin sehrcim spunglenin yanina yulafli yemesem iyiydi profiterol yarina Kahvaltida yicem kinyakabeyim yoksa aksamina kilo olcak

Ohh burası coçmuş muhabbetler bende geldim:13:Kahvaltıya davetliydim bugün bi tek akşam yemeginde evdeydimBugün günümüz vardı.Bizim gün kuran okumalı.Ama bugünkü ev sahibinin annesi öleli 40 gün oldu diye pilavlı yapmış.Kötüde olsa gelsin menüm bakalım.:18:

Sabah:2dl.beyaz ekmek,1 zeytin,1dl.kaşar,kk peynir,3 bisküvi,çay.
Ara:yarım muz,türk kahvesi
Ögle:tavuklu pilav,un helvsı,1 ince dl piramit pasta,ayran
Akşam:1 tabak kuru fasulye,1dl.ekmek,ayran
Ara:yeşilçay,3 yulaflı,1 kare bitter

Ogluş uyuyunca mekik çekicem inş.Çekince yazarım

ama ben yine çok acıktım. akşam yemeğinden sonra lokma yemedim.

Ebrucum misafirlikte oldugun icin birsey demiyorum ac kalcak halin yoktu 2 gun ciss yemeyip dengelersin.
Ha birde bugun tv de dediki doktor kk beyaz peynirde 50 kalori varken ayni olcude kasarda 150 kalori varmis arada yiyorsun ama soyleyim dedim ben hic sevmedigimden tercih etmiyorum sen de cok sevmiyosan bosuna yiyip kalori alma canim

Bilmiyordum bundan sonra yemem

Hava yagışlı bir hava uyku modundan çıkamadım.Duş alıp kestrdim biraz,iyi geeldi.Sizler napıyonuz bakim

11.00
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
1 dilim cavdar
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Profiterol
Yesilcay
13.00
1 yesil elma
15.15
1 tabak tarhana corbasi
1 dilim cavdar
Kk peynir
16.30
Nescafe
3 yulaflı
18.30
1 tabak eriste
1 kase yogurt
19.45birazdan
Yesilcay
9 gibi dogumgunune gitcez. Birsey yememeyibplanliyorum bakalim basarili olabilecekmiyim:18:
Su 2 lt

doğumgununde pasta yeme tamammı bak ağzına sürersen kesin devamı gelir kendimden biliyorum bi bakmışsın minnak dilim bitmiş ağzındaki tat ise beş dakikayı bulmaz eskisi gibinn.ama tartıda artıdasın cuma eğer yersen..akşam erişte tabak dolusu değildi işaaşalh.silmeyse olur.ama yanında yoğurt iyi seçim salatada olsa iyiydi.akşamları sebze yada etle kapatsak daha bi hızlı gideler inatçı yağlar..ya aslında FAİRY içsek nolurkivalla ben çok memnunum inatçı yağları acayip iyi çıkarıyor hem makinada hem elde onu kullanıyorum tavsiye eder ellerinizden öperim.deneme espirisidir sakın denemeyin emiiii
menm gelsin
sabah altıbuçuk bir bardak sut bır çaykaşıgı bal 5badem
9da bir hasşanmış yumurta iki dilim beyaz ekmek(çavdar almayı unutmuşum evden arkadaşta fazla ekmek vardı ondan aldım azcık iki dilimden azdı)
7 zeytin domtes alatalık dereotu birbuçuk kk peynir çay
ara 11gibi birkuru kayısı iki minik kuru dut orta kahve iki minik çatal turşu kavurması bir lokma kepek ekmek(ing öğrtmenimiz trabzonlu bi arkadaş getirmiş tadına baktım ilk kez yedim güzeldi)
eve geldim hemen uyudum kalktım 15.00 BİR TABAK KÖFTELİ PATLICANLI YEMEĞİM iki dilim çavdar bir kase yoğurt
ara yok bol su
19.30bir tabak karnıbahar haşlaması bir kase yoğurt
tokum şu anda.öğlenki yemek biraz yağlı ve ağır olduğu için umarım zararda değilimdir.biberiye çayı içeyi düşünüyorum 100de mekik çekcem

menüm geliyor kızlar;
07:30 bir dilim ekmek, yeşilçay, yarım domates, yarım salatalık, 3-4 çatal peynir, 3 zeytin ve 7-8 adet çilek
10:30 nescafe
12:00 bir kepçe mercimek çorbası, 2 adet kadınbudu köfte, 1 yk püre, bol salata,
17:00 10 adet fındık
18:00 bir kepçe çorba, 2 adet dolma, küçük hazır pizzaların dörtte biri
19:00 bir adet cennet elması
20:00 bir fincan türk kahvesi

karnım şu anda o kadar şiş ki sanırsınız dünyayı yedim.

Besten sonra meyve yemeyi biraktim ben bana kilo yapiyor eminim buna kontrollu deney yaptim bunla alakali sen cenneti beste findigi yedide yesen banadahacok uyardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…