Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Oglenki pure azsa sorun yok ben begendim cidden su iciyosun demi

su içme konusunda problem yok. oldum olası suyu çok içerim. şişe şişe yetişemediğimden odama damacana alıyorum artık. püre azdı. bir servis tabağının hemen hemen yarısına incecik yaymışlar. az oluyo dimi:))))))))

Sehraaa 1 catal goz hakki aldim okadar pogaca cigkofte de vardi hic yemedim 1 bardak cay ictim( cayimi kahvemi sekersiz iciyorum ben) eriste tabak dolusu degildi vakitsizlikten onu yaptim bir de 3 4 ten sonra meyve yememek gerekiyormus onceden duymustum bu konudaki tezin dogru aceleyle yarim okudum eve gidince menulerinizi okucam sozumu tuttum birsey yemedim kucuk dilim zorla eve koydu belki sonra sabah yerim

Sehraaa 1 catal goz hakki aldim okadar pogaca cigkofte de vardi hic yemedim 1 bardak cay ictim( cayimi kahvemi sekersiz iciyorum ben) eriste tabak dolusu degildi vakitsizlikten onu yaptim bir de 3 4 ten sonra meyve yememek gerekiyormus onceden duymustum bu konudaki tezin dogru aceleyle yarim okudum eve gidince menulerinizi okucam sozumu tuttum birsey yemedim kucuk dilim zorla eve koydu belki sonra sabah yerim

özgecim süpersin ayakta alkışlıyorum seni.
dediğiniz doğru meyve konusunda. ama ben meyveyi inanılmaz seviyorum. okula götürüp yiyorum aslında ama her meyve de gitmiyor okula. bugün fazla mı yemişim ne. midem bulanıyor şu anda...

sabah uynınca su
kahvaltıda yarım tost 5 zeytin yarım kk peynir şekersiz çay bi gıdım tereyağ
ara 2 trabzon hurması nesvafe
öğle arkadaşımdaydım bitane puf börek dilim kek makarna 2 tane sigara böreği valla tabakta hiç bişi bırakmadım oğluşla berbaer yedik hepsini
ara türk kahvesi
akşam 1 tabak çorba 1 tabak ıspanak
saat 19:30 dan beri daha yeni oturdum kızlar bi dünya ütü yaptım sonra yazlıkları kaldırıp kılıkları koydum gardolaba hem bizlerin hem çocukların makinaya çamaşır attym bılaşıkları elimde yıkadım normalde makinaya atarım cnm elimde yıkmaka istedi hamaratlığım üstümde bugün

merhaba kızlar

ösgee tebrik ederim yememişsin pasta

menümü yazayım
08:00 sabah 1kk peynir, 6 zeytin, bir domates, 1.5 tam buğday ekmeği, 3 banım pekmez

11:00 ara 1 elma

12:30 öğlen 5yk nohut, 3yk pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt, 1 arnavut biberi, 2 ısırık ekmek:KK17::KK17:

16:00 ara bir cennet elması, bir mandalina, ( okul aile bitliği seçimi vardı eve gelirken veli sıkıştırdı elime )

18:40 2 orta boy ızgara et, salata 2 kaşık nohut, 2 kaşıy yoğurt, 2 arnavut biberi, 2 ısırık ekmek

20:00 2 ceviz, 4 badem, 4 hurma bide bir ısırık mücver, ( yarın için fırında mücver yaptım ilk kez denedim pişip pişmediğine bakmak için yedim)

2 lt su, 3 fincan yeşil çay, 3 mil leslie

akşam çok abartmışım bide sabahtan beri acayip şişim, papatyanın dediği gibi patlıyacak gibiyim

kızlarr dövebilirsiniz benii, ama düzeleceğimi umuyorummm

haklısınn pirincin tadını unutmak lazım, aslında ben daha çok bulgur ve makarnayı seviyorum, pirincide eşim seviyor, onların evinde hergün pirinç pilavı vardır, hoş benim sevdiklerimde pek masum değilll

sevgili meslektaşım, benim biraz daha dikkat ermem lazım farkındayım destekleriniz içinde teşekürler, bu arad mini mini birleri okutmuyom canım benim kiler 6 lar ve 8 lerr :KK34:
ama bu seneki birler çok küçükler yaaa

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli suyum.
11:00 =1dl.beyaz ekmek,2 kk peynir,3 zeytin,3 çatal bal,1 salata,ıhlamur
12:00 =türk kahvesi,1 ceviz
16:00 =1 browni,3 yulaflı,yeşilçay
19:00 =1 tabak mantı
20:00 =çay,3 bisküvi,

Az öncede yeşilçay içtim 4 çubuk kraker yedim migdem bulandı ve ilacımı tok karınla almam gerekiyor ve bu saatte alıyorum.

Spor:45dk avm yürümece

Kış geldi evde uyuyup kkilo alıcam:18:

Daha kocişw ütü yapıcam.Çok uykum var.Menülere yarın bakıcam.İyi geceler kızlar...

Sehracim menunu begendim tebrikler istikrarini azmini hic kaybetme bizlere de ornek ol
Papatya dolma ve pizza ayninanda olmamis ama az az yediginden ve nadir yedigin icin birsey demiyorum
Zuzucum oglen cosmusun ama aksami iyi kapatmissin
Hawar sen de kendimi goruyorum ayni benim mantigimda yiyorsun sen de illa bi isirikta olsa ekmek yicez doymuyoz gibi geliyo ekmeksiz dimi? Ama hedefe bi kitlen bak gozum hicbirsey gormez ben 5 ay beyaz ekmek yemedim de aramadim da. Hele ki ben bugun o cikolatali pastayi yemediysem hedefe konsantre oldugum icin yemedim( bide soz verdim tabi sehraya)ki ben pastaya bayilirim normalde 2 koca dilim yerdim inan ki
Sen de ne zaman tam motive olursam pirinc pilavi bile gormez gozun yoksa pisir tabi evde asil olan varken yememek
Ebrucum oglen nerde hani butun gun ac birakmisin kendini ivir zivir yemissin keyfin yoktu heralde.oglen yemegi yeseydin browni yemezdin sen zaten
Papatya hawar saolun kizlar pasta yemedim diye tebrik etmissiniz motive ettiniz beni :KK19:

Son düzenleme:
Sehracim menunu begendim tebrikler istikrarini azmini hic kaybetme bizlere de ornek ol
Papatya dolma ve pizza ayninanda olmamis ama az az yediginden ve nadir yedigin icin birsey demiyorum
Zuzucum oglen cosmusun ama aksami iyi kapatmissin
Hawar sen de kendimi goruyorum ayni benim mantigimda yiyorsun sen de illa bi isirikta olsa ekmek yicez doymuyoz gibi geliyo ekmeksiz dimi? Ama hedefe bi kitlen bak gozum hicbirsey gormez ben 5 ay beyaz ekmek yemedim de aramadim da. Hele ki ben bugun o cikolatali pastayi yemediysem hedefe konsantre oldugum icin yemedim( bide soz verdim tabi sehraya)ki ben pastaya bayilirim normalde 2 koca dilim yerdim inan ki
Sen de ne zaman tam motive olursam pirinc pilavi bile gormez gozun yoksa pisir tabi evde asil olan varken yememek
Ebrucum oglen nerde hani butun gun ac birakmisin kendini ivir zivir yemissin keyfin yoktu heralde.oglen yemegi yeseydin browni yemezdin sen zaten
Papatya hawar saolun kizlar pasta yemedim diye tebrik etmissiniz motive ettiniz beni :KK19:

Ösge çok haklısın sanki ekmek yemesem doymıyacaskmışım gibi geliyorr, bide acıyı seviyorum acıbiberide ekmeksiz yiyemiyorummm, sanırım ekmeği bırakmak için acıyıda bırakmalıyımm,
seni bayağı motive olmuş gördümm:KK34: tebrik ederimm tam gaz devam, hatta umarım bende senin gibi motive olurum

bu arada adım sayar aldım kendime, salı günü 10,300 adım, çarşamba günüde 17,100 adım saydım ama tabi bunun içinde sporda var leslil 3 mil yaklaşık olarak 4200-4500 adım arası değişiyor onun dışındakide evde okulda gezmekten, hergün aynı olmıyor, mesela buı gün evdeyim anırım çok az yürümüş olacağım , çünkü evim çok küçükk

Sehra ve papatya ,senin ,menülerinizi begendim.
Özge ,senin menünde güzel ve paastayı yememende motivasyon oldugunun bi kanıtı bence:KK9:
zuzuuu ,öglen çok olmuş ama akşam az yiyerek iyi yapmışsın:KK34:
Hawar ,canım aslında çok yemiyorsun ama bi ısırık iki lokma derken çok görünüyor.Halbuki her ögün ince 1 er dl.(t.b.yada çavdar)serbest.:KK34:

Dün uyudugum için hemde migdem bulandgıgı için yemek göresim yoktu.Elim kolum kalkmıyor uyku modundayım ve bi iş bile yapmak istemiyorum:KK37:

osge iste bu yaaaa..bir catal bile almaz diyodum ama oda goz hakki daha dur ne menuler gorcez senden idolumsunsen benim..cigkofte yemedinmi dogru de bana.hawar pirinci birak pirincten ibresi olan bi tarti gondeririim bak sana her gram alisinda pirinc tanelerini gorur gozun.ama kahvalti yapmana sevindim.et nohut ayri ayri yemene gerek yokki nohuta protein ette protein birinden birini tercih et bundan sonra ertesi gun yersin ne etcil biseysin sen bole yaa dunde et yedin ekdersi ete veriyosun neralde kizim biz memur adamiz ayagini yorganina gore uzatcesin azcikin masallah sen inek postuna gore uzatiyosun:))ay sehraa sus az iki dakka.papatya pure azdir o az yayilmis tabagin icine zati:)sus demedimmi ben sana sehraa:)ebru bence guzel bi menu degil k.hidrat agirlikta begenmedim gobegin buyuyebiluuu..zuzucum afiyet olsun aksami guzel kapatmandan belliki bir gunluk bisiy bu yoksa dikkat eder benim arkadasim..ama en gusel benim enummus yani dun opcem sehra seni gel bakimmmm

osge iste bu yaaaa..bir catal bile almaz diyodum ama oda goz hakki daha dur ne menuler gorcez senden idolumsunsen benim..cigkofte yemedinmi dogru de bana.hawar pirinci birak pirincten ibresi olan bi tarti gondeririim bak sana her gram alisinda pirinc tanelerini gorur gozun.ama kahvalti yapmana sevindim.et nohut ayri ayri yemene gerek yokki nohuta protein ette protein birinden birini tercih et bundan sonra ertesi gun yersin ne etcil biseysin sen bole yaa dunde et yedin ekdersi ete veriyosun neralde kizim biz memur adamiz ayagini yorganina gore uzatcesin azcikin masallah sen inek postuna gore uzatiyosun:))ay sehraa sus az iki dakka.papatya pure azdir o az yayilmis tabagin icine zati:)sus demedimmi ben sana sehraa:)ebru bence guzel bi menu degil k.hidrat agirlikta begenmedim gobegin buyuyebiluuu..zuzucum afiyet olsun aksami guzel kapatmandan belliki bir gunluk bisiy bu yoksa dikkat eder benim arkadasim..ama en gusel benim enummus yani dun opcem sehra seni gel bakimmmm

:KK1: sen çok yaşa emii
haklısın valla biz çok etcil bir aileyiz, eşim et yemezsem doymuyorum diyor, o yüzden çok sık yapıyoruz, gerçi şimdiki etler kurbandan, ama biz 2 yada 3 aile birleşiyoruz, küçük hayvan alıp kesiyoruz atıyoruz difrizde, bir kaç ay tüketiyoruz, akrabamızdan alıyoruz hayvanı yani bildiğimiz yer ( organik keçi ) :KK1: valla canım ek dersim yok 2 senedir, bayağı zor oluyor yorgan işleri genelden ek hesaptan yiyoz :KK37:

kalkınca 6buçuk 5badem 1çay kaşığı bal
9da 1haşalnmış yum 2çavdar domtes alatalık biber dereotu nane 5zeytin
ara 11buçuk 5 galiba yulaflı.
14.30 iki kepçe dolusu etli nohut 1kase yoğurt 1kurusoğan
17 bir salkım ümüz orta kaffe
19.20 dört kaşık etli taze fasülye bir kase yoğurt
şimdide eşimden arta kalan az yağlı bi salata var onu yicem galiba.su içtim bolcana spor yok ev işi yaptım bolcana:KK37:

kızlar be yeme konusunda bir tuhafım bu aralar. neden bilmiyorumkarnım sürekli şiş. ve hiç açıktığımı hissetmiyorum. acaba mide çok mu küçüldü. ben ondan mı kilo vermekte zorlanıyorum ki...bugünkü menüm şu şekilde.
07:30 yarım domates, yarım salatalık, 3-4 çatalpeynir, 2 zeytin, bir avuç kadar çilek, bir cennet elması
10:30 7-8 adet fındık
12:00 bir kepçe çorba, 3 yk nohut, cacık, salata, 2-3 yk kısır
13:30 türk kahvesi
18:00 2 adet mücver, 3 yk barbunya, yoğurt, salata, 1 adet salatalık turşu
ve ben hala hiç açıkmadım. çok mu yiyorum sizce.

Bence ideal miden kuculmus senin gobegin kuculmesi mmidenin kuculmesinden sonra gerceklesiyor dogru yoldasin dostum

Bence ideal miden kuculmus senin gobegin kuculmesi mmidenin kuculmesinden sonra gerceklesiyor dogru yoldasin dostum

eee o zaman neden ben kendimi kocaman ve kilo almışım gibi hissediyorum. ay bir tuhaflık var ama çözemedim. bu arada canım sıkkın. oğluma hiperaktivite teşhisi kondu. ayrıca zeka da birazcık fazlaymış ıq testine göre. nasıl tedavi edilecek bilemiyorum. ilaç verdi doktor ama kullanmak istemiyorum. offfff.....

Sehracim ben aslinda o bi catalida yemezdim de kocis tabaginda birakmis gozum takildi resmen pastaya dik dik bakiyorum hadi diyorum ye de bitsin bu iskence yok yemiyo muhabbet ediyo en son dedim hadi ye de tabagini kaldirayim yok yemicem dedi aaa dedim attim agzima goz hakki diyerekten:KK1:
Cigkofte hiccc yemedim pogaca vardi tadina bile bakmadim inan.
Sehra senin menuyu cok begendim yarin cok iyi bibdonuc alcagini dusunuyorum
Papatya senin menunde cok guzel ve inan ki cok olculu yiyosun bugun hic ekmek yememissin:KK9:

Menum
Sabah ac karnina 2 bardak sıcak su
11.00
1 kucuk dilim pasta
Yesilcay
13.00
2 malta erigi
15.00
Yarim gevrek
3 catal menemen
Kk peynir
1 bardak cay
16.30
Nescafe
3 yulafli
6 badem
18.30
2 parca biftek
2 kasik pirinc pilavi
2 kasik patates pure
Birazdan yesilcay icicem vakit bulup icemedim yemekten sonra yorgunlugumu alir hem

X