- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.181
hawar kahvaltin cok sagliksiz tam aciktiracak cinsten bikee ot yok hic bak ben okula ne goturuyorum bikiyormusun hani su cocuklarin beslenme kutulari oluyorya dort bolmali ondan bir bolmesi sirf dereotu maydonoz roka bir bolumu salatalik biber bir bolumu zeytin peynir ust boslugu var bide oraya da iki dikim cavdar koyuyorum utanmasam cayida ustune dokup yicem yani okadar diyimama herkese ornek oldum simdi herkes okulda benim gibi kahvalti yapiyor bitti pigacali borekli gunleri milletin bir fenci olarak kendimle gurur duyuyorum havam oldu ne yalan diyim bide 67.7 68kusurle baslayip simdi 58.8olunca 10kilo gibi bir fark var sonucta farkediyorlar genc kiz gibin oldum sarkan yagli gobemm disinda yani diyecegim oki sabah krem peynir ve simit yanlis cabuk acikmadinmi sen..oglen idare ed ama makarna bide ekmek olmasa iyiymis.aksamki haslama etin yanina ekmek yemezdim yerinde olsam salata yerdim..sekiz bucukta olan araogununu kibar tarafindan yuh diyorum seker patlamasi yapmissin yas hurma kuru hurma badem aksam esine acidimdogrusu