Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

hawar kahvaltin cok sagliksiz tam aciktiracak cinsten bikee ot yok hic bak ben okula ne goturuyorum bikiyormusun hani su cocuklarin beslenme kutulari oluyorya dort bolmali ondan bir bolmesi sirf dereotu maydonoz roka bir bolumu salatalik biber bir bolumu zeytin peynir ust boslugu var bide oraya da iki dikim cavdar koyuyorum utanmasam cayida ustune dokup yicem yani okadar diyim:KK35:ama herkese ornek oldum simdi herkes okulda benim gibi kahvalti yapiyor bitti pigacali borekli gunleri milletin bir fenci olarak kendimle gurur duyuyorum havam oldu ne yalan diyim bide 67.7 68kusurle baslayip simdi 58.8olunca 10kilo gibi bir fark var sonucta farkediyorlar genc kiz gibin oldum sarkan yagli gobemm disinda yani diyecegim oki sabah krem peynir ve simit yanlis cabuk acikmadinmi sen..oglen idare ed ama makarna bide ekmek olmasa iyiymis.aksamki haslama etin yanina ekmek yemezdim yerinde olsam salata yerdim..sekiz bucukta olan araogununu kibar tarafindan yuh diyorum seker patlamasi yapmissin yas hurma kuru hurma badem aksam esine acidimdogrusu:KK35::KK34::KK76::KK53:

osge bak sana iltifat ettim papatya osge dedimmm:KK34:
papatya oglenki pideyekizMIYOUMum cunku aksam super bi sekilde dengelemisin.hatta yanina iki kasikta yogurt yesen yag yakimi iyi olurdu istesen yatmadan bikasik ye bence kalmamistir bu saate pideden bisey muhim olan aksam notrleyebilmek ve hergun bunu yapmamak.tebrik ederim guzel aile sofrasindan isiriklar almadigin icinn

osgee tam sana yazarken oglumun izledigi cizgi film kanalinda dediki yuruyen dinazorlarrrr sanami didi banami didi bilemedim:KK17:10tane mercimek koftesi mi yidim didin..dogumgununu mercimek tarlasindami yapiyorlardi akkuzum:KK53:guselmiydi bari yidin okadar:KK34:bak osgecuma arti cikma diyim en az 300gram eksilmeni bekliyorum carsamba gunu dogumgununde pasta yemezsen yeniden eski osge olcanin resmidir gene bizi catir catir catlatacagin menuler yakindir diyim carsamba iradene hakim ol nasiksa tadini bilmedigin sey degil

Son düzenleme:
osge bak sana iltifat ettim papatya osge dedimmm:KK34:
papatya oglenki pideyekiziyorum cunku aksam super bi sekilde dengelemisin.hatta yanina iki kasikta yogurt yesen yag yakimi iyi olurdu istesen yatmadan bikasik ye bence kalmamistir bu saate pideden bisey muhim olan aksam notrleyebilmek ve hergun bunu yapmamak.tebrik ederim guzel aile sofrasindan isiriklar almadigin icinn

osgee tam sana yazarken oglumun izledigi cizgi film kanalinda dediki yuruyen dinazorlarrrr sanami didi banami didi bilemedim:KK17:10tane mercimek koftesi mi yidim didin..dogumgununu mercimek tarlasindami yapiyorlardi akkuzum:KK53:guselmiydi bari yidin okadar:KK34:bak osgecuma arti cikma diyim en az 300gram eksilmeni bekliyorum carsamba gunu dogumgununde pasta yemezsen yeniden eski osge olcanin resmidir gene bizi catir catir catlatacagin menuler yakindir diyim carsamba iradene hakim ol nasiksa tadini bilmedigin sey degil

aaaa sehracık teşekkür ederim. bu akşam dersim vardı okulda. çorbayı kantinden istedim. eşime de dedim siz yiyin beni beklemeyin. sadece çorba içtim işte. ama şu anda açım. şu cennet elmesından yesem. meyve yesem meyve...

uyaninca bir tatli kasigi bal uc yudum sut
sabah bir haslanmis yumurta iki cavdar on zeytin dereotu roka domates salatalik carliston peynir cay
ara uc zeytin
ogle bir kase mercimek corbasi bir kase dolusu etli yesil fasulye uc kasik yogurt
ara bir buyuk elma iki kasik yogurt
aksam oglenin aynisi
nasilimmm:KK23:cuma58.8den az cikicam gorurusunuz issllah yarebbim

yeme sakindirek yag olarak depolanir articikarsin sabah uyaninca yersin mutfak tezganin ustune koy seni yarin yicem de ve sabah uyanir uyanmaz ye ama simdi yeme lutfen:KK19:

yeme sakindirek yag olarak depolanir articikarsin sabah uyaninca yersin mutfak tezganin ustune koy seni yarin yicem de ve sabah uyanir uyanmaz ye ama simdi yeme lutfen:KK19:

yemicem yemicem yemicem...çok yoruldum bugün zaten yatarım birazdan. ama açım aç...

Sabah:kızarmış 1.5 tam bugday,kk peynr,2 çatal bal,ıhlamur,7 zeytin.
Ara:türk kahvesi,3 ceviz,3 kare bitter
Ögle:2 tahta kaşık nohutlu pilav,1 ayran
Ara:yeşilçay,yarım muz,1 mandalina
Akşam:1 tabak kuru fasulye(ogluşla yedik)1dl.beyaz ekmek(içi ogluşa)3kaşık yogurt
Ara:4 yulaflı,yeşilçay

Spor:100 mekik
2 saat parkta ogluşun peşinde koşturmaca
50 alt karın hareketi
30 bacak hareketi

Kocişi bekliyorum çay koydum.Belki 1 bardak çay eşlik ederim:nazar:

Papatya ,canım menün güzel caanım.Pide öglen yemişsin bişi olmaz hem akşam telafi etmişsin.
Sehracık ,onca börekler ballar kaymaklar dan sonra çok şükür harika bi menüyle döndün şimşek gibi.Zannettim ki bi ara benide yiyeceksin:KK9:Seni ne kendine getirdiyse inş. bi daha geri götürmez:18::KK1:
Hawarcım,makarnayla ekmek olmamış.Onun dışında iyisin canım:KK34:

Sehracim Allah ne muradin varsa versin iste bu ya iste bu:KK9::KK9:Vakit ayirip menu yorumlamissin beni oyle motive ettin kendime getirdin ki ben de carsamba o pastadan yersem neyim sana da sozumu verdim. Arkadaslar dedigim buydu vaktinolan arkadaslar lutfen menu yorumlasin birbirimizi motive edelim bak sehra yazinca utandim inanin ki( mercimek koftesi harika olmustu ondan yidim canim:KK17:)ben de eskisi gibi menu yorumluycam elimden geldigince hadi kizlar birbirimize guc verelim sehra bak oyle kacip kacip gitmek yok yilbasina kadar hedeflere varicaz hep beraberEn Büyük KK

menüm
sabah aç karnına şekersiz ve kremasız nescafe
kahvaltıda haşlanmış yumurta salatalık 3 siyah zeytin 4 yeşil zeytin tuzsuz olarak ekmek yok şekersiz çay yarım çatal peynir yarım çatal tahin pekmez ikilisi küçük oğlumun hatrına yedim
ara 1 trabzon hurması yeşilçay
öğle çeyrek oğluşun tostundan yedim ve yeşilçay içtim yaanında
ara nescafe
akşam abimlere davetliydik balık 1 kase ekmeksiz çorba ve 3 tane çinekop ve 7-8 tane hamsi buğulama yedim
şuan o kadar çok uykum varki anlatamammm hemen gidip yatıyorum iyi geceler ve bennn çokk acımmmmm sırf yememek için uyumaya gidiyorum kızlar iyi geceler :)

hawar kahvaltin cok sagliksiz tam aciktiracak cinsten bikee ot yok hic bak ben okula ne goturuyorum bikiyormusun hani su cocuklarin beslenme kutulari oluyorya dort bolmali ondan bir bolmesi sirf dereotu maydonoz roka bir bolumu salatalik biber bir bolumu zeytin peynir ust boslugu var bide oraya da iki dikim cavdar koyuyorum utanmasam cayida ustune dokup yicem yani okadar diyim:KK35:ama herkese ornek oldum simdi herkes okulda benim gibi kahvalti yapiyor bitti pigacali borekli gunleri milletin bir fenci olarak kendimle gurur duyuyorum havam oldu ne yalan diyim bide 67.7 68kusurle baslayip simdi 58.8olunca 10kilo gibi bir fark var sonucta farkediyorlar genc kiz gibin oldum sarkan yagli gobemm disinda yani diyecegim oki sabah krem peynir ve simit yanlis cabuk acikmadinmi sen..oglen idare ed ama makarna bide ekmek olmasa iyiymis.aksamki haslama etin yanina ekmek yemezdim yerinde olsam salata yerdim..sekiz bucukta olan araogununu kibar tarafindan yuh diyorum seker patlamasi yapmissin yas hurma kuru hurma badem aksam esine acidimdogrusu:KK35::KK34::KK76::KK53:

evet öyle oldu sabah kahvaltılarım genelde çok sağlıklı değil evde ala ecele geçiştiriyorum, benim yemekten 1 saat önce lmam gerekn bir ilacım var, onu geç alınca otomatikmen evde kahvaltı yapma şansım kalmıyor, birazda havalar soğumaya başladı ya sabahları zorlanıyorum kalkmakta, ama haklısın daha iyi hakvaltı yapmak lazım, dediğin gibi öğlende çok acıuktım yumuldum:KK56::KK56:
akşam ki cenet elması ( burda hurma diyorlar ) onuda aslında tatlı isteğimi bastırmak için yedim ama dediğin gibi abarttım üstünede kuru hurma yiyince, ama biraz önce 3 mil lesli yaptım biraz hafiflemiştir suçum artık:KK37::KK37:

Hawarcim makarna ekmek fazla olmus ve meyva yaninda 3 kasik yogurt ye sekeri dengeler kilo vermen kolaylasir
Sehraa menunu cok begendim ayni istikrari surdurucegine inaniyorum
Papatya sen pideye utaniyosan benim olmem gerek aksami ne guzel dengelemissin menunu begendim canim
Ebrucum sen de kacamaksiz bi menu olmus biliyosun bitter ve yulafli kacamaktan sayilmiyo senin menunu de cok begendim
Sonuc olarak bugun iyi menuler cikarmissiniz simdi benim kotu menum
Geliyorrr
11.00
Ac karnina 2 bardak su
2 dilim cavdar
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
12.00
2 kasik dondurma
14.00
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
1.5 dilim cavdar
16.30
Nescafe 5 yulafli
18.30
1 tabak makarna
5 misket kofte
Yogurt
3 yudum kola
Yesilcay 2 bitter
Sonra kocis geldi elinde kunefe kazandibi asure ve supangle bi firma numune getirmis begenirsek markette satsin diye esim ben diger markanin ki var zaten markette almiyodum cok canim ceksede supangle yemedim sabah kahvaltida yerim dedim ama asureyi esim yedi 2 kasik aldim

Kizlar bu siteye gene bir seyler olmus eskisi gibi degismis yine smile falan da yok : ((((
Neyse ins. Duzelir tlfondan ( iphonedan da)baska giren varsa bana bi desin onda nasil gorunuyo offf
Bugun sabah kahvaltida roka da aldim eskisi gibi limon da sıktım ( sehra onerini dinledim)
Sonra tvye bakarken dr kubilay ozkan vardi biraz bakim dedim iste birkac oneri
Sabah kahvaltida 8 10 tane badem yiyin diyor. Bademin tok tutucu ozelligi varmis gun boyu cok acikmanizi onler dedi ve cerez grubundan en az kalori badem de varmis
Yumurta da ayni sekilde tok tutuyormus
Cikolata yerine keciboynuzu onerdi tatli krizine iyi geliyormus
Ve dedi kib1 kutu kola ictiginizde tam tamina 13 kesme sekeri de vucudunuza sokmus oluyonuz bu asitli icecekler cok tehlikeli cok
Bir hastasi 120 kilodan 70 e inmis yani 50 kilo vermis ve en onemlisi 4 yildir da koruyormus ebrucum biz de koruyabilcekmiyiz acaba tam 4 yil ya ben 4 ay koruyamadim ( smile da yokki hic tadi cikmiyo yazmanin)
Aksama menumu yazarim simdik dun gece yemedigim tatlimi yiycem az zaten kucuk kase de tamam mi sehraaa

bi sitenin hali ne boyle yaw osge o tatliyi yiyebilirsin ara ogun niyetine ana umarim oglen k.hidrat almazsin yada aksam hic k.hidrat alma emi

zuzu sanada yildizli pekiyi veriyorum en superi seninki sonra seninki epru massallah benim yawrucaklara osge uc yudum bes yudum kola yok artikin bak hani bi modumuz vardiya bizim aburcuburun kolanin neyim beyaz ekmegin falan tadini unutmustuk iste ona donmeliyiz.ya biliyormusunuz ben 50olup incecik bi hatun olmak istiyorum galiba yada durun bi53olim baktimki cok kotu olcam50olmam.ama once bi 53olmam lazim
menum gelsinnnnnnn
sabah 6bucukta bir bardak sut bir tatli kasigi bal bes badem
9da iki cavdar 7zeytin bir kk peynir haslama yumurta domat salatalik dereotutere roka cay
ara yarim ceviz arkadastan aldim
12.30 kofteli patlicanli biberli az patatesli yemek(hepsini kizartip ustune domatesli salcali sos dun yemedim bugun oglen yirim diye yagini peceteye aldim ama nekadar olursa artik)bes kasik ancak yemisimdir iki dilim cavdar bir kasede yogurt
16.00 bir koca elma uc kasik yogurt(ama burda bi hatam var dun sut aldim yogurt yaptim organik olsun deyu bol kaymak tutmustu ustu kaymakli kaymakli yedim yogurdu:KK43:bi guzeldiki sonrada geri kalanini siyirdim bir kaseye koydum ciplak kaldi yogurt esime vercem kaymakli kaseyi mis gibiydi valla
veeeee aksam
19.00 haslanmis karnibahar bir tabak bir kase yogurt(bir caykasigi yag ile pisirdim az salcali pul biberli

yani ozetle

bir bardak sut birtatli kasigi bal
iki cavdar yedi zeytin kk peynir salatalar haslanmis yum cay
yarim ceviz
patlican oturtma kofteli bir kase yogurt iki cavdar
elme uc kasik kaymakli yogurt
bir tabak karnibahar azcik yagli.bir kase yogurt.kapattim gunu bol su icemedim ama 100de mekik yapcem

evettt benim menüm gelsin bakalım...
07:30 yarım domates, yarım salatalık, bir biber, 3-4 çatal peynir, 2 zeytin, 1 banım reçel, yeşil çay, bir cennet elması (sehraaa dinledim seni akşam yemedim), bir dilim ekmek
11:00 azıcık ceviz
12:00 bir kepçe sebze çorba, 2 yk pilav, bolcana salata
17:00 bir mandalina
18:00 bir kepçe mercimek çorba, 2 adet biber dolma, yoğurt, turşu
şimdi yeşil çay...

Sabah yedigin bir dilim ekmek beyazmi cavdarmi?oglen yedigin pilav bulgurmu pirincmi dolmayi neyli yapmis kadin etlimi etsizmi.sordugum sorularin cevabini k.hidrat agirlikli verirsen yinede tebrik ederim yarilmamissin ogle ve aksama kadar acliktan yok eger dolma kiymali etli falansa iyidir.farkindamisin bilmiyorum ama sabahki azcikin peynir disinda hic protein almamissin sut yok yumurta yok etavuk balik yok oglen ana yemek ne ciktida begenmeyeip yemedin bakim sen

X