Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ebrucum ben sabah kahvaltida ve aksam yemekten sonra iciyorum hatta cok gec saate brakmamaya calisiyorum malum kafein var uyku aciyo yatarken ben sahsen tercih etmiyorum belki daha etkilidir bilemiyorum ama yemekten sonra alismisim hemen icmek istiyo canim.sen uykuda metabolizman daha hizli calisir diye mi yatarken iciyosun ?

Ben ya dizi izlerken 9-10 gibi yada çogunlukla yatmadan önce içiyorum.Uykumu açmadı benim ama ogluşu uyutunca sizlere bakarken içiyorum.Bi nedeni yok yani canım.Bende bunu araştırayım bari dedim.

Huhuu kıızlarrr nabersiniz.Ben enerji doluyum bugün.Ogluşu yıkayıp uyuttum ve başladım maratona.Yemek yaptım ogluşa çorba yaptım,sandelye ve koltuklarımı s,ld,m,yastıkları çarşafları yıkadım.Bi ütü kaldı.Yemegimi yemek için mola verdim sizlere bakayım dedim.:KK15:Gögüslerim ilacı bırakmama ragmen daha iyi ama hala süt dolular.

slm hanımlar ebru genelde ben öyle yapıyorum biliyomusun sabah aç karnına içiyorum içtiğim zaman sabahları içiyorum bide gece yatmadan 1 saat önce falan farkediyorum ki sabah kalkar kallmaz tuvalete afedersiniz çok çalıştırıyo geceleri bundan sonrada öyle yapıcam valla
bugün kü menüm
sabah aç karnına artık emzirmediğim için bende 5i 1 yerde çayımı içtim okula gittim geldim bi kaç tane çubuk kraker atıştırdım kahvaltı yok çünkü o çay iştahımı emen kesiyo işe yarıyo:)
ara nescafe oğluşumu okuldan alana kadar 4 cam sildim bugün okuldan gelince 2 yemek kaşığı şehriye çorbaşı kahve arkadaşta içtim
akşam 1 yemek kaşığı çorba şuan çok acıktım 1 tane ortaboy elma yiyorum
spor olarak bugün camları sildim geleneksel bayra temizliğimi bitirdim sayılır perdelerimi yıkadım ütüledim astım ütülerimi yaparken başımdan geçen tatlı bi olayı facebookumda arkadaşlarıma paylaştım sizzinlede paylaşmak istedim :))
bi dünya ütü yaptığımı görünce bahadır bey anne yorgunsundur karnında acıkmıştır ben sana salçalı ekmek süreyim der.... tabi ben oğluşum ilk defa annesine kendi elleriyle ekmeğine salça sürecekte ben yemezmiyim karnım tok olsa bile yedim vallahi nam nam nam :))) ardından anne menü yanında içecek olarak süt var annecim ben kahve istiyorum dedim hayır olmaz kahvede elim yanar süt iç dedi meleğim benim ohhh ellerine sağlık bitanem dedim yüzünde tatlı bi gülümsemeyle yanıma geldi ve bütün bu yaptıklarının sebebi meğer leptopta araba oyunu oynamak içinmiş :)) birde beni tehtid ediyo açmazsan bi daha vermem diye tosbik:))):nazar::emir_bebek::KK1::KK1::KK1:zamane çocukları nasılda işlerini biliyolar yaa pamuğum benim:)

herkese merhaba
bugün tam pazartesi benim için. akşam 8'e kadar dersim var. zor geçiyor ama geçiyor işte.. eve geç gelince de karmakarışık bir menü oluyor benim ki....
07:30 bir dilim ekmek ile normal bir kahvaltı, ve üzüm
10:30 10 adet fındık, yeşilçay
12:00 bir porsiyon sıpagetti bolonezin 2/3'ü
18:00 bir adet erik
20:20 4-5 yk taze fasülye, 3-4 yk bulgur pilavı, bir dilim ekmek (eve gelince yemeğe nasıl yumuldum anlatamam)

ben genellikle sabah kahvaltısında ve akşam bu saatlerde içiyorum yeşil çayı.

Menum
14.00 (malesef anca bu saatte yemege firsatim oldu dun regl oldum agrim vardi kizimda hic uyumadi zor bi geceydi.Gec uyandik Kahvaltim geçe kaldi :KK50:)
Yarim gevrek
Kk peynir
4 zeytin
4 banim recel
Yesilcay
16.00
Nescafe
4 yulafli
1 lilapause
19.00
1.5 kepce mercimek corbasi
2 dolma
2 lokma ekmek
Yogurt
20.30
Yesilcay
2 bitter

merhaba arkidişlerr

çok yorgunum, kayın babam burda hafta sonu gezdik, misafir geldi, öyle olunca yemekler hamuş işleri yaptım, tabi yapıncada yedim
kayın babamda midesine pek düşkündür, gelin ben aç bıraktı demesin diye bol bol yemek yapıyom bende,

okuldan geldim , evi toparladım süpürge açtım, örtüleri sirkeledim, gittim kızı aldım, eve geldik ona yemek yedirdim bende yedim , sonra çıktım geri markete gittim, geldim sonra kızımla oynadık biraz, sonra gidip süt aldık, eşim geldi kayınbaba bu gün kaynım gilde yarın geri gelecek, yemek yedi o kızla oynamay başladı ben sütü kaynat, kızıma yarın için çorba yaptım, bide kışlık sos, yaptım kızı uyuttum, ve biraz öncede yarın için yemek yaptım, pişmek üzere bir bakayım dedim, sonrada gidip yatacam

menüyü yazayım

sabah bir çeyrek tost kaşarlı

öğlen, 5 yk tavuk sote, 3 yk bulgur pilavı, bir ekmek

ara, bir elma, beyaz leblemi

akşam 3yk et sote, bir dilim ekmek

10 hoşbeş ve bolca çay:KK17::KK17: ya ben bunu aldım mı bitirmeden duramıyorum, sanırım kendime çok uzun bir süre yasaklamam lazım

kendinize iyi bakın

bu arada perşembeden beri spor yapamıyorum,

kendinize iyi bakınnn

kızlar topik yine çok sessiz. böyle bir sessizlik başlayınca sanırım bu motivasyonun düştüğünün habercisi. en azından ben de öyle. menü yazmayı bıraktığımda sanki daha çok yiyorum.
07:30 bir fincan yeşil çay ve bir dilim ekmekle kahvaltı, yanında çilek yedim oğlumla
10:30 7-8 adet fındık, yeşil çay
12:00 çorba, orman kebabı, 10 adet mantı, azıcık rus salatası,
17:00 2 adet erik
19:00 4-5 yk taze fasülye, 3-4 yk bulgur pilavı, bir dilim ekmek
az önce azıcık badem
şu anda bir fincan form çayı

sabah aç karnına yeşilçay
kahvatı yok çünkü öğlene kadar okuldaydım kantineden de bişey almadım sadece yanımda bisküvi vardı sadece 3 tane ondan yedim bide koca bi bardak çay aldım
14:00 de yoğurt yedim bi kasecik sonra 1 yemek kaşığı mantu yedim
akşam 2 ince ve küçük dilim ekmek 3 halka patlıcan kızartması yopurt
şimdi kahve içyoruz kocamla çocuklarda uyudu şükür birazdan da ben yatarım çok yorgunum ya:):KK37:

Papatya cok haklisin hele ben bu hafta hepten costum regl olcam diye acayip tatli istiyodu canim ust uste hep birser denk geldi gec saatlerde yedim hep.bugun de dogumgunune gittik pastanin kesilmesi 10 u buldu:KK24: ee iste her gun boyle mazaretler sayabilirim beynim hep erteliyo nedense bugun eltim diyo sen iyice kurudun dedim ne kurumasi yedikce yiyorum galiba aynada kendimi kilonalmis gormeden dank etmicek nasilsa diye diye 1 2 kilo aldim daha da alcam bu gidisle herkeste bi motivasyon eksikligi var haydi hayirlisi bakalim:KK31:

Papatya ve Ösgee çok haklısınız motivasyon yerlerde

bu hafta artı çıkmasam iyidir, ama pek umudum yok midem büyüdü resmen, doymuyorum toparlamama lazım halimden hiç hpşnut değilim ama bir yandanda irademe hakim olamıyorum, neyse umarım haftaya toparlarım, ve tabi topikçe toparlnırız umarımmm

kendinize iyi bakın herkese iyi gecelerrr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
10:30 =ince 1 dl.kepek ekmek,yarm karper,2 çatal reçel,yeşilçay
12:30 =türk kahvesi
16:00 =2 açma,2 dl.domates,kk peynri,çay
20:00 =1 kepçe yeşil mercimek,yarm dl.ekmek,1 turp
21:00 =türk kahvesi,1 dl.elma,1 minik kinder

Kızlar hem yorgun hemde üzücü bigündü.Dedemin ölümünün 1.senesi ve arkadaşımın babası öldü:KK14:Binaca kv gittik bugün.Avm yanı başında herşey bol diye bikaç bişi aldım.Günleri tarihleri karıştırmışım.2 de çıkıp 4 te kv acıkınca mola niyetine hem geldik.5 te yine çıkıp 7 buçuga kadar yoldaydım ve ordan anneme geçtim.Haberi alınca taziye ziyaretine gittim.Y9emege geciktim bu yüzden.Gerçi iştah kalmamıştı ama üzüntüden migem bulandı annemde ye biraz sonr geç saatte acıkıp yersen daha kötü dedi.Sonra annem hatırlattı dedemin ölüm yıldönümü oldugunu:26:İşte hayat devam ediyor diolar ya işte gerçekten öyle çocukla öyle böyle tarihlerden haberim yok çok utandım kendimden.Eşimde geç geldi.Acele eve gelip ikisinede kuran okudum.Ogluşu besleyip uyuttum şimdi.Ve tabiki size yazmadan yatamadım.Belki buraya bakanlar zayıflama topiginde ne alaka diolar(sizler böyle düşünmüyosunuz deglmi?) ama biz artık bi aile olduk.En yakın arkadaşlarımızla paylaşmadıklarımızı bile burda rahatça paylaşıyoruz.Bu yalan dünyada herşey boş ve sevdiklerinize onları sevdiginizi sürekli söyleyin ve hayatla herşeyle barışık olun.

Ebrucum oncelikle basiniz sagolsun. Maalesef olumde bu hayatin bir parcasi Her ne kadar cok aci ceksekte mevlam sabrini veriyo.
Dedigin gibi kimsenin kalbini kirmamak sevdigini soylemek gerek ah keske dememek icin hala vaktimiz var sanirim

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
11:00 =ince 1dl.kepek,1dl.peynir,2 zeytin,2 çatal reçel,form açai çayı:KK25:
12:00 =türk kahvesi
13:30 =1 lokma helva ve küçük 1 hamur(cenaze evinde:KK43:)
16:00 =2 fırında sigara böregi patatesli,1 z.y. dolma,1 kurabiye,1dl. pasta,çay
19:00 =1 elma,yeşilçay

spor:45dk.yürüyüş
100 mekik(hydi herkes mekige:KK8:)

Kızlar herkes nerde kimsecikler ugramamış.Form açaii çayı aldım ama sabah zor içtim kokusu migemi bulandırdı:KK25:Ben en iisi sadece yeşilçayıma devam edeyim:KK16:Öglen cenazedeydim aglamaktan gözlerim şiş bi şekilde güne katıldım.Kuranlı oldugu için ölmüşümüzede bagşlandı.Akşamı hafif kapattım.İnş. geç saate dogru acıkmam.Benden böyle kızlar sizler de motivasyon eksikligi hissettim:KK15:

Ebrucum oncelikle basiniz sagolsun. Maalesef olumde bu hayatin bir parcasi Her ne kadar cok aci ceksekte mevlam sabrini veriyo.
Dedigin gibi kimsenin kalbini kirmamak sevdigini soylemek gerek ah keske dememek icin hala vaktimiz var sanirim

Saol canım.Bugün arkadaşıma destek olacaktım öyle görünce bende dayanamayıp çok agladım.Ama güne gidince baktım gülünüo söyleniyor hayat her şekilde deavm ediyor.

Kızlar albüm yaptım yine.Geçen sene bu seneki halimi koydum.Kurban bayramında da iki seneyi kıyaslamak için yapıcam.İnş. herkes görür sonra hemen silicem albümü.

Ebrucum oncelikle o guzel yuzunu gormeyi ozlemisim:nazar:sanki 40 yillik ark. Gormus gibi oluyorum :KK19:2011 yılıyazmissin ben mi yanlis anladim siyah elbiseli 2011 yılı mavi elbiseli 2012 yılı degil mi canim(yani gecen bayram hani demistin saks mavi elbise aldim ne renk ayakkabi olur diye o elbise fotodaki) aradaki degisim belli gercekten zaten her halinle guzel bir bayansin ama zayiflik ayri yskismis hele bacsklarin incecik yaaa:KK53:
Ayrica bu hafta gune de gitsen cok iyi menuler okudum senden ben bence bu hafta 52 olur korumaya gecersin artik mekige de baslanmis :KK9:
Bana gelirsek artik umutsuz vakayim buna karar verdim sirf sizi merak edip giriyorum haa oturup tzbak tabak yemek yemiyorum ama ne bileyim hicbirsey yapmak icimden gelmiyo :KK50:

Ebrucum oncelikle o guzel yuzunu gormeyi ozlemisim:nazar:sanki 40 yillik ark. Gormus gibi oluyorum :KK19:2011 yılıyazmissin ben mi yanlis anladim siyah elbiseli 2011 yılı mavi elbiseli 2012 yılı degil mi canim(yani gecen bayram hani demistin saks mavi elbise aldim ne renk ayakkabi olur diye o elbise fotodaki) aradaki degisim belli gercekten zaten her halinle guzel bir bayansin ama zayiflik ayri yskismis hele bacsklarin incecik yaaa:KK53:
Ayrica bu hafta gune de gitsen cok iyi menuler okudum senden ben bence bu hafta 52 olur korumaya gecersin artik mekige de baslanmis :KK9:
Bana gelirsek artik umutsuz vakayim buna karar verdim sirf sizi merak edip giriyorum haa oturup tzbak tabak yemek yemiyorum ama ne bileyim hicbirsey yapmak icimden gelmiyo :KK50:

Canım benim o senin kalbinin güzelligi:KK16:Geçen sene ki şeker byramı ve bu seneki şeker bayramı.Bacaklarım zaten inceydi ama daha da inceldi.Bacaklarım incelecegine keşke göbüüşüm üst bölgmem incelseydi:KK31:Size sordugum elbise buydu işte.Yok canım ya hiç bigün kaçamaksız menüm yok:KK5:Eskiden eser yok halimde:KK19:Aslına emzirmede bitti vede kış geldi evde olucaz bol bol misafirliklere gidilip gelinecek daha çok korkup hırslanmamız lazım ama nerde:KK50:Aynene bende yemek canım şstemyio zorla yiyom bazen ama kaçamaklara dur diyemiyoruz ne yazıkki.Ne güzeldi önceden sadece yulaflı ve bitter yerdin bende leblebi badem....:KK31:Bugünde kaynımın dogum günü.Hep bişi çıkıyor yada bunları biz kendimize bahane ediyoruz:KK30:

merhaba arkadaşlar bu hafta yoğunum biraz, evde misafir, okulda da başkanlık seçimi yapacağız kordinatör öğretmen benim , biraz yorucu oluyor, kaltım kahvaltı yaptık, eşimle kayın baba gezmeye gitti bende kızı bakıcıya verdim evi temizledim, şimdi günlerdir yapmadığım leslie yapayım diyorum bir haftadır yapmadım spor, sonrada duş alıp, gidip kızımı alacam bakıcıda, ha bide seçim pusulası hazırlamam lazım dün biraz uğraştım daha bitiremedimm

ebru öncelikle başınız sağ olsun, her ölüm erekendir derler ,insan üzülüyor ölüm haberleri duyduğunda dün erol günaydının cenaze görüntülerini ,izlerken gözlerimmm dolduuu

sen ne güzelmişsin:nazar::nazar:
oraya yorum yazamadım ama baktım dün gece, ve bayağı fark etmiş kilon, tam çıtır olmuşsunn

Ebru bence bizim yaptigimiz simariklik iltifatlari da alinca iyice bosladik .:KK24:Biri dese ayy senin basenin mi cikti diye bak istah falan kaliyomu:18:
Hawar ben okurken yoruldum cidden herseye yetismek zor olsa gerek bunca isin arasin da spora vakit ayirmaya calisiyosun utanmalisin ösge:KK22:

Kızlar evden Mete giremiyorum . Telefondan yazıyorum. Bende motivasyon falan kalmadı. Net açılınca yazıcım uzun uzun

X