Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bugünkü menüm

Sabah=10.00:KK56:

•domatesli sahanda yumurta (yarım porsiyon diyim)
• 4 zeytin
• 1 kibrit kutusu peynir
• 1 tatlı kaşığı bal
• Salata
• 2 dilim tam b. ekmeği
• Çay (Şekersiz)

10 dk sonra karışımdan 2bardak:nazar:

ara:KK39:

Saat 11.30
• yeşil çay
• 1 adet yeşil elma

Öğle:KK56:

Saat 13.00
• susuz kırmızı et
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• yeşil Salata

10dk sonra karışımdan 2 bardak:nazar:

Saat 14.45
• 1portakal - 2 adet grisini
• 7otlu çayımı içtim

Akşam:KK56:

Saat 17.00
• 8 yemek kaşığı pırasa yemeği
• Yarım kase yoğurt
• 1 kase çorba
• 1 ince dilim ekmek
• yeşil salata

birazdan karışımdan 2 bardak:nazar:

son ara:KK39::nazar:

Saat 21.00
• 2 tane meyve + 1 su bardağı süt
(içmeyi düşünüyorum):KK12:

toplamda 1 lt su içtim,,2. şişenin yarısındayım 1.5lt oldu diyelim:nazar:
gün içinde 1 bardak daha yeşil çay içtim:KK76:

Son düzenleme:
Serap haklı valla çıtırcık salmışsın kendini:KK20:
Kahvaltı9-10 arası
Ögle13:00-14:00arası
Akşam:18:30-19:00 arası.
Hayatım emirle erken kalkıp erken kahvaltı ederek ve çıtırcıkla ögle ve akşamımı uygun saatle yiyerek dedişti:KK9:
Yaaa kızlar ibrahim saraçoglu bugün saba tüberle bugün programındaydı.İ,zleyen var mı?Zayıflama kürü verdiiiiiiiiii:KK52:
Yeşil yapraklı lahana(3-4 yaprak)
Yarım lt su.
Kaynayan suya yapraklaerı atıp demlendiriyor ve bardaga koyup ılıyınca 1-2 limon damlası sıkıp(şişlik ve gaz yapmasın diyemiş) gün içinde bu yarım lt. yi bitiriyoruz.Hiç bişey yapmadan sadece bu lahana suyuyla ayda kesin1 buçuk-2 kilo garanti gidiyor dedi.Üstüne diyette yapılırsa ohhh ne ala:KK76:Aç karınla sirkeli suymuş limonlu suymuş yok dedi.Aç karınla ılık su içmek iyidir ama kilo verdirmez dedi.Yorumlarınızı bekliyorum kızçelerrrrrrrr.

AÇ KARINA ILIK SU KİLO VERDİRİR DEMİYORUZ ZATEN BİZ CANIM:KK12:ılık su helede sabah içilirse bağırsakları çalıştırıyo,,kabızlık sorunumuz olmuyo,,bu sabahta kabızlık vardı,,hemen sıcağa yakın su içtim 15 dk sonra wcye uçtum:KK1:cidden işe yarıyo,,ama ben lahanayı bilemem canım denemek istersen dene bakalım,,ayda 1-2 kilo benim için çok az,,ama yiyip yiyipte 2 kilo veriliyosa ne alaa,,:KK76:

aaaaaa..gene gezme..gene kaçamak ucuz atlattım ama..evdeyken süper bu sağlıklı beslenme olayı ama dışarda:KK19::KK56:ilk defa gittiğim bi evdi aslında hiç de yiyesim yoktu ama uyuz gibi olmamak için biraz yedim..

sbh: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, az kaşar peynir, 5 çatal krem peynir, 1 küp kavurma, 1 ttalı kaşığı reçel, rezene

ara. çeyrek bazlama:26:az tereyağlı e küçük bi parça kaşarla, şekersiz çay

öğlen: 4 köfte, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

ara: küçük bir kase patates salatası, 1 su böreği

akşam: 1 tabak kuru fasülye yerim, inşallah bugur pilavı yemem salata yapcam

çıtırcık bulgur pilavı sağlıklı tamam..süt de yapıo..ama ne kadar yemek lazım..ben gene de pilav diye korka korka yiyom..

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 minik peynirli yagsız tost,2 fincan açık çay.
Türk lahvesi.
Ögle:patates yemegi,1 tas çorba,1 turp.
Ara:yogurtlu şehriye salatası 2 kaşık,çay,1 tane çikolata,2 bebe bisküvisi(misafirlkteydim açmalara kiflalara dokunmadım:KK19:)irademle ben:13:
Akşam:1 tas çorba,ıspanak yemegi,1 tas yogurt.

Bugün yeşil çay içemedim o yzden yeşil çay içiçem hürreme bakarken:nazar:
2.5 lt su içtim yatana kadar 3ü geçer.Bardakla geziyorum resmen:KK1:
150 mekik çektim.Şimdi emir uyurken150 daha çekicem:KK8:
Yarın pazardan lahana alı kürü deniycem:nazar:

bugünkü menüm

Sabah=10.00:KK56:

•domatesli sahanda yumurta (yarım porsiyon diyim)
• 4 zeytin
• 1 kibrit kutusu peynir
• 1 tatlı kaşığı bal
• Salata
• 2 dilim tam b. ekmeği
• Çay (Şekersiz)

10 dk sonra karışımdan 2bardak:nazar:

Saat 11.30
• yeşil çay
• 1 adet yeşil elma

Öğle:KK56:

Saat 13.00
• susuz kırmızı et
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• yeşil Salata

10dk sonra karışımdan 2 bardak:nazar:

Saat 14.45
• 1portakal - 2 adet grisini
• 7otlu çayımı içtim

Akşam:KK56:

Saat 17.00
• 8 yemek kaşığı pırasa yemeği
• Yarım kase yoğurt
• 1 kase çorba
• 1 ince dilim ekmek
• yeşil salata

birazdan karışımdan 2 bardak:nazar:

son ara:KK39::nazar:

Saat 21.00
• 2 tane meyve + 1 su bardağı süt
(içmeyi düşünüyorum):KK12:

toplamda 1 lt su içtim,,2. şişenin yarısındayım 1.5lt oldu diyelim:nazar:
gün içinde 1 bardak daha yeşil çay içtim:KK76:

yarın sabah tartılcam bakalım 64aşağısı gelirsem başarı benim için tuğba sorularımı cevaplamadın ama üzülüyorum bak:KK43:(
dün

kalkınca:2bardak ılık sirkeli 1kaşık pekmez
sabah:2dilim ekmek arası 1kk kaşar 4zeytin maydonoz dereotu
ara:hazır çorba
öğle:1dilimçavdar 1tabak yoğurtlu ıspanak
ara:1fincan sütlükahve 1çkşekerli
akşam:1kase yoğurt içine 4kayısı 4ceviz 1tkbal 1tk tarçın
yatana kadar beşi bi yerde yatarken 2bardak sirkeliılıksu 1tk çöre otu...
çıtır jojop melisss ebruli serap kızlar benim cildim biraz sorunludur yani gözeneklerim açıktır arada da sivilce çıkar yağlıdır genelde ne hikmettir bilmiyorum ama çörek otuna bağlıyor gibiyim yada çok su ve bitkiçayına cildim ACCCCCCCAAAAYYYYİPPP güzelleşti farkedilecek biçimde..haberiniz olsun
bu arada 1saat 5dakika spor yaptım bugün yine yapıcam inşaallah hazsta olmama rağmen..
bugün ise
kalkınca:2bardak ılıksu sirkeli 1kaşık pekmez
sabah:2dilim ekmek arası 1kkpeynir 4zeytin maydonoz dereotı 1kesmeşekerli çay
ara ve öğle:KK43: okulda velielr geirmişti 2 içli köfte 2 çiğköte 4çatal tavukgöğsü(sütlütatlı)1bardak hazır çorba içiyordumki bunalr geldi
ara 1fincan sütlükayfe
akşamda lahanayoğurt yicem dahada yemem bieşy spor yapcam...yeşilçay içicem ama ne olur sorularımı yanıtlayıver artık tuğba yaaa:KK43:(
ara

1.ben okuldayımya sabahçıyım 9da kahvaltım 12.15 de ders bitiyor 1de sofraya oturuyorum yani4saat var arada..bu arada ben 1bardak hazır çorba içebilir miyim kıtırlı domates durbi bakayım arkasına kaç kalori..yani hergünolmasadaolur arada bir onun dışında kurukayısı hurma yada leblebide götürebilrim yada ceviz hangisini tercih edeyim ne dersin
2.akşam ben en geç 7buçukta kapatıyorum yemek olayını sonra ara öğünyapmıyorumhiç acıkmıyorumda doğrumuyapıyorum yiyiyimmi bişey atayımmı ağzıma?
3.ben biberiye beşi biyerde yeşilçay derken çok tüketiyorumyani 2litreyi geçiyor ayrıca 3 bardaktan fazla suiçmiyorum ben 3bardak bitki çayı 3litre suyamı döneyim?

çıtırcık nerdesin?Menülerimizi cevaplamamışsın:KK19:Sıkı yönetimi bıratın sanırım:44:

Aynı benim cildimi tarif etmişsin:KK1:Bende buraya başlarken çörek otuna başlamıştım.Zayıflattıgını ve her derde deva oldugu için yemeklerden yarm saat önce yarım çay kaşıgı yiyiyordum.Baya bi migde bulntısı yapınca bıraktım.Sen ne için yiyorsun çörek otunu?

ben sırf şifaniyetine içiyorum amagerçekten cildim hiç bu kadar parlak olmamıştı bide yatmadan içiyorumki kendimce sanki tüm uç noktalara varıncaya kadar gece işe yarıyor gibi:)ne bileyimsirkei suyumla kapanış yapmak bide çörekotu canmı dayanaır buna deyip yanacakgibi geliyor yağlar:)e açılışıda sirkeli ılık suyla yapıyorumya daha ne olsun:)hakketen tuğba nerelerdesin yaaa ben çoküzülüyorum başka topiklere gitme sakınnn kenditopiğini bizleri öksüzbırakma hemiiii...bide ebru şu efektleri nasıl yapıyorsunuz bi kolayı varmı bunun bide resim falan eklemek istiyorum ben nickimin yanına

çörek otunu çiğniyon mu canım ne yapıon??

bugünkü menüm:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 5 kibrit çöpü gibi kaşar, 5 çatal krem peynir, 1 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, rezene çayı
ara. müsli yedimmm

öğlen: 1 kase çorba, 2 köfte, 1 dilim tam buğday ekmeği, az soğan, yarım kase sütlaç

ara: 1 bardak tek şekerli ıhlamur, 1 tane lahana sarması

akşam: annemdeyim valla köfte ve sarma var..çok kaçırmam inşallah

spor: 40 dk yürüdüm.3.5 km toplam

su ne içtim bugün sayamadımmm

Haklısın canım.Sadece balık yedigim zamn bir minik dilim yeme kararı aldım helva konusunda.

Evet melisim ya haklısın.Düşün hergün bi ısırık bi dilim bişi kaçamak yapınca 1 haftada ne kadar çok yapmış oluyoruzTabi tartıda eksilmiyor buyüzden:KK19:Bide ben şunu farkettim.Evde olunca ögünlerim düzenli suyumu çok içiyorum bardak hep elimde.Yemeklerimi sebze yapıyorum ve az yiyorum.Ama dışarda yada birinde olunca yada bi misafirim gelince kalabalıkla çok yiyorum ve su içmeyi unutuyorm.Bu hatalarımı düzeltmem lazım:18:Bugün günde herkes bacakların popon gitmiş dediler.Ztaen benim üst bölgem yani karnım ve kollarım kaldı dogumdan sonra.64 ile hamile kalmıştım.Şuan 59 ama göbegim simit gibi yaygın ve jölemsi.Mekikle sıkılşmam lazım.Kollarım var birde:KK14:

evet cnmm bi<zz bikaç aydırr çıtırıcıgı zorladık şimdi sıra bizdeee artık silkenelip verelim artık yaaa :)

1.ben okuldayımya sabahçıyım 9da kahvaltım 12.15 de ders bitiyor 1de sofraya oturuyorum yani4saat var arada..bu arada ben 1bardak hazır çorba içebilir miyim kıtırlı domates durbi bakayım arkasına kaç kalori..yani hergünolmasadaolur arada bir onun dışında kurukayısı hurma yada leblebide götürebilrim yada ceviz hangisini tercih edeyim ne dersin
2.akşam ben en geç 7buçukta kapatıyorum yemek olayını sonra ara öğünyapmıyorumhiç acıkmıyorumda doğrumuyapıyorum yiyiyimmi bişey atayımmı ağzıma?
3.ben biberiye beşi biyerde yeşilçay derken çok tüketiyorumyani 2litreyi geçiyor ayrıca 3 bardaktan fazla suiçmiyorum ben 3bardak bitki çayı 3litre suyamı döneyim?

okuldayken yarım simit ayran çay içebilirisin yanınan meyve götürebilirsin yada cerez badem az fındıkla tamamlarsın az yaglı tost olaiblir sahraaaa

[dünkü menü

sabah 1 dlm çavdar ekmegi 1 karper peyniri 1 salam çay

ara biberiye çayım

öglen 1dlm kek yarım dlm börek bir parça susamlı simit çay

ara türk kahvesi

akşam zeytinyaglı barbunya yemegi ekmeksizzz

nescafe

[buğünkü menüm

sabah 1 dlm çavdar ekmegi yarım karper 1 zeytin çay

ara form biskitü sıktıgım meyv suyu

öglen 1 tas mercimek çorbası 1 pogaça

akşam 2 pirzola 1 biber

yeşil çay

azmin elinden kurtulmuyor bişey:)sizde sağ tuşun gösterdiği sayı ve sembollerle yapıyorsunuz demi kolay yolu varsa bileyim yanii:)dimi ama
canım mj yazdığımız yerin altında hemen ifadeler var mesela:KK3: bak hemen yaptım,,dur ben sana resimler göstereyim şu şekilde yokmu sendee:26:

resmin üstüne tıkla büyüt...
$ads&#305;z.jpg

1-içebilirsin canım,,hatta dediğin kuruyemişlerdende değişik olarak aralarda yiyebilirsin:KK56::KK34:
2-zaten geç kapatıyomuşsun canım,,ara yapmana hiç gerek yok,,ne güzel canında istemiyomuş,,çok güzel bence,,yeme bişey su içmeye devam yatana kadar,,ah şu son günlerde akşamdan sonra bişeyler oluyo bana devamlı bişeyler yiyesim geliyo,,bende pekmezli süt içiyorum napiyim:KK25::KK23:
3-canım kesinlikle bitki çaylarını suyun yerine koyma,,günde 4-5 bardak bitki çayı artı 2-2.5 lt su içmen yeterli,,ama yeşil çayı 2 bardaktan fazla içme

çıtırcık nerdesin?Menülerimizi cevaplamamışsın:KK19:Sıkı yönetimi bıratın sanırım:44:
ah canım ya valla bi insanın bi zamanı olurya hayatta,,hani herşeyden bıkmış tat alamaz,öyle bi buhrandayım şuan,,çocuklar çok yoruyo inanki,,kıskançlıkları biyandan,,,beni paylaşamıyolar,,heleki pcye oturduğumu gördükleri an basıyolar çığlığıı:84::KK25:bıktım valla,,sabret sabret napcam bilmem:KK43::KK43:
ben sırf şifaniyetine içiyorum amagerçekten cildim hiç bu kadar parlak olmamıştı bide yatmadan içiyorumki kendimce sanki tüm uç noktalara varıncaya kadar gece işe yarıyor gibi:)ne bileyimsirkei suyumla kapanış yapmak bide çörekotu canmı dayanaır buna deyip yanacakgibi geliyor yağlar:)e açılışıda sirkeli ılık suyla yapıyorumya daha ne olsun:)hakketen tuğba nerelerdesin yaaa ben çoküzülüyorum başka topiklere gitme sakınnn kenditopiğini bizleri öksüzbırakma hemiiii...bide ebru şu efektleri nasıl yapıyorsunuz bi kolayı varmı bunun bide resim falan eklemek istiyorum ben nickimin yanına
inanki hiç bi topiğe doğru dürüst vakit ayıramıyorum artık,,çok üzülüyorum ama yapcak bişey yok,,çocuklar ev işi,koca hepsi üstüme geliyolar artıık,sıkıldıııım,,bide kilomda ilerlemiyoo iyice küstüm herşeyeee:KK14:
[dünkü menü

sabah 1 dlm çavdar ekmegi 1 karper peyniri 1 salam çay

ara biberiye çayım

öglen 1dlm kek yarım dlm börek bir parça susamlı simit çay

ara türk kahvesi

akşam zeytinyaglı barbunya yemegi ekmeksizzz

nescafe
:KK20::KK20::KK20::KK4::KK57::KK47::KK47:umarım anlamışsındır,,çok çok kötü bi gün olmuş,,bidaha bukadar şeyi aynı günde tüketmeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52:
aaaaaa..gene gezme..gene kaçamak ucuz atlattım ama..evdeyken süper bu sağlıklı beslenme olayı ama dışarda:KK19::KK56:ilk defa gittiğim bi evdi aslında hiç de yiyesim yoktu ama uyuz gibi olmamak için biraz yedim..

sbh: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, az kaşar peynir, 5 çatal krem peynir, 1 küp kavurma, 1 ttalı kaşığı reçel, rezene

ara. çeyrek bazlama:26:az tereyağlı e küçük bi parça kaşarla, şekersiz çay

öğlen: 4 köfte, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

ara: küçük bir kase patates salatası, 1 su böreği

akşam: 1 tabak kuru fasülye yerim, inşallah bugur pilavı yemem salata yapcam

çıtırcık bulgur pilavı sağlıklı tamam..süt de yapıo..ama ne kadar yemek lazım..ben gene de pilav diye korka korka yiyom..
canım naptın,karbonhidratla doldurmuşsun günü:KK53:canım bulguru yiyebilirsin 3 kaşıkla kalmışsın iyi çünkü akşam fasulye yemişsin,bide patates salatası var,,şöyleki ekmek yemezsin öğlen akşam,bulguru bi tabak yiyebilirsin,,oşekilde korkma,pilav kadar kötü değil:KK54:
çörek otunu çiğniyon mu canım ne yapıon??

bugünkü menüm:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 5 kibrit çöpü gibi kaşar, 5 çatal krem peynir, 1 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, rezene çayı
ara. müsli yedimmm

öğlen: 1 kase çorba, 2 köfte, 1 dilim tam buğday ekmeği, az soğan, yarım kase sütlaç

ara: 1 bardak tek şekerli ıhlamur, 1 tane lahana sarması

akşam: annemdeyim valla köfte ve sarma var..çok kaçırmam inşallah

spor: 40 dk yürüdüm.3.5 km toplam

su ne içtim bugün sayamadımmm
ıhlamura tekte olsa şeker koyman iyi olmamış,şeker bitki çaylarının yararını öldürüyo,köfteyi yiyebilirsinde sarmadan yedinmiii:18::KK1:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 minik peynirli yagsız tost,2 fincan açık çay.
Türk lahvesi.
Ögle:patates yemegi,1 tas çorba,1 turp.
Ara:yogurtlu şehriye salatası 2 kaşık,çay,1 tane çikolata,2 bebe bisküvisi(misafirlkteydim açmalara kiflalara dokunmadım:KK19:)irademle ben:13:
Akşam:1 tas çorba,ıspanak yemegi,1 tas yogurt.

Bugün yeşil çay içemedim o yzden yeşil çay içiçem hürreme bakarken:nazar:
2.5 lt su içtim yatana kadar 3ü geçer.Bardakla geziyorum resmen:KK1:
150 mekik çektim.Şimdi emir uyurken150 daha çekicem:KK8:
Yarın pazardan lahana alı kürü deniycem:nazar:
iradenee:KK9::KK9:
ama yinede pek güzel bi gün olmamış ,,akşam ve sabah hariç:KK23:

[buğünkü menüm

sabah 1 dlm çavdar ekmegi yarım karper 1 zeytin çay

ara form biskitü sıktıgım meyv suyu

öglen 1 tas mercimek çorbası 1 pogaça

akşam 2 pirzola 1 biber

yeşil çay

canım çok sade besleniyosun,,acıkmıyomusun bu şekilde yiyince,,mesela ben öğünlerde ne kadar fazla yersem salata daha çabuk doyuyorum diğerlerinden yeme isteğim olmuyo fazla,,seninde bu menüde eksiklerin var,,dünkü menüme bakarsan nasıl beslenmen gerek ve aradaki farklar ne görüceksin,,nolur oşekilde beslenmeye başlaaa:))

Son düzenleme:
yarın sabah tartılcam bakalım 64aşağısı gelirsem başarı benim için tuğba sorularımı cevaplamadın ama üzülüyorum bak:KK43:(
dün

kalkınca:2bardak ılık sirkeli 1kaşık pekmez
sabah:2dilim ekmek arası 1kk kaşar 4zeytin maydonoz dereotu
ara:hazır çorba
öğle:1dilimçavdar 1tabak yoğurtlu ıspanak
ara:1fincan sütlükahve 1çkşekerli
akşam:1kase yoğurt içine 4kayısı 4ceviz 1tkbal 1tk tarçın
yatana kadar beşi bi yerde yatarken 2bardak sirkeliılıksu 1tk çöre otu...
çıtır jojop melisss ebruli serap kızlar benim cildim biraz sorunludur yani gözeneklerim açıktır arada da sivilce çıkar yağlıdır genelde ne hikmettir bilmiyorum ama çörek otuna bağlıyor gibiyim yada çok su ve bitkiçayına cildim ACCCCCCCAAAAYYYYİPPP güzelleşti farkedilecek biçimde..haberiniz olsun
bu arada 1saat 5dakika spor yaptım bugün yine yapıcam inşaallah hazsta olmama rağmen..
bugün ise
kalkınca:2bardak ılıksu sirkeli 1kaşık pekmez
sabah:2dilim ekmek arası 1kkpeynir 4zeytin maydonoz dereotı 1kesmeşekerli çay
ara ve öğle:KK43: okulda velielr geirmişti 2 içli köfte 2 çiğköte 4çatal tavukgöğsü(sütlütatlı)1bardak hazır çorba içiyordumki bunalr geldi
ara 1fincan sütlükayfe
akşamda lahanayoğurt yicem dahada yemem bieşy spor yapcam...yeşilçay içicem ama ne olur sorularımı yanıtlayıver artık tuğba yaaa:KK43:(
ara

canım sabah kahvaltın çok az,,e bide akşam yemeğini hiç beğenmedim:KK31:menünde ne salata var ne yoğurt var,,nede meyve var,olmuyo ama kızdırıyosun kelimi haaaaaaaaaaa:KK47::KK23:bak benim dünkü menüme azcık örnek al olurmu,inan çok güzel kilo verirsin o şekil beslenirsen,,hemde yiyerek zayıflıcan daha ne istiyosun:KK76::KK51::KK34:sorularınıda cevaplamıştım:KK53:

1 fincan yeşilçay ballı 1 çay kaşığı bal ile sabah 2 dilim ç. ekmeği 1kk peynir 1 zeytin
ara nescafe 1 elma öğle dışardaydım kuaföre gittim saçlarımı kestirdim derken eve dönerken oğlumla çarşıya gittim büyük oğluma orda 1 tane poğça istedin aldım 3 ısırık pogçadan yedim eve geldim 1 tabak kara şimşek 1 tabak düğün çorbası içtim akşam yemedim çünkü 15:30da yedim öğle yemeğimi
ara 1 meyve suyu hazır 3 çıtır şimdide ballı tarçınlı çayımı içiyorum

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak su.
Sabah:2 dilim kızarmış ç. ekmek,kk peynir,4 zeytin,1 bardak vişne suyu.
Ögle:ıspanak yemegi,2 mnk dilm ç.ekmk,2 kaşık yogurt.
Ara:gözleminin ucundan kopardım,4 minik biber turşusu,1 bardk çay,yeşil çay.(misafirlikteydim ama ayp olmasın diye bu kadr yedim)irademle ben:13:
Akşam:1 turp,2 parça paneli tavuk,2 küçk dilm ç.ekmk,1 bardak vişne suyu.
Ara:1 avuç patlamış mısır(koca tas önüme koydulr bende bir avu tadayı dedm)
Kocamın süpriz eve gönderdigi çikolata kaplı elma şekerini yedim bide ve hiç pişman degilim :KK16:
Bugün bizim evlenme yıldönümümüz kızlar.Eşim saolsun çok düşünceli kibar ve mükemmel biridir:KK16:
Kapı çaldı ve beyaz güller en sevdigim gülleri göndermiş.Bidahaçaldı 3 tane kal çikolatayla kaplanmış elma şekerleri.İkisindede çok anlamlı notlar vardı tabi:KK17:4.see tti 5.e bastık.Rabbim bi ömür onunla uyuyup onunla uynmayı nasip etsin.:KK16:
Spor:yok
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur inş.

canım mj yazdığımız yerin altında hemen ifadeler var mesela:KK3: bak hemen yaptım,,dur ben sana resimler göstereyim şu şekilde yokmu sendee:26:

resmin üstüne tıkla büyüt...
Eki Görüntüle 325363

1-içebilirsin canım,,hatta dediğin kuruyemişlerdende değişik olarak aralarda yiyebilirsin:KK56::KK34:
2-zaten geç kapatıyomuşsun canım,,ara yapmana hiç gerek yok,,ne güzel canında istemiyomuş,,çok güzel bence,,yeme bişey su içmeye devam yatana kadar,,ah şu son günlerde akşamdan sonra bişeyler oluyo bana devamlı bişeyler yiyesim geliyo,,bende pekmezli süt içiyorum napiyim:KK25::KK23:
3-canım kesinlikle bitki çaylarını suyun yerine koyma,,günde 4-5 bardak bitki çayı artı 2-2.5 lt su içmen yeterli,,ama yeşil çayı 2 bardaktan fazla içme

ah canım ya valla bi insanın bi zamanı olurya hayatta,,hani herşeyden bıkmış tat alamaz,öyle bi buhrandayım şuan,,çocuklar çok yoruyo inanki,,kıskançlıkları biyandan,,,beni paylaşamıyolar,,heleki pcye oturduğumu gördükleri an basıyolar çığlığıı:84::KK25:bıktım valla,,sabret sabret napcam bilmem:KK43::KK43:

inanki hiç bi topiğe doğru dürüst vakit ayıramıyorum artık,,çok üzülüyorum ama yapcak bişey yok,,çocuklar ev işi,koca hepsi üstüme geliyolar artıık,sıkıldıııım,,bide kilomda ilerlemiyoo iyice küstüm herşeyeee:KK14:

:KK20::KK20::KK20::KK4::KK57::KK47::KK47:umarım anlamışsındır,,çok çok kötü bi gün olmuş,,bidaha bukadar şeyi aynı günde tüketmeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52:

canım naptın,karbonhidratla doldurmuşsun günü:KK53:canım bulguru yiyebilirsin 3 kaşıkla kalmışsın iyi çünkü akşam fasulye yemişsin,bide patates salatası var,,şöyleki ekmek yemezsin öğlen akşam,bulguru bi tabak yiyebilirsin,,oşekilde korkma,pilav kadar kötü değil:KK54:

ıhlamura tekte olsa şeker koyman iyi olmamış,şeker bitki çaylarının yararını öldürüyo,köfteyi yiyebilirsinde sarmadan yedinmiii:18::KK1:

iradenee:KK9::KK9:
ama yinede pek güzel bi gün olmamış ,,akşam ve sabah hariç:KK23:

canım çok sade besleniyosun,,acıkmıyomusun bu şekilde yiyince,,mesela ben öğünlerde ne kadar fazla yersem salata daha çabuk doyuyorum diğerlerinden yeme isteğim olmuyo fazla,,seninde bu menüde eksiklerin var,,dünkü menüme bakarsan nasıl beslenmen gerek ve aradaki farklar ne görüceksin,,nolur oşekilde beslenmeye başlaaa:))
ama canım fasülye protein..ama bide kocişle ikinci kahvaltı da çeyrek bazlamayla kurtardım..ama misafirlikte de sadece patatesle yırttım:26:ama ama...
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak su.
Sabah:2 dilim kızarmış ç. ekmek,kk peynir,4 zeytin,1 bardak vişne suyu.
Ögle:ıspanak yemegi,2 mnk dilm ç.ekmk,2 kaşık yogurt.
Ara:gözleminin ucundan kopardım,4 minik biber turşusu,1 bardk çay,yeşil çay.(misafirlikteydim ama ayp olmasın diye bu kadr yedim)irademle ben:13:
Akşam:1 turp,2 parça paneli tavuk,2 küçk dilm ç.ekmk,1 bardak vişne suyu.
Ara:1 avuç patlamış mısır(koca tas önüme koydulr bende bir avu tadayı dedm)
Kocamın süpriz eve gönderdigi çikolata kaplı elma şekerini yedim bide ve hiç pişman degilim :KK16:
Bugün bizim evlenme yıldönümümüz kızlar.Eşim saolsun çok düşünceli kibar ve mükemmel biridir:KK16:
Kapı çaldı ve beyaz güller en sevdigim gülleri göndermiş.Bidahaçaldı 3 tane kal çikolatayla kaplanmış elma şekerleri.İkisindede çok anlamlı notlar vardı tabi:KK17:4.see tti 5.e bastık.Rabbim bi ömür onunla uyuyup onunla uynmayı nasip etsin.:KK16:
Spor:yok
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur inş.
vaaavvv..allahım daha uzun ömürler nasip etsin beraber canım

kızlaar..şu saate kadar süperdi ama birazdan bi dilim kek yiycem malasef..bu aralar acayip kaçamak yapıom ama ben emziriommmm:KK52::KK56::KK5::21::KK56::KK34::KK34::KK37:

X