Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menüm
08.30
2 dilim kizarmis ekmek
2 catal domates
1 haslanmis yumurta
5 zeytin***
Kk peynir
2 banim recel
Yeşilçay
13.30
Yarim tabak manti
14.30
Nescafe
3 yulafli
2 bitter
19.00
1 tabak kurufasulye
3 kasik pilav
Yogurt
Sonra yesilcay 1 bitter

Aramıza hoşgeldin öncelikle.İsteyince herşey oluyor.İsteyince kiloda veriliyor gerde alınıyor.Sen bunu yaşamışsın bak 14 kilo verdiysen demekki yine verebilirsin.Önemli olan kararlı olmak.Kilolu hamile kalmaktansa kilo verip kaldıgın zaman dogumdan sonra kilo vermen kolaylaşır canım.Sormak istedigin bişiler olursa çekinme elbet birimiz cevaplarız:KK34:

sağol canım bundan sonra buraya hergün menümü yazacam sizde uyarırsınız aşırıya kaçarsam yada yanlış bişey yaparsam

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz oncelikle. Menu paylasarak daha rahat kilo verebilirsiniz.
Ebrucum benim de bildigim birden kesmemek.bence psikolojik olarak etkilenenir oglun. Super dadi diye bir program var demistim orda da gunduz verdirtmedi gece ver dedi 4 5 gunde biraktirmisti. MasTit ne arastirmadim birsey diyemem ama gece o uyrken vermek msntikli olmaz mi cocugun hakkiymis sutten keserken gece olani ver istersen. İyice dusun tasin en dogrusu ne geliyosa onu yap tabi oglunu en iyi sen taniyosun canim

hoşbulduk canım menümü paylaşacam yarından itibaren :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

menü
sabah 8.30 3 kayısı bir bardak su
10.30 2 dilim çavdar, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta,
yarım domates, 4 banım pekmez, çay

13.00 ara bir elma

15.00 öğle yemeği( sabah geç yapınca öğlende sarktı )
5yk k fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 2 ısırık ekmek

ara bir armut, bir avuç beyaz leblebi

akşam 19.30 bir kase mercimek çorbası

ara bir kase yoğurt, yulaf kepeği ve tarçın karıştırdım içine

sanırım 2 lt su içmişimdir, bolca şekersiz çay, 2 finca yeşil çay, 3 mil lesli, 30 yarım mekik

össge sende haklısın canım insan bir yandan vicdan azabı duyuro yani ben bir yandan erken diyorum kendi kendime ama bir yandanda daha sonra daha geç olacak diyorum öyle işte, kızımda dökütntü fark etim sabah, öğlen baktım çoğalmış, okul çıkışı dr götürdük, anlattım ateşi vardı 4 gündür şimdide ateş bitti döküntü oldu hafifte ses kısık, dr baktı, altıncı hastalık diye bir hastalıkmış, viral bir enfeksiyonmuş, dökünntü 5 güne kadar geçer dedi, ama ateşlenirse hemen getirin dedi

ebru kolay gelsin canım biraz zor bir süreç olacak ama mecburen katlanacan artık, üzme kendini bir an önce tedavine başlaa

sehraa ve zuzu bende merak ettim nerelerdesinizz, sehraa ses verr

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldinizzz kızzlarrr

Hawar menunu cok begendim :nazar:Calismana ragmen sporu ihmal etmiyorsun ne guzel:KK9:
Emzirme konusunda da ben kendimi hazir hissetmiyorum daha 5 ay sonra dusunebilir kizimin davranislarina gore netlesir zamanla

Kızlar dua edİN.Gögüslerim taş oldu agırdan kıvranıyorum.Önerisi olan var mı acımı hafiletecek bişi

Çok kötüyüm kızlar taş oldu resmen gösülerim şiştiler.2 tane hastaneye gittim genel cerrah yoktu.Ogluş agladı yavrum ama şimdi iyi 4 ten beri kv beraber oyun oynatıyoruz ilgi gösteriyoruz.Hiç uykusu yok gibi.İnş. bunu alışkanlık edinmez:18:Acımı nasıl hafifletirim bilemiyorum :KK14:

kızlar iyi olduğumu bilin istedim musait olunca yazıcam size bi kaç gündür çok meşguldum tavuklar gibi erkenden 22:30 da yatıyorum hep bi sıkıntı yok rahat olun sadece yarını beklemem gerek o kadar küçük oğlumun pipisinden kan gleiyo dün farkettim dardı zaten ucu hastanede koşuşturup duruyoruz bişey demedi doktor idrar tahlili istedi sadece yarın onu alıcaz inşallah kötü bişey çıkmas:KK43:

ebruli1820

Çok kötüyüm kızlar taş oldu resmen gösülerim şiştiler.2 tane hastaneye gittim genel cerrah yoktu.Ogluş agladı yavrum ama şimdi iyi 4 ten beri kv beraber oyun oynatıyoruz ilgi gösteriyoruz.Hiç uykusu yok gibi.İnş. bunu alışkanlık edinmezAcımı nasıl hafifletirim bilemiyorum

KIYAMAM HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN GÖGÜSLERİNİ ARA SAĞMAYI DENE BENCE ÇOCUĞADA GEÇİŞ DÖNEMİ OLDUĞU İÇİN BİBERONLA VERBİLİRSİN SÜTÜ DİYE DÜŞÜNÜYORUM İSTERSEN BURDAKİ ARKADAŞLARADA BİR SORAYIM BEN .. BENDE EMZİYORUM KIZIM 18 AYLIK DAHA KIYAMIYORUM KESMEYE AMA ŞUAN SADECE GECE EMZİYORUM YAVAŞ YAVAŞ AZALTMAN GEREKLİ DEDİLER BANA BİRDEN OLMUYOR HEM ÇOCUKLA ANNE ARASINDAKİ BAĞ İÇİNDE ÖNEMLİYMİŞ TATLIM ... :2:

BUARADA SABAH KAHVALTIYA GELİNCE 2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEYE YEDİM AZ BİŞEYLER YANINDA ATIŞTIRDIM
1 DE HASTANEYE GELİNCE ELMA YEDİM :KK23:
ŞUANDADA 5'İ BİRYERDE POŞET ÇAYIMI İÇİYORUM HADİ HAYIRLISI BAKALIM .. İLK KEZ BU KADAR KARARLIYIM SONU NE OLACAK HEP BERABER GÖRECEĞİZ :KK1::KK3::KK3::KK3:

günaydın kızlar

yirmilik dişim çıkıyo kızlar ve çok ağrıyo bi tanesini iki ay önce çektirmiştim şimdi diğeri çıkyo ooof yaa

sabah ağzımı açamadığımdan diş ağrısından dolayı

bir dilim ekmek iki küp peynir

yarım fincan çay içebildim şekersiz

uyanınca bi bardak suda içtim

öğlenede ıspanak çorbam var başka bişey yiyebileceğimi sanmıyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

herkese günaydın:
bu hafta pek yazamadım. menülerime de dikkat edemedim. pazartesi akşam dersim vardı. eve geç gelince geç yedim. dün de akşam üstü oğlumu doktora götürdük. MR, röntgen çekildi, kan idrar tahlili derken yine eve akşam yine eve akşam 9 gibi geldim. çok geç saaatte bol ekmekli yemek yedim. çok acıkmıştım çünkü. yani bu hafta tartıda umudum yok. bu sizinle 7. haftam. ilk defa bu kadar düzensiz beslendim.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoşgelmişler. umarım keyifli paylaşımlarımız olur.
ebrucum benim sütüm azdı zaten. bıraktırınca göğüslerim şişmemişti. ama bildiğim birşey var. sakın sağma. sağarsan vücudun süt üretmeye devam eder. zamanla çökelek gibi olacak sütün ve geri çekilecek. biraz sabır. allah yardımcın olsun.

Zuzu gecmİs olsun ins. İyi cikar sonuclar.
Ebru canim Allah yardimcin olsun bilmedigim icin oneride bulunamiycam ama sagliknocagina ya da doktora git ins. Acin hafifler canim 3 4 gune yoluna girer hersey az sabir
Sara28 sana da gecmis olsun benim cikmadi hic 20 lik disim:44:Ama zor oluyomus cok gecmis olsun tekrar
Sensizsevda Hep birlikte veririz merak etme bizler burda 10 15 kilo verdik siz de verirsiniz.yalniz aksam yemeginden sonra toplu olarak menu paylasirsaniz daha iyi olur ayni anda neler yediginizi gorursunuz ikiniz de iyi baslangiclar yapmissiniz:KK9:

Saolun kızlar.Gece 2tane hastane gezdik eşimle cerrah yoktu.Bende sabaha krşı dayanamayıp ılık duşta sagdım biraz rahatlayana kadar.Sonra 2 saat uyumuşum.Ögle saglık ocagına gittim.Dr. ben sana birden kesme gögsünde mastit oluşup ameliyat olmak zorunda kalırsın demedim mi die kızdı.Ama dedim kv ve binadakiler herkes birden kes yoksa çocuk için zor olur bırakmaz dediler dedim:KK47:Ama sen acı çekiyosun onlara bişi olmuyor dedi:KK31:Neyse olan oldu deyip bi hap verdi ve çok acıyınca rahtlatmka için biraz duşta boşalt dedi.İlaçtn bütün gün migdem çok aşırı bulandı bişi yiyemedim:KK50:Ogluş hep sevgi istiyor üzerime yatıyor.Ama gögsüm taş gibi oldugundan canım çok acısada gögsüme yaslayıp tüm sevgim:KK30: hisettirmeye çalışıyorm.Ama kendimde sevgi eksikligi hissediyorum.Sanki koptu benden kv çok sevidigi halde ona gitmezdi hiç ama dün geceden beri kv gidiyor beraber oynadılar uyuttu onu(kimse uyutamazdı beni beklerdi önceden ben uyuturdum:KK43:)

Saolun kızlar.Gece 2tane hastane gezdik eşimle cerrah yoktu.Bende sabaha krşı dayanamayıp ılık duşta sagdım biraz rahatlayana kadar.Sonra 2 saat uyumuşum.Ögle saglık ocagına gittim.Dr. ben sana birden kesme gögsünde mastit oluşup ameliyat olmak zorunda kalırsın demedim mi die kızdı.Ama dedim kv ve binadakiler herkes birden kes yoksa çocuk için zor olur bırakmaz dediler dedim:KK47:Ama sen acı çekiyosun onlara bişi olmuyor dedi:KK31:Neyse olan oldu deyip bi hap verdi ve çok acıyınca rahtlatmka için biraz duşta boşalt dedi.İlaçtn bütün gün migdem çok aşırı bulandı bişi yiyemedim:KK50:Ogluş hep sevgi istiyor üzerime yatıyor.Ama gögsüm taş gibi oldugundan canım çok acısada gögsüme yaslayıp tüm sevgim:KK30: hisettirmeye çalışıyorm.Ama kendimde sevgi eksikligi hissediyorum.Sanki koptu benden kv çok sevidigi halde ona gitmezdi hiç ama dün geceden beri kv gidiyor beraber oynadılar uyuttu onu(kimse uyutamazdı beni beklerdi önceden ben uyuturdum:KK43:)

ah be ebrucum çok geçmiş olsun. dedim ya benim sütüm azdı zaten. birden kestim.hiç öyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. anladığım kadarıyla sen bebeğinden daha hassassın. emin ol kopmayacak senden. sakın üzülme. herşey yoluna girecek . meraklanma...haberdar et bizi. allah yardımcın olsun.
ya kızlar ben sanki motivasyonumu kaybettim. aslında eskisi gibi yiyorum amakarnım sürekli şiş gibi. bi de geçen haftaya kadar sabah mutlaka tuvalete çıkardım. şimdi çıkamıyorum. mesela şu ana dek bugün hiç çıkmadım. bu hafta şiştim de şiştim.

BUGÜN:
11:30 =1 simit, 3 zeytin,kk peynir,2 çatal domates,1 çatal yumurta,çay
14:30 =yarım mandalina
18:00 =1 dido
19:30 =1 tas yogurt çorba,1dl.ekmek,2 kaşık fırında kremalı kaşarlı patates
20:30 =türk kahvesi

Öglen teyze poça,kesme,pasta felan çayla koydu tabagı önüme.Bende dr. verdigi sütün geri gitmesi için verdigi hapı içtim.Yan etkisi aşırı bulantı demişti dr.Bir bulantı mahfoldum akşam biraz hafifleyince yemek yiyebildim.Gögüslerim taş ama hap saolun acımı hafifletti.Birazdan duşa girip biraz sagıp rahatlatıcam.Dua edin arkadaşlar atlatallım biran önce.Yavrumda ateşi çıktı bi ara üzüntden mazlumlaştı sessizeşti iyice:KK14:

ah be ebrucum çok geçmiş olsun. dedim ya benim sütüm azdı zaten. birden kestim.hiç öyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. anladığım kadarıyla sen bebeğinden daha hassassın. emin ol kopmayacak senden. sakın üzülme. herşey yoluna girecek . meraklanma...haberdar et bizi. allah yardımcın olsun.
ya kızlar ben sanki motivasyonumu kaybettim. aslında eskisi gibi yiyorum amakarnım sürekli şiş gibi. bi de geçen haftaya kadar sabah mutlaka tuvalete çıkardım. şimdi çıkamıyorum. mesela şu ana dek bugün hiç çıkmadım. bu hafta şiştim de şiştim.

Hatırlıyorumda ilk 2 ay sütlerim gelmemişti ve ben inatla odaya kapanıp pompayla saga saga bi gece ısıtmalanıp getittirmiştim.Kv ve eşim mama verdikçe benden koparmak istiyosunuz eyip mama kutularını attım deyip saklıyordum:KK1:Şimdi yine duygusal hassas ve aynı dolu gögüslerimden sütlerin gitmesi için dua ediyorum.Anne olmak böyle bişi ve ben oğlumu çok seviyorum:KK5:

Yeşilçayı tüketmiyormusun ki tulete çıkamıyosun:44:Toparlanamadık hiçbirimz.Sehra jojop busu zuzu yok eee takımda eksiklikler olunca böyle oluyor.Heyyy kızlar nerdesniz bakim.Gelinde toparlanalım biran önce.bakın ben şiş ve acı dolu gögüslerle yazıyorum en hassas halimle bile:21:

Ebrucum keske doktoru dinleseydin Allahtan kotu birsey olmamis. Bence hassas oldugun icin oglunun davranislarini farkli yorumluyosun. Yaptigi seyin sebebi seni sevmemek degil ki. Ona da tuhaf geliyodur meme emmemek ama aliscak zamanla
Kolay degil tabi zor bir surec ama huysuz bir cocuk degil sanirim oglun daha kolay atlatirsiniz bu nedenle ins.

Kizlar ben bu aksam ipin ucunu kacirdim misafirlige gittim butun gun dazla birsey de yiyememistim acisi cikti. Yarin da gitcem :18:
Bayram temizligine kalkistim maf oldum resmen 3 gundur kuzim uyudukca yspiyorum dip temel girdim halilari da yikamaya gonderdim soyle islerim bitsin mutlu mutlu ins. Keyif kahvesi icicem tek basima kucuk cocukla koca evi temizliyorum valla. Haydin siz de temizlige bakalim teftise gelcem.
İste boyle bu hafta son 2 gun kala cozuttum ama motivasyonum yerimde salmadim keyif yaptim acelem yok 2 3 kiloyu veririm
Pspatya bir donem durur kilonvermem gr oynamaz tarti aldanma sen devam et 60 a odaklan tartida gorcem o rakaminer gec de 1 2 hafta aksasada sorun etme

günaydın kızlar
dişim ağrıyo demiştim ya dün bugünde yüzüm şişti
o yüzden ağzımı açamadığımdan zaten doğru dürüst bişey yiyemiyorum
dişimi aldırayım iyleşsin daha sıkı ve azimli bi şekilde başlayacam diyete
bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok

Ebrucum keske doktoru dinleseydin Allahtan kotu birsey olmamis. Bence hassas oldugun icin oglunun davranislarini farkli yorumluyosun. Yaptigi seyin sebebi seni sevmemek degil ki. Ona da tuhaf geliyodur meme emmemek ama aliscak zamanla
Kolay degil tabi zor bir surec ama huysuz bir cocuk degil sanirim oglun daha kolay atlatirsiniz bu nedenle ins.

Kizlar ben bu aksam ipin ucunu kacirdim misafirlige gittim butun gun dazla birsey de yiyememistim acisi cikti. Yarin da gitcem :18:
Bayram temizligine kalkistim maf oldum resmen 3 gundur kuzim uyudukca yspiyorum dip temel girdim halilari da yikamaya gonderdim soyle islerim bitsin mutlu mutlu ins. Keyif kahvesi icicem tek basima kucuk cocukla koca evi temizliyorum valla. Haydin siz de temizlige bakalim teftise gelcem.
İste boyle bu hafta son 2 gun kala cozuttum ama motivasyonum yerimde salmadim keyif yaptim acelem yok 2 3 kiloyu veririm
Pspatya bir donem durur kilonvermem gr oynamaz tarti aldanma sen devam et 60 a odaklan tartida gorcem o rakaminer gec de 1 2 hafta aksasada sorun etme

Oglum iyice mazlumlaştı sanki.Kv çok ilgilendigi halde eliyle nana yapardı katiyen gitmezdi.Şimdi ondan bana gelmiyor:KK43:Geceyi elhamdülillah çok kolay atlattık.Sabah 6 da baktı bana yataktan uff olmuş deyince ayaklarıyla karyolasına vurdu tepindi ve umudunu kesip aglamdan masumca uykuya daldı ve 9 da kalktı:KK53:Uykusuz bir gece geçirdigim için mutlu olacagımı sanırdım hep ama şimdi gögsümde uyusaydıda uykusuz kalaydım diorum.:KK14:Şimdiden özledim gögsümde uyumasını:KK43:Çok duygusalım özgecim çok zor bi süreçmiş:KK5:

X