Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kilo bildirimi
Baslangic 53
Gecen hafta 53.200
Bu hafta 53.200
Gelen yok
Giden yok
Hedef 51
Nediyimki simdi herhafta bir mazaretim var sebebi belli bogazimi tutsam kilo veririm tutmadigim icin boyle mehter marsi modunda bir ileri iki geri yerimde sayiyorum :KK17:
Zuzu ins. Sorunlar cozulurde sizde kendinizi uzmezsiniz canim bu ara katilamiyosunuz aramiza ondan dolayida menu yazmayinca ipin ucu kaciyo toparlarsin en kisa zamanda
Papatya yapma Allah askina aramizda en iyi menu cikaran sensin sen ayni sekilde devam et moral bozma lutfen hamburgeride hirsindan yeme yani kilo veremiyom nasilsa deyip yeme zaten butun hafta duzenli besleniyom bu da odulum deyip tadini cikararak ye hepimiz kilo aldik verdik inisli cikisli rakamlar gorduk tartida sen bu hafta stres yspma belkide 700 800 gr birden gider nerden biliyon

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:52.5
Bu hafta:52.9:KK53:
Glene:400:KK5:
Giden:yok
Hedef:52

İŞte kıramamanın ve iradesizliimin agır bedeli tartıda tokat gibi yüzüme yapıştı:KK19:

baslangic 67.7gecen hafta57.8
bu hafta 57.6
giden 200gramcik
gelen yok sukur

valla ne yalan soylim sbah hayal kirikligi yasdim oysaki 56.9falan olurum diye bekliyordum incelmis gormustum kendimi aynada.sanirim bi gozluk almam lazim benim tartiyida yanlis gormus olmayayim ben yaaa uff sebeklik yapma sehraaaa:KK47:cok gicik oldum herbiseyi yemek istiyorum ben dikkat ettimsonucta bu hafta yicem iste bugun sadece bir gun abartmistim onuda yapmamam gerekiyor demeki bide bence bu iki hafta savunmaya gecti benim vucudum direniyor sanki okul temposu falanda olunca vucut sasirdi dur bi korumaya alim kendimi dedi ayni durum senin icinde gecerli papatyaaaa:KK53:

Son düzenleme:
merhaba arkidişlerr

başlangı: 78.5
geçen hafta : 70.0
bu hafta: 69.8
giden:200
toplam giden: 8.7
hedef : 57
benimde az gitmiş, ama regllim zaten şişkinlikvar
kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlarr

Niye 56cikmadimki ben tatiller falan girmeseydi araya hedefimdeydim simdi yedimde yedimbugun dahada yicem iste balikta yicem kizartma yaninada kola missss:KK37::KK47::KK24::18::KK19::KK53::KK56:

Menum
08.30
1 gevrek
Kk peynir
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 banim recel
11.30
Nescafe
4 hosbes
14.30
4 kasik etli patates yemegi
Yogurt
Yarim gevrek:KK17:
16.00
1 erik
18.30
4 kasik taze fasulye
3 kasik bulgur pilavi
Yogurt
1 bardak kola
20.15 birazdan yani
Yesilcay
1 browni intense
Ye ye doymuyorum ben ya :18:

Niye 56cikmadimki ben tatiller falan girmeseydi araya hedefimdeydim simdi yedimde yedimbugun dahada yicem iste balikta yicem kizartma yaninada kola missss:KK37::KK47::KK24::18::KK19::KK53::KK56:

Sehracim sen yeme bari :KK5:Herkes yerse bizi kim toplucak kendimize getircek
Bugunluk ye bak yarin eski sehra ol emi

sabah aç karnına cafee ve su
kahvaltıda az tereyağında pişmiş yumurta 2 zeytin şekersiz çay
ara 1 kare bitter
öğle 1 tane poğaça dışardaydım yanında kola
akşam fırında balık bol limonlu salata 2 çorba kaşığı tadımlı mercimek çorbası
şimdi kocemle karşılıklı nescafe içiyoruz
su 1 litre
spor okula gittim geldim evi temizledim ütü yaptım çamaşır astım :)) bugün hamaratlığım üstümde keşke hergün böyle olsam:)7

kızlarr durumlar çok kötü yaaa

hadi sizler hedeflerinize çok yaklaştınız, bana ne demeli ama neyse ben yeni yeni topluyom, sizlede dağılmayın hadi bugün serbet gündü dağıttık

ben gündüz nerdeyse hiç bişey yiyemedim, nöbetçiydim koşturdur durdum, öğlen yemek yiyemedim 15 dk iznim vardı koştur koştur kızı emzirip döndüm yemek yiyemedim ama akşam hıncını çıkardım tıkındımda tıkundım bolca ablıuk yedim, balık neysede tulumbaları götürdüm,

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:00 :2 dl.incecik tb.kızarmış,2 çimdik yağ üzerine,kk peynir,2 zeytin,1 çatal yumurta,ıhlamur.
12:00 :türk kahvesi,2 ısırık elma.
14:00 :3 akıtma,kk peynir,2 çatal çokokrem,çay(hamur kızartmalarını yemedim)
17:00 :yeşilçay
19:00 :1 tabak çorba,2 kaşık fırında kabak yemegi,2 kaşık yogurt,1 bardak kola,1dl.ekmek.
20:30 :çay,yeşilçay,1 halley,1 çokoprens:18:

Bugün kaynnamdayım hala burdayım.Özgeeeeeee napıcaz şu tatlı yeme alışkanlıgımızı,yemeden duramıyoruz:KK19:Birde kızlar özgeyle ben yeşilçay içiyoz çok faydalı herkes 2-3 fincan içsin ama yanına bizim gibi hoşbeşler halleyler olmadan:26:

günaydınnlarrr

umarımm herkes için güzel bir gün olurr

bu sabah biraz geç kalktım kızımıda zorla uyuttum o sate kadar

vee özlediiğmm bir çok şeyi yapıp ( kahvaltılıklardan ) tık basa yedimm

ama yarından itibaren düzenli, beslenmeye devamm

herkese merhaba
dünkü moral bozukluğundan sonra dün akşam hamburgeri mideye indirdim. arkasından mısır da yedim. bu sabah ta tartıldım. aynı çıktım. 62,8. tabiki devam edicem diyete ama zaten az yiyorum. kilo verebilmek için daha da az yersem ileride hemen kilo alırım ben. nasıl olacak bilmiyorum. inşallah bu hafta kilo verebilirim. 4 haftadır tam anlamıyla sizle birlikteyim. 1. hafta 1,2 kilo verdim. 2. hafta 800 gram. 3. hafta gelen de giden de yoktu. 4. hafta ise 400 gram aldım. yani bir ayda 1,6 kilo verebilmiş oldum.

herkese merhaba
dünkü moral bozukluğundan sonra dün akşam hamburgeri mideye indirdim. arkasından mısır da yedim. bu sabah ta tartıldım. aynı çıktım. 62,8. tabiki devam edicem diyete ama zaten az yiyorum. kilo verebilmek için daha da az yersem ileride hemen kilo alırım ben. nasıl olacak bilmiyorum. inşallah bu hafta kilo verebilirim. 4 haftadır tam anlamıyla sizle birlikteyim. 1. hafta 1,2 kilo verdim. 2. hafta 800 gram. 3. hafta gelen de giden de yoktu. 4. hafta ise 400 gram aldım. yani bir ayda 1,6 kilo verebilmiş oldum.

Canim menulerin gayet iyiydi tuz yok su da iciyosun.:44:Acaba vucudun sporlami kilo vermeye yatkin. Metabolizman yavas buyuk ihtimalle ama olsun 1 ayda degilde 2 ayda hedefine ulasirsin sen gene iyi menuler cikar moral bozup yeme sakin tavsiyem iyi bir beslenme uzmanina gidip kan testi yaptirman atiyorum yogurt yemek senin kilo vermene engeldir mesela bu tarz biseyde olabilir

kızlarrrr nerelerdesiniz, pek uğrayan olmamış bu gün

ben biraz kışlık hazırladım bu gün acı domates sosu ve, turşu yaptım ilk defa yapıyom bakalım nasıl olacak, umarım emeklerim boşa gitmez

yarında sabahtan genel temizlik yaparım sonrada yemek falan il dışından misafirim var 2 gün kalacak

Papatya bencede bir kan testi yaptır, troidin az çalışıyor olabilirmi acaba, mesela benimki hiç çalışmıyor ben ilaç kullanıyorum, ve durduğu zaman acayip kilo almıştım halada veremedim, bu kiloların bir kısmı hastalıktan, bide spor yapmanı öneririm fırsat buldukça yürüyüş falan olabilir mesela

Sehraa, Ebrulii, Zuzu, Ösgee nerelerdesiniz yaw
neyse ben kaçar kendinize iyi bakınnn

herkese merhaba
menü paylaşma konusunda eskisi gibi hevesli değilim. 2 hafta üstüste kilo verememek beni çok üzdü. spor yapsam iyi olacak tabi ki ama bende o vakit nerde. bu sabah 2 dili ekmekle kahvaltı ettim. sonrasında üzüm yedim. az önce de 3-4 adet dünden kalma mücver. akşama da saç kavurma yapıcam. şimdi ise yeşilçay içiyorum. artık cumaları kilo almamış olsam bari diye bekliyorum. tiroid testi için dahiliyeye mi gitmem gerek kızlar.

kızlarrrr nerelerdesiniz, pek uğrayan olmamış bu gün

ben biraz kışlık hazırladım bu gün acı domates sosu ve, turşu yaptım ilk defa yapıyom bakalım nasıl olacak, umarım emeklerim boşa gitmez

yarında sabahtan genel temizlik yaparım sonrada yemek falan il dışından misafirim var 2 gün kalacak

Papatya bencede bir kan testi yaptır, troidin az çalışıyor olabilirmi acaba, mesela benimki hiç çalışmıyor ben ilaç kullanıyorum, ve durduğu zaman acayip kilo almıştım halada veremedim, bu kiloların bir kısmı hastalıktan, bide spor yapmanı öneririm fırsat buldukça yürüyüş falan olabilir mesela

Sehraa, Ebrulii, Zuzu, Ösgee nerelerdesiniz yaw
neyse ben kaçar kendinize iyi bakınnn

Hawarcim yogun bi haftasonu olcak senin icin kolay gelsin ins. Emeginin karsiligini alirsin afiyetle yersiniz:KK56:

herkese merhaba
menü paylaşma konusunda eskisi gibi hevesli değilim. 2 hafta üstüste kilo verememek beni çok üzdü. spor yapsam iyi olacak tabi ki ama bende o vakit nerde. bu sabah 2 dili ekmekle kahvaltı ettim. sonrasında üzüm yedim. az önce de 3-4 adet dünden kalma mücver. akşama da saç kavurma yapıcam. şimdi ise yeşilçay içiyorum. artık cumaları kilo almamış olsam bari diye bekliyorum. tiroid testi için dahiliyeye mi gitmem gerek kızlar.

Kilo veremeyeince yada benm gibi geri alınca o isteksizlik ,motivasyon eksikligi hepimizde oluypr zaman zaman:KK31:Önemli olan pes etmeden tekrar aynı enerjiyle devam edebilmek.Ben kaç kere olmuyor yapamıyorm deyip bırakmaya kalktım.Kaç kez veda konuşması yazdım ama yoldaşım ve özge ve diger arkdaşlar beni hep geri döndürdü hep motive ettiler.:KK16:Menüleri gayet iiyi arkadaşların dedigi gibi dahiliyeye gitmen gerek canım yaptır bakalm şu testleri ne olcak.

Ogluşu uyuttum çorbasını ocaga koydum ve yeilçay yulaflı iikilisini yerken sizlere bi göz atayım dedim:126:

Papatya ebruya katiliyorum hepimiz pes eder gibi olduk olmuyo iste dedigimiz zamanlar oldu ama direnince biz kazandik.herkesin bunyesi farkli sen 1 ayda degilde 2 ayda verirsin ne olacak ki yani hem saglikli besleniyosun vucuduna cildine bi yatirim bu sonucta saglik kazaniyosun. Sen bir testleri yaptir bakalim metabolizma hizindan dolayimi

X