-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.761
Aburcubur cekmecesi hic acilmaz bostur cunku posetle gelinir ve posette coperiyle atilir gider okadar diyim hayatta iki gun ust uste dolu olmayacagi icundurkiii oyle bi cekmecem yok oolmicekkk
miden küçülmüş büzük büzük olmuş darısı göbüşlerimize
valla sınıfta bir volta atışım var sorma...acayip motive ediyor hele eve gidince merakla bi bakışım varki bak geçen hafta en son 5950 atmıştım bugün nöbetimde vardı gerçi ama olsun hiç durmadım 5saat derste tenefüste attımda attım yani.faydası olacağınını umuyorum ben uzun vadede..eşim almıştı ab roketle bu pedometreyi evlilik yıldönümüzümde daha doğrusu ben dedimdi oda aldı kendi düşündüğünden değil yani zaten kendi düşünsede kafasında parçalardım o ayrı mevzuudur gidip bakim markasına
papatya yediğin patatesleri görmedim sanma..
hawar albeni dışında idare eder ama kahvaltıda yumurta yemelisin..
ya ben ben haşlanmış yumurtada yemiştim kahvaltıda bide kahvenın yanında 5fındık yemiştim unutmuşum.bu fındık olayını abartıyoruz gibime geliyor papatya 15 tane bir anda çok yemişsin gözümden kaçmadı azcıkın yavaş ye
2 gecedir 3-4 saatlik uykularla gündüzleride dr.larda koşturuyorumYorgunum,uykusuzum ve bunalımdayım.Şimdi ogluşu uyuyttm bakalım bu gece kaç saat uyuyabilicemO iyi olsunda ben uykusuzluga razıyım.Bugün koştururken uykusuzluktan bayılacaktım yolda.Kayınvalideme ugradım 45 dk. uyumuşum.Biraz idare etti o beni hemen duş alıp bohça götürmeye gittik.Bugün dışarda işlerim vardı dr. du derken dönerler akşam bohça ziyaretinde tatlılar düzensiz oldu valla.Ogluş hasta die düzen kalmadı ne bulursam onu yiyorum kızlar napim Yarın inş. iyi olurda ögle ve akşam yemegine sulu yemecik yapar yerim.Bu akamki menülerin hepicigini çokkk begendim işte benim yoldaşlarım
Ebrucum cok gecmis olsun. Her anlamda cok zor oluyor yavrularimiz hasta olunca ins. Bir an once iyilesir. Duzeninin bozulmasi normal elinde olan birsey degil sonucta insan diyet miyet dusunmuyo boyle zsmanlarda sende yoruluyon uylusuz butun gun kostur kostur halden dusersin zaten kendine iyi bak annelerin hasta olma luksu yok malesef canim
Site degismis telefondan yaziyodum ben cok tuhaf geldi gozume smileylara noldu ben goremedim