Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Aburcubur cekmecesi hic acilmaz bostur cunku posetle gelinir ve posette coperiyle atilir gider okadar diyim hayatta iki gun ust uste dolu olmayacagi icundurkiii oyle bi cekmecem yok oolmicekkk

bi an kendim yazdım sandım :) ama çözümünü buldum: markette kendime hakim oluyorum eve hiç girmiyorlar istesemde yiyemiyorum yoksa benim hiç azar azar yeme alışkanlığım yok onlar bitene kadar rahat bırakmıyorlar beni
bu arada hiç menü yazamıyorum ama sizi okuyorum dikkatli besleniyorum bi 6 kilo da bu hafta gitse ne güsel olur ama pek umudum yok ama kızlar kendimi o kadar rahatlamış hissediyorum ki anlatamam bi de ağrılarım tamamen geçse daha da rahatlıycam

Zuzucum Allah icinize sindirsin temizlik gibisi var mi?Zor olmazmi cocuklarimiz yasit anlayabiliyorum seni birde senin okula giden bir cocugun daha var Allah yardim etmis bak bitirmissiniz temizligi kilo almanda normal duzenin kacmis toparlarsin en kisa zamanda.

88li nasilsin bebis nasil? Aman aburcubura bulasma hic ne bebege ne sana faydasi vaR.bol su ic sebze meyve et süt ceviz findik bunlari ye olculu bir bicimde Allah guc kuvvet versin 3 cocuk 1 bebisle

Menüm
12.00
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
3 zeytin
3 banım recel
2 catal yogurtlu közbiber
Yesilcay
15.00
Nescafe
4 hosbes
16.30
2 kucuk beyaz nektar
18.00
1 tabak karnibahar yemegi
3 kasik pilav
Yogurt
3 catal Yogurtlu kozbiber
Yarim bardak kola
19.19( simdi)***
Yesilcay
2 kare bitter

2.5 lt su***

herkese merhaba
bu akşam dersim olması nedeniyle eve 8 e doğru geldim. menüm şu şekildeydi
07:30 domatesi salatalık, 4-5 çatal peynir, 3 zeytin, 2 çatal bal, 1 dilim ekmek, 1 adet şeftali
10:30 15 adet fındık, birki çayı
12:00 bir kepçe domatesi çorbası, 4-5 çatal kısır, yoğurt, salata, etli patates (3 adet kuşbaşı et, 7-8 adet küp patates)
16:00 türk kahvesi
16:30 2 adet erik
20:00 5 yk taze fasülye, yoğurt, domates, yarım dilim su böreği

kızlar ben yatar. malum her sabah 6:45 de saat çalıyor. hooppp kalkıyorum. iyi geceler....

6.30 2kayısı 5fındık yeşilçay
9.00 2çavdar 2tüm ceviz ıkı kaşık çökelek domates biber dereotu çay roka 5zeytin
arada yedim zeytinleri kahvaltıda değil çekirdek gibi attım ağzıma
14.00 1kase yoğurtlu semizotu 1kase salata el kadar tavuk göğüs bir tabak bamya
ara 1salkım üzüm
ara orta türk kayfe
19.15 1kase salata 1kase yoğurtlu semiz 1kase kapuska el kadar tavuk göğüs
su az içtim yaaa mekik çekcem 8950 adım atmışım bugün

merhaba kızlarrr

çok yorgunum evim iç içte temizliği bitiremedim çocukla çok zor oluyor halıları yıkamıştım geçen perşembe dedim evi silip silip yerleştireyim ama anca kızın odasını yapabild,im gerisi duruyor, bide hafta sonu buzdolabı bozuldu fişi çektik her taraf su ay rezil bir haldeyim şimdide yemek yapıyom kızıma yarın sabah bakıcıya bırkmak için pişince uyuyacam, sinirlerim ve menümm çok kötü amma paylaşayım

sabah 8:00 da 2 çatal peynir, 2 zeytin, 2 banım pekmez, b,ir bardak çay
ara 5 yulaflı bisküvi
öğlen 12:30 da , 4 yk kaşığı kıymalı yumurta, bir dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin
ara bir albeni, bir armut
akşam 19:00 da fırında balık ve salata birbuçuk dilim tam buğday ekemeği
21:00 da bir elma, ve 2 fincan yeşil çay

çok yorgunum ama henüz uyuyamam
sahhraa şu adım ölçer işe yarıyormu bende alamyı düşünüyorum belki motive olurum diye dün biraz nette baktım ama ne alsam bilemedim, çok pahalılarıda var çok ucuzlarıda, sen hangi marka kullanıyon memnunmusun

hepinize iyi geceler

valla sınıfta bir volta atışım var sorma...acayip motive ediyor hele eve gidince merakla bi bakışım varki bak geçen hafta en son 5950 atmıştım bugün nöbetimde vardı gerçi ama olsun hiç durmadım 5saat derste tenefüste attımda attım yani.faydası olacağınını umuyorum ben uzun vadede..eşim almıştı ab roketle bu pedometreyi evlilik yıldönümüzümde daha doğrusu ben dedimdi oda aldı kendi düşündüğünden değil yani zaten kendi düşünsede kafasında parçalardım o ayrı mevzuudur gidip bakim markasına
papatya yediğin patatesleri görmedim sanma..
hawar albeni dışında idare eder ama kahvaltıda yumurta yemelisin..
ya ben ben haşlanmış yumurtada yemiştim kahvaltıda bide kahvenın yanında 5fındık yemiştim unutmuşum.bu fındık olayını abartıyoruz gibime geliyor papatya 15 tane bir anda çok yemişsin gözümden kaçmadı azcıkın yavaş ye

markası ACURA canım 12.5 tl idi yanlış hatırlamıyorsam kocam faturayı koparmayacak kadar ince keşke bende onun kadar ince olabilsemacura deyince canım acur turşusu çekti yaaa

2 gecedir 3-4 saatlik uykularla gündüzleride dr.larda koşturuyorumYorgunum,uykusuzum ve bunalımdayım.Şimdi ogluşu uyuyttm bakalım bu gece kaç saat uyuyabilicemO iyi olsunda ben uykusuzluga razıyım.Bugün koştururken uykusuzluktan bayılacaktım yolda.Kayınvalideme ugradım 45 dk. uyumuşum.Biraz idare etti o beni hemen duş alıp bohça götürmeye gittik.Bugün dışarda işlerim vardı dr. du derken dönerler akşam bohça ziyaretinde tatlılar düzensiz oldu valla.Ogluş hasta die düzen kalmadı ne bulursam onu yiyorum kızlar napimYarın inş. iyi olurda ögle ve akşam yemegine sulu yemecik yapar yerim.Bu akamki menülerin hepicigini çokkk begendim işte benim yoldaşlarım

Ebrucum cok gecmis olsun. Her anlamda cok zor oluyor yavrularimiz hasta olunca ins. Bir an once iyilesir. Duzeninin bozulmasi normal elinde olan birsey degil sonucta insan diyet miyet dusunmuyo boyle zsmanlarda sende yoruluyon uylusuz butun gun kostur kostur halden dusersin zaten kendine iyi bak annelerin hasta olma luksu yok malesef canim

miden küçülmüş büzük büzük olmuş darısı göbüşlerimize

sanırım gerçekten de küçülmüş. dün hiç karnım acıkmadı desem yeridir. Yarın regl olup inşallah bir kaç güne kurtulacağım bu şişkinlikten.

hemen fındığı azaltıyorum. patatesleri hangi arada yedim hatırlamıyorum.

ebrucum çok geçmiş olsun. allah yavrularımıza sağlık versin inşalah. ben oğlum sapasağlam olduğu halde dikkat edemiyorum bazen ki sen hiç düşünme bence diyeti falan.

Saolun kızlar.Bugün daha iyi çok şükr ama gce her öksürüşünde oda bende kalktık.Bugün uykusuzluktan kahvaltı edemedim pek migdem bulandı.Şimdi kahvemi içiyorum.Biraz ogluşla markete gidip yürüyüş yapıcaz.Hava alsın hem.Evi erkenden sildim bi banyo kaldı.O iyi olsnda ben koşturmacaya herşye razıyım

Kadinlar kulubunun yaninda telefon simgesi var bende acaba iphone uygulamasimi off ya cok kotu bi gorseniz sinir oldum laptopta gitti evde degil artik smiley da yok uzgun isareti bile koyamiyorum yaaaaaa

Ya kizlar cok sacma bi actim hersey degismis sitede olup olmadiginiz gorunmuyo bende daha dogrusu hicbisi gorunmuyo bitek kutucuga yazip yolluyom cok sacma ins. Duzelir : (( smiley yok bundan sonra boyle

bence yetkililer bi denedi bisürü şikayet yağınca geri dönüş yaptılar iğrenç olmuştu öbür türlüsü en az göbeğim kadar öykkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…