Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar 1 küçük karnıyarık yedim. 2 yk makarnayla salatayı karıştırdım kaşıkladım resmen. nasıl şiştim anlatamam. ayrıca az önce farkına vardım bugün hiç ekmek yememişim. makarnayı onun yerine sayayım da vicdan yapmamayayım. şu anda form kayısı çayımı içiyorum.

BUGÜN:Aç karınla 1 büyükçe bardak elma sirkesi kürü
11:30 =2dl. t.b ekmekle yapılmş kaşarlı tost,çay
14:00 =1.5dl.beyaz ekmek,kk peynir,3çatal bal ve çay.
16:00 =türk kahvesi.
17:30 =2dl.karpuz
18:30 =1 tabak yogurt çorba,1 tabak kapuska,1 dl.inceck t.b.ekmek.

Şimdi 2 incir yedim ve yeşilçayımı yudumluyorum.9 gibi 1 dl pasta yersem haber ederim:KK30:

Spor:200 mekik

Yatarkende çekersem yazarm kızlar........

sabah 1kk peynir, 4 zeytin, 3 dilim kepek ekmek, 3 banım pekmez

öğlen 5 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği

ara bir avuç beyaz leblebi, bir armut

akşam yok öğlen yemeğini 3 te yiyince akşam yulaflı yoğuurt yedim

şimdide 3 ceviz, 2 kury kayısı yedim, ve şimdi yeşil çay içecem

spor olarak halı yıkadım
çok abarttığımın farkındayım ama buraya yazarsam daha az yerim bundan sonra fırsat buldukça yazacam

ebrucum özgecim bu doğum günü işi zor iş. allah kolaylık versin. belki akşam yemeğni çok kaçırmışım yemesem falan diyebilirsiniz.
benim menüm gelsin.
07:30 bir kase nestle nesfit
09:00 ikisi bir arada nescafe
10:00 10 adet fındık
12:00 az mercimek(cidden azdı, kasenin yarısına kadar anca), tava köfte diye bir yemek (içinde 4 taneçiğ köfte büyüklüğünde köfte, 4 tane elma dilim patates vardı. patatesi tam yicektim ki aklıma sehra geldi. kızar şimdi dedim. yemedim). yoğurt
16:00 bir adet erik,
17:00 bir ince dilim kavun
18:30 bir karnıyarık, 2 yk makarna, salata, yoğurt yicem...

Patatesi hic mi yemedin? Bence menun cok guzel asiri hicbirsey goremedim ben begendim

BUGÜN:Aç karınla 1 büyükçe bardak elma sirkesi kürü
11:30 =2dl. t.b ekmekle yapılmş kaşarlı tost,çay
14:00 =1.5dl.beyaz ekmek,kk peynir,3çatal bal ve çay.
16:00 =türk kahvesi.
17:30 =2dl.karpuz
18:30 =1 tabak yogurt çorba,1 tabak kapuska,1 dl.inceck t.b.ekmek.

Şimdi 2 incir yedim ve yeşilçayımı yudumluyorum.9 gibi 1 dl pasta yersem haber ederim:KK30:

Spor:200 mekik

Yatarkende çekersem yazarm kızlar........
Menunu begendim canim.pastayi yememen dilegiyle

öğlen 5 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği

spor olarak halı yıkadım
çok abarttığımın farkındayım ama buraya yazarsam daha az yerim bundan sonra fırsat buldukça yazacam
cok abartmasanda ekmek ve pilavi ayni anda yemek olmamis . Zamanla iyi menuler cikarcsksin canim

evet gelelim 3 günlük menüme valla kızlar berkaydan fırsat bulup bakamıyorum sabahları erken kalktığımdan bide alışık olmadığımdan akşamlarıda erken yatıyorum:)
salı günü günüm vardı demiştim o gün kahvaltıda
nescafe 1 bardak su 3 zeytin 1 sürümlük ev salçası 1kk peynir şekersiz çay
ara nescafe
öğle günde 3 dilim çarşafböreği küçük kare kare olarak 1 dilimin yarısı yaş pasta diğerini oğluma 1 pohça patates salatası yedim
ara türk kahvesi sütlü az şekerli
akşam yemiycekitm oğlan yiyince dayanamadım bende yedim 5 zeytin 1 dilim ekmek çorba vardı ama canım zeytin ekmek istedi
dün sabah aç karnına sirkeli su
kahvaltıd 1 dilim ekmek yarım kk peyr 2 zeytin şekersiz çay
ara çay
öğle 1 tabak mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara 3-4 tane biskvi
akşam yine bir tabak çorba ekmeksiz o kadar
gece oğluşun nesguiklerine saldırdım koca bi tabakla hiç yapmazdım ama oldu
bu sabah aç karnıan elmalı sirke suyu
kahvalıtda 3 ısırımlık simit 1 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin şekersiz çay
ara nescafe
öğle 1 tabak kuru fasulye 1 k. kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
akşam 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt o kadar şimdi nescafe içiyorum kociş gelincede yeşilçay içerim özellikle 3 gündür dikkat edemiyorum bide bu yediklerimdenmidir nedir 4 gündür kabızım karnım şiş reglime daha var offfff yarında tartı günü:KK53::KK53::KK53::KK53::KK50::KK50:

Menüm
11.30
1.5 dilim cavdar ekmegi***
2 catal peynir***
1 zeytin
1 catal recel
Yesilcay
15.30
Nescafe***
4 biscolata pia
17.30
1 etipuf***
19.30
3 y.k pilav
4 y.k etli nohut
Yogurt
21.30
2 kucuk un kurabiyesi
Yarim bardak kola
Menum iyi degil az aslinda ama saglikli degil yani evde olmayinca kosturmaktan hep duzensiz menu cikariyom. Tarti gunu oncesi en kotudu hic su da icemedim ya 1 bardak ictim sadece***:KK5:

spor olarak halı yıkadım

Ekmekle pilav aynı anda olmsa daha iyi olumruş ama akşamı haiff kapatman iyi:KK34:

Çokşeymistedim,menün çok güzel herzamanki gibi:KK9:Nie papatya oldun ki:KK1:

Özgecim,pasta yememen iyi olmuş.Gün içinde kurabiye etipuf felanda yemişsin zatii.

Ve Ben.....,4 çatal pasta ve yanımızda yogurulan çigköfteden 2 tane ve 1 bardak kolayı güpletmiş bulunmaktayım:KK30:Şimdi ogluşu uyutup mekik çekicem.Sayısını yazarım çekince:KK8:Yememem gerektigi için midir nedir karnım gurulduyor.Çok aç hissediyorum.Şimdi eşime kahvaltılıklar ve kızarmış üzerine tereyag sürülmüş miss gibi ekmekler haırladım.Sabah peynirin yüzüne bakasım gelmezken şuanda çok canım çekiyor:18:Kahvaltı yapasım eşime eşlik edesim var kendimden korkuyorum kızlarrrrrrrr:KK52:

günaydın kızlar;
kullanıcı adımı değiştirdim.hem sizin bana hitap etmeniz açısından zor oluyordu kanımca hem de ben beğenmiyordum. ama sanırım benim için de alışması zor olacak.
kilo bildirimine gelince;
başlangıç: 64,4
Geçen hafta: 62,4
Bu hafta: 62,4
gelen: yok
giden: yok
hedef: 60,0
bu hafta kilo veremedim. neden böyle oldu anlamadım da. belki de haftaya regl haftam olduğu içindir diyerek avutuyorum kendimi.

Kilo bildirimi
Baslangic 53
Gecen hafta 53.800
Bu hafta 53.300
Giden 500
Gelen 0
Hedef 51
Simdi kizlar kafam cok karisti.:44: Tartim bozulmus artik galiba ilk tartildim 52.200 dedi sok oldum :KK53:sonra bidaha ciktim 52.100 dedi ekran gitti bi daha ciktim 54 dedi bidaha ciktim 2 kere de 53.300 dedi ben de onu yazdim verdigimi hissediyorum aslinda regl olmama ragmen almadim orasi kesin cunku dikkat ettim gercekten simdi yarin birdaha bakarim artik

başlangıç:87
geçen hafta 83
bu hafta:76.7
gelen:yok
giden:6300
toplam giden:10.3
maşallah diyin bi rekora imza attım herhalde eve geldiğimde 83tüm ilk hafta diye herhalde. olsun o kadar. uzun zaman koca bi karınla gezdim :) şimdi hakettim di mi ama :)

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:52.8
Bu hafta:52.5
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52

Allah bereket versin.Hiç yoktan 300 gr vermek iyidir.Benimkide teselli işte.800 gr bi seferde verebilirim hiç kaçamak yapmasaydım ama nerde bende o irade:KK47:Akşam pasta,igköfte ve kola içmeseydim belki 400 gr gitmiş olabilirdi:KK31:2.hedefime az kaldı.İnş. haftaya 500 verip koruma dönemine hayırlısıyla başlarım.

merhaba arkidişler

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.7
bu hafta: 70.0
giden: 700
toplam giden: 8.5
hedef: 58
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim,
sabah, bir 69.9 çıktım. bir 70.0 çıktım bir 70.1 çıktım bende ortasını yazdım genelde 100-200 gr oynuyor tartım

Papatya ,o menülere göre nasıl vermemişsin yaw:44:Regl olacagın içindir belkide.Çünkü menülerin kusursuzdu.
Özge,500 çok iyi canım:KK9:Yarın sabah bi daha tartıl dogru mu yanlış mı anlarsın.
88Lİ, ohh :nazar:fazla fazla gidiyor kilolar:KK76:

merhaba arkidişler

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.7
bu hafta: 70.0
giden: 700
toplam giden: 8.5
hedef: 58
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim,
sabah, bir 69.9 çıktım. bir 70.0 çıktım bir 70.1 çıktım bende ortasını yazdım genelde 100-200 gr oynuyor tartım

Canım tebrikler bu hafta en çok veren sen oldun:KK9:

Valla ebrucum canim cok sıkıldi tartiya 1 hafta biraz da olsa dikkat ettim pasta bile yemedim eve de getirmedim ustune kac gr verdigimi bilmiyorum tam olarak.
Neyse vereyim de elbet ogrenirim gercegi
Sen de haftaya kilo korumay geciceksin hedefine ulascan hatta ulastin yani ne mutlu sana azimli arkadasim benim bir de hepimizden farkin olcak dumduz bir karnin olcak :21:

Valla ebrucum canim cok sıkıldi tartiya 1 hafta biraz da olsa dikkat ettim pasta bile yemedim eve de getirmedim ustune kac gr verdigimi bilmiyorum tam olarak.
Neyse vereyim de elbet ogrenirim gercegi
Sen de haftaya kilo korumay geciceksin hedefine ulascan hatta ulastin yani ne mutlu sana azimli arkadasim benim bir de hepimizden farkin olcak dumduz bir karnin olcak :21:

Canım ya destegin için saol.Başka birininde bana inanması benim inanacımı daha da kuvvetlendiriyor.Kaynanam saolsun iiki vermiş mekik aletini.Karnımı aynada takip ediyorum ve epey degişim var.Bunu görmekte hadi biraz daha dedittiriyor bana ve gece mekigi hırsla çekiyorum:KK8:

X