Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabahciyim ve gercekten cok mutluyum bu durumdan allah sninde gonlune gore versin canim her acidan

ne mutlu sana, iyi dileklerin için saol canım
bende çok istiyordum sabahçı olmayı, ama bizim zaten iki binamız vardı, o yüzden haziranın son haftası haber gelmişti %90 tek öüğretim diye, 3 eylüldede kesinleştiğini öğrendik, yalnız çok saçma bişey yapıp 2. kademe i,le birinci kademnin dersliklerini değiştirmişler yani binalarımız değişmiş, ortalık iç içte o kadar eşya nasıl yer değişecek anlamadık, bide bizim sınıflar daha büyüktü, şimdi o küçücük sınıflara kocaman çocuklarla nasıl sığacaksak artık,

pazartesi 1 ler başlıyacak ama ortalık rezil , görüştüğüm bir çok arkadaş aynı şeyi söylüyor

neyse umarım bu hafta yarışma sayesinde biraz veririm, gerçi hırslı bir yapım yok ama, belki vesile olur

bu arada kızlar jojop nerelerde

DÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,1 zeytin,1.5 dl.ekmek,yarm salata,yarm domates,1 biber,çay.
Ara:türk kahvesi,2 incir
Ögle:2 dolma,1 dl.ekmek,3 kaşık yogurt
Ara:serçe parmagkm küçüklügünde arkadaşımın yeni keşfettigi dışı hamur içi muhallebili midey görünümlü tatlı
Akşam:1 tabak çorba,yeşillk salatası,1 dl.ekmek,5 istavrit,1 bardak kola.
Ara:çay

Annemde yemekteydim ve çayın yanındakilerden içim gitsede yemedim.Bu yarış olmasaydım eminim ki yerdimDün evi sil süpür temizlik yaptım.

o tatli nasil biseymis ya tarzim biseye benziyor bi de bana ozelden emi cani cekmesin kimsenin iftara yapimmm hawarim vardir bi hayir insallah ortalik darmafuman dedigin gibi yarin basliyor birlerokulonceleri ama nasil bi baslama bende anlamadim cok erken oldu bu sistem belki iyi niyetle cikildi yola ama zamanlama hatali gibi geliyor bana jojopum yok ortalarda ya osledim ben onuuu

Tarifi bilmiyorum canım.Çünkü hamurunu 6 kişi 3 saat açıp yapmışlar 200 tane çıkıyormuş.Kalıplarınıda yurtdışından getittirmiş.Huni şeklinde ama tırtıklı mideynin uznu gibi görünüyor.Günüme çagırıcam arkadaşı yapıcam toplanıp.O zaman özelden anlatırım canım.

kizz hayirli olsun inan cok sevindim bir kilo vermene bu hafta 500gram versen bile sevin diyim sana oyle her hafta bir kilo cok kiz belkide veririsin ayhhh ne gusel olur isssallah teprikkkkkkkk

kizz hayirli olsun inan cok sevindim bir kilo vermene bu hafta 500gram versen bile sevin diyim sana oyle her hafta bir kilo cok kiz belkide veririsin ayhhh ne gusel olur isssallah teprikkkkkkkk

sehracım çok teşekkür ederim. benimn tartım 200 gram hassasiyetli. o nedenle ben her hafta için kendime 400 gram hedef koydum. keşke her hafta 1 kilo verebilsem o zaman 3 hafta sonra hedef kilodayım.
kısa süreli tatili bitirip geldim. otelimiz oda kahvaltı idi. bu benim için avantaj oldu. dün akşam kaçırdım biraz. akşam 20:00 gibi bir porsiyon mercimek çorba içtim. tek porsiyon sarma beyti söylemiştim yarısını yiyebildim.
bu sabahta abartmadan kahvaltı ettim otelde. şu ana dek de diye bisküvilerle ara yaptım. akşam da balık yapıcam. bu sefer kızartmasam da tost makinesinde yapsam diyorum. nette tarif arıyorum.

saat 18:30 da akşam yemeğimi yedim
2 kepçe mercimek çorbası
bir çipuranın yarısından biraz fazlasını yiyebildim ancak. Ayrıca bol salata ve bir dilim ekmek.
şimdi de şeftalili çay içiyorum.
yarın tam 2 aydan sonra işe başlıyorum. işimi özledim sanırım....

Kizlar kardesimin gelin mevludu vardi bugun sabah uyanip kahvalti hazirliycakken esim aradi eleman gelmicek ben bakiyorum dukkana diye goturemicem seni dedi hemen annemi aradim onlarda evden cikmislar yardim icin erken gidiyorlarmis ben de adresi bilmedigimden onlarla gittim kahvalti edemedim bu yuzden
Saat oglen 3 te 1 tabak pilav tavuk yogurt 1 pogaca yedim. 1 bardak limonata ictim. 8 gibi de pilavi cok yedim nescafe ictim bir dilim kekle okadar cok duzensiz oldu bugun artik

kızar merhaba ben kiminle yarışıcam neyse hanginiz benimle yarışmak ister diye sorayım belki çıkar :))
neyse yarın oğluşum başlıyo anaokuluna sabahçıyız biliyosunuz oğluşum bi durgunlaştı akşam üzeri ki sormayın oğlum neyin var diyorum hiç anne sadece heycanlıyım yarın başlıycağım içinn hani çok karşı geldik ya 4+4+4 sistemine aslında onlar için çok iyi olucak bence onlar herşeyi çok iyi biliyolarlar bizim aklımıza bile getirmediğim soruları bile bilebiliyolar gerektiğinde bize akıl bile veriyolar nede olsa zamane çocukları onu 21:00 da uyuttum zaten alışık bi çocuk erkenden yatmaya hele ben vallahi heycandan midem ağrıyo istifra edicek gibiyim çok heycanlıyım çokkkk aslında biraz buruk içim bu çocuk ne ara bukadar büyüdü daha düne kadar yaşıt olan arkadaşlarının anneleriyle konuşuyoduk internette ay bebeğim şöyle yaptı böyle yaptı falan filan ama şimdi büyüdüler ve okula başladılar yaşlanıyomuyız nee
her neyse ben artık geliyim menü paylaşımıma
bu gün sabah aç karnına su
kahvaltıda çok az yumurta 1 kk peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek
ara nescafe
öğle dilim ekmek tabak çorba çok az ciğer tava yoğurt
ara türk kahvesi
akşam 1 yemek kaşığı tavuklu patates 1 dilim su böreği yarım dilim kete erzurumdan geldi
sınırsız çay
bundan sonra düzenli spor olarak her gün 15 şer dakkadan toplam yarım saat yürümece yapıcam hahahahha ee haniş bana göre rakipp bu arada 88 li doğurdumu acaba hiç göremedim bu aralar..... iyi geceler kızlar... valla bu kadar uzun yazı yazmaktan parmaklarım kas yaptı he:))

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
11:15 =3 dl.ekmek(sıcacıktı napim),peynir,marmelat,domates,salata,biber,çay.
16:30 =biberli yumurta,1dl.ekmek,2 yudum vişne suyu.
18:30 =türk kahvesi

Bugün çok düzensiz oldu ama ogluş gece 2 de yattı ve tüm gece mıkır mıkır ve sabah erken kalktı.Ama benm kafam tutmuyordu ve kahvaltıyı geç yaptık.Sonra o ögeln uyuynca bende uyudum napim.Sünnet dügününe gittk.Orda 3-4 çatal pasta,çubuk kraker yedim.Şimdi kayınvalideme ugradık çay içiyz.Eşimde dondurma almış canım istedi demiştim sabah.3 top yedim.Ayyyyy cidden karışık bigün oldmuş.Yeşilçay içeyim bari.Bi sürü meyve aldım eve ara ögün yaparım die ama nerde

Zuzu, o kadar hızlı büyüyorlarki insan anlamıyor bile. benim oğlum 2. sınıfa gidecek. bazen açıp bebeklik videolarını izliyorum. çok özlüyorum bazen bebekliğini. 2. çocuğu da düşünemiyorum. her döneminin tadını çıkarmak gerek.

ay ebru meyve yenmez mi?
ben de yarın işe başlıyorum. hazırladım bohçamı. yeşil çayımı, diyet bisküvilerimi koydum. bunlar hep kalacak işte. yarın ki ara öğünlerim için de bir adet şeftali ve 3-4 adet mürdüm eriği koydum. işteki ilk günümde vücudum sabah 7 de kahvaltı yapıp 12 de yemek yemeye nasıl tepki gösterecek. izindeyken genelde 11 de kalktım çünkü.

Zuzu, o kadar hızlı büyüyorlarki insan anlamıyor bile. benim oğlum 2. sınıfa gidecek. bazen açıp bebeklik videolarını izliyorum. çok özlüyorum bazen bebekliğini. 2. çocuğu da düşünemiyorum. her döneminin tadını çıkarmak gerek.

ay ebru meyve yenmez mi?
ben de yarın işe başlıyorum. hazırladım bohçamı. yeşil çayımı, diyet bisküvilerimi koydum. bunlar hep kalacak işte. yarın ki ara öğünlerim için de bir adet şeftali ve 3-4 adet mürdüm eriği koydum. işteki ilk günümde vücudum sabah 7 de kahvaltı yapıp 12 de yemek yemeye nasıl tepki gösterecek. izindeyken genelde 11 de kalktım çünkü.

merhaba arkidişler

sevgili rakibem Çokşeymiistedimben, menün bence güzel, benim ki çok kötü utandığım için yazmıyacağım bu gün ama yarından itibaren ne kadar kötü olursa olsun yazacam, yani ben bu gün ne bulduysam yedim öyle diyeyim, bu arada uzun b,ir atilden sonra işe başlamak zor oluyor ilk hafta sonra insan alışıyor, kolay gelsin

Zuzu benim kızım bir yaşında bemde bu gün aynı şeyleri düşündüm, fare gibi bişeydi bu gün yürümeye başladı,bende dedim ne çabuk büyüyorlar diye, birazda üzüldüm sanki o eski sevimliliği kalmamış gibi, sizede kolay gelsin sen bu hafta okula taşınırsın artık çocuk alışana kadar

Ogluşun uyku düzeni 2 gecedir şaşırdı tabi benimdeErken kalktıgı zamanlar benim için kötü ama diyetim için daha iyi oluyordu.Kahvaltı en geç 10 a kadar yapılmalı.Ama geç kalkmaya başlaynca bu çok kötü oldu ögle yemegi yerine kahvaltı ediyorsun düzen bozuluyor haliyle.

Zuzuuu,bende videolara bkıyorum nasılda büyüyor(bugün 18 ayına bastı )dedikerimi anlayıp uyguluyor diyorum.

Çokşeymiistedim,ne güzel bu alışkanlıgın.Ben masanın üstünden alıp yemeyi unuturken sen kapkaçaklara koyup işe götürüyorsun bravo vallainş.ogluş meyve alışkalıgı kazanır.

Joojoopp nerdesin canım ya ugramaz oldun

88Lİ, canım dogum yaptın sanırım yoksa ugrar haber verirdin.

öZGE, gece için kıyılırsa çekinme buzdolabından ye bişiler emi rakibem

Hepinize iyi geceler kızçeler

Zuzucum oglusun okula basliyomus kiyamam ya heyecanliyim demis bir de ins. Okur iyi bir meslek edinir sizin emeklerinizi bosa cikarmaz

Sehra hani menu nerde kiz carsaf boregi oyle kolay hakedilmez

Hawar canim senin de Allah yardimcin olsun okula tekrar basladin kizinla yeni duzene alisirsiniz ins.

Ebrucum sevgili rakibem sana zaten sasiriyorum 2 de yatip sabah erken kalkiyosun cogu zaman ben erken uyanamiyorum hic ya oglen 1 de kahvslti ettim bugun bak erken uyansam daha kolay kilo veririm kiloyu birak daha iyi duzenim olur her acidan.
Bu arada eltimin kizkardesi geldi bugun baska sehirde yasiyor izmire gelmisler dugune k. v deme ugradi daha kapidan iceri girer girmez ayy sen cok zayiflamissin hic guzel olmamis ama yuzun falan da cok zayiflamis hic yskismamis yani dedi ben tabi ben kilo bile aldim okadar da zayif degilim dedim kendi gorumceside aaben sizi teyzenin kizi sandim cok kucuk gosteriyonuzyasiniz kac dedi ben de 25 dedim hic gostermiyon dedi daha da gicik oldu ( en son beni gordugunde evlenmemistim bile ozaman da tas catlasin 55 kilo olayim zaten iki kere gordum hayatimda kendisini ilk gorustede tepeden tirnaga suzup durmustu beni bi tuhaf bakiyodu ozaman da laf sokmustu simdide delimidir nedir

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah(10:00) :1 poça,yarm simit,peynir,domtes,zeytin,çay.
Ögle(15:00) :yarm kıymalı yarım peynirli pide,3 yulaflı,çay.
Akşam(19:30) :1 kepçe nohut,1 dl.tam bugday ekmek,2 kaşık pilav,çoban salata,1 bardak kola.

Şimdide çay ve yulaflı ve yeşilçay içicem.Bugün sabah erkenden kayınvalideye geldm.Ogluşu dr. götürdük,avm gezdik,magazalara kıyafet baktık.Eve yemek yemege ugradık diyebilirim.Bu raya gelnce hep gezioz.Buralarda otrsam hergün gezerim valla.Avm yanbaşımızda,cadde üzerinde bi sürü magaza ee haliyle gezilliyor ve yürüyüş oluyor bolcaAma evde de düzenim oluyr ve bol su içiyorm ve ara yapıyrm ama kayınvalidemdeyken ara yapmyı ve su içmeyi unutyrm gezerken.Bugün çok iyi olmadı özgecim.Ogluşu traş ettirdik.Çok komik geliyor gözümüze

bugün işteki ilk günümdü uzun zamandan sonra. o kadar yoğun bir gün geçirdim ki sendrom falan yaşayamadım.
menüme gelince
07:00 domates, salatalık, 3-4 çatal peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz yeşilçay
09:30 türk kahvesi
10:30 3 adet mürdüm eriği
11:30 3 adet kepekli yulaflı diyet bisküvi (Çok acıkmıştım dayanamadım)
12:00 4 yk (sanıyorum bu kadardır) patlıcan musakka, yoğurt (ekmek yok)
15:30 yarım elma
18:00 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasülye, 1,5 dilim ekmek, salata, yoğurt
18:30 türk kahvesi
az önce oğlum çorba istedi. ondan kalan yarım kepçe çorba. ben akşamları çok acıkıyorum kızlar. ne yemeliyim. karnımda ziller çalarak yatağa yatıyorum.

ebrucum oğlumun da müthiş meyve yeme alışkanlığı var. benden geçti sanırım.
özgecim, valla 1 kilo verdim. insanların gözünün içinbe bakıyom aaa sen kilomu verdin desinler diye. ama nerde. sanki 1 kilo farkedilecek. benimki de iş yani. imrendim sana. kıskananlar çatlasın.

yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyin çok moralim bozuk bu kadar ipin ucunu kaçırdığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…