- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.501
Kızlar bildirimler ortada 100-200 gr verip haftaya 500 geri alıyoruz.Haftanın 1 günü degil maşşallah her ögün kaçamklarla dolu.Toparlanmamız lazım biran önceYoksa hedef kilo yerine başlangıç kilomuzda bulucaz kendimizi:18:
ay dur öyle deme ne olur. ben kafaya koydum 60 olucam.
Harika makyajlar yapan , oglusla kislik hazirligi yapan biri nasil beceriksiz olur kendine haksizlik etme
Ben sana link atmistim ozelden birinde hemharf hem sayi sifre vardi ona tikla in gir altinda 3 buton var ilkine Edit update weight data tikla Duzenle bakaLim olcakmi
Hawar canım:79:
Kızlar bu hafta yarışalım mı?Ne güzel hırs yapıyorduk.Ve ben en çok verdigim kilo mu(900)semih arkadaşımla yarışırken vermiştim.Nedersiniz bacılar
yatiyorum ben dahada davosa gelmem
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.3
bu hafta : 70.5,
gelen: 200
toplam giden: 8
hedef:57
bir ay uğraşıp zorla 1 kg veriyorum sonra 2 haftda geri alıyorum, çok fenayım kızlar ağzım durmuyor, resmen doyma hissim yok olmuş gibi ne olacak bu halim bilmiyorum
umarım haftaya düzene girer, geri yaklaşık 3 haftadır bu hafta düzelecem diyorum ama hiç bir ilerleme yok başlasam sonu gelecekte, nasıl başlıyacam onu bilmiyorum,
bide bir yandan okul, bir yandan bebek bir yandanda kışlık hazırlık çok yorucu oluyor
neyse kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşları tebrik ederimmm
Kim kiminle belirleyelim.Katıl sende azimlenirsin.Bizde de motivasyon sıfır belki bu yarış iyi gelir.İyi geceler canımiyi fikir canımm belki bende bu sayede hırslanıp tekrar eski düzenime dönerim, kimler yarışıyor bakalım,
ben şimdi yatmaya gidiyorum yarın uyanınca bakarım sayfaya
iyigeceler ebruli1820
Benim göbüşte duruyor.3 kattı şimdi kocaman bir tek kat olduayniyiz canim ben 100 gr aldim 53.100 oldum ; )) boyda aynin : )) ama sen mekik cekiyon benim gibi portlemis bi gobegin yoktur
Ohhh bütün kışın acısını çıkartıyon ne gzel.Gez eglen bizim yerimizide canım.Senide ekledik.Yok mu gelen yarışa 1-2 1-2Kızlar ben yarın tatile gidiyorum. Pazar döneceğim. Telefondan pek yazamiyorum.bende yarışa varım iyi geceler.
yatiyorum ben dahada davosa gelmem