- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.481
cidden acayip begendim menunu yivrummm inanki eger bu hafta regl falan olmayacaksan kesin en az 400gram verirsin yok eger veremezsen bak dost aci soyler gercekten doktora giderdim ben ama insallah geek kalmaz verirsin canim..epruuu osge kislarr inanin helal lokma kazanmak zor bu zamanda..allah hepimize eslerimze helal hayirli bol riziklar versin bizde huzur icinde yuvalarimizda yavrularimizla yasayalim insalah topikceneken buyuk nimet saglik bazen dusunuyorumda o kadar az sukrediyorumki yani bizi insan yaratsa valla ucuncu gun bi lokma daha vermezdi bu nankorlugumuze..allahtan allah yaratmis bizi yaa..paarlar marketler dolup tasiyor yemek begenmiyoruz yani..atilan seyler yapilan israflar...allahim seni cok seviyorum,sen bizi biliyorsun bizi affet..gafikiz ya..herbiseyden...
canim ben yarin yuzunun gulcegine inaniyorum gercekten kacamaksiz gidince cok farkediyo ben jojopla yaristigim hafta hem cok ip atladim hem kacamak minimum yaptim( bitter 3 yulafli) o hafta 1.200 gitmisti sanirim.aslinda 6 gun kacamak yapmayip cuma diledigince yesek hicbir problem kalmaz ama ama iste
Senin meyveye olan askina imreniyorum yaa ben zoraki yiyorum daha dogrusu aa canim meyve cekti yiyeyim demiyorum hic maalesefKeske kucuklukten oyle alistirsaymis annem bizi.hatta tam tersi ailecek alusverise cikardik ve biz bir sepeti agzina kadar abur cuburla doldururduk cocukken pembe bir kovamiz vardi icine koyardik İste cocukkenden süregelen bi aliskanlik maalesef bazi sebzeleri bile ben 20 yasimda yemeye basladim dusunun ins cocuguma ben iyi bir beslenme aliskanligi kazandirabirim ama nasil yapcagimi da bilmiyorum cunku evimizin yaninda marketimiz var biraz zor olcak benim icin
Ayy ne dertliymisim konu meyveden nerelere geldi ama cidden herseyin temeli cocukluk beslenmenin de. Mesela benim esim de meyveye bayilir ve hic abur cubur sevmez binde bir yer dondurma bile veririm yok canim istemiyo der
Oyle alismis cunku acken bile yemiyo canim istemiyo diyor
Cokseymiistedim ben gecenlerde dr oetkerin kostebek pastasini yaptim cok guzel tadi amailk denememde tam olmadi keki tam pismeden almisim bi bak istersen
kızlar günaydın;
özgecim tuzu artık hiç kulanmıyorum. yemeklere koyuyorum tabi ki ama masaya oturur oturmaz hemen tuzluğu arardım. şimdi bıraktım o alışkanlığımı. domatesi bile sıfır tuzla yiyorum. bu kadar kolay bırakabilewceğimi hiç düşünmemiştim.
ebrucum ellerine sağlık. ben de kendi çapımda birşeyler yaptım.
kilo bildirimine gelince
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 64,2
bu hafta: 63,2
giden: 1000 gram
gelen: yok
toplam giden: 1200 gram
gelecek hafta 62 li bir rakamı görmeyi ümit ediyorum. kendime bir hedef koydum. haftada en az 400 gram vermeliyim. haftaya işe başlıyorum. beslenme düzenim değişcek. bakalım vücudum nasıl bir tepki verecek bu duruma.