Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

inşallah sehracım verebilirim. yarın akşam bir arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. şimdiden tasası düştü içime. yemesen ayıp oluoyr, yesem içim rahat etmiyor. inşallah hiçbirşey yapmaz da ben de kurtulurum bu gerilimden. hep ama hep şükretmeliyiz. fakat bizler bunu hep ihmal ediyoruz.

kızlar merhaba
yaklaşık 1 saattir kekler pastalar topiğinde geziniyorum. iki hafta sonra günüm var. değişik birşeyle ryapmak istiyorum. hep aynı tarifleri yapmaktan sıkıldım. bir tatlı, bir tuzlu ve salata şeklinde anlaştık arkadaşlarla. bana poğaca gibi tuzlu ve muhallebili falan bir tatlı tarifi verebilir misiniz. o topiklerde envayi çeşit tarif var. kafa karıştı iyice. ya bide olmazsa diye tereddütlüyüm.

12.00
1 dilim kekVİRÜS
1 fincan sekersiz nescafe
13.30
Kucuk kase yogurtlu eriste corbasi
15.00
Yarim seftali
3 tek cubuk kraker
17.30
1 avuc leblebi
19.30
1 kepce eriste corbasi
4 catal taze fasulye
3 catal p. Kizartmasi
1 dilim ekmek
Ekmek yemeye cok alismisim halbuki onceden ekmeksiz doyuyordum beyaz ekmek birde taze olunca yedigimi anlamiyorum bile

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık su.
11:30 :1 dl. kızarmış ekmek,kk peynir,4 zeytin,çay,3 kuru pasta.
13:30 :türk kahvesi,1 avuç üzüm.
15:30 :2 dl.akşamki muhallebili tatlı,yeşilçy.
18:00 :kapama(2 kaşık pilavından 2 baget),1 bardak vişne suyu.

Arkadaşım geldi.1 dl.tatlı ve 3 çubuk kraker yedim.Çay ve yeşilçay içtim.

Spor:5dk.az önce parkta bisiklete bindim.

200 mekik

Bugün yıgınla birikmiş ütülerimi yaptım.Fazla kaçamak var menüde biliyorum ama sııkntıdan yiyorum.Eşim geç geldigi için ne yemek yapasam ne de yiyesim varÇorba ana yemek pilav salata yapıp masayı hazırlamayı özledimBen tepside ogluş mama sandalyesinde ikimizde keyifsiz yiyoruz.Biz babamızı istiyoruz yemek saatinde

kızlar günaydın...
kahvaltımı yaptım az önce. oğlum hala uyuyor. yarını heyecanla bekliyorum. neredeyse kaçamaksız bir hafta geçirdim. inşallah bu akşam da pis boğazımı tutup az yerim arkadaşta.
özgecim beyaz ekmek gerçekten kendini yediriyor. ya nedense de en güzel yiyecekler hep kilo yapanlar. pastalar, börekler.

Canim ben yarin yuzunun gulcegine inaniyorum gercekten kacamaksiz gidince cok farkediyo ben jojopla yaristigim hafta hem cok ip atladim hem kacamak minimum yaptim( bitter 3 yulafli ) o hafta 1.200 gitmisti sanirim.aslinda 6 gun kacamak yapmayip cuma diledigince yesek hicbir problem kalmaz ama ama iste

netten bir tane muzlu rulo pasta tarifi buldum. Denemelik onu yapıcam yarın ve bir dilim yiyeceğim. Hafta sonu da 2 günlüğüne antalyaya gideceğim. Inşallah oralarda abartmam. Yanıma meyvemi, diet bisküvimi, kuruyemişimi falan alacağım. Benim oğlum hala uyuyor. Ben de bu arada bir şeftali yiyeyim bari.

Senin meyveye olan askina imreniyorum yaa ben zoraki yiyorum daha dogrusu aa canim meyve cekti yiyeyim demiyorum hic maalesefKeske kucuklukten oyle alistirsaymis annem bizi.hatta tam tersi ailecek alusverise cikardik ve biz bir sepeti agzina kadar abur cuburla doldururduk cocukken pembe bir kovamiz vardi icine koyardik İste cocukkenden süregelen bi aliskanlik maalesef bazi sebzeleri bile ben 20 yasimda yemeye basladim dusunun ins cocuguma ben iyi bir beslenme aliskanligi kazandirabirim ama nasil yapcagimi da bilmiyorum cunku evimizin yaninda marketimiz var biraz zor olcak benim icin
Ayy ne dertliymisim konu meyveden nerelere geldi ama cidden herseyin temeli cocukluk beslenmenin de. Mesela benim esim de meyveye bayilir ve hic abur cubur sevmez binde bir yer dondurma bile veririm yok canim istemiyo der
Oyle alismis cunku acken bile yemiyo canim istemiyo diyor

Cokseymiistedim ben gecenlerde dr oetkerin kostebek pastasini yaptim cok guzel tadi amailk denememde tam olmadi keki tam pismeden almisim bi bak istersen

biz de oğlumla beraber acayip meyve yeriz. sabah kalkar kalkmaz meyve ister. ben sizlerle ilk tanıştığımda akşam yemeğinden sonra meyve yiyordum. sizden yememem gerektiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. işe giderken de götürüyorum. orada bile herkes öğrendi. bugün ne var diye soruyorlar. bende de pek abur cubur alışkanlığı yoktur. cekmecede hep oğlum için bisküvi çikolata durur. hiç elimi uzatıp yemem bile. ayda yılda bir.
benim oğlumda pek yemek yemiyor. zorla yediriyorum. küçükken herşeyi tattırmak lazım. aman dikkat et.
köstebek pastayı da bir deneyeyim. çalışan bir kadın olarak pasta börek işleriyle pek uğraşamıyorum ama seviyorum da. değişik birşeyler denemek istiyorum. bugün markete gideceğim. deneyince haber veririm. teşekkür ederim.

Sabah
1 gevrek
Kk peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara
3 kare cikolata
Ogle yok
Ara
1 tane kizimin daninosu
Aksam
1 tabak semizotu yemegi
3 catal makarna
1 bardak kola
Yogurt
Sonra kizima yedirirken ben de yarim kaynamis misir yedim

özgecim ben menünü beğendim. zaten sen hep güzel menüler çıkarıyorsun. benim menüm de şu şekilde.
10:30 domates, salatalık, 3-4 peynir, 2 adet ceviz, 2 dilim kızarmış ekmek
12:30 bir şeftali
13:30 2 küçük salkım üzüm
15:30 3 adet minicik dolma, yoğurt yeşilçay
17:30 4 yk taze fasülye, bir dilim ekmek, bol salata ve bol yoğurt
22:15 bir dilim kek
23:00 3 lokma karpuz

misafirlikte sadece kek ve karpuz yedim. onlarda olmasa iyiydi ama ayıp olacak insanlara. o kadar hazırlanmışlar.

Cokseymiistedim ben de menunu cok begendim misafirliktede az yemissin insanlara da ayip olurdu yemesen arada olur artik dengelersin sen. Bu arada tuzla aran nasil? Yemeklere de cok atma tuz zamanla bunyen isir aramazsin tuz cidden gizli tehlike vucudunda su tutuyo haliyle tartida fazla cikiyodun tuzu minimum kullan farki gorceksin bak

Kizlar ya benim de karnim bir sisti sanki 5 aylik hamile gibiyim cok mutsuzum hic boyle olmamisti ya
Bir de kayinvslidemde yemek yiyorum ya esim seviyo diyo hep kati yag( bol bol hem de) Tereyagli yemekler pisiyo ee kayinpederimde yiyo o da oyle ben de mecbur yiyorum sonucta kendi evime gecmeden tam bir duzen saglayamiyorum belki ama eve gcince daha iyi olcak hersey ins.

Kızlar perişan oldum kendim kışlık hazırlıycam diye.Ne güzel kaynanam yaptı.Her sene oldugu gibi kadın yapıyor kızşın veriyor bana.Yokkkk ama illa kendime eziyet edicem ya.Saat 7 den beri ugraşıyorum.Belim kopuyor,ayaklarımın altı yanıyor,kollarım .....Yardımda istemiyorum kendim becerebildigimi ispatlama çabası niyeyse çin işkesi oldu bana ogluşlaErik marmelatı yaptım.Sonra domates sosu kavanozlara.Şimdide kavonozda çigden menemen tencere suyunda kaynıyor onu bekliyorum.Bide bamya yapcaktm.İyiki pazarda bulamamışışm yoksa sabahı bulurdu herhaldeMillet yorgunken uyuur bense yorgunken helede bacaklarım ayakta domates ayaıklamaktan agrırken nasıl uyuyaımİnş. bu kadar emegim boşa çıkmaz ve mamacıklarım lezzetli olur

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.3
Bu hafta:53.1:88:
Giden:200 :84:
Gelen:yok
Hedef:52.0

kızlar günaydın;
özgecim tuzu artık hiç kulanmıyorum. yemeklere koyuyorum tabi ki ama masaya oturur oturmaz hemen tuzluğu arardım. şimdi bıraktım o alışkanlığımı. domatesi bile sıfır tuzla yiyorum. bu kadar kolay bırakabilewceğimi hiç düşünmemiştim.
ebrucum ellerine sağlık. ben de kendi çapımda birşeyler yaptım.
kilo bildirimine gelince
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 64,2
bu hafta: 63,2
giden: 1000 gram
gelen: yok
toplam giden: 1200 gram

gelecek hafta 62 li bir rakamı görmeyi ümit ediyorum. kendime bir hedef koydum. haftada en az 400 gram vermeliyim. haftaya işe başlıyorum. beslenme düzenim değişcek. bakalım vücudum nasıl bir tepki verecek bu duruma.

Saol canım.Çok uykum var gözlerim kapanıyor.Oglumda erken uyandı ayakta zor duruyorum.Oldu ama bende bttm.Çoooooookkkk sevindim kilo vermene hemde 1 kiloDemkki tuz yüzünden veremiyormuşsun.İnş. her hafta böyle iyi gider kilolar:124:

dünkü menüm
sabah 1 kk peynir 1 dilim kek 2 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz cay
ara 1 kare bitter
öğle 1 taak çorvba
ara 2 armut
akşam 1 tabak çorba 2 küçük sigara böreği 1 dilim ekmemk 1 tabak semizotu ymeği
akşam yemeğinden sonra görümceme gittik çayın yayında sadece mısır vardı:) mısırıda ben patlattım yağsız ve az tuzlu 2 tabak yedik kocişle:)
spor çocuğumla oynamaca

kilo bildirimim
başlangıç 68
şuan 60.5
gelen 500
giden yok
hedef 55
bu arlar yine pur dikkatsizim ya bide reglliyinmm..

kizlar bugun ve toplamda 6gun oruc tutacagim sevval ayinda alti gun oruc tutan bir yili oruclu gibi geciriyormus.ayin 16si sevvalin son gunu bilginiz dahilinde olsun bu iyiligimide unutmayin dirimdortbucukta sahura kalktim hemencecik tuvalete gittim sonrada tarildim ve eee asiri dercede mutlu oldum kendimde farkindaydim ve dikkat ettim cok bu hafta vakitsizlik ve yogunluktan menu paylasimi yapamadim dedigim gibi alti ginde oruc tutcam zaten cunku haftaya cumartesi yada cuma regli olcam
baslama 67.7
hedef 53
boy 1.63
gecen hafta59.1
ondan onceki hafta 56.7
bugun 56.8
bu hafta toplam giden2.300gram
ondan onceki haftayla kiyaslarsak 100grami ustumde hala..
yani 15gunluk bir yerimde sayis var aslinda ama sonucta aldigim kiloyu telefai etmisim bu hafta o da bi basari degilmi.sonucta yapisabilirdi ustume..komsum ben tatildeyken bana evimde carsaf boregi yapmayi ogrtti kacgun sahurda bikmadan onu yedim ve izninizle kizlar 55oldugumu tartida gordugum ilk gun o boregi yapcam..sonraki hedefim 53yine fazlaligim oursa 50..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…