Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ÖZGECİM ,çok fazla abur cubura bagımlı olmaya başlamışsın Hiç yakışıyor mu kusursuz ve bizlere örnek oldugun menülere şu gofrtler vs..Anlamadan 1-2 3-4 derken alıverirsin mazallah geri kiloları:18:

ÇOKŞEYMİİSTEDİM ,canım ya valla seni düşünüyorum hep.Neden neden die düşünyrm:44:Menülrn kusursuz.Vücudunu 1-2 gün şaşırt bakalım nolacak tabii abartmadan

kızlar dün de abartmıştım yine makarnanın dibine vurdum saat 5 civararıydı ama yatana kadar öldüm bulantıdan ben de tövbe ettim cokseymiistedim gibi zayıfllamak bi yana insan kendine zarar veriyor. bugünden itibaren kararlıyım inşallah yapmıcam aynı hataları. menülerimi de yazıyım bari
sabah:2 dl ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates
ara:1 kase yoğurt 1 incir 1 hurma
akşam da en geç 5 gibi 1 tabak yemek 1 kase yoğurt yerim öncesinde 2 ceviz yemem lazım. hergün yemeliymişim bebek için omega 3

sehra bi kayboluyorsun günlerce yoksun ortalıkta gel öslettin kendini yine
ösgecim sen nerelerdesin tamam ideal kilona düştün de gel yine yaz iki satır gofret bitter farketmez:) yaz geldi herkes saldı iyice bi de bize fırça at.:))) ebrucum çok yorulmuş haketmişsin zaten emzirdiğin için gitmiştir onlar bu arada bi sen hala düzenli menü yazıyorsun maşallah

of ben bu aralar çook abur cubura kaçıyorum regl günüm yaklaştı herhalde ondan cuma regl günüm öff tamda tartı günü
dünkü yediklerimi yazmasam olurmu
bu günkü menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 6 zaytin 2 dilim salçlı ekmek şekersiz çay 1 haşlanış yumurta
ara 4 çıtır türk kahvesi
öğle 3-4 çatal erişte 4-5 çatal patates kızrtması bi kaç parça döner yedim
ara bitki çayı
akşama yine aynıları var birazcık atıştırrım herhalde

ben geldim kizlar..aslinda tatilde falan degildim..uzucu bir konu ama deyinip geceyim cunku sizler biliyorsunuz artik beni ve kendimi size karsi sorumlu hissediyorum.kayinvalidemin kanser oldugunu ogrendik malesef.dun hastaneye yatirdik int.hospital karaciger mde ve safra arasinda portakaldan daha buyuk bir kitle..esimin morali ve bizim morallerimiz cok bozuk herkes olu gibi..doktorun dedigi ameliyat olmazsa bir ay icinde vefat edecegi..ameliyatin ise riskli oldugu masada kalablir demis esime..oglu uzdu biraz beni ama kayinvalidemden yana bir gune bir gun kirilmadim incinmedim annem kadar severim okadar diyim..cok degerli bir insandir..tam bir osmanli hanimefendisi..ama iyilerin basinada imtihanlar gelebiliyor ama o bunuda atlatacak insaallah cok dua ediyorum sizlerdende yarin ogleden sonra olacak operasyin icin dua bekliyorum..
simdi diyete gelecek olursak pur dikkat devam ediyorum nereeyse sadece duz azcik hastane telasindan acliktan bayilmayim diye biskuvit yedim aksam falan yemedim bisey..yani oyle guzel menuler cikardimki keske bugun yazabilsemde ornek alsa kizlar dedim ama vakit olmadi dedigim gibi..ama hep guzeldimenulerim.belim incecik oldu kislarr..ama gobek toto istedigim gibi degil

osgee insaallah 53olacagim gun gelecek buna inaniyorum canim zati az kaldi laf aramizda tartida gorduklerim oyle diyorr
ama adet oldum dun sabah..sisliklerimde var cuma nolcek bakLİM gecen hafta 57.7idim demi ben yaa gecmise bi bakarim

cok seymi istedim sen abartmadan bi sasirt bunyeyi bide ben dusundumde senin hatani buldum galiba.hani sen ara ogunde meyve yiyosunya iki kere is yetinde iste sorun bence orda onlar kilo yapiyor send yaninda ya ayran ya yogurt yada sut icmen lazim triendy citirim oyle dediydi ben heo oyle yapiyorum kan sekeri hemne yukselince yag depolama oluyormus cunku bence sen beni dinle drim
ebruuu kiz allah cizitini vermesin 8hali nasil yikanir yaaa ben masslalh benim arkadasima ben kendimi citilemeye useniyorum dus alip cikiyorum bazen sen dev gibi halilari yikiyosun bravo teprik eder basarilarinin devamini bir omur boyu allahtan niyaz ederim
bussuuu bak senin metabolizma hizli yaz biyu dikkat et kisa asaleti tasdik olmus bir mezuuuunnn hemsire okarak gir bakim
88liii sal gitsin yaa ye cevizi findigi fistigi simdi yemicende ne zaman yicen ama makarna bos hic yemesen daha iyi balik ye sut ic ceviz ye bide semizotu ye unutmaaaaa cilekte ye folik asit var icinde einstein gibi bi yavrun olur banada dua edersinn
zuzuzuuzuzuzuzuzuzu sen yaz Mmenulerini yaz bak sanz diyim 5li sayilari tartida gormek acayip gaza getiriyor insani ve sanki daha cabuk gidiyor sonraaa...
meliss
jojopp
umarim 100kilo olmadan ugrarsiniz buralara ay aman allah korusunn benim yoldaslarim spor yapmaktan vakit bulamiyor issaallah buralara yazmaya veya bi anda supruzz yapip incecik belli foto koycekler burayaa

canım benim allah şifalar versin inanki çok üzüldüm inşallah ameliyat çoooook başarılı geçer de kvaliden sağlığına kavuşur hayırlısıyla. dua edicem bol bol.

Sehracık geçmiş olsun.Çok üzüldüm Ve seni üzmedigi için(iyi bi insan oldugu için)daha da üzüldümHepimizin gidecegi yer orası ama insan üzülüyor işteBigün buluşup bi kayfe içekÇogunu annem yıkadı halıların saolsun ama akşam yorgunlktn uyuyamadm annecigim daha beter olmuştur

88Lİ, ceviz,süt,ıspanak,balık ye anacım.Hamilelegin keyfini çıkar.Makarnayı pilavın faydası yk zatii.Ama et sebze ye bol bol bebişe löp löp et olsun

Jojop kız kimbilir kimin bahçesinde habire güzel mamacıklar yiyonYi bakalım snra gelip buraya aglaşırsan fırçayı kayıcam sana

YOLDAŞIM,nerdesin beni bırakıp neden gittin

Zuuuzumm,canım menüleri yazmaya devam

Özge ,kızçenin yürüdügü anlaşılıyor.Tabii peşinde koşmktn buraya vakt kalmıyor dimi..Beni şimdi daha iyi anladıgına eminim

sabah10.30 birbucuk cavdar 3zeytin yarim sucuklunyumurta iki kare karpuz salata
ara iki ceviz bir hurma orta turk kayfesi
ogle15.30gibi firinda mucver yaptim iki ucgen yedim(kabak ve havuclari rendeleyip ikinyumurta kirip misir unuyla bi guzel harmanlayip az yagla yagladigim borcamin uzerine koyum kek gibi pisti cokta lezzetliydi tavsiye ederim) bir kase semizotlunyogurt
aksam 18.30 4halka kizarmis sucuk az yagli 1tabak dolusu semizotlu yogurt efendim nasilim

zuzum menün güzel dünü unut bugüne bak..
ama bana salçayı yasakladınız valla yerken kendmi gözekleniyomuş gibi hissediyorum boğazımdan geçmiyo sende yeme
akşamda çok abartmadan yedysen afiyet bol şeker olsun zuzumaaa

oyy ilahıı ebruşumm Allah kolaylık versn kim bilir nasıl yorulmuşsundur. bende ev işi olmasada bütün gün hemşirelik dışında her şeyi yapıyorum hizmetli olarak girsem o hastaneye daha az yorulurdum
bak bu arada çok da yüklenme kendine ev temizlenir amma biz başka ebruş bulamayızz

çokşeymiistedim.. bak neden böle oluyo bilmiyorum belki bu iradenin sana oynadığı bi oyundur ama kendini koyvermemen lazım. düzgün güzel bi vicut istiyosan sabredeceksin. emn ol bu saabırlarının ve çabalarının sonucunu alacaksın. almazsan gel bul beni
bu arada bi hormonlarına baktır dderim beenn . tiroid e falann..

slm canımm..
öncelikle bebeğine Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsüünn inş..
menüne gelince sen hamilesin neden bu kadar sıkıyosun kendini. ayrıca hiç ara öğün yok bol bol kalsiyum alman lazım senin sakın ihmal etme (yoğurdu peynri gördüm de genel olrak sölüyorum ) suda aynı şeklde umarım ihmal etmiyosundur. tatlıda ye en azından günde 1 kare bitter olabilir yada sütlü çikolata.
ama öğünlerini çoğalt bence . her şeyden önce bebeğinin güçlü bi anneye ihtiyacı var

sehracım, aslında yoğurt süt olayını biliyorum. okumuştum ama sütü hiç sevmiyorum. yoğurtta nasıl olacakki. işyerinde. bir bakayım çare bulabilcekmiyim. ayrıca kayınvalidene bol şifa dilerim. ne kadar güzel insanın kayınvalidesini bu kadar sevmesi. valla ben 10 sene görmesem nerde demem.
busucum çok teşekkür ederim yorumuna. menümü yazıyorum ama bu hafta dişkkat etmiyorum.
08:00 2 adet çizi, 2 adet ikram bisküvi, 1 fincan bitki çayı, 1 adet şeftali
arada yine meyve tırtıkladım.
12:00 bir porsiyon ciğer, yoğurt, karpuz, bir dilim ekmek
ara meyve
akşam 1 porsiyon kıymalı pide, ayran,
birazdan karpuz yicem
5 mil leslieyaptım. tam 65 dakika.

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli ballı suyum.
Sabah(9:30) =1dl.ekmek,1 çimdik yag,1 çatal bal,2 çatal peynir,ıhlamur.
Ara(11:00) =türk kahvesi.
Ögle(14:45) =1 kase çorba,1dl.ekmek,1 tabak tavuklu bezelye yemegi,1 bardak gzoz(bahçedeydik herkes hamur kızartması yedi bense bunları ama canımda çekmedi)
Ara(16:30) =çay,4 bisküvi
Ara(17:30) =yeşilçay,1 avuç çekirdek(herkes çıtlarken canım çekti:18:)
Akşam(19:00) =1 kase çorba,2 tahta kaşıgı patates yemegi,yarm dl.ekmek,domates sogan salatsı.
Ara(21:00)türk kahvesi,3 kare bitter(herkes dondurma yedi bende eve inip 3 bitter attm agzıma)

Şimdide ogluşu uyuttm henüz yeşilçayımı içiyrm.45dk.ayaklarımda sallıyrm.Ayaklarım agırdı ve terledm çok.Duş almak isityorum ama çokta yorgunum.Tüm gün bahçedeydik ve oglum hiç durmuyr ve koşturuyr tabii bende peşinde1tl daninonun light yogurtlarndan almıştım.Yine markedte gidince alıcam ve tabii active alıcımAralarda yemek için iyi oluyrÇokşeymiistedim sende meyveli active yiyebilirsn canım

BUSUUUUU, benim minik kardeşimtamam yormam 15inde tatile gidiyoz.Gerçi ogluşla nasıl dinlenicem kafa dinliycem orası meçhulKızlar tatilde özge kadar iradeli olmam herhlde:18asta kek saatlerinde özellikle

kayınvalidene çoook büyük geçmiş olsun inşallah masadan eskisinden daha sağlam olarak kalkıcak iyleşicek cnm dualarımız oonunla bu mubarek 3aylar hürmetine iyleşicek bende çok severim kayınvalidemi allah onları başımızdan eksik etmesin..

88liEskisi gibi vakit ayirsam inan suan 49 kilo olurdum canim 51 falanim heralde distan iyiyimde gobus cikti gene biraz dikkat etmem gerek ama tek benim girmemlede olmuyoki hep beraber duzenli girsek sohbette olsa ne guzel olur
SehraciimCok cok gecmis olsun cok uzuldum dualarimiz sizinle Allah acil sifalar versin.
İradeni kutluyorum arkadasim basaracagin hic suphem yok 53 ü gorcen ins
Ebrucumeet daha iyi anliyorum ve coookkk yoruluyorum dogumgunu de yaklasiyo diye bugun annem geldi camlar silindi banyolar silindi perdeler yikandi alisverise gittik birde bi elbise denedim okadar hos durduki Kisa ve dar diye almadim rahat edemem diye. Bugun birkez daha anladim zayif insana hersey yakisiyo hic bu bana olur mu acaba kaygisiyla alisveris yapmiyorum saticilar aa bu size olur deneyin demesi(36 38 bedene)Ne alemi var demi bu duygular varken cok yemenin
Hadi kizlarrrr bende bugun fena gaza geldim tekrar kilolari geri almak yok

kızlar dün aynı yazdığım gibi yedim cevizim yemeğim yoğurdum.. pilav bile yemedim yazmadım die
sonra çocuklara yedirirken 2 kaşık pilavdan bişey olmaz dedim 3 oldu 4 oldu... sonra eşim geldi kaç gündür canım un kurabiyesi çekiyordu onu almış çok mutlu oldum yedim geç saatte, sonra meyve istedi kurabiye yiyosun meyveye gelince rejim yapıyosun dedi biraz da meyve yedim biraz hurma sonra moralim bozuk yediğim için battı balık yan gider diyip bi de eşimle fındığa saldırdım inanın rüyamda bile yeddim ne olduysa artık fıstıklı kadayıf yiyodum pişman ola ola... ((

çok tanıdık bir hikaye :)

sehracım inşallah ameliyat başarılı geçmiştir canım müjdeni bekliyoruz
dünkü menümü telafi ediyorum kızlar çünkü çok pişman oldum yazdıklarıma(yani yediklerime) yazınca daha bi pişman oldum
bu sabah 2 dl ekmek 2 yumurta peynir domates
ara 1 şeftali 1 avuç kiraz 1 kuru incir 1 hurma 2 ceviz
akşam da yani yarım saat önce 10 kayısı(çok özlemiştim tadı da güzeldi dayanamadım) 1kase yoğurt 1 ceviz
bu sefer kararlıyım yemicem inşallah

bu haftaki ağır menülerimden sonra yarın sabah kaç kilo çıkacağımı çok merak ediyorum. ben kişlo verme işini beceremiyorum, bakalım kilo alma işinde nasılım...eğer iyiysem bundan sonra bu işe devam edicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…