- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.821
of ben bu aralar çook abur cubura kaçıyorum regl günüm yaklaştı herhalde ondan cuma regl günüm öff tamda tartı günü
dünkü yediklerimi yazmasam olurmu
bu günkü menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 6 zaytin 2 dilim salçlı ekmek şekersiz çay 1 haşlanış yumurta
ara 4 çıtır türk kahvesi
öğle 3-4 çatal erişte 4-5 çatal patates kızrtması bi kaç parça döner yedim
ara bitki çayı
akşama yine aynıları var birazcık atıştırrım herhalde
Şuan biraz ekmk içine peynr koydm ve yeşlçayla yedm.Çünkü bugün bittim
Yaptıgım sporlar:
8 halı yıkamaca(annemle)
yerleri silmece
çamaşır asmaca
çamaşır toplamaca
çamaşır katlamaca
dolaplrı indirip giysilri katlamaca
balkonu badana yapmaca(annem çogunlukla)
Emirle ugraşmaca
yemek yapmaca
bulaşıkları yıkamaca.........
Off kızlar ben bitigim annecigim çocugnu yaptı zaten saolsun.Aklandım paklandım ama bacaklarım agrıyr.İyi geceler çıtır adaylarıı
şimdi ben bugün o kadar yedim ya.karnım oldu mu koca bir davul. hadi dedim kendime kalk spor yap. allahım leslie 2 mille başladım. yok bacak kalkmıyor. midem öyle ağırki. zor bela leslie 2 mil ve slim in 6 start yaptım. sonra da oldu mu dalağım kocaman....yok ben kilo vermesem de yemem bir daha o kadar. ay ölüyorum sandım....
kızlar dün de abartmıştım yine makarnanın dibine vurdum saat 5 civararıydı ama yatana kadar öldüm bulantıdan ben de tövbe ettim cokseymiistedim gibi zayıfllamak bi yana insan kendine zarar veriyor. bugünden itibaren kararlıyım inşallah yapmıcam aynı hataları. menülerimi de yazıyım bari
sabah:2 dl ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates
ara:1 kase yoğurt 1 incir 1 hurma
akşam da en geç 5 gibi 1 tabak yemek 1 kase yoğurt yerim öncesinde 2 ceviz yemem lazım. hergün yemeliymişim bebek için omega 3
kızlar dün aynı yazdığım gibi yedim cevizim yemeğim yoğurdum.. pilav bile yemedim yazmadım die
sonra çocuklara yedirirken 2 kaşık pilavdan bişey olmaz dedim 3 oldu 4 oldu... sonra eşim geldi kaç gündür canım un kurabiyesi çekiyordu onu almış çok mutlu oldum yedim geç saatte, sonra meyve istedi kurabiye yiyosun meyveye gelince rejim yapıyosun dedi biraz da meyve yedim biraz hurma sonra moralim bozuk yediğim için battı balık yan gider diyip bi de eşimle fındığa saldırdım inanın rüyamda bile yeddim ne olduysa artık fıstıklı kadayıf yiyodum pişman ola ola...((