- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.801
ebruu kiz simdi sende gobek varmi hala bence biz 50olalim varya diyim ben sana bence ancak gider o gobek bizden ben 38giyiyorum lcw azcik bol geliyor ama toto gobek yerinde masaallah aynada kabinde goruyorumki benn38olsam neye yarar demekki bedenleri bollasturmislar ben kucuk popo ve gobeksiz gobek istiyorummmnasil ouyorsa gobeksiz gobek ondan istiyorum 88li yavrum git o tarafa azcikin yaa dogum tap ondan sonra diyet tap ye ic simdi canin ne cekiyorsa yaa ben66dsn 94efalan cikmistim canim ne cektiyse yedim sende verirsin sonra bis burdayis nadilsa totolar gidene kadarrr..hawarv aferin kiz masssallah bak seni takip ediyorum ver sunlari 69cok gider cabucak merak etme yaz menulerini hep.seminerde ne diyolar ayri sinif yapceklermi 60-70ayliklari oyun falanmi olcek de bisiler
melisss jojopppp zuzuu huuhuhuuhuhuhuu kimse yokmuuuj
Ben dahil herkes nerde?Saldınız mı kızlar yoksa kendiniziTv de magazinde bikinili güzel çıtırlrı ve dümdüz karınları gördükçe hırslanmıyor musunuz
Melisimmmm nerdesinDiyeti bırakmış olabilirsin ama en azından bizleri bırakma Arada ugra halimixzi hatrımızı sor
Jojopp sende bayaır yoksun yine kimin bahçesinde yemek yiyosundur
Özgecim,sehracık,busuuu minik kadeşim,çokşeymiistedim,hawarr ve ben hadi daha hırsla akşam menüleriini yzıp yorumamaya devam edlim
Topige herkes ugruyor begenip cikiyor ben dahil yorum yazan yok. Halbuki eskiden ne guzeldi herkes menu yazip yorumluyodu.
Beni sorarsaniz cok yiyodum ama dikkat etmeye basladim ipin ucu bende kacmadikilo korumak cok zormus bunu anladim tatildi evde degildim diye duzenli tartilamadim cumalari tartilcam duzenli kilo aldigimi gordukce abartmam hem.
Ayin 5 inde kizimin 1. Yasgunu var aile ve yakin arkadaslari cagircam gene 30 kisi oluruz haftaya baslarim hazirliga gec bile kaldim
Ebru sen aynen devam ediyomusun guzel menuler cikariyomusun bak az kaldi nişana ve tatile
Sehra seninde 53 olcagin gunu gorelim hep beraber 36 beden olursun ozaman boyda var manken gibi olursun
Melis sende ugra arada ozledik seni
Busu cokseymiistedim havar 88 li jojop hedefe ulasalim beraber citir olalim hepimiz
Aaa ne guzel ayni gun dogum yapmisiz demekösgeee çocuklarımız aynı gün doğmuş berkayda 5 temmuzda 1 yaşını doldurucak günler ne kadar hızlı değil mi yaa bizde kendi kendimize pasta kesicez o kadar ramazanın son 2 haftası tatildeyiz marmariste anneanneye gidiyoruz orda da ufak bi kutlama yaparız
ya ben biraz boşladım kndimi.aslında bnm kilo vermem değil bölgesel incelmem lazım kızlar kiloyla gidecek şey değil bu kilolarr.. ama spor yapacak vaktm gerçektenolmuyoo..Ben dahil herkes nerde?Saldınız mı kızlar yoksa kendiniziTv de magazinde bikinili güzel çıtırlrı ve dümdüz karınları gördükçe hırslanmıyor musunuz
Melisimmmm nerdesinDiyeti bırakmış olabilirsin ama en azından bizleri bırakma Arada ugra halimixzi hatrımızı sor
Jojopp sende bayaır yoksun yine kimin bahçesinde yemek yiyosundur
Özgecim,sehracık,busuuu minik kadeşim,çokşeymiistedim,hawarr ve ben hadi daha hırsla akşam menüleriini yzıp yorumamaya devam edlim
Topige herkes ugruyor begenip cikiyor ben dahil yorum yazan yok. Halbuki eskiden ne guzeldi herkes menu yazip yorumluyodu.
Beni sorarsaniz cok yiyodum ama dikkat etmeye basladim ipin ucu bende kacmadikilo korumak cok zormus bunu anladim tatildi evde degildim diye duzenli tartilamadim cumalari tartilcam duzenli kilo aldigimi gordukce abartmam hem.
Ayin 5 inde kizimin 1. Yasgunu var aile ve yakin arkadaslari cagircam gene 30 kisi oluruz haftaya baslarim hazirliga gec bile kaldim
Ebru sen aynen devam ediyomusun guzel menuler cikariyomusun bak az kaldi nişana ve tatile
Sehra seninde 53 olcagin gunu gorelim hep beraber 36 beden olursun ozaman boyda var manken gibi olursun
Melis sende ugra arada ozledik seni
Busu cokseymiistedim havar 88 li jojop hedefe ulasalim beraber citir olalim hepimiz
Canım çizelgemi 54.7 yapmak istiyorum.Motive olsun hep aynı duruyrdu.Ama yapamadım nasıl yapıcam?Gerçi dün sabah 54.6 yı gördüm
Kızlar akşam yemedim ve çok acıktım.Şimdi şeftali yiyorum ve 1 avuç beyaz lebelebi yiycem.Napim bu saatte en masumu bunlar.Ogluş emmese akşamı çok erken kapatıp acıkmama bile.
BUGÜN:Aç karınla 1 bardk elma sirkkeli suyum.
Sabah:2 ince dl.kızarmş ekmek,kk peynir,2 zytin,1 salata,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 açma,1 kek(içlerini ogluş yedi bende dışını)çay.
Ara:yeşilçay.
Akşam yok.
Spor:bacaklarım ve ayaklarımın altı sızlıyor.Bunlar iyi günnerlnz.Bütün gün bahçede sokakta kedilerin peşinde koşturuyr.1dk durmuyr yernde ve benm akşama dogru pilim bitiyr.Eşimnde işler yogn geç geliyr.Tbaii gece mesaiside yaprm .Bu saatte uyuyr ve ben bitik durumdaym.Gören diyt yaptıgımı bilmeyen eee çocugn durmuyr tabii zayflarsn.İyii ki dogurmuşn bak zayflattı senii diyolar.Nişana 17 gün kaldı.Ve eşim izin verirse albüme ilk başaldgm zamanki fotom ile nişandaki halimi koyucm.Şu göbegmde bitse gitse çok mutlu olucam
Findik fistikta masum degil cok yendiginde kilo yapiyo malesef onemli olan kafada bitirmek ben ozaman hedefe kitlenmistim cikolata bile canim cekmiyodu simdi hedefe ulastim herkesten iltifatlari aldim saldim iyice ama dur demeyide bilcem sonu yok cunku ye ye nereye kadarösge benim de senden asağı kalır yanım yok canım yaa. çikolata falan değil de fındık fıstık bi de çok fazla hurma yemeye başladım tutamıyorum kendimi faydalı die abartttım iyice. gece yiyorum bi de gece sabaha kadar bulantım oluyo bugünn yine 82.1 dim. tartıyı fazla görünce sinirdden daha çok yiyorum. benim de biraz fırçaya ihtiyacım var gelin de kızın bana hakediyorum.
Canim ben sendeki olumlu gelismeyi biliyorum cok cok iyi menuler cikariyodun sasilcak sey bunca olumllu degisime az kilo vermen ya kas yaptin ondan tartida + cikiyon ya da yedigin 1 besin bile kilo vermene engel oluyo var bisi amane? Salip yeme kendini emek verdin tamamen bosverme 1 2 hafta izin ver kendine ye ic ( abartmadan) gene devam et stres yapmissin belli sehrada oyleydi super menu cikarip gram vermiyodu bak simdi veriyo sende stres yapma kendine hic olmadi git bi tahlil yaptir arastirma hastanelerindeki Diyetisyene git meselaherkese merhaba
aranıza martın sonu gibi 64,8 kilo ile katılmışım. ama ben bu kadar sürede sadece 63'e inebildim. yani 1,8 kilo verdim. şaka gibi. arada kaçamaklarım olsa da sizlerden çok şey öğrenerek devam ettim. gün içinde en az 3 litre su içtim. zaten normalde de çok su içerim. eskiden akşam meyve yerdim. onu bıraktım. çayı şekersiz içmeye başladım. mümkün olduğunca ekmek yemedim. yediysem de çavdar yemeye çalıştım. ara öğün kavramını geliştirip mümkün olduğunca atlamadım. işe elimde meyve kaplarıyla geldim. işteki herkse öğrendi. bugün ne var demeye başladılar. sonuç 1,8 kilo. halbuki doğumdan sonra 2 ayda 8 kilo vermiştim. o zaman ara öğün falan bilmiyordum. yaptığım tek şey şekeri teke indirmek, ekmeği kasmekti. pilav falan yiyordum. ben caydım kızlar. bu sabah bir simit ve üçgen peynir yedim. belki de strese girdim kilo vericem diye vücut tepki gösterdi. belki de benim bedenim daha fazla incelmeyi istemiyor. böyle odun kalmayı tercih ediyor. cumaları yine kilo bildirimi yapacağım. herhafta kaç kilo alabiliyorum. bir de ona bakalım. hoşcakalın.
Findik fistikta masum degil cok yendiginde kilo yapiyo malesef onemli olan kafada bitirmek ben ozaman hedefe kitlenmistim cikolata bile canim cekmiyodu simdi hedefe ulastim herkesten iltifatlari aldim saldim iyice ama dur demeyide bilcem sonu yok cunku ye ye nereye kadar
Canim ben sendeki olumlu gelismeyi biliyorum cok cok iyi menuler cikariyodun sasilcak sey bunca olumllu degisime az kilo vermen ya kas yaptin ondan tartida + cikiyon ya da yedigin 1 besin bile kilo vermene engel oluyo var bisi amane? Salip yeme kendini emek verdin tamamen bosverme 1 2 hafta izin ver kendine ye ic ( abartmadan) gene devam et stres yapmissin belli sehrada oyleydi super menu cikarip gram vermiyodu bak simdi veriyo sende stres yapma kendine hic olmadi git bi tahlil yaptir arastirma hastanelerindeki Diyetisyene git mesela