- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.801
ebruu kiz simdi sende gobek varmi hala bence biz 50olalim varya diyim ben sana bence ancak gider o gobek bizden ben 38giyiyorum lcw azcik bol geliyor ama toto gobek yerinde masaallah aynada kabinde goruyorumki benn38olsam neye yarar demekki bedenleri bollasturmislar ben kucuk popo ve gobeksiz gobek istiyorummmnasil ouyorsa gobeksiz gobek ondan istiyorum88li yavrum git o tarafa azcikin yaa dogum tap ondan sonra diyet tap ye ic simdi canin ne cekiyorsa yaa ben66dsn 94efalan cikmistim canim ne cektiyse yedim sende verirsin sonra bis burdayis nadilsa totolar gidene kadarrr..hawarv aferin kiz masssallah bak seni takip ediyorum ver sunlari 69cok gider cabucak merak etme yaz menulerini hep.seminerde ne diyolar ayri sinif yapceklermi 60-70ayliklari oyun falanmi olcek de bisiler
melisss jojopppp zuzuu huuhuhuuhuhuhuu kimse yokmuuuj
sahraa canım teşekkür ederim, inşallah gider ama yaz geldi yaz salıyor insan kendini
ben sınıf öğretmeni değilim, ama sınıf öğretmeni olan ve seminere giden arkadaşlara anlattığına göre, sınıflar karma olacakmış yani 60 aylıkta 72 aylıkta aynı sınıfta olacakmış, ben nacizane fikrimi söyleyeyim cocuğun küçükse gönderme, ama en iyisi bir rehber öğretmenden fikir al çocuğunuda gösteripama tabi sen bilirsin