- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.781
o kilo verme heyecanını görmek güzeldi benim kilo verme sürecimede çok katkısı oldu.300 gr gibi az kilo verdiğim haftalarda vaz geçmedim hatalarımı gördüm
hayirli olsun prenses hadi bakalim azcikin faydamiz olduysa ne mutlu biseeeee..kizlar haber veremedim pazar gununden persembeye kadar yoktum ablamdaydim yedim durdum eslik etmek icin abartmadim ama bu sabah 57.7 ciktim
bildirim
baslama 67.7
gecen hafta 57.3
bu hafta 57.7
gelen 400gram
giden yok
haftaya 56li biseylerim issallaahh kizlar
cokseymi istedim ben senin gunfuzleri mukemmel oldugunu dusunuyorum ama sunu cok iyi biliyorumki vucudunun korumaya gecme olayi var sende spor olayini abartma lutfen birde azcik sen buzden yaslisinya isten eve gelince yemesen oyke dolma molma semuzotlu yogurt ye kabakli yogurt yehaslma yogurt ye sen anam babam yemek yiyosun oh ustuede otur bence 200iyi gitmis yinee kizma tamam amabaksam yemegi bence problem eminim nerdeyse buna..
osgee ebruya desene arnavut boregi yapsaydin gelirdim deyuu yulafli kahvevkesmez beni diyeydinyaa
ebruu kiz simdi sende gobek varmi hala bence biz 50olalim varya diyim ben sana bence ancak gider o gobek bizden ben 38giyiyorum lcw azcik bol geliyor ama toto gobek yerinde masaallah aynada kabinde goruyorumki benn38olsam neye yarar demekki bedenleri bollasturmislar ben kucuk popo ve gobeksiz gobek istiyorummmo kilo verme heyecanını görmek güzeldi benim kilo verme sürecimede çok katkısı oldu.300 gr gibi az kilo verdiğim haftalarda vaz geçmedim hatalarımı gördüm
yok canım neden kızayım ki...yaşım 34 tabiki zor gidecek ama bu zorlukta beni yıldırmaya başladı. eşim ve oğlum yemek yerken ben kenarda or-turamıyorum. akşamları abartmadığımı düşünüyordum. ama ben az önce nestle damak sütlü çikolota yedim. hırsımdan.
özlettin kız kendini ben dde diom nerde bu kız arada gelirdi. bende geçen haftalarda abartmıştım pişmanım ama yapcek bişi yok artık kesin kararlıyım akşam yemiom. eşim gelio onu ye dio yok diyom bunu ye dio yok diom. gözümün içine baka baka yiyo o da bana mısın demioama sabahları mutlu oluyorum istediğimi yiyorum o zaman yemediğim hergün -300 400 falan çıkıyorum mutluluktan havalara uçuyorum :)
bak sana diyim senin kocis seni cok seviyor ben nice esler biliyorum umurunda degil esi 1000kilo olsa bileee.o yusden kirilmasin kalbin ne guzel beni dusunuyor dee beni onemsiyor deee..bisey dememesinden bosvermisliginden kork asil kizimm tecrube konusuyir diyim sana sozum meclisten disarieşimm laf etti kiloma kalbimi çok kırdı bu hafta daha önce bundan şişkoydum da bişi dememişti. özürler falan diledi abur cubur yeme die dedim dedi ama kalp bu. inat ettim doğuma 75le gidip çıkınca da 59 a falan düşcem insallah. aslında hala hamile olduğum belli olmuo pek boy 178 die ama olsun. incecik oliyim da daha da pişman olsun dediklerine
bak sana diyim senin kocis seni cok seviyor ben nice esler biliyorum umurunda degil esi 1000kilo olsa bileee.o yusden kirilmasin kalbin ne guzel beni dusunuyor dee beni onemsiyor deee..bisey dememesinden bosvermisliginden kork asil kizimm tecrube konusuyir diyim sana sozum meclisten disariveya iceri ne biliyim iste ama bu bi gercek canim.sen kendini fazla hirpalaama sedece saglikli yemeye odaklan aburcuburun ne sana ne bebise bi fsydasi var balik et ye sut ic pilav ekmej neyim yeme meyve ye ama altidan evel ye yoksam yag olarak depolaniyormus