Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.4
giden : 500
toplam giden: 9.1
hedef: 57

iş yerindeyim eve gidince önceki sayfaları okurum
kilo veren herkesi tebrik edeiyorum

ay çıldıracağım, ay delireceğim...sadece 200 gram gitmiş. ya bu hafta inanın çok dikkat ettim. akşam 6:30 dan sonra birşey yemedim. bol su ara öğünler herşey tamam da eksik olan ne. spor da yaptım.

4 ay dan beri sizleri gizliden gizliye takip ediyorum.herkes çok ilgiliydi .açıklanan menü sayısı, menülere yapılan yorum sayısı fazlaydı ama 15 gündür bi gevşediniz pir gevşediniz. bakayım dedim kim kaç kilo vermiş ama kimse yok herkes saklanmış :) havalar ısınınca gevşedi galiba herkes :)

o kilo verme heyecanını görmek güzeldi benim kilo verme sürecimede çok katkısı oldu.300 gr gibi az kilo verdiğim haftalarda vaz geçmedim hatalarımı gördüm

hayirli olsun prenses hadi bakalim azcikin faydamiz olduysa ne mutlu biseeeee..kizlar haber veremedim pazar gununden persembeye kadar yoktum ablamdaydim yedim durdum eslik etmek icin abartmadim ama bu sabah 57.7 ciktim
bildirim
baslama 67.7
gecen hafta 57.3
bu hafta 57.7
gelen 400gram
giden yok
haftaya 56li biseylerim issallaahh kizlar
cokseymi istedim ben senin gunfuzleri mukemmel oldugunu dusunuyorum ama sunu cok iyi biliyorumki vucudunun korumaya gecme olayi var sende spor olayini abartma lutfen birde azcik sen buzden yaslisinya isten eve gelince yemesen oyke dolma molma semuzotlu yogurt ye kabakli yogurt yehaslma yogurt ye sen anam babam yemek yiyosun oh ustuede otur bence 200iyi gitmis yinee kizma tamam amabaksam yemegi bence problem eminim nerdeyse buna..
osgee ebruya desene arnavut boregi yapsaydin gelirdim deyuu yulafli kahvevkesmez beni diyeydinyaa

hayirli olsun prenses hadi bakalim azcikin faydamiz olduysa ne mutlu biseeeee..kizlar haber veremedim pazar gununden persembeye kadar yoktum ablamdaydim yedim durdum eslik etmek icin abartmadim ama bu sabah 57.7 ciktim
bildirim
baslama 67.7
gecen hafta 57.3
bu hafta 57.7
gelen 400gram
giden yok
haftaya 56li biseylerim issallaahh kizlar
cokseymi istedim ben senin gunfuzleri mukemmel oldugunu dusunuyorum ama sunu cok iyi biliyorumki vucudunun korumaya gecme olayi var sende spor olayini abartma lutfen birde azcik sen buzden yaslisinya isten eve gelince yemesen oyke dolma molma semuzotlu yogurt ye kabakli yogurt yehaslma yogurt ye sen anam babam yemek yiyosun oh ustuede otur bence 200iyi gitmis yinee kizma tamam amabaksam yemegi bence problem eminim nerdeyse buna..
osgee ebruya desene arnavut boregi yapsaydin gelirdim deyuu yulafli kahvevkesmez beni diyeydinyaa

yok canım neden kızayım ki...yaşım 34 tabiki zor gidecek ama bu zorlukta beni yıldırmaya başladı. eşim ve oğlum yemek yerken ben kenarda or-turamıyorum. akşamları abartmadığımı düşünüyordum. ama ben az önce nestle damak sütlü çikolota yedim. hırsımdan.

o kilo verme heyecanını görmek güzeldi benim kilo verme sürecimede çok katkısı oldu.300 gr gibi az kilo verdiğim haftalarda vaz geçmedim hatalarımı gördüm
ebruu kiz simdi sende gobek varmi hala bence biz 50olalim varya diyim ben sana bence ancak gider o gobek bizden ben 38giyiyorum lcw azcik bol geliyor ama toto gobek yerinde masaallah aynada kabinde goruyorumki benn38olsam neye yarar demekki bedenleri bollasturmislar ben kucuk popo ve gobeksiz gobek istiyorummm:KK3:nasil ouyorsa gobeksiz gobek ondan istiyorum:KK52:88li yavrum git o tarafa azcikin yaa dogum tap ondan sonra diyet tap ye ic simdi canin ne cekiyorsa yaa ben66dsn 94efalan cikmistim canim ne cektiyse yedim sende verirsin sonra bis burdayis nadilsa totolar gidene kadarrr..hawarv aferin kiz masssallah bak seni takip ediyorum ver sunlari 69cok gider cabucak merak etme yaz menulerini hep.seminerde ne diyolar ayri sinif yapceklermi 60-70ayliklari oyun falanmi olcek de bisiler

melisss jojopppp zuzuu huuhuhuuhuhuhuu kimse yokmuuuj:KK36:

yok canım neden kızayım ki...yaşım 34 tabiki zor gidecek ama bu zorlukta beni yıldırmaya başladı. eşim ve oğlum yemek yerken ben kenarda or-turamıyorum. akşamları abartmadığımı düşünüyordum. ama ben az önce nestle damak sütlü çikolota yedim. hırsımdan.

ye onu ye hirslanmak sonrasi icin ise yariyor afiyet olsun.aksam evdeki calisan kadina soyle sana has bol salata yapsin bide yogurtlu sebze bi kasede corba ic tamam ana yemeklere dokunma yagli yapiyor demekki ondan azcik bundan bi lokma derken gidiyor demekki insallah faftaya daha cok verirsin arkdasim ya bak ben 400gram almisim yani sen benden 600gram ilerdesin yasli halinleee:KK52:

özlettin kız kendini ben dde diom nerde bu kız arada gelirdi. bende geçen haftalarda abartmıştım pişmanım ama yapcek bişi yok artık kesin kararlıyım akşam yemiom. eşim gelio onu ye dio yok diyom bunu ye dio yok diom. gözümün içine baka baka yiyo o da bana mısın demio :KK43: ama sabahları mutlu oluyorum istediğimi yiyorum o zaman yemediğim hergün -300 400 falan çıkıyorum mutluluktan havalara uçuyorum :)

özlettin kız kendini ben dde diom nerde bu kız arada gelirdi. bende geçen haftalarda abartmıştım pişmanım ama yapcek bişi yok artık kesin kararlıyım akşam yemiom. eşim gelio onu ye dio yok diyom bunu ye dio yok diom. gözümün içine baka baka yiyo o da bana mısın demio :KK43: ama sabahları mutlu oluyorum istediğimi yiyorum o zaman yemediğim hergün -300 400 falan çıkıyorum mutluluktan havalara uçuyorum :)

kesinlikle seninle ayni fikirdeyim bende aksami erken ve hafif kapatirsam mukafatini goruyorum duy bizii eyyycokseymi istedimm ey ahaliii ben haftaya 56li biseylerim yaa tickerimida degistirmemm lazim benim ama adetde olcam ama takmiyorum muhim olan adetliykende 56li bisey olmak dimi ama:KK34:

eşimm laf etti kiloma kalbimi çok kırdı bu hafta daha önce bundan şişkoydum da bişi dememişti. özürler falan diledi abur cubur yeme die dedim dedi ama kalp bu. inat ettim doğuma 75le gidip çıkınca da 59 a falan düşcem insallah. aslında hala hamile olduğum belli olmuo pek boy 178 die ama olsun. incecik oliyim da daha da pişman olsun dediklerine

eşimm laf etti kiloma kalbimi çok kırdı bu hafta daha önce bundan şişkoydum da bişi dememişti. özürler falan diledi abur cubur yeme die dedim dedi ama kalp bu. inat ettim doğuma 75le gidip çıkınca da 59 a falan düşcem insallah. aslında hala hamile olduğum belli olmuo pek boy 178 die ama olsun. incecik oliyim da daha da pişman olsun dediklerine
bak sana diyim senin kocis seni cok seviyor ben nice esler biliyorum umurunda degil esi 1000kilo olsa bileee.o yusden kirilmasin kalbin ne guzel beni dusunuyor dee beni onemsiyor deee..bisey dememesinden bosvermisliginden kork asil kizimm tecrube konusuyir diyim sana sozum meclisten disari:KK34:veya iceri ne biliyim iste ama bu bi gercek canim.sen kendini fazla hirpalaama sedece saglikli yemeye odaklan aburcuburun ne sana ne bebise bi fsydasi var balik et ye sut ic pilav ekmej neyim yeme meyve ye ama altidan evel ye yoksam yag olarak depolaniyormus

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:54.7:21:
Gelen:yok
Giden:200 gram:KK5:
Hedef:55ti
Yeni hedef:KK52:10:

Evet 200 grm çok az.Bakıyrm millet haftada 2 kilo veriyor bense 200 gram vermişim:KK47:Tüm hafta binadkilern olmayışıyla ve eşmn geç gelmesi nedeyle odaklanmıştım.Geçen hafta 500 grm vermştm.Ama tüm haftayı dün kaynanamlarda binadakilern gelmesi ve açma kek yapmalarıyla mahfettm:KK43:Akşamı uyuya kaldıgım için 20:00 da yedm ve mahalledekilerle sıcak çekirdek çıtladım hemide perşembe gecesi töbe töbe:KK20:O yüzden bugün dikkat edicem ve yarn sabahı kilo bildirim günü sayıcam.Dün onları yemeseydm inanyrm ki 54.5 i görürdüm.Kilo verenleri tebrik ediyrm.Veremeyenleride kınıyrm ki hırslansınlar:nazar:

bak sana diyim senin kocis seni cok seviyor ben nice esler biliyorum umurunda degil esi 1000kilo olsa bileee.o yusden kirilmasin kalbin ne guzel beni dusunuyor dee beni onemsiyor deee..bisey dememesinden bosvermisliginden kork asil kizimm tecrube konusuyir diyim sana sozum meclisten disari:KK34:veya iceri ne biliyim iste ama bu bi gercek canim.sen kendini fazla hirpalaama sedece saglikli yemeye odaklan aburcuburun ne sana ne bebise bi fsydasi var balik et ye sut ic pilav ekmej neyim yeme meyve ye ama altidan evel ye yoksam yag olarak depolaniyormus

zaten akşam gelirken sevdiiğim meyvelerden falan almış biliyorum sevdiğini de yoksa ne istersen almiyo muyum dio. alio yalan yok valla.
artık ne faydalıysa onu yiyorum

HAWAR :Canım az olsa gitmiş benm gibi:KK9:
88Lİ :Canım aramıza dogumdan snra gelsen daha dogru olmaz mı?Öncelgn bebegnin saglıgı ve iyi beslenmesi.Sen 4 te sonlandırıp resmen onu aç bırakıyosn:KK20:Eşinin ne dedigi umurunda olmasnSen ona 3 tane evlat verip 4. vermek adına bu kilolu hale geldin,keyfinden gelmedin:KK4:Ben bana öyle diyecek bir eşe 2.yi bile dogurmazdm.Ben 64 le hamile kaldm ve 82 ile doguma gitiim.Göbegm çatlak içinde ve eşim sen böylede güzelsin.Sen bana evlat verdn gerisini boşver dedi.Sanki ilk ben dogurmuşum gibi beni yüceltirdi o bana evlat verdi die herkse kilom ilgili yorumlara cevap verirdi.Nyese uzatmayayım sen bebeginin kilosunun iyi olması için 7 den ra yeme kuraını unut.Abur cubur yeme yine dikkat et ama bebegi aç ve vitaminsiz bırakma:KK20:
Çokşeymiistedm :Az gitmiş canım ama menülerin hrika neden böle oluyor anlayamıyrm:KK50:Hadi ben emzirdgm için çok sıkıyorm ama sen gayet güzel menüler çıkatıyosun:44:
SEHRACIK :lcw pantolon kalıplarına girebiliyon die özgüven geldi die salıvermişsin kendini almışsın gramları:KK20::KK1:

ebrucum zaten eşim bu güne kadar hiç öyle bişey söylememişti. marketteydik ben kurabiyelere gidiyordum beni durdurmak için söylenmiş bişeydi. yoksa hayatta demez durup dururken. hep çok zayıfsın çok güzelsin falan der. abur cubur yemem zararlı diye uzak tutmak istedi. ben kurabiyeyle de kalmayıp poşetler dolusu cıss alacaktım eşim de beni iyi tanığı için öle dedi. hayatta öyle birşey düşünmez
bebeğe gelince artık rahat uyuyorum canım yaa mide bulantım çoktu benim uyuyamazdım şimdi yemeyince rahat uyuyorum kendime salata yapıyorum eskiden hiç yapmazdım acıkınca cıss yerdim. şimdi incir hurma ceviz badem fındık falan yiyorum yumurta yemezdim yiyorum bolca da meyve extra vitamin de alıyorum yine de bi ultrasona girip baktırıyım kilosuna boyuna içimiz rahat olsun.
neyse kızlar size çıtır günlerrrrr.....

öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederek beni bugün şok eden tartı sonucumu iletiyorum sizleree:
başlangıç 64
geçen hafta 59.180
bu hafta 57.780:KK52::KK52::KK52:
giden1.400
gelen yookk:KK76::KK76::KK76:
toplam giden 6.220 :KK33::KK33:
yanlız şunu da söliyim ben sabah kflex yedm ve çay içtikten sonra tartıldım onu da atlamıyıımm:KK1:
öle yani kızlar beklemiyodum 57yi görmek ama süper moral oldu bu anlatamam..
he diceksiniz belki sudan gitti ma çok su içiyorum aslında hastanede çünkü çok terliyorum artı günde 2 3 fincan şekersiz çay içiyorum sıvı alıyorum yanii. ayrıca sıvıdan gittise bile bananee ben 57 i gördüüm yaa değmeyin keyfimee:KK24::KK24:
yanlız bel bölgesi çok fena benm kilo vermem değil spor yapmam lazım :KK19:

kızlar ben yarın sabah evime gidiyorum kilo bildirimimi :KK1:o zaman yaparım burda tartı yokk malesefff bu hafta o kadar gezdikki bende 2 tane yengemde 3 tane teyzemin kızında 2 tane pikniğe gittik çarşı pazara gittik parka gittik bir gün bile boş geçmedi ve gittiğimiz erler hep 1 sattlik yada 2 sattlikj yoldu yürüyerek gittik ayak tabanlarım çok ağrıyo resmen bu arada bu günkü menümü yazayım bende...
sabah aç karnına türk kahvesi yarım pohça 1 ısırırk kek
ara 1 bardak çay 4 yulaflı b.
öğle ve akşam olmak üzere yemek olarak çarşıya gitmiştik çok acıktık çubuk makarna yaptık çoluk çombalak yedik 1 tabak 1 bardak kola
ara 1 dilim kek
o kadar başkada bişey geçmedi boğzımdan

sabah bir yada iki dilim kepek ekmegi,1 tane salatalık,1tane domates,az peynir,öglen,menemen zeytin yaglı veya pilav,akşamda,galeta,kiraz. gecede, spor,bu diyeti uyguladım 7 kilo verdim ama şuan kaldım ilk basta süper veriyodum sonrada durdu neden acaba yardımcı olurmusunuz:KK43:

Kizlar eve dondum. Cok guzel bi tatildi tadi damagimda kaldi :KK31:İstanbulun havasi gene iyiydi aksamlari serindi izmire bi indik gece saat 11 yaprak kipirdamiyo:KK53:Cok fena bi sicak var yaa :KK5:
Kilo Bildirimlerinize baktim kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaslar :KK9:

X