Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kizlar elma sirkesini kullaniyorum bir bardak suya bir Yemek kasigi elma sirkesi sabah ac karnina kokusundan tiksindigim icin tadida igrenc ama bunun caresini buldum burnumu sikica kapatip iciyorum ne tat ne koku kaliyor ama baska onerileriniz varmi acaba?

Tamam özge ist.turunda ya diger herkes nerde:44:Elma sirkesi kürüne başladım bu sabah.Hadi hayırlısı bakem:nazar:
Yoklama alıyorum....
Sehra :KK50:
Busuuu:KK50:
Jojop :KK50:
Hawar :KK50:
Çokşeymistedim :KK50:
Melisiimm:KK50:
Zuzuuuu yokkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
tamam özge ist.turunda ya diger herkes nerde:44:elma sirkesi kürüne başladım bu sabah.hadi hayırlısı bakem:nazar:
Yoklama alıyorum....
çokşeymistedim :KK50:
Zuzuuuu yokkkkkkkkkkk

merhaba
ben burdayım. Dün akşamda yazdım bieşeyler ama kimseden ses çıkmadı. Bugün ki menüm
08:00 de canım kahvaltı etmek istemedi. Bir fincan şekersiz yeşil çay içtim. Yanında bir paket mavi yeşil kepekli bisküvi ve bir şeftali yedim.
10:30 5 tane erik, bir avuçtan az kiraz, bir dilim baklava (hiç olmadı biliyorumama bir program vardı orada ikram ettiler, ayıp olmasın misali tabak doluydu, sadece baklava yedim)
12:00 bir porsiyon köfteli patatesli bir yemek, bol yoğurt, karpuz
ara yok
19:00 da dışarıda yemek yedik. Bir porsiyon patlıcan kebab.
Su 3 litre olmuştur.
2 mil leslie yaptım.

Eğer bu haftada kilo veremezsem ne yapayım kendimi bilmiyorum.

merhaba
ben burdayım. Dün akşamdazdım bişeyler ama kimseden ses çıkmadı. Bugün ki menüm
08:00 de canım kahvaltı etmek istemedi. Bir fincan şekersiz yeşil çay içtim. Yanında bir paket mavi yeşil kepekli bisküvi ve bir şeftali yedim.
10:30 5 tane erik, bir avuçtan az kiraz, bir dilim baklava (hiç olmadı biliyorumama bir program vardı orada ikram ettiler, ayıp olmasın misali tabak doluydu, sadece baklava yedim)
12:00 bir porsiyon köfteli patatesli bir yemek, bol yoğurt, karpuz
ara yok
19:00 da dışarıda yemek yedik. Bir porsiyon patlıcan kebab.
Su 3 litre olmuştur.
2 mil leslie yaptım.

Eğer bu haftada kilo veremezsem ne yapayım kendimi bilmiyorum.

:80:
Menün yine güzel ee bi de spporda var.Bu haftada vermezsen pesss diycem:44:

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli suyum.
Sabah:1.5 dl. beyaz kızamş ekmek,kk peynir,3 zeytn,1 salata,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 kayısı.
Ögle:1 kase çorba,spagetti,kk peynr,çay.
Ara:yeşilçay,1 avuç kiraz.
Akşam:ekşimikli kırmıı biber,1 kase light yodurt,1.5dlkepek ekmek.

Su:4lt.
Spor:30 bacak hareketi
250 mekik

Menü yazıcam die dikkat ettm tüm gün.Ama misafir geldi.Çay ve çerez(badem,fındık,fıstık...)Ben bi avu yedim ama misafirler profiterol getirmişler ve tabii yedim:KK43:

merhaba arkidişler
bu başlığıda yaz vurdu galiba :), pek kimseler kalmamış

ben bu hafta hiç dikkat edemedim, ne kadar kötü şey varsa yedim durdum, bu sabah artı 400 deydim o da dün akşam yemek yememiştim, bakalım cuma ne kadar çıkacam
bu arada bu gün işe başladım ve hala bakıcı bulamadım, ben eve gelsin istiyorum, görüştügüm kişilerde bebeği kendi evlerine istiyorlar, bir fikir verin bana çocuğuna bakıcı bakan arkadaşlar lütfen:44::44

slm canlarıımm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
ya var ya sizi nasıl özledm anlatamam.. öncelikle beni bağışlayın gerçekten çok iğrenç sıkıcı tekdüze yaşiyorum.
bütün gün stajdayım 4 buçuk 5 gibi eve geliyorum o kadar yoruluyorum ki hastanede yat uyu derken hiç pc açıp aranıza katılamıyorum.
ama inanın hayatımda öle büyük bi yer etmişsiniz ki hep aklımdasınız yemin ederim.
hee unutmadan şunuda sölüyiimm yediklerimi buraya yazamasam da yediklerime dikkat ediyorum yani elimden geldiğince..
hatta bide size geçen haftadaki kilo bildirimimi yapayımda ahanda böle :KK53: şaşırıınn:
geçen hafta59.500
geçtiğimiz cuma59.180
giden 320graaammm
gelen yookk..:KK33::KK33:
bakalım bu hafta 58i görebilecek miyim.:KK23: çünkü gerçek dikkat ediyorum gün içinde hareketliyim bakalım ne olacak.
he bide kızlar geçen biberiye yağ aldım belime bacaklarıma sürdüm streçle sardım 3 mil leslie yaptım aşırı terletti aktı böle ter anlatamam. ama yorgun geldiğim için eve çok yapamıyorum ama fırsat buldukça yapıcam yapmanızı da tavsiye ederim..
ve lafı çok uzattığım için artık susuyorum ( ee ölzedim sizi olacak artık o kadar mazur görün benii ):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bugünkü menümü arzediyorum...
08:00 iki çeri domatesi bir salatalık, bir zeytin, 2 çatal peynir, yarım dilim ekmek, bir fincan şekersiz çay
10:30 4 adet kayısı
12:00 bir porsiyon ciğer, yoğurt ve karpuz
14:30 3 adet sarma, bir dilim çok minik kek
19:00 3 yk taze fasülye, 2 minik dolma
ara bir fincan türk kahvesi, ardından da azıcık karpuz

topik neden bu kadar sessiz. Hiç kimse görünmüyor artık...

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli suyum.
Sabah(8:30) :kk peynir,4 zeytin,yarm yumurta sarısı,1dl.kepek ekmek,ıhlamur.
Ara(11:00) :türk kahvesi.
Ögle(13:45) :yarım simit,2 çatal zeytn ezmesi,kk peynir,1 bardak portakal suyu.
Ara(15:30):çay,1 avuç soslu fıstk :KK30:
Ara(17:00)yeşilçay,2 top dondurma.
Akşam(19:30) :1 tabak tavuk sote,2 kaşık pilav,2 lokmacık ekmek,1 kase light yogurt.
Ara(21:00):yeşilçay.

Su:3.5lt
Spor:20 taam mekik
60 yarm mekik.
Bhaçeye in çık hep mediven inip çıktım.Binadakiler döndü ve hep bahçedeyz.Daha börek pasta başlamadı ama yarn kaynanama hep beraber gidip bahçede yine bişiler yapılacak eminim:KK31:Ve perşembe bu bana yapılır mı yaw:18:Binadakiler yeter artk verme çirkin olursn.Bacaklrn çırpı gibi kaldı ve şu merdivenleri inip çıkma artık diolar:44:Mekige yüklenmem lazm.Kıyafetm çok asil duruyr ve eşim izin verrse nişndn snra resm eklycm.Daha 20 günüm vr.Ender saraç 3 haftada 2 beden incelten hareket videosunu yapıyrm.Bakalım şu göbüşle ne zaman vedalaşıcam:KK5:Gidip elma sirkeli suyumu içip yataym.

Tamam özge ist.turunda ya diger herkes nerde:44:Elma sirkesi kürüne başladım bu sabah.Hadi hayırlısı bakem:nazar:
Yoklama alıyorum....
Çokşeymistedim :KK50:
Zuzuuuu yokkkkkkkkkkk

kızlar ben evde değilim eşim tam gececi olduğuiçin ve ben evde tek başıma korktuğum için 2 çocuk vbar ama toslasan 1 adam etmes:KK1::KK1: o yüzden salı günü ben büyük abime geldim yengemle çocuklarla sürekli geziyoruz burda yemek az hareket çok yani menülerimiyazamasamda cumartesi kilo bildirimi möutlaka yapıcammm kendinize çok iyi bakın öptüm sizi oğluşlarımla beraber teyzeleri:):emir_bebek::KK9:

Busucum bizde ozledik seni salma kendini hic devam et boyle:13:
Ebrucum harikasin supersin bitanesin nazar degmesin 52 oldugunu hepberaber gorcez arkadasim:KK19:
Kizlarr sabah 10 11 gibi otelden bi cikiyoruz gece 11 12 gibi otele donuyoruz butun gun geziyoruz baya yurudugumuz zamanlar da oluyo kizim kucagimda yokus falan ciktim dun beni istedi gitmedi babasina :KK37: oldum resmen
Valla cok yiyorum ama dedigim gibi 12 saat durmadan geziyoruz daha da planda gezcek yerler var ama yetismiyo yaa
Sultanahmet galata koprusu galata kulesi dolmabahce misir carsisi Pierre loti nisantasi sariyer istinye park istanbul forum taksim istiklal caddesi
Daha aklima gelmiyo buralari Gezdik topkapi ayasofya kaldi oyle iste gercekten cok guzel bi sehir:KK31:

Son düzenleme:
canım bende her gesdiğimde yeniden asık oluyorum bu şehre. ama dediğin gibi cocukla cok zor olmustur kıyamam yaa. neyse tadıı çıkar eritiyorsundur merak etme ama tavsiyem geç saatte yeme neyse canım optum iyi gezmeler sana. yarın bildirim günü ona göre.....

Ben senin nerde oturdugunu bilmiyorum ki canim hos bilsem de ne nereye yakin bilmiyorum yarin esimin dayisindayiz ordan havaalani nasil gecti anlamadim

İsteseydin buluşurduk ama bende kuşadasına gelince meryemanaya çeşmeye izmiri gezicez ama sana söylemycem:KK19::KK1:

ben geldim kizlar haydi kalkin halayaa:KK64::KK64::KK64:

hoşgeldin..
ben şimdi menümü yazıyorum. senden de çok acil yorum bekliyorum...yarın da kilo verememişi çıkarsam o tartıda kendimi pardon tartıyı evin b alkonundan aşağı atıyorum. bozuk mudur nedir...
08:00 bir kase nesfit
10:30 bir avuç kiraz, 5 tane erik
12:00 4 adet şiş köfte, bir tane yuvarlak küçük pidelerden, bol salata
15:00 kiraz ve erik ikilisi, yeşil çay
18:00 2-3 çatal taze fasülye, 2-3 çatal et yemeği, 2 adet biber dolma, bol salata
su 3 litre olmuştur.
birazdan spor yapıcam. yaptıktan sonra yazarım ne yaptığımı.

İsteseydin buluşurduk ama bende kuşadasına gelince meryemanaya çeşmeye izmiri gezicez ama sana söylemycem:KK19::KK1:
Ask olsun ebru :KK5:Gercekten istemedigimi dusunmuyosun demi ama firsat yaratmaya calistim olmadi inan ki sultanahmet yakinlarinda kaldik ayasofyayi gezemedim dusun daha 2 3 yer var ama gezemicem bugun sondu gez gez cookk yorulduk eger esim is icin gelmis olsa idi ben de rahat rahat gelirdim ama bitlikte gezdik hep cok merak ettigi yerler vardi esimin daha nezaman geliriz nasip olurmu insan bilmiyo ki?

günaydınnnn

sehraaa gördün mü kız 57 yi? inşallah çoooook eksilerde çıkarsın. özlettin kendini.

ösge sen de gel de menu falan yorumla sen olmayınca sessizleşti topik.

başlangıç: 84.8
geçen hafta: 82.1
bu hafta: 81.1
giden:1000
toplam giden: 3700

kızlar pazartesi tam 84.1 dim. akşam en geç 5 te yedim 81.1 kaldım. üstelik gündüz puding dondurma falan da yedim. bende işe yarayan tek şey akşam yemeğini erken yemek. hatta şu kadarını söliyim dün sabah 81.6 dım. akşam yemeğini 4 gibi yedim. çok acıktım ama sadece su içtim sonrasında. canım bişey çeksede yemiyorum sabah yerim die. sabah yiyorum istediğim herşeyi abartmadan. onun dışında kendime ne kadar dikkat etsemde akşam yediysem aynı çıkıyorum.

çokşeymiistedim sen de bunu dene belki işe yarar.

X