Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Iyi gunler herkese hepinizi tebrikler ediyorum
Cok guzel sekilde yaziyorsunuz haftalarinizi bende bir haftadir basladim suan 73 kiloyum benim hedefimde 20 kilo vermek 27 yasindayim uc tane oglum var. Herkes saglikli kilo verir ins :nazar:

menüm kızlar bugün denize gittik sabahın 7 sinde kahvaltıyı orda yaptık biz büyük abimler ve kuzenlerimle beraber merak etmeyin hep hafif şeyler yedi,m öyle abartmadım yani abartı olarak sadece 2 dilim paykek yedim birde 1.5 bardak kola içtim o kadar normal öğünlerim ızgara tavuk ve köfte filan vardı :KK1::KK1:
su 3 bardak anca dır herhalde tuvalet sorunu çok vardı gittiğim yerde ee bide mayom vardı zor oluyodu :KK1: bu arada mayomu giydim üstüne şortumu çektim bacaklarım iğrençççç şişkoooo :KK53::KK53::KK53: ve şuan ıstakoz gibiyim çokkk yandım tenimde byaz olduğu için acayip vücudum sızlıyo resmen :KK50::KK50:

hafta sonu annemdeydim. saat 17:30 gibi 10 adet kuşbaşı et ve 2 dilim peynirli börek yedim. bir bardak kola içtim. az önce de sporumu yaptım. 3 mil leslie ve slim in 6 nın kol ve karın hareketlerini, yaptım. şimdi, duşa giricem. kızlar canım çok karpuz istiyor. duştan sonra azıcık yesem olur mu

Kızlar bugün5 saat bakırköyün altını üstüne getirdim.Sonunda elbisemi aldım.Kız zayfsınız ama karnınız büyük hamiemisiniz dedi:KK53::KK14::KK43:Slim in 6 videosunu indiricem,callentic acilen bişiler yapıp sıkılaşmam lazm.Kavitasyonu bile bgun konştm bi güzellk merkexzyle ama emzirme dönemnde zararlıymış:KK5:

Kızlar bugün5 saat bakırköyün altını üstüne getirdim.Sonunda elbisemi aldım.Kız zayfsınız ama karnınız büyük hamiemisiniz dedi:KK53::KK14::KK43:Slim in 6 videosunu indiricem,callentic acilen bişiler yapıp sıkılaşmam lazm.Kavitasyonu bile bgun konştm bi güzellk merkexzyle ama emzirme dönemnde zararlıymış:KK5:

benim de acilen sıkılaşmam gerek. slim in 6 ytapıyorum ben. umarım işe yarar...

günaydın arkidişlerrrrrrr

bende dünden beri artılardayım dün denize gidelim dedik ben giydim hamilelik öncesi bikinileri olmadı tabi koca göbek, neyse gittik ben girmedim denize kenarda oturdum eşimle kızım girdiler, kızım bayıldı bu arada zaten suyu seviyor, ona ördekli bir simit aldık onu görünce korktu:KK1: ağladı sonra başka bir tane gölgelikli olanlar var onlardan aldık, bayağı oynadı sonra, bende kıyıda yemeğe kolaya dadandım,

bide eve geldik arkadaş bize diyarbakırdan kadayıf yollamış, ben çok severim, hamileliğimde aşerdiğim tek şeydi, tabi dayanamadım ondanda kocaman bir parça yedim , şimdi paket bana bakıyor ben pakete, paketi birilerinemi versem ne yapsam

çarşamba günü işe başlıyacam doğumdan sonra hiç bişey almamıştım giyecek kıyafetim yok , öğleden sonra gidip bişeyler bakacağız, eşim dişciye gidecek bende o arada bişeyler bakayım diyorum ama cocukla yanlız nasıl yapacam bilemiyorum
neyse hepinize iyi günler

Şuan buz gibi bi magnum migdeme iniyr:KK30:

götüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
o magnım sana löp löp et olmasın
iştahını açmasııııııııııııınnnnnnnnnn
emir paşamaaa da bol boollll süt olsunn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK76::KK76::KK76::KK76::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Şuan buz gibi bi magnum migdeme iniyr:KK30:

götüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK76::KK76::KK76::KK76::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK1:Zuzuuuum sende ye bi tane:KK9::KK47::KK1:Emire sütmü olur yoksa arkasındaki kaloriyi görünce göbegime ek yag mı olur :26::18::KK43:

Dogumgunumu kutlayan herkese tesekkurler suan tur otobusleriyle sehir turu yapiyoruz pufur pufur esiyo bi yandan:KK55:

benüm menücüm;
sabah 08:00 de yarım dilim ekmek, 1 çeri domates, 1 salatalık, 1 zeytin, 2 çatal peynir, şekersiz yeşil çay
ara: sabah 5 erik, 5 kayısı, 1 avuç kiraz, 6-7 kadar çilek götürdüm işe. 10:30 da yarısını yedim.
12:00 de bir porsiyon patlıcan kebab, yoğurt, 4 ince dilim karpuz, yarım dilim ekmek
15:00 de meyvenin geri kalanı
19:00 da 4 yk kadar taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı, salata
3 litre su
şimdi dışarı çıkacağız. vakitli gelirsek spor yapacağım.

kızlar canım ekmek arası köfte, çiğ köfte falan istiyor. resmen krize girdim. sigarayı bırakmış biri olarak diyorum ki nikotin krizi bile bundan daha hafiftir.

X